Har få ord att uttrycka mig själv i, detta är lätt det bästa som hänt mig ever! Jag o min syster har blivit samsare och vi bråkar inte som förut. Sen förlåt för allt, syster, det var inte med mening att du ska höra allt. SEN bäst av allt är nog att jag ska vara med i Erasmus projektet som min skola har! JAG SKA FÅ ÅKA UTOMLANDS FUCK YASSSS! Så glad att jag ska fira med att spela sims!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För er som tycker att tv-spel är det sämsta som finns så måste jag säga att ni missar något. Ubisoft måste nog vara mitt favorit företag som gör spel o jag skulle mer än gärna vilja jobba för de i framtiden. Dock har jag läst c# o de programmerar i c ++, höhö älskar humorn den människa som kom upp med namnet c ++. Ska inte säga varför men fan vilken lustigkurre.

Likes

Comments

Tror jag börjat hitta tillbaka till mig igen. Göra slut med någon gör en lite att se över vad man gjorde ihop o vad gjorde jag innan allt. Så nu har jag nog hittat tillbaka. Jag har börjat om att försöka träna minst en gång i veckan. Man måste börja någonstans ;)
Så pga att jag börjat träna igen så har jag en sån extrem träningsvärk i hela ryggen. Önskar jag hade någon som ville göra massage på mig. Men för stunden så har jag min nyfunna girl crush: Stevie Nicks. Älskar hennes röst o låtarna. De är sådär glada som man vill känna sig ibland men de är inte upptempo utan de är så lugna men har ändå ett tempo som gör att de är intressant. Svårt att förklara men jag är typ kär :3

En kille på 18 bast började skriva med mig på kik, o det fick mig att tänka... SNÄLLA, SNÄLLA KILLAR, skriv inte att ni vill ha nakenbilder. Jag tänker ALDRIG lägga ut eller ge någon en bild på min kropp naken. Det är min kropp och även om jag var dödshotad så skulle jag aldrig, ALDRIG ta, ge eller lägga ut bilder på min kropp med underkläder eller utan. Clothes all the way...

Likes

Comments

Tack så mycket Sophia för du vill stå ut med mig. Har saknat dig så sjukt.

Gunilla, Gunilla, Gunilla, du är nog den människa med mest högmod på denna planet..... Det hamnar man i helvetet för, det är en av de sju synderna beietsch...
Faktum är att satanismen är mer logisk än kristendomen så hon är ju helt ologisk då då...

((let me kill my ex))

Likes

Comments

Hemlock Grove med Bill Skarsgård o Famke Janssen, shit vad det är bra!

Likes

Comments

Klippte av mig halva håret ja det har jag gjort. Kollat klart på säsong tre av american horror story ja det har jag också gjort. Mått dåligt i helgen jo men visst.
O låt mig bara få säga att min favoritfilm någonsin är nog Easy A. Emma Stone är så jävla bra.

Jag hatar allt som har med julpynt o göra. Fy fan... Alla dessa jullåtar gör att man får ta in på ett mentalsjukhus... Nej tack jul du är inte välkommen ännu. Det är november fortfarande. O i november ska det vara grått, ruskigt, o regn. INTE JUL.

Så med det sagt så ska jag nu grubbla som en gammal grek på min matte och möjligtvis kolla på säsong fyra av american horror story.


Likes

Comments

Imorgon är det dagen jag klipper kort. Inte Miley Cyrus kort men mer likt en axel lång page. Är taggad utav bara helvete för jag är så less på mitt hår, det går inte längre att borsta ut utan att fastna. Mina päron tycker dock att jag inte ska göra det men det hinner växa ut tills man slutar skolan!!!

O juste! Idrott imorgon fick mig att tänka på att vissa människor MÅSTE ha deodorant o iallafall en ren tröja som inte luktar en vecka gammalt svett. Så jävla äckligt, seriöst.

Har märkt nu att Zara Larsson har näst in till perfekta ögonbryn. #onpoint
Zara o Cara Delevinge har ögonbryn som är on point. Önskar man hade det om mina inte bestämt sig för att ha buskiga tjocka ögonbryn o sen vingen är tre hårstrån. Då får man fuska lite. I woke up like dis
Likes

Comments

Ugh tränade idag för första gången på super länge! tydligen har mitt gym börjat med något nytt som endast ska ta ca 20 min o det övertygade mig så mycket att jag anmälde mig o min mamma som intressanter på denna nya träning. Vet dock inte vad det heter men det började på M. Bra minne där.
O känner mig rätt så ensam just nu. Har mina vänner men de kan inte vara den man kryper ner under en filt med o myser med. Mitt ex har äntligen fattat att jag inte är intresserad av att vara vänner efter att gjort slut. Jag mår så bra av det, jag sträcker på mig o sticker näsan i vädret för att visa att jag mår SÅ JÄVLA BRA. inget kan krossa en.


Likes

Comments

köpa skor måste det tråkigaste som finns särskilt om man har storlek 41 på fötterna... men jag hittade ett par skor/kängor som gör att jag ser jävligt badass i. de påminner mig om de skor som Kate Beckinsale har i filmserien Underworld som Selene. hade ju tankar om att klippa halva håret också, ska man färga det svart också? where the fuck is my halloween then? En jävla månad till jul idag också. har troligen sagt under hela året att jag INTE vill ha jul. orka med snö o allt rött julpynt. jag vill ha svart. begravningstemat funkar väl alltid?

Beyoncé you wonderful godess, tack att du släppt din skiva på Spotify som vissa andra artister nämner inga namn men TAYLOR Y U HATE US WITH SPOTIFY?
Älskar också att Beyoncé har en apostrof på sitt e, då känner man sig lite cool iallafall.Likes

Comments

Efter många försök till att blogga har jag bestämt mig att försöka igen. Nu tar jag nya tag efter att gjort slut med mitt nu ex. Kort fakta om mig: jag heter Linnéa och bor i en lite skithåla. Älskar M&M lite för mycket, har en hat-kärlek till att träna o gå till gym, har omphalophobia(fobi mot navlar). Dock älskar jag orkestermusik från diverse filmer, tv-serier och tv-spel, min underbart knäppa hund, sommaren och Assassins Creed. Jag spelar golf på sommaren och kan lite om bilar. Min familj består av mamma, pappa, syster o hund. Talar tre språk, svenska tyska engelska, och lärde mig de i den ordningen. Bodde i Tyskland när jag var sex-sju år med familjen.
För det mesta är det inget märkvärdigt med mig. Är normal o icke normal bland vissa människor. O jag saknar någon att gosa med nu i vintermörkret.
Likes

Comments