Er det virkelig pengene værd at tage en tur indtil byen på en cafe, istedet for bare at ringe sammen?

Jeg var den anden dag lidt træt af de der samtaler der bare foregår over mobil, hvor du skal forestille dig at det er en virkelig nødsituation, når det i virkeligheden bare er en undskyldning for at få alt det sladder der nu er i den vennekreds man har.

Jeg besluttede at nu tager vi på cafe! jeg fandt ud af noget med en veninde, og så tog vi til Svendborg, og havde nogle super hyggelige timer på cafe. Der er bare noget ved at være sammen i forhold til at sidde og tale over mobilen, jeg er ikke en super fan af at snakke konstant i mobil, også mest fordi halvdelen af tiden går med den samme historie uden noget kropsprog eller reaktioner, og man venter bare på lige præcis de reaktioner!

Vi snakkede om ting vi normalt ikke virker påvirket af, men som vi et eller andet sted er, som gør os det mere menneskelig når vi kan snakke om det og vise det. Så det cafe besøg var SÅ meget bedre en de mange opkald:)

citronen i Svendborg er et super fantastisk sted, syntes deres varme kakaoer har super meget smag, og helt klar nogle lækre snacks man kan få til.

Likes

Comments