View tracker

Idag har vi varit i Blekinge och klättrat. Där har vi fått se skillnaden mellan att klättra i varmt/kallt väder. Hittills har vi bara klättrat när det varit varmt, men nu har vi som sagt fått prova på en kall klättervägg.

Det har varit en kort men intensiv dag, och det var skönt att få komma ut lite efter att vi haft teori inomhus ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är förrådet färdigmålat och klart för att inredas. Det är två elever från Ä14 som går en kurs som heter "byggnadsunderhåll" och det är under de lektionerna på fredagarna som de har jobbat med förrådet. Härdanefter kommer hela klassen få inreda och göra klart det som fattas.

Istället för den gula färgen som var där innan är det nu en fräschare grå färg. 


Likes

Comments

View tracker

Nu på lördag har vi öppet hus på skolan och alla är välkomna mellan 10.00-14.00. Vi kommer visa upp olika grejer som ingår i våran utbildning så som ekorrhjul, rensa ankare, olika tekniker och säkerhet inom havspaddling. Paddlingen kommer finnas vid satta tidpunkter i simhall och nere vid Ryssbysjön. Alla tre årskurser kommer att delta på öppet hus och det finns möjlighet att ställa frågor till oss elever under dagen. Vid 11.00 och 13.00 kommer det finnas möjlighet att komma och lyssna på en presentation i våran lektionssal. Hjärtligt välkomna!

Likes

Comments

Idag har idrott och hälsa paddlat i simhallen och haft lite förberedelser inför öppet hus den 12 november.


Likes

Comments

Nu så har nog alla i Ä14 landat och börjat inse att vi faktiskt är hemma i Sverige igen, efter en riktigt intensiv och lärorik vecka. Med både tid att utveckla vår egen klätterteknik och våran pedagogik. Med en gemensam strävan mot färdigställd sportklätterutbildning. Nu så väntar bara efterarbetet med Spanien resan.

Likes

Comments

Nu efter ett långt tag på tåg och flyg, är vi äntligen ner och Framme på The Orange House i Spanien. Nu laddar vi inför en dag på klipporna imorgon.

Likes

Comments

Nu håller vi för fullt att förbereda oss. För att nu på måndag så åker vi i Ä14 iväg till Spanien. Rättare sagt till Costa Blanca där vi kommer spendera sju dagar, med att klättra och att utveckla våra erfarenheter inom ledarskap.

Klart så kommer det att komma mer bilder där ifrån, men nu laddar vi.

Likes

Comments

Vi har börjat med att renovera ett av skolans förråd, där äventyr ska ha sitt torrförråd härdanefter. Igår röjde vi ut allt, idag skrapar vi golv och tar ut det sista innan vi kan börja måla.

Likes

Comments

Nu är vi hemma på skolan och har återhämtat oss från våran tur till Matvik. Vi åkte med buss upp till Blekinge med packning och kajakerna på tisdagen. Därefter packade vi kajakerna och paddlade vidare till Östra Bokö. Väl framme slog vi upp tälten och organiserade upp utrustningen. På onsdagen fick vi själva planera en tur i mindre grupper, vilket var väldigt givande och lärorikt. Torsdagen bjöd på fint väder, tekniska moment i paddlingen och högt/lågt stöd samt grunderna för rollning. Det var tre intensiva men kunskapsrika dagar.

Likes

Comments