View tracker

Ja är förvånad över hur dömande folk är idag mot folk med tatueringar o kanske lite galna hårfärger, speciellt mot oss som ser ut så o har barn.

När ja är ute med mina på stan eller på mataffären eller nått, då får ja mkt konstiga blickar, tro de eller ej men speciellt från mammor som är lite äldre.

Ja är 25 år, snart 26, o bara för ja skaffade barn blev ja inte 45 o måste gå runt i kärring kläder, o bara för att ja har tatueringar, piercingar o "konstigt" hår, så är ja ingen dålig mamma.

Vi har ett jobb, vi har ett hem, mina barn har kläder, mat på bordet, o leksaker att leka med, o dom får gå på Liseberg, åka utomlands o framförallt får dom så mkt kärlek.

Mina barns pappa är också full tatuerad o har galna hårfärger, o får lika mkt dömande blickar o kommentarer, han skulle hämta ut medicin till James, han i kassan gav en dömande blick, höll bort medicinen o sa

-den här medicinen kan man inte ta ut på högkostnadsskyddet.

-Du kanske inte ska döma folk på förhand, självklart hade ja tänkt att betala för medicinen.

Vi älskar våra barn o dom är viktigast!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Till alla mammor o pappor där ute, ja skulle behöva lite tips!

Den här lilla killen är 2 år gammal, han är hur snäll o mysig som helst på alla sätt o vis, men de finns en sak som oroar oss, han vägrar sova, han somnar 22-22:30 varje kväll.

Vi har försökt med "allt" känns de som....

Detta började för 3 veckor sen, han går ju upp mellan 6-7 på morgonen, han kan vakna vid 3-4 o vilja gå upp o kolla på någon film, som ni märker han sover på tok för lite.

O nu har han vart hemma i ca 2 veckor för att pga detta har han blivit sjuk, feber o hosta, vi va till vårdcentralen med honom pga av hostan som aldrig ville ge sig, dom sa ju att de är pga att han inte sover, då han inte hade en förkylning.

Vi har pratat med BVC också, de enda vi får höra är att de är en fas, visst de kan ja köpa, men om han blir sjuk av de så är de ju inte bra, vi har försökt ligga bredvid honom, vi har försökt läsa bok, satt på en film, slutat med middagsovning, etc etc, inget hjälper, de spelar ingen roll han somnar endå sent, o vaknar tidigt. Har ni haft samma problem eller kan komma med nå tips får ni gärna skriva några rader.

Hoppas alla har en bra torsdag!


Likes

Comments

View tracker

Gjorde en god pastagratäng nu på kvällen, super gott med bacon och broccoli med lite turkisk yoghurt, senap, mjölk och salt och peppar:) 

Nu ska ja o ungarna fira pappa en sväng då det va hans födelsedag igår, ​de blir presenter o lussebullar :) 

Likes

Comments

Byggt på min tatuering o mer ska de bli :) han har lärt sig nu va ja vill ha haha. Stort o ritat på frihand :D

Likes

Comments

När de finns för mkt att välja på :p ​

Likes

Comments

De va en kanon kväll igår :) hade super trevligt! Maten va god som vanligt, o billigt tkr ja i alla fall. 

Likes

Comments

Blev inge pinchos förra fredagen, så de blir imorgon istället :) ska bli en trevlig utekväll imorgon med god mat o god dricka! 

Hoppas alla får en trevlig helg! ​

Likes

Comments

Min dag började 05:40 imorse, iväg till jobbet för att börja jobba kl 7. Sen ska ja hämta upp jenna på dagis, hem, byta kläder o sen kl 16 ska ja åka iväg till romme alpin för idag blir de teori i skidor. Ja hoppas ja slipper sitta där i flera timmar, helst max 3. För känner att energin börjar gå neråt nu :p jobb imorgon med, då blir de toftbyn, där har ja vart mest o de stället trivs ja på faktiskt :)

Ha en trevlig dag alla!

Likes

Comments

Har vart hemma nu måndag tisdag för att James har vart sjuk. Så idag har ja passat på att baka lite :) ​

Likes

Comments

Håret i o de blev faktiskt bra :) ​

Likes

Comments