heej på er

idag vaknade jag väldigt sent runt 12 tiden hehe, imorgon börjar skolan igen det blir både kul plus jobbigt det som blir kul är att träffa mina vänner igen fast jag har varit med vissa under sportlovet och det som blir jobbig är att vakna tidigt och att man måste gå/åka till skolan.

det jag har gjort idag är bara att ta det lugnt, plockat undan i mitt rum kollat på Harry Potter lyssnat på musik alltså det vanliga hehe nu ska jag fortsätta att ta det lugnt men senare ska jag kanske lägga p en bild på min instagram fanpage: obrien_officiell heter den.

senare ska jag också spela in en yotube video, men jag vet inte riktigt vad den ska handla om....

jag kommer nog på något.


XOXO ses snart igen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

heeej på er!!

det var ett tag sen jag skrev/gjorde en video på min youtube kanal, jag vet inte varfr det har blivit så men det bara. Jag tror det beror på min klass, jag är inte lika bekväm med dom på samma sätt som min gamla klass, för i min gamla klass kunde man vara sig själv och ha super kul med alla. Det kan man inte i denna nya klass vilket är tråkigt. I vår klass finns det 3 olika grupper: de som känner de flesta som är med jag Abyan Adamma Asmo Mayas och ibland Sidra = jordbro barnen, mayas bor inte i jordbro hon bor i Västerhaninge nu men hon har växt upp här i jordbro så hon räknas som jordbro barn för oss.

Min nya klass har fått reda på att jag har en youtube kanal och en blogg... Det är så himla pinsamt att de vet för i denna klass pratar vi aldrig om sånt, det gjorde man i min gamla klass det var liksom vår vardag att prata om sånt och att filma massor av videos och de i min gamla klass kunde bara ta upp en kamera eller ta någons mobil/kamera bara fr att filma. Det är s annorlunda nu. Jag hoppas att det kommer bli bättre snart.

XOXO ses snart.

SAKNAR ER OFTA jag älskar den nya klassen av hela mitt hjärta men dom är inte ni...

Likes

Comments

~ before ~

T-shirt: H&M

Byxor: BIK BOX

​~ after ~

Tröja: STREET ONE

Byxor: KappAhal

Skor: DORSMEN

Likes

Comments

​hej på er om ni följer min instagram eller snapchat så vet ni att jag var på kryssning igår och i för igår och jag var dör med mina 2 kusiner Emma och Enja min moster och Enjas kompis och vi hade super kul och mysigt här ser ni alla drinkar vi drack och alla var super goda och sen även en bild på när vi var på donken och åt efter kryssningen vi hade det iallafall super kul!!!

XoXo ses snart igen

Likes

Comments

då kan vi börja med mascarorna:

big eyes är en budget mascara som kostar 99kr

HR mascaran är lyx och kostar cirka 345kr

klockorna:

de två klockerna som ni ser kostar 99kr

DW klockan kostar cirka 500kr

och till sist läppstift:

yves rocher kostar endast 99kr

MAC kostar runt 100/300kr

​ser ni vad det finns för alternativ som är lika bra som de lyxiga!

man behöver inte slösa på en massor md pengar på dyrt smink när man kan hitta minst lika bra smink för en bättre budget!

XoXo ses snart igen

Likes

Comments

​hej på er mina finisar!!!

för några dagar sen så bestämde jag och min m amma för att om jag städar lägenheten så kan jag få pengar och så mycket som jag har tjänat in nu är runt 400kr och jag är nöjd med det jag har samlat in hittills, jag och en kompis funderar om vi ska skaffa ett sommarjobb att dela ut post/reklam för att tjäna lite mer men jag vet inte det kanske blir att vi gör det eller inte men om några veckor ska jag mamma och min mormor panta vi har två stora påsar med pant och för de pengar som blir ska jag få!

om typ 2 veckor kommer min mormor på besök och det ska bli jätte kul att få träffa henne vi har inte sets på typ 2 år för jag och släkten bor här i Stockholm och mormor bor uppe i Norland men det ska bli kul att få träffa henne igen.

Likes

Comments

​hej på er mina finisar!!!

idag har varit en rätt seg dag jag har bara legat och degat vid soffan hela dagen jag är helt slut, jag var uppe sent igår natt så det är nog det. Sommarlovet känns inte riktigt som ett sommarlov för jag har varit sjuk under den här första veckan jag har haft lov och så är det bara dåligt väder hela tiden och det suger ju helt totalt. Men om typ 2 veckor åker jag ålandsbåt med mina kusiner och min moster och det ska bli SJUKT skönt men jag hoppas att det inte är dåligt väder så det inte gungar på båten för jag har sån himla båt rädsla så det får vi hoppas på men nu ska jag städa mitt rum 

ses snart XoXo

Likes

Comments

​hej på er nu har jag varit sjuk i några dagar och inte riktigt orkat göra något, jag har bara legat i sängen hela dagarna  men annars så fick jag idag reda på att jag kanske ska få åka på ålandsbåt med mina 2 kusiner och min moster bara jag och dom, det skulle ha varit kul men jag är väldigt osäker på om jag vill med eller inte. men jag tror att det slutar med att jag åker ändå. :)

Likes

Comments

​heej på er! nu är det Lördag och i onsdags fick jag sommarlov som var helt fantastiskt nu gick jag ut 6:an och det är super skönt efter skolavslutningen grät typ hela min klass eftersom vi inte kommer träffas en del av oss och det är ju super tråkigt! men för att fira att vi fick sommarlov så gick vi till ett häng där de delade ut tårta och saft och det var mysigt att vara med mina vänner efter det gick vi till ungdomen och bara hängde där sen hade vi en liten fest där också som var jätte kul sen fick vi även måla en flagga som vi skulle hänga upp och det var nice 

i torsdags var jag ute med Penda och vi gjorde inte så himla mycket faktiskt men vi hade det roligt iaf 

ses nästa gång XoXo

Likes

Comments

hej på er idag, dag har det vart en dag som alla andra men i skolan fick vi planera inför skolans fotbolls tunering och det kommer bli tjejer mot tjejer och killar mot killar det kommer vara 4-6:an och alla måste vara med på något sätt kommer det att bli kul men ändå inte jag är inte så mycket för fotboll direkt men jaja om 29 dagar har vi skolavslutning och jag längtar så himla mycket det ska bli super kul och skönt

på rasten tog vi detta fotot och jag vill bara visa er jag blev nöjd med detta fotot så jag ville bara visa det för er!


ses snart igen XoXo

Likes

Comments