View tracker

WHAT THE SIGNS NEED IN A SIGNIFICANT OTHER:

aries: someone witty. someone who says it as it is. someone who they can aspire to be like. someone they can make laugh. someone who doesn’t take them for granted.

taurus: someone who treats them like royalty. someone they want to buy things for. someone who is sensitive. someone who remembers their favourite things. someone who brings out their energy.

gemini: someone who could entertain them for hours. someone who treats them with the respect that other’s don’t. someone who only sees them. someone who will go anywhere with them. someone with the same views.

cancer: someone who sees their heart. someone with a wide imagination. someone who always wants to laugh. someone they can sit in silence with and still enjoy their company. someone who believes in them.

leo: someone who is great with sarcasm. someone they want to impress. someone they connect to mentally. someone with confidence. someone who genuinely cares about them. someone who wants to know everything about them.

virgo: someone who wants to show them off. someone who appreciates their mind. someone who they want to look after. someone they can’t stop talking about. someone who defends what they believe in. someone down to earth.

libra: someone with great talents. someone romantic. someone impulsive. someone who isn’t embarrassed easily. someone they could flirt with forever but also talk about future plans with. someone who they look up to.

scorpio: someone who is honest. someone who makes them want to achieve their goals. someone independent. someone who is irresistible in their eyes. someone who doesn’t stand out or show off. someone admirably stubborn.

sagittarius: someone who is infectious company. someone they want to know everything about. someone who sees the best in them. someone unique. someone who is positive and loves to laugh. someone who is a complete nerd.

capricorn: someone who challenges them. someone who they can’t see right through. someone who protects them. someone who has the best sense of humour. someone who doesn’t lie about what they like to impress them.

aquarius: someone adventurous. someone who feels like home. someone who really teaches them love. someone who is always there for them. someone cautious of their feelings. someone who is more like them than their self.

*** pisces: someone they want to show their greatest achievements to. someone they just want to hold all the time. someone brave. someone empathetic. someone who is passionate about so many things. someone who wants the same things about of life.

Likes

Comments

Josefin,

Är det är helt över mellan er två eller ska ni fortsätta ses när du mår bättre? Tråkigt att du vart sjuk när han vart hos dig över nyår.

Svar: Detta är det sista jag kommer skriva om det som hänt och honom. Det är helt över mellan oss, jag valde det. För jag vill först och främst fokusera på mig själv samt så har jag inte dom känslorna kvar som jag hade förut för honom. Kalla mig hemsk, men jag kan inte hjälpa vad jag känner.

Likes

Comments

Josefin,

Men din kille vart hos dig över nyår? Kan du inte skriva vem han är och hur ni träffades?

Svar: Ja, eller vi var väl mer på g. Vi träffades i Spanien, när jag var där och jobbade och bodde i samma företagslägenhet. Sen träffades vi här hemma i Sverige 1 gång och det var när jag låg sjuk i influensan så det var ju inte direkt så himla kul för honom eller mig. Sen efter det blev jag osäker på mina känslor och ville inte fortsätta.

Likes

Comments

Så det senaste som hänt? Vi börjar från början. Dagen innan julafton mådde mamma inte sådär jätte bra, ont och svårt att röra sig på vänstersidan av kroppen. Så hon ringde vårdguiden och det var bara att åka in. Hon fick spendera julafton på sjukhuset och dagen efter. Det visade sig att det var en stroke hon fått. Så nu går hon på massa sjukhusbesök och får medicin osv. Jag är bara glad att hon lever, ta hand om era nära & kära!

Några dagar innan nyårasfton, blev jag sjuk. Riktigt sjuk. Influensan på det värsta sättet jag aldrig upplevt förr. Jag hade; Magsjuka, halsfluff, feber, ont i kroppen, vrålförkyld. Jag kunde knappt röra mig från sängen och det enda jag gjorde var att spy, gråta och hade ont överallt. Jag bad seriöst till gud att få dö, så hemsk var smärtan. Började nästan jämföra den mellan hjärterkross och vad som var värst.. Och om man ska se något positivt av detta? Jag tappade 5-6kg så nu är man smal igen, (lol). Men jag har ingen ork alls, min kropp är svag, har fortfarande knappt någon matlust. Och efter allt detta, började privatlivet krångla riktigt rejält, så nu är man sjukskriven månaden ut. Och jag har haft några riktigt hemska dagar.

