Header

Linnea Backlund

​Godmorgon! Jag täckte såhär! Eftersom att jag har varit borta i ett halv år så kanske ni inte känner mig så bra vilket jag tycker är viktigt att ni gör så att jag tänker att ni ska få lära känna mig lite. Låter det najs?...... haha bra. satt vi kör väll då. Jag som ni iallafall vet så heter jag Linnea Backlund och bor utanför Hudiksvall. Jag är 16 år fyller 17 i maj och jag pluggar till Stylist på ett gymnasium i Gävle. Som ni då kanske kan lista ut så gillar jag smink väldigt mycket och håll på med det ganska länge nu. Jag gillar att fota och filma och driver en youtubekanal. Idag finns det ingen video alls på kanalen för att den är nystartad men idag så vloggar jag faktisk. Jag har en hund som heter Baloo och en katt som heter Sixten jag älska båda jättemycket. Min förädlar är skilda och jag ska idag åka till pappa för att vara med han också. 

Det var väll lite snabbt info om mig. Nu ska jag starta vloggen sedan måste jag ut i kylan och rasta Baloo lite. Sen ska jag packa för att åka till pappa i några dagar. Man jag tycker att vi hörs senare igen. 

Puss på er!😘

Likes

Comments

Well..... Hello!!

Jag är tillbaka efter ungefär ett halvår. Jag vet inte vad som hände men jag erkänner att det var vara ganska tråkigt utan bloggen och Youtube. Jag stängde ner min kanal. Varför?? Ja du.... Jag vet inte ens själv. Men nu är jag tillbaka och kör igång ingen. Hoppas ni har hängt kvar.

Pusssss på er!!😘

Likes

Comments

Heel!

Nu har jag kommit hem från skolan och det var kul. Dock så har vi bara gjort samarbetsövningar idag vilket inte var så kul men det gick också bra. Alla vet ju att det är viktigt med en aktiv livsstil plus att det hjälper skolgången. Så därför så ska jag ut och träna nu en sväng för att sedan äta middag. Men villa bara uppdatera er lite om vad som händer och så. Så hörs vi senare.


PS: Videon som ska upp på YT idag kommer ikväll.!!

Likes

Comments

Hej!

Nu så tänkte jag tipsa om lite rengöring för ansiktet. Jag använder själv dessa och tycker att de funkar grymt bra. Egentligen så behöver du bara de tre första för att ta hand om huden. De andra är bara extra och behövs egentligen inte.

Även om du inte sminkar dig så behöver du tvätta ansiktet. Det är ganska viktigt. Och du ska använda produkter för din hudtyp. Dessa är fet och finnung hy. Vilket jag har. De funkar super och jag tycker veklingen att du ska ta och beställa dem. De är super och kommer att hjälpa dig på traven. Ha det så bra så hörs vi senare.


Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag var jag på skolan igen och det var skitkul. Klickade med två personer idag. Och jag tror att det kommer att gå skit brased klassen och allt. Idag fick vi rita Henna på varandra. Jag fick två stycken. Och min köpis fick fyra. Det var jättekul men svårt. Det svåraste var nog att håll still handen. Efter det så var det lunch och min skola har ingen egen matsal så vi får gå på en resturang som har lunchbuffe och käka. Och det är en resturang som skolan har ett avtal med.. Efter det så hade vi naglar och vi fick göra namnskyltar. Det var kul men pilligt. Imorgon så har vi först smart styling och sedan hår. Det ska bli jättekul. Nu så ska jag fika och sedan träna lite.. Vi hörs imorgon igen. Hejdå!


PS: jag går stylist på gymnasiet. 

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att det blev ett hack men jag har varit på skolan hela dagen och fått information om skolan och mitt program. Skolan är mysig och trevliga lärare och andra elever. Vanligt vis så brukar ju introduktionen vara några dagar men inte här. Här var den bara en dag så imorgon så är det lektioner som gäller. Fat det är också bara testa på. De riktiga lektionerna börjar på måndag.. Jag tycker att jag har hamnat i en bra klass. Jag tror att jag kommer att klicka ganska bar med alla. Flytten gick bra. Tog inte med mig så mycket.. Tänkte att jag kunde ta med mig mer saker sen. Nu sitter jag i soffan och väntar på middag. Det blir pizza. Skulle träna idag egentligen men det blev inte av så nu ligger jag efter men få ta egen det imorgon. Nu luktar det mat så jag ska gå och äta. Men jag hör av mig imorgon igen så får ni ha en trevlig kväll. Hejdå!

PS: kommer ingen blogg på kanalen idag då jag inte har filmat någon så vi ses på måndag. 

Likes

Comments

Ja som jag sa i mitt första inlägg så ska jag flytta på Onsdag. Jag ska gå gymnasiet på en annan ort än jag bor på så då måste man ju förbereda lite. Så idag så ska jag oka in till stan en sväng för att handla lite saker som jag behöver har dubbelt av. Bland annat schampo och balsam. Plus att jag ska lada min telefon och min klocka. Städa och tvätta är också två måsten idag. Ja som ni hör så har jag fult upp. Om ni vill så kan jag ta och skriva ett inlägg om min linje som jag ska gå på gymnasiet och vad jag tycker och tänker kring det. Ni får ha det så bra så hörs vi senare.

Likes

Comments

Hej! Det här är jag! Jag är 16 år och är en lantis. Jag börjar gymnasiet på Onsdag och jag ska plugga sylist. Jag hoppas att vi ses igen.

DAGENS VIDEO 

Likes

Comments