Har haft en helt vanlig dag i skolan och sitter nu hemma och försöker plugga. Men ni vet hur det är så är det som vanligt att det går åt skogen eftersom allting runt omkring en är så mycket roligare. Det är så synd att skolmotivationen totalt har försvunnit, har för lite disciplin för skolan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När ska män börja ta ansvar? Varför ska kvinnor synliggöra problemet när kvinnorna är offren? Jag är trött på att det alltid är kvinnorna som måste uppmärksamma sådana här brutala händelser, när kan männen uppmärksamma och börja ta ansvar? Det räcker inte med att bara stötta, utan ifrågasätt andra män som talar diskriminerande mot tjejer, stå upp för en annan typ av manlighet och våga säga nej till vilken sexistisk kultur som helst. Det känns nästan onödigt för mig att skriva detta men det kan inte låtas vara oskrivet. Har för mycket att säga inom detta område.

Ni som inte vet vad jag talar om så handlar Me Too kort och gott om kvinnors berättelser eller åsikter om sexuella övergrepp och trakasserier. Skådespelaren Alyssa Milano uppmanade kvinnor att skriva om sina erfarenheter om sexuellt våld under hashtaggen MeToo för att uppmärksamma och för att visa hur pass normaliserat det är i samhället runt om i världen.

Jag får en klump i magen av att läsa allt som kvinnor har lagt upp. Jag får en klump i magen att detta ändå förnekas och förminskas. Jag får en klump i magen att det krävdes en # för att detta skulle uppmärksammas. Jag får en klump i magen när man pratar om alla kvinnor som utsätts för sexuella övergrepp istället för att fokusera på hur många män som begår våld. Samhället fokuserar på att göra tjejer till tuffa och tåliga människor istället för att uppfostra killarna till mjuka, snälla och lydiga killar som aldrig skulle rört en tjej utan tillåtelse.

Jag är trött på mäns missbruk av deras maktposition, det är nog nu!

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär och fick ett ryck att göra en lista om den kommande veckan!

DENNA VECKA VILL JAG: Få saker och ting gjorda.

DENNA VECKA SKA JAG: Göra något i veckan som får mig att tänka bort skolan!

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Dagens fantastiska väder.

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Seriemördarpodden!

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Att jag får en bra vecka.

Likes

Comments

Hej på er, känns som en evighet sist! Sitter hemma och väntar på att mina vänner ska komma hit för vinkväll. Vi får se vart kvällen tar oss då vi har inte bestämt något än men jag känner både mig och mina kompisar väl så det lär bli utgång senare på kvällen.

Likes

CommentsEn sväng till Caramella på slöjdgatan borde vara obligatoriskt för alla. Det är så fint och färgglatt och det får upp så mycket minnen från när man var liten, helt fantastiskt

// Testade världens mysigaste men även fulaste hoodie, känns nästan som ett måste att köpa den ändå för att den var så skön / Söta VendZ på Norrmalmstorg //

Har idag varit på rätt tråkigt humör angående min dåliga sömn jag har haft de senaste dagarna men jag försöker hålla huvudet högt och har nu sovit ihop de timmarna jag missade inatt.

Kollar nu på Djurgården - Färjestad samt tänker på att det fanimig är fredag imorgon och helg, känns otroligt skönt! I helgen ska jag bara ta det lugnt förhoppningsvis. På lördag är det vinkväll och på söndag jobbar jag!

Likes

Comments

Har idag varit hos Anja och pluggat religion hela kvällen. Nu kollar jag på Paradise Hotel med mamma vilket känns lite konstigt men kul ändå. Riktigt underhållande serie och tycker det är kul att mamma också har upptäckt PH!

Likes

Comments