Header

​Jag vill läsa bloggar som inspirerar. 

​Mitt första inlägg i denna blogg riktade kritik mot modebloggar. Vill först säga att ni som modebloggar och har det som business med många läsare, all cred. Ni är jätteduktiga. Alla inom bloggvärlden är duktiga. 

Det jag främst menade var att jag vill inte bara ha yta. Jag vill läsa om inspirerande människor som har karriär och öppnar sig mer i bloggen än att visa dagens outfitbilder. Syftet med min blogg är att bidra till bloggvärlden med inspiration som inte handlar om kläder, utan mer om drömmar och mål. 

Jag har googlat efter karriärs- och inspirationsloggar men hittar inget. Så jag sträcker återigen ut min hand och ber er tipsa mig om en bra karriärs och inspirationsblogg.

​Tack! 

Likes

Comments

​Det är måndag. 

​Om du är en sån som har en otrolig söndags eller måndagsångest borde du; 

1. Ändra ditt liv! Ingen som älskar sitt liv känner den ångesten. Fundera och sätt en plan för att inleda ditt Golden Year 2016. Skrid till verket. Kanske är det bara ett nytt jobb du behöver. Eller stressa ner. Ändra dina inre tankar etc etc

2. Bestäm dig för att aldrig mer känna ångest dessa dagar. Planera in något riktigt mysigt varje måndag. Lunch eller middag med vänner. Bio, shoppingrunda och unna dig något nytt varje måndag you name it. Och se till att göra ingenting på söndagarna, eller gör det du älskar men aldrig hinner med i veckan. 

​Dessa 2 punkter hjälper verkligen och ger dig en fantastisk nystart, inte bara varje måndag, utan resten av ditt liv. 

​Godmorgon :-)


Likes

Comments

Jag är 27 år.

Jag bryr mig något oerhört om hur min hy ser ut, hur ung jag ser ut. Därav ett av syftena med denna blogg, att lyfta sådant vi känner oss vackra av, invändigt och utvändigt. Jag vet ju hur man ska göra men en sak har jag alltid saknat då jag inte vet hur jag hittar rätt, en ögoncréme.

Så snälla ni, har ni något tips till denna gamling;


​Den ska kännas fräsch och föryngrande. 

Tack På Förhand.

Likes

Comments

För att ni ska lära känna mig ytterligare så kommer jag göra en kort blogglista.

Vad är du beroende av? 

Jag är helt klart beroende av min mobil. Det låter skamligt men det är så verkligheten ser ut idag. Sedan har jag en stor last och det är bröd. JAG ÄLSKAR BRÖD. Skulle kunna leva på goda mackor. 

​Vad får du oftast komplimanger för? 

Jag får oftast komplimanger för min rumpa och mina ögon. Även komplimanger för att jag är en god lyssnare.

​Dina planer för 2016?

Varje år har jag alltid massa planer men sällan alla uppfylls. En plan är att börja studera ekonomi, beteendevetenskap eller politik till hösten. Jag hoppas även att jag skriver klart min bok som jag jobbar med. Min plan är även att jobba med denna blogg och göra den till det jag vill att den ska bli. En resa till Italien står högt upp på listan. Har länge haft planer på att tävla i bikinifiness och jag hoppas att jag finner den luckan snart, skulle ha tävlat i december men var tvungen att ställa in. 

​Hur ser dina morgonrutiner ut?

​Då jag oftast jobbar kvällar så har jag det stora privilegiet att ha långa sköna morgnar. Så jag kliver upp, tvättar endast ansiktet med vanligt vatten på morgonen och inget mer. Det har funkat bäst för mig med blandhy. Sedan så dricker jag citronvatten. Efter det så kan jag sitta i timmar med kaffekopp efter kaffekopp framför serier, bloggar eller något annat innan jag faktiskt äter frukost. Brukar kliva upp mellan 7-10 varje morgon, beror på hur jag känner mig. 

