Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet rullar på som det ska. Idag ska jag iväg på en dejt. Och i helgen blir det ett till födelsedagsfirande, pappa fyller nämligen år. Så på lördag blir det mys med släkt och familj där. Smilie heart.gif PUSS.

Likes

Comments

Just nu är jag i ett sånt lyckorus. Allt känns så himla bra i livet just nu. Hoppas den känsla håller länge denna gång. Imorgon så fyller min fina bror 18 år. När blev han så stor? Idag blir det iallafall att fixa massor tills imorgon, hans stora dag! =)

Min bror. Han fick dom bra generna garanterat haha.

Elias Michealssons foto.

Likes

Comments

Något jag alltid har älskat är högklackat. Skulle lätt kunna gå i det varje dag OM det var skönt att gå i. Benen blir snyggare, hållningen blir snyggare. Allt blir så jävla snyggt med klackar, speciellt när man är kort själv, jag är 166cm. Får nog leva upp till min ålder snart och bli lite vuxen och börja gå i sånt.. Även fast jag alltid kommer föredra att gå i ett par nike air..


Likes

Comments

I lördags var jag hos några vänner som jag inte träffat sen jag kom hem från Spanien. Var riktigt trevligt. Man blir så glad av att tänka att man har så fina vänner runt om sig. Familj och vänner är guldvärt! Och igår var jag hos min pappa och käkade middag, alltid lika mysigt. Perfekt helg med andra ord.

Nu ska jag snart ut i snöovädret för att träffa min fina vän Malin. Ska få se hur hon bor, så lär bli mys!


Likes

Comments

Nu var man helt plötsligt 24 då. Och här sitter man, utan jobb och bor hemma fortfarande, ingen pojkvän osv. Haha lagom less på livet ja. Aja, det kommer väl. Jag har iallafall kommit fram till att jag vill bort från Tyresö. Mår inte bra i den här skit kommunen, så ja. Först och främst blir det fokus på att hitta ett jobb när jag blivit frisk. Sen söka lägenhet långt ifrån Tyresö. Men en sak i taget!


Likes

Comments

Längesen man skrev igen då. I fredags tog jag det bara lugnt, skönt faktiskt. Och igår följde jag med mamma och hennes kille, samt hans barn och barnbarn haha till ikea! Det var riktigt trevligt och mysigt. Enda tills jag började känna halsont och fryste ihjäl. Och jag som hade bestämt middag med några vänner på kvällen. Men det var bara hem och lägga sig. Riktigt kul lördag.. Och ja, imorgon fyller jag år. 24. Jag vill inte bli äldre nu. Det räcker. :)


Likes

Comments

Som många redan vet så gejmar jag rätt mycket. Och för några veckor sedan hittade jag äntligen en tjej som spelar Cs, exakt som mig. Så igår så träffades vi för första gången, riktigt kul! Jag älskar att träffa nya männskor! Smilie heart.gif Vi drog iallafall till inferno och spelade lite, och bara hade allmänt kul å trevligt!


Likes

Comments

Likes

Comments