Sugen på att testa på något helt veganskt, proteinrikt, nyttigt och fantastiskt gott? Testa då denna nyhet "Pulled oats" som jag fick hem idag. De kommer i tre olika smaker, nude (som är helt naturlig och gjord för valfri kryddning), ginger and lime, och till sist paprika och basilika. Jag testade den men paprika och basilika, och gud va fantastisk den var!! Jag stekte i lite olivolja och åt tillsammans med sallad. Jag kan tänka mig att dessa är fantastiska till både tacos, som biffar och liknande. Recept på saker man kan använda livsmedlet till står även på förpackningen! Så våga testa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vill du äta en fantastiskt god, lyxig och nyttig frukost? Well, jag har receptet för just dig! Dessa fantastiska pannkakor går att göra på så många olika vis så att det passar just dig! Gör dem helt veganska, tillsätt äggvita för mer protein, tillsätt socker för sötma, möjligheterna är helt och hållet oändliga.

Dessa pannkakor är gjorda på enbart:

- 1/2 banan

- 1 och 1/2 dl havregryn

- 1 dl osötad mandelmjölk

- 1 nypa salt

- 0,5 dl vatten

Toppa sedan med valfri topping, jag körde på en kalorifri sirap (FITNESS!!!!) och olika bär och frukt, helt fantastiskt gott.


Likes

Comments

Idag fick jag hem ett paket med produkter från "Paula's Choice", en hudvårdsserie som har många produkter anpassade för känslig och irriterad hy. Jag, som har både känslig, irriterad och torr hy måste verkligen ta hand lite extra om min hud, speciellt då jag har diagnosen rosacea. I och med denna diagnos är det svårare att hitta hudvård som inte får min hud att reagera. Jag är oerhört spänd över att testa dessa produkter, om jag skulle älska dem så finns det fler produkter i samma serie som man kan komplettera med, så som en ansiktstoner m.m.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min alldeles nystartade blogg! Jag må va sist med att starta en blogg i nuläget, men ni ska veta att jag haft ett tiotal bloggar innan jag skapade denna. Om jag ska vara helt ärlig med er så har jag faktiskt bloggat ända sedan jag var 12 år gammal, och någon fantastisk modebloggare, ja det har jag ju inte lyckats bli än i alla fall.

Men nu kände jag att det var dags igen, men det var dags för en nystart. Jag vill blogga igen, och jag vill blogga om något jag brinner för. Och vad är då det? Jo, jag älskar att blogga om mat, då jag valde att bli helt vego för 1 år sedan så ökade mitt intresse för den gröna maten markant, och jag vill nu fortsätta att inspirera alla där ute till att välja en mer grön livsstil.

Bortsett från mat så är träning och hälsa något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag brinner för träning och för fysiskt och psykiskt välmående, och jag vill dela med mig av min resa med er.

Sist men inte minst så är kosmetika och hudvård ett av mina allra största intressen! Hudvård är något nyinkommet intresse som jag fick i vintras då jag diagnostiserades med Rosacea, en hudsjukdom som främst kan beskrivas som "hyperkänslig hud med rodnader och utslag", fantastiskt kul att som fåfäng 20-åring få denna diagnos, men mer om den senare i bloggen.

Hoppas du vill följa med mig i min vardag!

Likes

Comments