Fredags kväll åkte jag & mimoza till MC för att äta pommes fast av sötpotatis förstå vilket lyx dom har? Önska Sveriges MC också hade det.

Lördag eftermiddag kom mamma, store bror & lillasyster till Norge för att hämta mig. Så dem gosade med prinsessan de två dagarna dom hade.

Söndag blev det en sista promenad ute i solen med prinsessan för den här gången.

Måndag vid lunch tiden började bilen rulla mot Västerås . Så nu är jag hemma i snöiga Västerås och ska sätta på en julfilm och göra det mysigt tills pojkvännen vaknat så jag kan få face timea lite med honom innan jag somnar. GODNATT!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haalloj! Kom precis in från en promenad då solen bestämde sig för att titta in här en liten stund. Har faktiskt inga planer för idag så ska bara mysa med prinsessan och vänta tills min kärlek vaknar. Sjukt segt att han ligger 7 timmar efter.

Likes

Comments

1, Min kärlek bor i USA och min engelska är inte den bästa :)

2,
Jag hatar att åka in till läkaren

3,
Körsbär är favorit frukten

4, Jag har krulligt hår

5,
Jag kan inget om smink jag brukar inte ha smink mig

6,
Jag älskar att ha mjukisar mig

7, Jag kommer från Kosovo

8,
Jag har väldigt dålig syn jag har glasögon

9,
Jag är väldigt social utav mig

10,
Jag älskar att ta promenader

Likes

Comments

Godkväll!! Eftersom att det är minus grader ute och lite snö på marken så tyckte jag och mimoza att vi skulle åka in mot stan för att dricka varmchoklad och göra denna tisdag lite mysigare. Nu ska jag gå och mysa med min prinsessa. Godnatt

Likes

Comments

Godmorgon! Igår natt låg hon så här med mig fram till 04,00 vilken underbar känsla det är att vara moster till den här lilla prinsessan. Vi fick även se snön falla ner så nu är det officiellt vinter här i Norge.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag väckte prinsessan oss lite före 05.00 och så fanns det ingen chans att försöka somna om. Så vi bestämde oss för att ta en liten promenad och hamnade utanför ett köpcenter så vi tog en liten fika vilket blev prinsessans första fika med moster. Vad jag älskar denna lilla tjej!

Likes

Comments

Eftersom att familjen åkte tidigt hem så hann vi inte fira pappa, men familjen firade honom lite när dom var framme. Jag kommer att stanna kvar här i Norge tills nästa vecka då jag inte känner mig färdig med prinsessan än måste ju gosa en bra stund med henne. Ville bara berätta att jag har världens bästa pappa.

Likes

Comments

Hello friends, efter att jag klippt av lite topparna så tog jag och mimoza en liten runda inne på stan och passade på att njuta av solen lite grann medans vi fortfarande har kvar den här. Köpte lite frukt på vägen hem som vi nu ska äta. Nu säger jag som man säger här i Norge , haa dee :)

Likes

Comments

Hej, Idag befinner jag mig i Norge hos min stora syster. Jag kom hit i torsdag och igår kom hela familjen för vi har nämligen fått en ny familjemedlem jag har blivit moster för andra gången nu och jag är så jävla lycklig för nu har jag en liten prins & prinsessa jag kan mysa med. Vad gör jag just nu? Jo jag sitter hos frisören och ska få håret klippt. Så vi hörs!

Likes

Comments

Instagram@halili.n