Firade nyår i åhus med ett gäng helt fantastiska människor! På kvällen åt vi en riktigt fin middag, pratade, skrattade och sjöng! riktigt nice folk som var där. Vi hade både pingis och Fifa tunering (resultatet behöver inte diskuteras..) fått många roliga minnen som man inte glömmer i första taget ;)
Tack till er som var med och gjorde nyår till den bästa händelsen på länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

äntligen har jag fått lite tid till att fota mina julklappar. Det sitter en nöjd Nelly och skriver detta inlägg. Det är inte alla klappar som är med på bild

Två bäddset. 1200 kr. Presentkort på nisses. Ljuslycktor.

Lite olika böcker

Två mobilskal. En 2 kg gummy bear (kommer aldrig orka äta upp den). Och en julhälsning och autograf från Linus Svenning. (♡)​

Likes

Comments

Jag har länge tänkt att jag måste bli mer positiv, speciellt i inläggen här på bloggen. Och nu när det är jul så är det extra viktigt att vara glad, men shit så svårt det är när familjen min inte längre känns som en familj. Från att jag alltid varit den som varit familjens centrum till att vara den som försöker hålla ihop denna sörja är bara konstigt. Pappa har varit på sjukhus och iväg så mycket så när han väl är hemma känns det bara skumt. Mamma och jag har väl inte heller den bästa ralationen, det finns så mycket saker jag vill berätta för henne men då leder det bara till konflikter och allt blir bara värre så det funkar ju inte. Såklart är detta mitt perspektiv på de hela och jag hade bara viljat komma hemifrån ett tag typ några veckor, liksom bo hos någon annan, så jag kanske lär mig acceptera min familjesituation.

Tack för mig.-har verkligen inga bilder-

Likes

Comments

lovet började med fika på maxi med två fina vänner! och nu fikar jag igen på espresso house, sinnessjukt god pepparkaks cheesecake! (kanske bara för den var gratis) ska nu tillbringa doom närmaste två timmarna på stationen i väntan på ett tåg till Malmö. får se vad man kan hitta på

Likes

Comments

känner mig mycket säkrare med mig själv nu när jag inte har överbett längre. Jag antar att mitt utseende har förändrats lite men de ser jag som något positivt. På något sätt känns detta som en nystart vilket jag behöver haha.

Likes

Comments

har druckit en kopp varm choklad idag, de är det. Mår illa bara jag tänker på att dricka något, så trött på detta. Har redan gått ner 6 kg vilket jag inte mår alls bra av. Mina händer skakar och jag har ingen ork till att plugga som i sin tur gör att jag får riktig panik! jag ligger två veckor back i skolan och när jag ska försöka plugga får jag en kännsla i kroppen som om jag vill ta isönder något och bara skrika. jag vill bara börja äta normalt igen och komma tillbaka i form. Stressad som fan men kan inte plugga, tårarna bara rinner.

Likes

Comments

Första advent idag och julskyltning i byn. har inte varit ute på en vecka haha.
Jag har fortfarande svårt för höga ljud och när det är mycket rörelser efter operationen, blir jätte yr och varm. Men det är en tradition att gå ner där och sen får jag se hur mycket jag orkar :)

Likes

Comments

kom hem från sjukhuset i tisdags eftermiddag. operationen i måndags gick bra. var något problem med någon nerv i hakan så just nu har jag ingen känsel där, men de skulle fixa till sig av sig själv efter någon dag.
Tycker själv att jag gör stora framsteg. Enligt läkarna har man ingen ork första veckan efter operationen, MEN! nu på morgonen har jag faktiskt pluggat lite plus att jag duschade för första gången sedan i måndags. äckligt att inte duschat på så många dagar? jo jag vet men en dusch är inte de första man tänker på när man ser ut som en fotboll i ansiktet ;) Jag minskade även själv ner på smärtstillande, känns ju onödigt att ta extra tabletter när man inte har ont. haha och smidig som Nelly är så slog hon sig just på kinden med borsten, smidigt!

(ett inlägg utan bilder, ny telefon och inga bilder på den än)

Likes

Comments

Har redan brutit ihop två gånger på vägen in, men nu sitter jag iaf i ett rum med fula sjukhuskläder och väntar på information.
Likes

Comments

Sista måltiden är nu äten för 2014 (haha), nu i ett antal veckor blir det flytande föda Punkt punkt punkt
Har också börjat packa väskan till min vistelse på sjukhuset. Aah! Så nervös.
På tal om blåa enhörningar så stor städade jag på rummet idag och la mina hemuppgifter i prioriteringsordning på skrivbordet, de är en del saker asså... Haha önska mig lycka till att jobba ifatt ;)
Hinner nog skriva ett inlägg imorgon innan operationen, sen vet jag inte när nästa kommer, får se när jag börjar återhämta mig... :)
Likes

Comments