View tracker
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Gick upp tidigt och köpte med mig frukost och åkte till Mysan. Vi båda är lite sjuka, jobbigt nog.. Så en god frukost passar fint! Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja vart ska man börja. Vilken fantastisk människa Therese är och vet att jag inte är ensam om att tycka det. Kan säga att jag var extremt snabb med att beställa hennes bok när den kom ut. Jag har bara börjat läsa lite. Men hört av så många att den ska va jättebra! Ska återkomma mer när jag kommit längre in i boken.

Ett litet urklipp från Bokus vad den handlar om:
"Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över", säger Therése Lindgren. I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt?

Likes

Comments

View tracker

Idag hade jag velat ligga kvar i sängen hela dagen och läst min bästa bok. Men istället var klockan ställd tidigt för skola. Kom ganska nyss hem igen så ska sätta mig och plugga vidare inför en tenta och ett seminarium nästa vecka. Blir fylld av ångest men vad det är värt de egentligen, när man är färdig och klar med sin utbildning. Måste försöka tänka så!

Likes

Comments

Gick upp tidigt för att fixa naglarna. Blev riktig julkänsla över dom! Älskar de. Sen mötte jag upp Ida för lunch på stan och bara myste.

Likes

Comments

På tisdag ska jag göra mina naglar igen. Sitter och kollar runt för inspo. Jag älskar att ha förstärkta, känns så tomt utan på något sätt. Men ni som har de vet säkert vad jag menar. Kramisar

Likes

Comments

Idag är de ingen vanlig dag för idag är det världens bästa väns födelsedag! Det ska vi fira imorgon. Ser fram emot de så himla mycket! Älskar henne så.

Likes

Comments

Första december och jag börjar få julkänslor. Precis jobbat klart för dagen. Ska in en sväng till stan och äta. Efter de har jag förmodligen matkoma så då tänker jag ligga i soffan hela kvällen och se en bra film. Kramar på er!

Likes

Comments

Min nya jacka jag fick från SHEIN.COM här om dagen. Ni hittar den: HÄR

Idag har jag fotat lite med Emelie, städat och gjort massa matlådor. Blir snart upphämtad av Tessan för att köra grit. Har aldrig kört ett sånt grupp-pass på gymmet innan, möjligtvis när jag började gymma för några år sedan isåfall men inget jag minns. Kör enbart själv så det ska bli spännande!

Likes

Comments

Bjöd över min syster på frukost idag innan gymmet. Älskar att vi bor precis i lägenheterna bredvid varandra. Behöver bara gå ut på balkongen så kan vi prata. Mitt hjärta!

Likes

Comments

Ni som följer mig på snap eller instagram har förmodligen redan sett denna klänning. Många fråga var den är ifrån och ni hittar den:

Eller länk: Shein.com

Likes

Comments

Instagram@linneaekelundd