Header

​Kände att jag vill göra ett första inlägg i bloggen. 

Hur gör man egentligen ett första inlägg i en blogg? Ska jag presentera mig? Ska jag presentera bloggen? Eller ska jag bara köra på direkt? 

Jättesvårt men jag kanske kan börja med mig själv och bloggen? Denna blogg är en idé jag haft länge. I många år men inte riktigt kommit till skott. Eller rättare sagt inte vetat hur jag ska göra och var jag ska blogga. Nouw känns rätt tillsvidare och jag har eget domän som heter naturligtvacker.com. 

Ett namn som i det stora hela handlar om lycka. Lycka inifrån lyser igenom och därav att denna blogg kommer ha en hel del skönhetsinslag. Jag kommer också beröra mer djupa ämnen. Personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat. 

I grunden är jag utbildad hälsovägledare och studerar idag till webbredaktör. Denna blogg blir ett projekt för att utveckla mig i mina studier men även för att se om mina inlägg kommer intressera er som läser. Jag kan ju tycka att mina inlägg är aktuella och bra men det kanske inte bloggläsarna tycker. Då kanske jag får tänka om lite. 

Jag har redan en bank med inlägg jag planerar att göra och satsar på 3 inlägg/vecka ibörjan. Beroende helt på om ni fastnar för denna blogg eller inte. 

En god ton i denna blogg eftersträvas och jag tar tacksamt emot konstruktiv kritik.Som den tjejiga tjejen jag faktiskt är hoppas jag att detta kan bli ett mysigt café för unga tjejer. 

​NV

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments