Nu så har nog alla i Ä14 landat och börjat inse att vi faktiskt är hemma i Sverige igen, efter en riktigt intensiv och lärorik vecka. Med både tid att utveckla vår egen klätterteknik och våran pedagogik. Med en gemensam strävan mot färdigställd sportklätterutbildning. Nu så väntar bara efterarbetet med Spanien resan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu efter ett långt tag på tåg och flyg, är vi äntligen ner och Framme på The Orange House i Spanien. Nu laddar vi inför en dag på klipporna imorgon.

Likes

Comments

Nu håller vi för fullt att förbereda oss. För att nu på måndag så åker vi i Ä14 iväg till Spanien. Rättare sagt till Costa Blanca där vi kommer spendera sju dagar, med att klättra och att utveckla våra erfarenheter inom ledarskap.

Klart så kommer det att komma mer bilder där ifrån, men nu laddar vi.

Likes

Comments

Vi har börjat med att renovera ett av skolans förråd, där äventyr ska ha sitt torrförråd härdanefter. Igår röjde vi ut allt, idag skrapar vi golv och tar ut det sista innan vi kan börja måla.

Likes

Comments

Nu är vi hemma på skolan och har återhämtat oss från våran tur till Matvik. Vi åkte med buss upp till Blekinge med packning och kajakerna på tisdagen. Därefter packade vi kajakerna och paddlade vidare till Östra Bokö. Väl framme slog vi upp tälten och organiserade upp utrustningen. På onsdagen fick vi själva planera en tur i mindre grupper, vilket var väldigt givande och lärorikt. Torsdagen bjöd på fint väder, tekniska moment i paddlingen och högt/lågt stöd samt grunderna för rollning. Det var tre intensiva men kunskapsrika dagar.

Likes

Comments

Nu har vi kommit tillbaka från vårt äventyr i Blekinges skärgård. Under veckan har vi fått utvecklat våra kunskaper inom organisation och reflektion framförallt, men även inom paddling och klättring. Vi har fått tilldelade ansvarsområden gällande olika saker, vissa fick ta ansvar över vårt basecamp medan andra hade ansvar över kajakerna och utrustningen.

Det har varit en utvecklande vecka för både gruppen i helhet men också individuellt då vi har haft reflektioner och återblickar varje kväll där vi har fått dela med oss av våra känslor och erfarenheter med varandra. 

Idag har vi reflekterat över veckan som gått och packat ihop det sista av vår gemensamma utrustning. 

Likes

Comments

I måndags så hade vi en härlig paddlingsdag och paddling i solnedgång gör det till en fantastisk känsla. Mycket träning på att paddla själv och tillsammans. Canadensarna var väldigt fina och varierade mellan en gjord i plast och en i metall.

Likes

Comments

Även idag så kör vi planering inför våran tur i Blekinge Skärgård. Idag är alla in spårade på matsedlar och matplanering för att få tillräckligt med energi så vi klarar hela dagarna långa. Vi kommer allt närmre och alla börjar bli mer taggade inför det.

Likes

Comments

Hej!

Vi i Ä14 har nu börjat planera en utbildningsvecka i Blekinge skärgård. Planeringen går ut på att vi ska få en översikt över vad vi ska ha med oss, vad vi ska göra, vad gruppen har för kompetenser, vad vi behöver förbättra och så vidare. Nu är vi i full fart med att inventera utrustning och kolla så att allt är helt, diskutera vilken mat vi vill ha med oss samt vår personliga utrustning. 

Likes

Comments