Likes

Comments

Jobb och skola, skola, och träning. Ibland blir det mycket! Men man får tänka på att man gör allt av en anledning 😏

Jobb: Pengar
Högskola: Bättre jobb i framtiden
Träning (cheer): Be the best of the best 🐉🐲

Fick faktiskt en liten stund hemma igår innan jobbet där jag kunde glida runt och chilla lite pga en föreläsning i skolan. Myspys

Likes

Comments

YES! Äntligen har jag även bokat in en resa med HELA familjen. Vi har inte åkt tillsammans alla fyra på flera år så det här ska bli sjukt kul 😍 Pappa fyller 60 i sommar så det tänkte vi fira på Kreta (Pappa fick bestämma, då vet man att det blir medelhavet)
Kreta har vi varit på 5 gånger tror jag men det är ju alltid lika fantastiskt 😍 Vi ska ba chilla, njuta och hitta på massa roliga saker. Tagga!!

Bilden är på mig och syrran (kan mycket väl vara på Kreta bilden togs haha)

Likes

Comments

Mamma förtjänar så mycket mer men i måndags kände jag spontant att jag ville köpa blommor till Mamsen, so I did! Hon älskar blommor så jag kände att det var det minsta jag kunde göra för att ljusa upp hennes måndag. Shit vad det låter som att jag smörar sönder nu 😂 Eller "leker söt"
Helt ärligt ville jag bara ge henne något då jag inte varit världens bästa dotter på sistone..🤔

Likes

Comments

Fick träffa Filippa på en superhärlig lunch igår! Hade en rast från jobbet mellan 13-17 så jag passade på att göra henne sällskap till lunchen 😍 Supermysigt med massa snack och god mat! Fick även träffa Mimi, Agnes och Mabella i samma veva 😍 Tog en rejäl hälsotallrik som jag fick världens jäkla matkoma av, damn vad dom INTE snålar med maten i Kista, yeeez.

Likes

Comments

Jag och Tilda har en liten tradition med restaurangen Jensen. Vi har ätit där sedan vidgick i ettan (och först lärde känna varandra) och har sedan dess varit där närmare 15ggr nu asså. Vi kan peka ut minst 7 olika bord som vi suttit vid på exakt samma resturang. Hahaa. Vi tar alltid EXAKT samma mat också 😂 Jag tar alltid kyckling, hon tar alltid kött. Och det är obligatoriskt för oss båda att ta en extra sås. Älskart!

Det blev alltså en supermysig lunch med massa garv och snack. ....Och skämt från servitören (som vi inte alls tyckte var kul) Han drev lite och vi trodde att han bara var otroligt dryg😂 He tried..


Likes

Comments

Wow kan man få en bättre måndag??
Stressig dag i skolan slutade med att jag fick njuta av en jättehärlig middag på EGON i Mall Of Scandinavia med tjejerna❤ Välbehövt snack då vi hade massa massa att prata om...😆

Efter det blev det bio med samma tjejer PLUS typ 7 till 😂 Vi var totalt 11 tjejer som nästan tog upp hela raden längst upp i biosalongen. Jag tror att vi som vanligt var lite jobbiga och högljudda. Vi satt väl mest och garvade (jag lyckades fnissa till på delar man kanske inte skulle garva åt egentligen) Vi såg alltså Fifty Shades Darker😏 Den var faktiskt bra! Tror de flesta av oss gillade den! Rekomenderas faktiskt.

Likes

Comments

Favoritfrukosten!

Let's be honest... tror ni inte jag hällde på dubbelt så mycket chokladmüsli efter bilden togs. Hahah klassikern.

Smoothien består faktiskt endast av apelsin, frysta hallon och chiafrön idag! Brukar ha i flera frukter av något slag men vi hade inte så mycket hemma alls. Därför är det tur att en smoothie kan bestå av i stort sätt vad som helst. Det blev iallafall jättegott!

Likes

Comments