Längesen man skrev igen då. I fredags tog jag det bara lugnt, skönt faktiskt. Och igår följde jag med mamma och hennes kille, samt hans barn och barnbarn haha till ikea! Det var riktigt trevligt och mysigt. Enda tills jag började känna halsont och fryste ihjäl. Och jag som hade bestämt middag med några vänner på kvällen. Men det var bara hem och lägga sig. Riktigt kul lördag.. Och ja, imorgon fyller jag år. 24. Jag vill inte bli äldre nu. Det räcker. :)


Likes

Comments

Som många redan vet så gejmar jag rätt mycket. Och för några veckor sedan hittade jag äntligen en tjej som spelar Cs, exakt som mig. Så igår så träffades vi för första gången, riktigt kul! Jag älskar att träffa nya männskor! Smilie heart.gif Vi drog iallafall till inferno och spelade lite, och bara hade allmänt kul å trevligt!


Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har länge suttit och funderat över fall man vågar skriva ut hur ens skolgång var och hur jobbigt det var. Och att jag skäms över att allt det hände just mig. Men man läser att sånt händer hela tiden, så varför inte dela med sig..

Allt började egentligen redan i lågstadiet, där jag blev retad nästan varje dag på grund av att jag var blyg, vågade inte säga ifrån, så var det väldigt lätt att sänka mig. Jag minns inte exakt vad folk sa, men det var 2 killar som alltid var på mig och försökte trycka ner mig. Och en dag som jag minns verkligen som igår, var att en av killarna hade sagt till sin mamma att jag kallat honom något riktigt elakt, så hon kom till vår skola, tog tag i mig och skällde ut mig från topp till tå. Där stod jag, kanske 8 år gammal och skakade och höll mig för att inte börja gråta. Jag hade såklart inte sagt ett ord, jag vågade knappt säga halv sju liksom. Jag hade en klump i magen varje morgon redan då för att behöva gå till skolan, tänka på vad får man höra idag då. Rädd för var det var för redovisning man skulle hålla idag då och låta folk skratta åt en, för man skakade med rösten varje gång man skulle säga något. Men det fina med lågstadiet var iallafall att jag hade jätte fina vänner runt om mig, så jag var aldrig ensam, och det tackar jag för. Men ingen orkade såklart stå upp för lilla mig, men det gjorde ingenting då.

Men det slutade inte där. Jag började 6an i en ny skola, nytt folk, nya människor. Skönt tänkte jag, nu får jag börja om på nytt. Men jag var fortfarande sjukt osäker på mig själv, väldigt blyg, vågade knappt säga något. Och självklart blev jag utsatt igen, jag kände mig ensam, osynlig, kändes som ingen ville umgås med mig. Jag var ofta ensam.

Så det slutade med att jag bytte till en ny skola. Och då fick jag ryktet från min gamla skola och en kille på msn skrev till mig "Hahaha alla säger Nathalie bytte skola för hon blev mobbad här, haha alla vet det bara så du vet. Rektorn sa det till alla." Jag blev stel i hela kroppen och ville sjunka ned igen..

....Och ändå kände jag samma sak igen. En ny chans att få visa vem jag egentligen är, nytt folk. Men detta blev inte heller lyckat. Jag var fortfarande osäkra lilla Nathalie man kunde trycka ner till botten. Det började med killarna i klassen. Det var alla killar mot tjejerna. Om jag sa något nån gång kunde man höra någon säga "VA? Jag hör inte, haha Nathalie är så jävla blyg" och där sänktes jag ännu mer. Jag minns att jag hade min första pojkvän när jag gick i 8an, och han fick kontakt med en tjej i vår klass och en tjej som gick i 9an. Och dom sa till honom att jag var en ful, äcklig tönt som alltid satt ensam. Och han lyssnade på dom, och han sa sååå många elaka saker till mig, tryckte ner mig till botten. Sen minns jag en till sak, vi var några tjejer som satt i soffan, sen kom några från 9an och satte sig vid oss, och så sa någon från 9an "Asså kan den där tjejen ens prata? HALLÅ? jag pratar med dig, jag har aldrig hört ett ord från din mun" Ja det var till mig. Jag blev knallröd i ansiktet, började skaka och skämdes ihjäl. Jag visste inte liksom vad jag gjorde för fel, mer än att bara sitta helt tyst och inte säga något. Jag var så rädd att öppna min mun och säga något fel med. Jag visste inte vad jag skulle göra för att folk skulle tycka om mig.

Så här kan man säga att jag mådde skit. Jag hade ig varningar i ungefär 8 ämnen, var nära på att inte klara skolan. Jag skolkade en del för jag helt enkelt inte orkade gå till skolan. Jag mådde riktigt dåligt, ja jag kan säga här och nu att jag hade självmordstankar, jag mådde rent ut sagt skit. Jag vet att när ni läser detta tänker ni "Ja men vadå, detta är väl inte så farligt, folk har ju blivit slagna å mobbade fysiskt." Ja, jag vet. Jag kanske inte har haft det värst i skolan, men detta var jobbigt för mig. Jag var så svag i mig själv, mitt självförtroende var på botten, jag hatade mig själv, jag hatade allt. DETTA var jobbigt för mig, okej.

Att ens skriva allt detta är faktiskt jobbigt. Innan har jag alltid varit rädd att dela med mig om detta för att folk ska se mig på ett annorlunda sätt och inte vilja vara vän med mig längre. Men idag bryr jag mig inte längre.

