Det kan ju inte vara så att det vara är jag som råkar ut för måndagssyndrom. Idag har varit en typisk måndag för mig. Jag hade riktigt svårt för att ta mig ur sängen imorse och på väg till jobbet så var det vara dåliga förare ut på vägarna. Väl på jobbet så var jag väldigt disträ hela dagen och det blev ett och annat felinslag i kassan. Ingenting som inte gick att korrigera men jag har haft en typisk måndag. Fick chansen att utbilda en ny butikschef idag. Gick igenom Twilfits sortiment och diverse "bra att veta" information om våra externa märken. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb`? Det är så kul att inom det här yrket så är du aldrig fullärd. Jag har jobbat sedan 2009 och jag lät mig nya spännande fakta hela tiden.


Måndagssyndrom men ändå en bra måndag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hallåhallå, Jag älskar verkligen lördagar. Speciellt lördagar då jag jobbar. Jag åka till jobbet och spendera några timmar med så glada människor som är så tacksamma för den hjälp dom får. Jag får åka hem tidig eftermiddag till min sambo som alltid blir extra glad att jag äntligen kommit hem från jobbet och kan spendera resten av lördagen med honom. Vi planerar alltid vad vi ska äta för mysig middag till kvällen, vad som ska drickas och vem som får kryssa i bingolotten. Ja,vi spelar bingolotto. En telefonförsäljare lyckades sälja in det hos mig. Vilket jag inte har något emot. Hon var så trevlig så! Jag är frisk från min förkylning också så denna lördag tycker jag extra mycket om.


Likes

Comments

När man är förkyld så gör det ingenting om man avbokar alla planer man haft för dagen. Det är precis det jag gjort idag. Har delat upp dagen mellan soffa och säng, istället för att ta tag i mina ärenden, med samma program på tv:n i båda rummen. Livet är bra tråkigt när man är dålig. Tack Amerika för New Girl och Netflix! Hur en svensson klarade en förkylning innan är för mig astronomi. Nu väntar Te med ingefära och fotmassagde. Helt fel att vara dålig är det ändå inte ;)


Likes

Comments

Så, nu är jag tillbaka igen och som varje gång tidigare så känner det otroligt skönt att få slå på tangenterna igen och rensa huvudet på tankar och erfarenheter. Jag kommer som alltid skriva om min vardag. Jag har sedan jag skrev sist flyttat tillbaka till min lägenhet i Barkarbystaden och bor tillsammans med min pojkvän. Jag jobbar fortfarande med underkläder men nu mera i en Twilfit butik som vice butikschef. Jag tränar fortfarande men är inte i närheten av att ha en kropp som många strävar efter, däremot så tycker jag om min kropp och tränar för att få mig själv att bli så hälsosam som jag kan bli. Jag tycker inte om att laga mat men jag älskar att äta gott. Konstnären i mig vill tillbringa timmar om dagen framför en canvas duk och bakom kameran, men jag är inte där än.

För att sammanfatta detta är jag en tjej på 27år som älskar sitt jobb och tycker inte om att sitta still.Likes

Comments