nu ska man sova, varit borta hela dagen så glömt bort att blogga men men mer imorgon

  

Likes

Comments

Sitter just nu och pratar med Kinga på skype, ska snart lägga mig och sova, imorgon blir de ikea, mat shopping och trädgårdsarbete.


Likes

Comments

Då har man anlänt till stugan och Karlstad, sjukt härligt att vara här dock så hade ett träd ramlat ner vid gångvägen ner till huset så innan vi kunde ta in våra saker så var vi tvungna att såga och hålla på.

nu har  vi även wifi så kommer kunna uppdatera bloggen när jag vill, ska försöka få till en ny header och så då denna är rätt så tråkig.

Nu ska jag packa upp, sedan ficka med familjen.

Likes

Comments

Sitter just nu i bara handduk och sminkar mig samt försöker tänka ut en outfit till dagen, idag blir det mys med familj och släkt. 

Hoppas att ni får en jätte trevlig och mysig midsommar, kommer kanske någon uppdatering till under dagen vi får se! Njut hela dagen lång!

Likes

Comments

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera, skäms.

Nu är det drygt en vecka kvar tills vi drar iväg mot Karlstad och sommarstugan som stått helt ensamt sedan förra sommaren, då börjar en ny tid i mitt liv för vid den här tiden nästa år kommer jag ta studenten och jag har tänkt ut lite mål jag vill nå innan jag tar studenten och ett utav dom målen är att gå ner 75 kg så ska kämpa varje dag med att äta rätt och träna. 

Det kanske låter jätte mycket och många tänker säkert att det inte blir något kvar utav mig men de gör det och de är så mycket jag vill ha bort för att känna mig som mig.

Ska gå ut och gå varje dag två gånger om dagen sedan ska jag äta frukost, lunch och middag samt simma en viss sträcka varje dag och äta mycket frukt och nyttigheter, hoppa över godiset och köpa nå nyttigt istället. Ska ändra absolut allt för att få de resultat jag vill ha.

med detta sagt så kanske ni har listat ut att min blogg kommer få en ny kategori som då är Träning & hälsa som jag kommer kalla den. Tips och trix samt bokföring över vad jag gör samt äter.

Lägger in det här inlägget som start för nya kategorien och jag hoppas att ni följer min resa.

Likes

Comments

Sitter just nu och gör mig i ordning för att dra iväg på Sandra och Jolines utspring, dock är de lite jobbigt har sår i hela ansiktet så varje produkt svider.

har ingen aning vart alla sår kommer i från och vi funderar på gå och kolla upp det.

men men vill passa på att skriva här på bloggen att jag önskar alla grattis till studenten!

Likes

Comments

sitter just nu och pluggar som en galning för att få allting rätt på provet, är sjukt nervös men tror att det kommer gå bra och om det inte gör det så är jag helt totalt körd.

MEN det kommer gå bra! :D


Likes

Comments