View tracker

Sista dagen på Koh Chang. Imorgon reser vi till Bangkok och det kommer ta hela dagen för att sen sova en natt och ta morgonflyget tillbaka till Stockholm. Idag är vi ute och njuter. Vi tog en lång promenad på stranden innan lunch och plockade lite snäckor och tog en hel del mysiga kort. Nu har vi vilat siesta och ska ut i solen igen. Vi försöker att inte bränna oss men på sista dagen blir nog en och annan röd axel.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Utflykt är det rätta orden för dagen. Vi har varit på en runda runt ön. Alla stopp var intressanta förutom elefantfarmen där vi inte ens klev ur bilen utan bara sa, -"nej tack. kör vidare. Sånt stöttar inte vi". Annars har vi haft en jättebra dag med massor av sevärdheter och intryck. Vi har besökt tempel, en nationalpark med vattenfall och en hel del utsiktsplatser. Kvällen blev som vanligt tidig och vi ska alldeles snart gå och lägga oss. Imorgon är vår sista dag på Koh Chang. Det känns vemodigt att åka härifrån men jag har ingenting emot att komma hem heller.


Likes

Comments

View tracker

Godnatt känns det nästan som att jag kan skriva på en gång. Det är lite av groundhog day just nu. Vi går upp tidigt och äter frukost. Runt kl9 intar vi poolen och ligger där tills klockan slår 12.30 då vi drar iväg på lunch för att efter den ta siesta 30 minuter. Efter det lägger vi oss vid poolen igen. När klockan börjar närma sig 17.00 går vi till vårt rum och gör oss iordning för att möta upp alla andra kl 19.30 för middag. Runt 22.30 är vi tillbaka på rummet och vi är mätta, belåtna och redo för en sömnrik natt så, Godnatt!

Likes

Comments

Hej hopp såhär mitt i natten. Idag har jag hunnit med massor med saker. Promenad längs hela stranden, snusjakt med Taxi runt en del av ön. Lunch, siesta, middag och sena drinkar. Det här livet börjar göra mig gott och så har vi så lite tid kvar. Jag hoppas verkligen vi fortsätter med resandet för det här är ju vad livet går ut på!

Godnatt

Likes

Comments

Ytterligare en dag är passe och nu har vi verkligen fått in rutin på slappandet. Det är poolen som gäller för hela slanten. Däremot lyckades jag bränna mig ganska ordentligt idag så imorgon tänkte jag och Magnus att vi ska roa oss med en utflykt på ön.

Men nu säger vi godnatt efter en intenvis dag i solen.

Likes

Comments

Ytterligare en dag i paradiset är påbörjad. Idag gömmer sig solen bland molnen och det ser inte ut som att det blir någon blå himmel alls. Temperaturen ligger runt 27 grader. Det känns ganska mycket som en typisk svensk sommar och det är helt okej när det är vinter i vanliga fall. Vi hänger vid poolen och har gjort det hela förmiddagen. Jag funderar på om man ska ta en massage om ett tag men först blir det nog lunch för nu är kl12.00


Likes

Comments

Ni kan ju gissa vad vi gör idag. Vi har efter lunchen tagit en liten paus från solen då vi båda två har väldigt lätt för att bränna oss. Snart ska vi ut igen och vi tänkte vi skulle bada lite i havet. Magnus vill snorkla så det ska han få göra det. Jag har gjort en adventskalender till Magnus och under lucka 4 stod det att han får bestämma allting idag, Så snart ska vi ut och snorkla i vattnet. Något djupare dykning blir det inte men han är nöjd ändå.

Vi lever gott och vi mår super.

Likes

Comments

Dagen började med mulet väder men det släppte runt lunch och vi fick sol och varmt. Vi spenderade hela dagen vid poolen och vi bara njöt hela dagen. Magnus tog en massage på eftermiddagen och jag sov middag. Bra deal! Vi kom precis tillbaka från Maria&Tommys hotellrum där vi satt på balkongen och tog varsin öl.

Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på Stefan och Krister, Godnatt!


Likes

Comments

Idag är det mulet på ön och vindarna blåser som en sommarkväll i Sverige. Det stoppar oss inte från att ligga vid poolen eller bada i havet. Vi äter och dricker gott och vilar upp oss ordentligt. Det är lustigt hur hav och palmer kan få en att må så bra!


Likes

Comments

Idag började resan till Koh Chang där vi nu är. Bil och båtfärd större delen av dagen men jag har ingenting att klaga på för vilken fantastisk plats vi hamnat på. Hotellrummet är rena drömmen och atmosfären här är underbar. Jag förstår varför detta kallas för paradis och då har jag inte hunnit utforska någonting mer än 200m runt om hotellet. Ser fram emot dom närmsta 10 dagarna.


Likes

Comments