Men jag har kommit fram till detta;
Blanda inte in kärlek när du mår skit, ta hand om dig själv först!
Tänk på dig själv först och främst.
Jag ska vara ett litet ego ett tag framöver, så jag får ta hand om mig själv och komma på rätt fötter igen. Kalla mig hemsk, men så är det just nu.Likes

Comments

Hej på er, är världens sämsta på blogga. Men kommer börja snart igen och berätta allt som hänt på senaste. Men först tar vi en sån här rolig lista om skam!

skam-bild


1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Jag måste nog säga Noora iallafall i början då hon stod upp för sina vänner och sina åsikter. Men det hon gjorde mot Vilde var inte okej och något jag aldrig skulle acceptera men men i vilket fall som är hon grym.

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.
Sana, hon växer bara mer och mer i mina ögon för varje avsnitt. Hon kan så mycket om allt och finns där för sina vänner och gör allt för dom. Helt underbar karaktär som växer för varje avsnitt som sagt.

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.
Det är nog Isak skulle jag säga, alla ÄLSKAR honom verkligen. Och jag tycker bara han är jobbig och väldigt tråkig att följa i säsong 3 faktiskt. Men har inte kollat klart hela säsong 3 än, så vi får väl se om jag ändrar mig!

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.
Jag tror många hatade William i början, för han var verkligen riktigt elak, men han växte också i mina ögon i säsong 2 och jag tycker om honom som fan. Sen så har vi Vilde, en väldigt jobbig tjej, men som också växer i säsong 2 som jag gillar väldigt mycket nu med.

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Ingen.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)
William eller Chris!

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Noora. Hon är så modig, står upp för sig själv och sina vänner. Underbart att se.

8. Den karaktär som jag vill slå till.
Even, jag gillar verkligen inte honom. Känns som han bara leker runt, men som sagt inte kollat klart säsong 3 än så kanske ändrar mig, men just nu stor diss på honom!

9. Ett par som jag älskar.
Jag tycker Jonas och Eva var riktigt fina tillsammans faktiskt.

10. Ett par som jag hatar.
Even och Isak. Tycker isak förtjänar bättre.

11. När jag började titta på serien.
I november tror jag.

12. Favoritscen.

Jag har ingen favoritscen, jag gillar dock alla scener med fest och hångel. Riktigt kul att se, jag älskar sånt! Men i för sig när Noora står upp för Vilde framför William, det är nog det bästa jag sett i hela mitt liv.

Likes

Comments

Hej på er. Snart är det julafton känns inte ens som det... Aja igår så hade jag & mamma riktig myskväll tillsammans. Vi kollade på gamla videos från när jag och min bror var små. Det var sååå kul att se. En rolig sak var tillexempel att på mitt 6årskalas envisade jag om att inte ha klänning utan denna coola outfit;
Medans ALLA andra tjejer på kalaset hade fina små klänningar. Vad var felet på mig tro?

Nathalie Sanders foto.

Likes

Comments

Jag följer så sjukt många serier, och lever mig in i allihopa. Jag följer så många olika så jag vet inte vad jag ska kolla på ens haha. Men just nu är det serien "Skam" som gäller. En norsk ungdomsserie som innehåller allt från; Kärlek,sex drama och svek. Kan verkligen rekommendera den. 👆 Direktlänk ; http://www.svtplay.se/video/11488274/skam/skam-sasong-2-avsnitt-1?tab=sasong1

skam-bild

chris, couple, and kiss-bildchris, couple, and kiss-bild

skam, william, and noora-bild

Likes

Comments

Likes

Comments

Det var en helt vanlig kväll. Förutom att han var på fest, personalfest. Och jag var hemma som vanligt. Satt alltid hemma och väntade på honom. Jag visste att på personalfesten var det en tjej som jag länge oroat mig över, men som han har skrattat bort och sagt att hon är ful och är ingenting i hans ögon. Redan 2 veckor innan den här kvällen kollade han djupt in i mina ögon och sa "Jag skulle aldrig kunna vara med någon annan när jag har dig, skulle aldrig kunna vara otrogen" Och just i det ögonblicket, allt kändes så himla äkta när han sa det.


