Header

Godemorgon! Här sitter jag fortfarande i pyjamas med frulle och serie tittande😳Men de behövs denna lördag då det kommer vara fullt upp idag. Ska bl.a inreda och fixa lite i hemmet, klicka hem lite inredning från h&m home som nu är på rea, påbörja marknadsföring för mitt företag, tvätta och baka inför morgondagens stallmöte.

Ska såklart ut till stallet mellan detta också och därefter köra ett VS träningspass, så dags att sätta fart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På promenad genom stan på väg till jobbet med Per Gessles låt - På promenad genom stan i lurarna✌🏼️😁 Vilken underbar fredag!🙌🏼✨

Likes

Comments

Blev lite brunch här hemma med fruktsallad, nybakt bröd, te och silvia kaka, såå gott!

Likes

Comments

Efter varje ridpass brukar jag alltid torka av ex. benskydd och stövlar med Riders care lädervårdservetter. De är något jag starkt rekommenderar att alltid ha till hands i stallet. Perfekt om du inte pallar putsa var och varannan dag men ändå vill hålla din utrustning snygg och fräsch! De bla rengör, ger glans, skyddar, mjukgör och förlänger lädrets livslängd. Dock brukar jag aldrig ta enbart dessa på sadeln då jag tycker de kan bli lite glatt, isf brukar jag även avsluta med lite läderbalsam.

Ni hittar dem bla på Börjes: https://borjes.se/stall-skotsel/skotsel/ladervard/ladervardservetter/5090
För endast 49kr. Jag köpte mina på Ullared! (förmodligen ännu billigare👌🏼)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Skulle behöva uppgradera garderoben lite, hittade bl.a dessa snygga plagg som jag var tvungen att dela med mig av! Klickar ni på bilderna så tas ni direkt till plagget

Likes

Comments

Godmorgon! Har legat och dragit i sängen i flera timmar, skönt när man inte känner någon stress.

Dock ligger jag hemma för att jag är sjuk och det är ju mindre kul😷 Till frukost blev det därför en STOR kopp te, rostat bröd med ost, banan kryddat med lite basilika samt en halv banan och ett äpple för att hålla energin uppe!

Nu ska jag kura ihop mig i soffan framför en bra serie, en kopp kaffe och så småningom ska jag även öppna upp körkortsboken.

Vad gör ni idag? 🙂

Likes

Comments

I fredags firades Lycke som tog studenten! Det bjöds på god mat, tårtor och dryck. Mot kvällen skulle studenterna ivög på förfest så då stannade vi kvar och förade med alla föräldrar haha!💃😂
Sedan drog vi vidare mot stan där vi var lite överallt och ingenstans.. kände oss som studenter på nytt!🎓trots att de var 3 år sedan jag själv stod där med mössa och vuxenlivet framför mig..

https://open.spotify.com/track/2RJW0qGq1BVvMoDfxNvzem


Likes

Comments