Heej! Vad händer en trevlig dag som denna i Bajtrajs liv? Ja, just nu är hon och tvättar händerna för hon blev smutsig på friidrotts dagen. Hon slutar kl 1 och sen ska hon säkert hem och plugga innan hon har squash. Hon har massa läxor men hon fick hoppa över en engelska läxa för hon hittade sin katt aramis i går kväll. Annars ska hon hålla tummarna för mig (Mosmoa) för jag har teoriprov till mopen! Jag är jätte nervös. Jaja nu ska jag låta maten sjunka och ska jag hoppahöjd och bajtrajs ska stöta kula! Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Dagens tips är: Ha läxor, inlämningar, prov etc under kontroll! Plugga inte i sista minuten. Du kanske lär dig och kan svaret på frågorna, men stressen du får kvällen innan är så värd att slippa. Du måste inte sitta i timmar. Det räcker med en kvart eller halv timma! Kolla av så att du kan det då och då. Du kan ha både ett liv och bra betyg!
Så, tro på dig själv. Läxor är jobbiga. Men dem är så värda att ha gjorda när du vill läsa till läkare!
Puss

Likes

Comments

Hej!
Sitter nu på bussen på väg hem efter en kort och skön skoldag! Sista lektionen nu var musik och vi hade musik prov! Hade verkligen oroat mig för det provet och trodde inte att det skulle gå bra alls... Men nu känns det faktiskt jätte bra så nu är super lycklig:) En tyngd släppt asså! Däremot kommer veckan fortsätta med läxor och prov tills på fredag så uppdatering kommer antagligen fortsätta vara seg men skall försöka att det blir 3 i veckan! Imorgon har jag nämligen friidrotts dag hela dagen! Känns sådär. Tycker inte det är jätte roligt med friidrott.:/
Sen på onsdag har vi engelska läxa, torsdag en bild och hkk inlärning och tillsist fredag, sy-slöjd inlämning, religion muntligt förhör och spanska diagnos.
Hetsig vecka och helgen blir det inte mindre grejer att göra! Men jaja, som jag brukar säga " Sova kan jag göra i graven ";) När jag kommer hem skall jag faktiskt bara slappa. Ta på mig sommarkläder, kanske gå ut med Castor, sen ta något att äta och titta på Grey's Anatomy. Måste njuta när det läxorna känns såhär bra och under kontroll!
Puss och ha det bra<>

Likes

Comments


Jag har ganska stor scenskräck så om jag vet i för väg att jag skall stå och prata inför några eller uppträda blir jag hur orolig och nervös sol helst. men jag gör det alltid och blir jätte gals att jag stått emot min skräck och gjort det!

Jag är väldigt blyg första gången jag träffar nya människor, men när man väl känner mig pratar och skrattar jag hela tiden:)

Jag älskar att ha saker planerat. Försöker alltid bestämma träff med kompisar också

Jag avskyr när saker jag bestämt inte händer! Om jag t.ex. skall shoppa med mamma och vi skall äta på stan eller så blir jag jätte arg och ledsen när det inte händer!
Det beror antagligen på mitt stora kontrollbehov.

Jag har bacillskräck. Om jag skall trycka på stopp knappar på bussar så tar jag tröjärmen och trycker med den och har typ förbi för att stå nära ankor för jag tänker bara på alla bakterier och loppor som dem har i pälsen som skall hoppa till mig:)

Något jag avskyr är det material som nagel filar är gjorda av. Ryser varje gång jag håller i en sådan!
Likes

Comments

Åh, jag vet inte vart jag skall börja! Hela dagen igår var helt underbar!
Det började med att jag gick upp vid 8 för att ha tid för att göra mig i ordning. Mamma körde mig till kyrkan vid 9:50 för vi som skulle konfirmera oss skulle vara där en timma tidigare än alla. Vi tog på oss koporna, gick igenom programmet och i mitt fall bara var förväntansfull. Jag hade verkligen så höga förväntningar på denna dag. Något som jag blev lite ledsen för var att när vi åkte till kyrkan var det regnigt väder.
Klockan 10 i 11 började folk rulla in. Bänkarna var fulla bär ceremonin började! Hade aldrig sett så mycket folk förut tror jag i en kyrka.
När våra ledare sa till oss att vi skulle ställa oss i vapen huset kunde jag inte sluta le. Jag var så glad för att vi äntligen skulle börja. Och när orgeln började spela och vi började gå. Jag kan ute beskriva den känslan. Det var bara så underbart och inget kunde få mig arg.
Konfirmationen var ju även en gudstjänst, så när prästen pratade tyckte jag att det blev ganska långtråkigt. Vi fick ta nattvarden, sjunga inför alla i kyrkan och jag var en av dem som samlade in kollekten.
När det var slut i kyrkan var det faktiskt fint väder. Solen lös och det var inte jätte kallt. Alla konfirmander ställde sig på en rad på gräsmattan så alla fick ta kort.