Tillbaka till kvällen - En bild kom upp på facebook, på dem två, väldigt närgående var dem. En klump i magen och tårar i ögonen började jag ana något redan där. Men jag sa åt mig själv att skärpa mig, klart man ska få ta kort med sina vänner och ha lite kul. Det visade sig bara att vi tyckte kul var två olika saker.

Jag hörde inte något från honom på hela kvällen, eller natten. Jag ringde några hundra gånger. Inbillade mig att något hemskt hade hänt därför han inte svarade.

Jag vaknade tidigt nästa morgon, slängde på mig en tröja och ett par shorts. Tog busskortet och var på väg att gå, då jag hör mamma ropa "Vart ska du?!" Jag ska till X han har inte svarat på hela natten, jag måste dit. Jag hörde hur orolig hon blev och sa att hon skulle skjutsa mig så jag slapp åka ensam.

Det visade sig att han inte var hemma, han var hos sin moster, där vi skulle fått bo ensamma i en hel vecka. Jag gick ut från bilen med en klump i magen. Knackade på dörren. Ingen öppnade. Knackade ännu mer. Jag hör någon från trappen komma. Han öppnar. Där står han i shorts med bar överkropp.

Jag frågar om jag får komma in. Han säger genast nej. Just i denna sekund förstår jag. Hon är där. Jag frågar om hon är där inne. Han svarar ja. Jag får panik och tror genast det värsta och han blir arg för att jag tror något sånt om honom. Och säger bara att HON tog hand om honom över natten för han var så full osv. I det här läget har jag redan börjat slå på honom och försöker komma innanför dörren. Då kommer mamma ut från bilen för hon hade hört smällar, sa hon. Jag berättade genast vad som hänt och att han faktiskt inte var otrogen. Mamma var säker på sin sak och ställde honom rakt mot väggen och fick honom att erkänna. Ja, han hade varit otrogen.

Där sprack hela min värld. Först kom ilskan fram och jag slogs och knuffade honom och gjorde allt för att få komma in och slå ihjäl tjejen. Jag lyckades inte. Jag sprang därifrån. Kan lova att om det hade varit en tågstation där hade jag varit död nu, eller en motorväg. För jag sprang rätt ut på vägen, inget hopp, ingenting kvar. Vad skulle jag göra nu? Han var ju hela min värld? Jag levde ju för honom? Vad är det här, det här händer bara i filmer inte i verkligheten. Tusen tankar snurrade när jag sprang iväg. Jag ramlade ihop och höll på att spy. Kunde inte andas, kunde inte få fram något ord alls.

Han sprang efter mig och bärde mig tillbaka. Jag var fortfarande fast vid att jag skulle in genom den där förbannade dörren. Men lyckades inte, nu bärde mamma bort mig och sa att vi skulle åka därifrån och lämna svinen. Jag gick motvilligt med på det, fast jag så gärna hade velat vara kvar och gjort illa dem båda.

Jag sa samma ord på gång, jag andades knappt, jag grät och grät och grät. Skakade. Slog mig på bilen för att känna något annat just i den sekunden. Ingenting hjälpte. Åt sedan inte på 2 veckor, aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.

Likes

Comments

Hej på er! Fick en fin kommentar nedanför som fick mig mer motiverad att fortsätta blogga! Det enda jag någonsin har varit bra på att skriva om är kärlek, faktiskt. Jag älskar kärleken samtidigt som jag hatar den. Finns så mycket man kan sitta å skriva om det. Jag tänkte faktiskt dela med mig av en text för längesen, den värsta dagen i mitt liv. Lägger upp i nästa inlägg om ni orkar läsa.

Just nu rullar inte mycket på i livet, det känns som hela livet har stannat faktiskt. Men bättre tider kommer väl så småningom. Jag saknar faktiskt Spanien och värmen, alla var så mycket gladare där, helt annan energi..

I brist på något kul eller bild, så kan jag ju lägga upp den här roliga bilden jag fick av en av mina bästa vänner =)


Likes

Comments