Header

Tog ett uppehåll igen, blev så mycket i skolan. Har fått kommentarer om frågor som jag svarar i ett inlägg framöver ifall om flera undrar ! 😊
Men nog om detta!

Lermasken som verkligen hjälper att rensa bort orenhy puts veck med svarta och vita porer.
Min kompis resultat efter endast 1 användning!
Rekommenderar denna lermask till alla som har problem med hyn.
Kommentera eller kontakta mig via mail/Facebook/ instagram


🎀FACEBOOK- Nathalie Carlsson
🎀 INSTAGRAM - nnathaliecarlsson
🎀MAIL- nathaliekarlsson95@live.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inte bloggar på drygt en vecka, har haft fullt upp om
Jag ska vara ärlig. Ni har missat mycket på dom senaste veckan kan man nog säga och allt är mitt fel haha. Men har firar min vän och vart på kryssning med mina tjejer ❤️

Likes

Comments

NEJ!
Det finns inte en sekund i mitt liv jag accepterar otrohet, känner man sig dragen till någon annan gör slut med den du är tillsammans med istället för att hugga den i ryggen!

Och dom som säger "men älskling det va en olyckshändelse". Amen tjena va det så att ni gick en promenad och sen så ramlade ni bara rakt på varandras kön utan kläder?

Nej man gör det med flit, vad någon annan än säger så är det ALLTID med flit när någon är otrogen mot sin partner!

Kan finnas så kallade tillfälligheter också ett exempel är på fester utan sin partner. Men otrohet är inte bara om man har sex med någon, utan det är ifrån när du börjar dölja och radera saker för din partner som du skriver med motsatt kön. Eller ah den du känner dig intresserad av!

Jag tycker även otrohet kan vara en puss på kinden. My man ain't kissing no one but me!

OCH när kramarna börjar bli för intima och kärleksfulla. Min kille skulle endast få krama om sina tjejvänner i 1 sekund snabbt och enkelt no time to catch feelings bruh!


Jag menar dock inte att kontroll behov blir så mycket bättre att hålla koll på sin partner, för vill man nått så finner man tid för det också. Liksom hur lätt är det inte att äta i smyg eller göra vad som helst i smyg bara man vill det tillräckligt mycket!

Likes

Comments

Satt i soffan och diskuterade jobb med min kille, och kom på att flygvärdinna skulle va jävligt kul att jobba som. Åka utomlands stanna i några dagar och sen hem igen.
Problemet som uppstod va tyvärr alla tatueringar som syns.. Det är ju lätt gjort att bara ta ut synliga piercingar.
Så testade att sminka över hela min över arm.

Vill ni veta hur jag gjorde så fortsätt läsa 😘

Använde mig av produkter som är rätt billiga så det är lätt att få tag i om man är i kris så man inte måste spräcka budgeten liksom 😄

1. Tog först och applicerade primern över hela området jag skulle täcka. Extra tips är att raka armen.

2.
Sen är det bara ta en röd pigment färg och måla över, jag tog ett läppstift. Det är lättare att täcka röda områden än svarta/mörka

3. Sedan tog jag concealern, "covers" och duttade runt lite och tanken va att försöka täcka dom mörkaste ställena. Men eftersom en tatuering är svart så blev det hela armen 😁

4. Sen åkte så klart transparent pudret

5. Tog den billigaste foundationen jag hade hemma. Så i princip så kan man använde vilken som helst.
Men den jag rekommendera starkt är kat von de's egna !
Den är gjort för att täcka tatueringar !

6. Tog jag vanligt billigt hm puder och blandade ut med min hy så det blev matt och oglansigt, så man kan uppgradera med bättre produkter om man vill 😊
Men det här funkade fint det med!

Sen rekommenderar jag verkligen en setting spray så att allt sitter på sin plats. Vill man fusk så ta hår spray 😆

OBS.
min system kamera har jag glömt hemma så får bli mobil bilder 👌🏼

Likes

Comments

Lena och mjuka och glansiga ben är ju alltid nr 1 om man vill ha shorts eller klänning på sig så mitt tips är att aldrig raka dina ben torra!
Använd dig istället av vanligt balsam eller baby olja när du ska raka dina ben. Bäst resultat är i duschen men va försiktiga så ni inte halkar omkull!
Vill ni nå toppen till underbara ben så smörj in benen med hudkräm efter!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av några av mina skönhets knep till er! Om ni tycker dom är bra eller om ni använder dom själva eller har andra bra knep så kan ni ju dela mer er ? :)

1. Den här förbaskade vingen på eyelinern vi alla har problem med den, man kan enkelt med en tejpbit/pappersbit/kort sätta den precis vid ögat och måla det första strecket!


2. längre fransar? testa då att använda er av transparent puder eller baby puder mellan första och andra omgången. volymen blir grym!

3.Om du tycker din doft på parfymen försvinner snabbt så har jag ett grymt test här! efter varje gång du duschat så smörjer ni in er och där efter sprejar ni på eran parfym. Fettet i krämen gör så att lukten bevaras läge!

4. för oss bloggare eller resten av er som spenderar en hel bra mycket tid framför datan så kan det va super bra att ha en liten sprej flaska som man kan återfukta huden med eftersom datan drar åt sig fukten!

5. BABYOLJA! smörj in dig med baby olja så får du en baby len hud!

Likes

Comments

Åkte ut med pappa ända bort till Göteborg för att hämta den här tösen, hela 5 timmar lång resa hem igen så gnydde hon och va orolig! Men nu är hon lugn och bekväm och min andra hund trivs hon jätte bra med ! ❤️

Likes

Comments

Imrn eller på torsdag kommer den här lilla tjejen hem till våran familj och blir en ny familje medlem och en stora syster till vår andra prick,Då den blev vanvårdad i sitt förra hem och skulle bli avlivad i veckan om ingen tog sig ann henne.Vi ska ge henne ett bra liv under dom sista åren hon har kvar. Längtar så efter den nya pricken! ❤️

Likes

Comments