​Vad längtar du efter?

​Just nu längtar jag efter att få flyga hemåt till familj och vänner. Jag är från mellersta Sverige men flyttade i höstas upp till Norrland eftersom min pojkvän började studera där. Så jag flyttade med och har inte varit hemma sedan dess. I mitten på mars far jag dock hem en vecka och jag längtar något otroligt efter att få umgås med familj och äta middagar ute med vänner. 

​5 saker du vill göra i framtiden?

​Något jag inte kommer ta upp så mycket i denna blogg är min politiska aktivitet, men det är en sak jag vill hålla på med i framtiden, politik. Jag vill även ge ut min bok och förhoppningsvis flera till. Tror ni skulle gilla den och idén. Mer om det längre fram. Jag vill även starta en ny bloggportal men med en helt annan inriktning än de som idag finns. Det var 3 saker... Jag vill så mycket egentligen. Självklart vill jag skaffa familj. Och jag skulle vilja börja padda, verkar sjukt kul. Någon som är på?

​Vad gör du när du känner dig omotiverad?

​Då läser jag mina favoritbloggar, surfar runt på nätet och instagram för att hitta inspiration. Det fina är ju att inte alla är omotiverade samtidigt och då finns det alltid någon/något man hittar som peppar upp en igen. Det fina med sociala medier. Då känner jag mig kreativ och därmed kommer motivationen. 

​Hur blir du glad efter att ha varit ledsen?

​Jag fixar något smarrigt att äta och sätter på en film. Inte svårare än så. 

​En perfekt fredag?

​En god middag, vin, göra något kreativt (som att blogga) och tidigt i säng. 

​Har du en favoritprodukt?

​Nej. Jag är på jakt och ni får följa med mig. Det finns ju en uppsjö därute. 

​Varför bloggar du?

​Jag började egentligen blogga 2007. Då gjorde jag det som en dagboksblogg för vänner och familj. Sedan har jag bloggat till och från i några år. Känner att bloggvärlden saknar bloggar som skriver om andra saker än dagens outfit så denna blogg blir en blogg helt utan det. Jag vill beröra. 

​När mår du som bäst?

​När jag är med min familj. Att vara hemma hos föräldrarna, äta middag och bara vara är så himla härligt. En annan värld. 

​Vad tycker du om den kris vi ser i världen idag?

​Jag finner inga ord för det. Jag ser dock en ljusning. 

​Dina bästa skönhetstips?

​Sov ordentligt, drick mycket vatten och se till att då i dig antioxidanter, vitaminer & mineraler. 

​Väldigt långt blev detta men hoppas du orkade läsa. 


Likes

Comments

​Jag har fått nog skulle man väl kunna säga. 

​Alla dessa modebloggar som faktiskt inte ger mig ett dugg. Jag vill se en intressant och peppande text. Ett inlägg med innehåll som faktiskt ger mig något på riktigt. Jag vill se en blogg som inspirerar mig att bli mitt bästa jag på mitt sätt. En blogg som visar att allt är möjligt. 

Jag har därför tänkt att beröra detta eftersom jag hittar ytterst få bloggar som har det innehåll jag själv söker. De flesta bloggar av denna typ har funnits men för några år sedan. Jag tror inte alla hade uthålligheten att driva en sådan blogg mitt bland alla modebloggar som tar alla läsare. 

Så i denna blogg kommer jag ta upp naturlig skönhet, tipsa om bra produkter, ge karriärstips och skriva mycket om självkänsla och självförtroende. Sådant som jag tror är viktigt idag för att vi ska känna oss nöjda med de vi är och även ha inspiration och kraft nog att utveckla oss själva. 

Det vi känner på insidan speglas på utsidan. I veckan kommer jag till exempel ta upp allt bra vi kan få ut av vanlig kokosolja. 

​Känn tacksamhet varje dag. 


Likes

Comments