Men detta tar mig tillbaka till den tid i mitt liv jag tyckte var jobbigast att leva. Men jag är glad över att detta är över. Jag är glad över att jag är mycket starkare idag, jag är glad över att jag fortfarande jobbar på min självkänsla/självförtroende. Och jag hoppas än idag att ungdomar ska sluta vara så grymma mot varandra. Snälla, kan vi inte bara pusha upp varandra, och ge varandra komplimanger, stötta varandra. Visst alla kan inte gilla alla, men åtminstone respektera varandra. Alla människor är olika.

Nathalie Sanders foto.




Likes

Comments

Ni vet när man inte träffat en vän på riktigt länge, och när man väl ses så är allt ändå likadant. Såna vänner älskar jag. Jag träffade min fina Jennifer igår, vi chillade på en bar och bara pratade om allt som hänt, var sååå mysigt. Sen fick vi även sällskap av några av hennes vänner, alltid lika kul att lära känna nytt folk!

Well, jag kom hem runt 4 somnade med alla kläder på (standard) Sen så kvällens roligaste och jobbigaste var väl ändå att mina klackar gick sönder från ingenstans, så det var bara att dra av klacken å ha platta skor haha, såg fööörjävligt ut Menmen, what to do lixom.

Idag är man iaf allt utom pigg, men mamma fyller år idag så det är bara att fixa sig och fira världens bästa. Smilie heart.gif


Likes

Comments

Tråkigt nog så blev det inget med Josefin igår! Kom lite grejer emellan men en annan gång så! biggrin Istället drog jag ut med min bästa killkompis på bar, där hans bror jobbar. Så drack lite och spelade biljard, jätte trevligt! Senare drog vi vidare till nästa ställe där hans vänner jobbar, så hängde vi där fram till 2-3 tiden. Då var det dags att dra hem. Detta var precis vad jag behövde just nu. En utekväll, med en bra vän, inga bekymmer, inge drama, allt var bara bra Smilie rolleyes.gif



Likes

Comments

Fredag! Och jag hade inga planer alls denna helg enda tills nu. Lite spontant sådär, så ska en kompis från Nyköping komma hit som jag aldrig träffat tidigare. Ska bli skit kul, älskar att träffa nya människor! Hur vi lärde känna varandra är en jävligt rolig historia ska jag säga er haha. Kort och gott; Vi har varit tillsammans med samma kille.

Ha en bra fredag!


Likes

Comments

Först och främst är det väl lite halvt kaos hemma hos oss just nu, ingen av oss mår speciellt bra. Idag var jag hos läkaren med min lillebror också och bara fanns där och stötta honom. Kändes bra, och nu kanske det äntligen händer någonting!

Till något roligare, så har jag startat mitt egna "business" kan man säga. Jag kommer att tipsa om olika skönhetsprodukter som jag själv använder, och kommer att ta före & efter bilder och lägga upp på min sida på facebook. (Beautybynath ) Gilla gärna och supporta mig! Där kan du även läsa lite mer vad allt handlar om osv! Men det har varit rätt svårt att komma igång med detta just nu då det händer alldeles för mycket i livet, men snart så hoppas jag att jag kan gå in 100% i det. Riktigt kul!



Likes

Comments

WHAT THE SIGNS NEED IN A SIGNIFICANT OTHER:

aries: someone witty. someone who says it as it is. someone who they can aspire to be like. someone they can make laugh. someone who doesn’t take them for granted.

taurus: someone who treats them like royalty. someone they want to buy things for. someone who is sensitive. someone who remembers their favourite things. someone who brings out their energy.

gemini: someone who could entertain them for hours. someone who treats them with the respect that other’s don’t. someone who only sees them. someone who will go anywhere with them. someone with the same views.

cancer: someone who sees their heart. someone with a wide imagination. someone who always wants to laugh. someone they can sit in silence with and still enjoy their company. someone who believes in them.

leo: someone who is great with sarcasm. someone they want to impress. someone they connect to mentally. someone with confidence. someone who genuinely cares about them. someone who wants to know everything about them.

virgo: someone who wants to show them off. someone who appreciates their mind. someone who they want to look after. someone they can’t stop talking about. someone who defends what they believe in. someone down to earth.

libra: someone with great talents. someone romantic. someone impulsive. someone who isn’t embarrassed easily. someone they could flirt with forever but also talk about future plans with. someone who they look up to.

scorpio: someone who is honest. someone who makes them want to achieve their goals. someone independent. someone who is irresistible in their eyes. someone who doesn’t stand out or show off. someone admirably stubborn.

sagittarius: someone who is infectious company. someone they want to know everything about. someone who sees the best in them. someone unique. someone who is positive and loves to laugh. someone who is a complete nerd.

capricorn: someone who challenges them. someone who they can’t see right through. someone who protects them. someone who has the best sense of humour. someone who doesn’t lie about what they like to impress them.

aquarius: someone adventurous. someone who feels like home. someone who really teaches them love. someone who is always there for them. someone cautious of their feelings. someone who is more like them than their self.

*** pisces: someone they want to show their greatest achievements to. someone they just want to hold all the time. someone brave. someone empathetic. someone who is passionate about so many things. someone who wants the same things about of life.

Likes

Comments

Josefin,

Är det är helt över mellan er två eller ska ni fortsätta ses när du mår bättre? Tråkigt att du vart sjuk när han vart hos dig över nyår.

Svar: Detta är det sista jag kommer skriva om det som hänt och honom. Det är helt över mellan oss, jag valde det. För jag vill först och främst fokusera på mig själv samt så har jag inte dom känslorna kvar som jag hade förut för honom. Kalla mig hemsk, men jag kan inte hjälpa vad jag känner.

Likes

Comments