Just nu känns det lite som att jag lever i en drömvärld! Jag har träffat en sån fin kille och jag är så himla kär i honom. Och allt hände väldigt fort men allt känns så rätt och bra med honom. Sen har jag även varit på 3 intervjuer för ett jobb och det slutade med att jag fick det och börjar nästa vecka. Sen blir det förhoppningsvis flytt i sommar, äntligen bort från Tyresö! ... Och jag känner mig nu lycklig på riktigt för första gången på länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade tänkt lägga bloggen på sidan ett tag. Men jag har varit på så bra humör senaste, hänt så mycket bra saker.

Men enda tills igår.. Jag var i stan på morgonen, det var en helt vanlig fredag. Hade tänkt stanna kvar i stan, men jag bestämde mig för att åka hem istället. Och tur var väl det.

För tror ingen missat vad som hände igår. Lastbil som körde in i folkmassa på drottninggatan. Och när jag fick höra nyheterna blev jag först stel, sen kom tårarna. Vårt älskade Stockholm har nu blivit attackerat, detta kanske var en tidsfråga för det händer så mycket överallt i hela världen. Mina tankar går till anhöriga och offren. Folk som var i stan en helt vanlig fredag och hade ingen aning om vad som skulle hända. Jag är ganska känslig av mig, så jag blev väldigt berörd. Men, att Stockholm visade alla sån fin kärlek till varandra. Folk ställde upp på att köra, ge mat och öppna upp sina hem. Hur fantastiskt är inte det? Det får mig iallafall att tro på vårt land. Mer kärlek, och mindre hat.

Jag är ganska dålig på formulera mig, men jag hittade en text där en tjej formulerade sig så himla bra så jag måste dela denna. Tänk på detta snälla.

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet rullar på som det ska. Idag ska jag iväg på en dejt. Och i helgen blir det ett till födelsedagsfirande, pappa fyller nämligen år. Så på lördag blir det mys med släkt och familj där. Smilie heart.gif PUSS.

Likes

Comments

Just nu är jag i ett sånt lyckorus. Allt känns så himla bra i livet just nu. Hoppas den känsla håller länge denna gång. Imorgon så fyller min fina bror 18 år. När blev han så stor? Idag blir det iallafall att fixa massor tills imorgon, hans stora dag! =)

Min bror. Han fick dom bra generna garanterat haha.

Elias Michealssons foto.

Likes

Comments

Något jag alltid har älskat är högklackat. Skulle lätt kunna gå i det varje dag OM det var skönt att gå i. Benen blir snyggare, hållningen blir snyggare. Allt blir så jävla snyggt med klackar, speciellt när man är kort själv, jag är 166cm. Får nog leva upp till min ålder snart och bli lite vuxen och börja gå i sånt.. Även fast jag alltid kommer föredra att gå i ett par nike air..


Likes

Comments

I lördags var jag hos några vänner som jag inte träffat sen jag kom hem från Spanien. Var riktigt trevligt. Man blir så glad av att tänka att man har så fina vänner runt om sig. Familj och vänner är guldvärt! Och igår var jag hos min pappa och käkade middag, alltid lika mysigt. Perfekt helg med andra ord.

Nu ska jag snart ut i snöovädret för att träffa min fina vän Malin. Ska få se hur hon bor, så lär bli mys!


Likes

Comments

Nu var man helt plötsligt 24 då. Och här sitter man, utan jobb och bor hemma fortfarande, ingen pojkvän osv. Haha lagom less på livet ja. Aja, det kommer väl. Jag har iallafall kommit fram till att jag vill bort från Tyresö. Mår inte bra i den här skit kommunen, så ja. Först och främst blir det fokus på att hitta ett jobb när jag blivit frisk. Sen söka lägenhet långt ifrån Tyresö. Men en sak i taget!


Likes

Comments