Varför har man aldrig simmat förut? de är både kul o skit bra träning ju! man ser på små ställen på kroppen, som man stört sig på förut, som börja försvinna, man känner hur hårda muskler man får typ överallt förutom kanske rumpan :p 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När ja precis hade blekt håret, va de ganska gult o lite orange, men så läste jag någonstans att de här schampot skulle va bra, o de va de ju :) 

Så här gjorde ja när ja skulle få bort de svarta, ja köpte först mood den starkaste blekningen av dom, blekte 5 ggr tror ja, sen la jag i Pearl blonde Mood, för att få bort de gul o de som va orange, de funkade bra på de som va gult, Mood va bra förut, men nu förtiden sliter den mest på håret, så la i en svart igen för de såg för jävligt ut. 

Så va ja o simmade o då åkte mkt av de svarta ur, o ja va blond, gul, grön i luggen, tänkte att ja gör ett försök till med blekningen, så la i blonde level 9 o de gav ganska bra resultat, la i en toning också ice ice blonde (finns o köpa på lyko) gav inte riktigt de resultatet ja ville ha, så badade luggen i färgbomb 1002 o de blev ganska bra men fortfarande lite för gult. så testade ja denna o de gav ju verkligen ett bra resultat! 

Likes

Comments

Besikta bilen idag igen, då de va några fel på den, o denna gång gick den igenom o de är ja super glad för. nu får Bettan rulla ett tag till :)

Likes

Comments

När man har tråkigt en regnig söndag ​

Likes

Comments

Mina nya vinterskor, inte världens ​snyggaste kanske, men måste nog va världens skönaste. 

Likes

Comments

​Det är mycket prat om att tjejer har de sämre än killar, kanske på vissa saker, men på vissa saker inte. Vem har sagt att livet är rättvist? Ja har 2 barn, en kille o en tjej, o ja har märkt skillnad på att tjejer har de bättre än killar när ja ska handla kläder till dom tex. De finns så mkt mer tjejkläder än killkläder, när de är rea finns de mer tjejkläder än killkläder, killkläder är dyrare än tjejkläder. Ja vet inte riktigt om ja håller med om att tjejer har de sämre än killar, okej på vissa saker har tjejer de sämre, men som sagt på vissa saker inte. Livet är inte rättvist o de kommer de aldrig vara, finns alltid någon som är missnöjd, just nu är ja missnöjd över killkläder :p så där tar ja killarnas parti! 

Likes

Comments

​Ja tror ja gillar håret men är inte säker än :p 

Likes

Comments

Ja trivs så bra med min kropp just nu, under alla dom här 5 åren har den aldrig vart snyggare:) 


Likes

Comments

De blev simning 1 km, med bröstsim, ryggsim, intervall o sen blev de avkoppling i bubbelpoolen :) ​

Likes

Comments