Nadja R

Kom nyss hem från mina kusiner och är som vanligt skittrött efter en dag med dessa två lekfulla prinsar. Supermysigt men nu är jag redo för sängen!

Imorgon är det måndag och jag börjar 11.40 och slutar 17. Efter skolan ska jag kanske träffa Greta och Matilda, det var så länge sedan sist och älskar att ta långpromenader med dessa underbara människor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Nadja R

INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR

Modell sedan några år tillbaka. Hon har jobbat med märken som Chanel, Adidas, Michael Kors och Teen Vogue och blev känd genom hennes samarbete med Mary Grace Swim när hon var 15 år. Hon växer allt mer och mer i modellbranschen och på sina sociala medier där hon visar upp bilder allt från outfits till modellbilder till väldigt oseriösa bilder, älskar det. Jätteinspirerande, speciellt om man intresserar sig i den stilen hon har.

Sofias Instagram

Aimee Song, eller snarare Song of Style blev känd pga hennes kreativa, lekfulla och snygga klädstil och har nu ca 4 miljoner visningar per månad på sin blogg. Hon har samarbetat med bland annat Lacoste och Bloomingdale's och hon syns oftast i rampljuset på streetstyle bilder från olika Fashion Weeks världen över. Hon äger även sitt egna modemärke med hennes syster och driver även hennes instagram med över 4,6 miljoner följare.

Songs Instagram

Likes

Comments

Nadja R

1 & 2 Födelsebarnet

1 Vendz / 2 alkoholfria drickan som var i princip full när vi skulle utVilken härlig kväll jag hade igår. Hos Anja körde vi 3-kamp med grenarna som Flip the cup, norsk fylla fast en annan variant och gamla beerpong vilket var skitkul.

Meeee

1 Matildis & Anja! / Jag och Matilda med Gabbz och Gustav

Jag och Matilda igen hihihöhö

När kvällen började närma sig mot 22-23 drog vi ut. Vi hamnade först på Lion Bar där vi träffade Christopher, Jake och Haidar från Paradise Hotel(AHHHH STARSTRUCK) och sen så slutade vi på Estelle!

Likes

Comments

Contains affiliate links Nadja R

1: Oversized Blazer från Pull & Bear sitter inte helt fel. Superdupersnyggt och bra till hösten då man kan matcha allt från klänning till jeans!

2: Har fått någon konstig obsession för videos så har därmed bestämt mig att jag ska köpa en kamera. Att kunna ta bilder och videos med högkvalité, AHHHHH vill vill vill!

3: Ett snyggt höstnagellack med en rolig färg är ett måste och 18 Rouge Noir från Chanel är perfekt. Det får mig att längta till både hösten och vintern.

4: En klippning skulle uppskattas att få nu när skolan precis har börjat, kanske till och med en färgning?!

5: Behöver få lite mer liv i mina klädval och inte bara gå i mina tråkiga svarta jeans och ska då införskaffa mig ett par blåa Levi's jeans vintage.

INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR

Likes

Comments

Contains affiliate links Nadja R


Godmorgon! Planerna idag är rätt simpla. Idag fyller Anja år och hon ska då ha ett mingel ikväll med kompisar innan vi ska ut på klubben. Så jag ska strax hoppa in i duschen och fixa mig då jag ska till stan och göra lite småärenden innan jag ska hem till Anja. Jag ska nämligen komma några timmar före och hjälpa henne innan alla kommer. AHHH är så taggad, kommer bli superkul!

Förövrigt så är jag illa berörd av det som hände i Barcelona igår. Mina tankar går till de utsatta och dess anhöriga och kan inte föreställa mig vad den obarmhärtiga händelsen har inneburit för de drabbade.

Likes

Comments

Contains affiliate links Nadja R

INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR

Höstens hetaste skotrend är vansen. Under Way Out West var Vansen i rampljuset, inte konstigt, jag menar, kolla på dem! Men istället för att gå på det säkra kortet och köra på de svarta tycker jag att man ska krydda upp det lite och köra på färgbomberna, så snygga och perfekt till höstfärgerna!

Likes

Comments