Jag var en av dem första som kom hem. Vi hade bjudit släkt och vänner. Till lunch hade vi köpt sushi som var super god och till efterrätt blev det en tiramisu som mamma hade gjort;) Jätte god var den! Man fick sätta sig vart man ville och bara mingla runt och prata. Jag försökte prata och vara med så många som möjligt, även om det är lite svårt när man bjudit många, men jag tro att alla hade det trevligt. Efter några timmar öppnade jag presenterna som jag fått. Jag vet inte om jag skrivit det här men något som jag verkligen var ett Thomas Sabo armband, och det fick jag! Var så glad när jag såg asken och blev ännu gladare när jag såg armbandet. Det fanns två berlocker som hängde på armbandet. Ett tro hopp och kärlek och ett hjärta där det stod Love! S
Jag fick även pengar som jag med lite av pengarna skall köpa Marenas med och resten åker in på språkresekontot. De andra paketen bestod av jätte fina smycken och två små söta askar, ( Jag samlar på askar ) och ett släkt kors i rubin! Alla var glada och stannade länge igår och gjorde min dag underbar. Så tack alla till det<3>
Detta var min dag igår! Helt underbar
Tack, ni är bäst<>Likes

Comments

Hej!
Igår började min helg som jag kallar min "kristna" helg! Hahah, det beror på att jag kommer vara i kyrkan vara dag de tre kommande dagarna! Igår började helgen med att vi alla konfirmander var i kyrkan och tränade på våran redovisning som vi sedan skulle ha för föräldrarna! När vi övade utan att föräldrarna kollade gick det väll sådär:/ Men när föräldrarna kom satte vi det och det gick jätte bra! Jag hade ju som sagt varit jätte nervös inför min grupps uppträdande, men det gick bra och det var inte så farligt!
I slutet när våra ledare sa några ord om oss fick vissa även ett diplom och en choklad medalj! Och helt oväntat fick jag, Hanna, Celine och Anna det för att ha varit bästa kockar på ett läger! Hahah, stolt?! Nä men det var faktiskt riktigt roligt att få det! Efter det fick man mingla runt i kyrkan och äta av allas plock mat som dem tagit med sig! Senare åkte vi hem till Hanna och hade även med oss en Italiensk doktor som jobbar med mamma, vilket också var jätte roligt!
Detta var min fredag:)

Nu idag då. Jo, nu har jag duschat och skall snart ta på mig en klänning tror jag för jag skall på Celines, Saras och Sagas konfirmation! Vet inte riktigt hur länge det håller på men det skall bli roligt att se hur det går till i och med att jag konfirmeras imorgon! Men efter dem blivit konfirmerade följer jag med hem till Saga, där man lämnar presenterna och minglar runt lite tror jag! Sen vid 16 tiden kan jag tänkta mig att det kanske är slut och då måste jag hem och hjälpa mamma inför imorgon! Vi får även gäster ikväll som skall vara med imorgon, mina sysslingars mamma och pappa!
Vill även se lite på ESC så får pausa med städet efter ett tag!
Ungefär såhär tror jag min lördag ser ut!

Imorgon, imorgon imorgon konfirmeras jag!
Gud, jag kan inte fatta det. Denna sista tiden har gått så fort! Men det skall bli riktigt roligt tycker jag! Jag skall vara i kyrkan imorgon vid 10. Då tror jag vi går igenom exakt hur vi skall göra. Sen vid 11 kommer all släkt och vänner och då kör vi;) När ceremonin är klar i kyrkan fortsätter vi hem till oss! Vi är ungefär 22st så det kommer bli ganska trångt, men jag har motat på mamma lite som sagt att det räcker nu så bjöd min sista kompis igår! Haha, lite sent men bättre sent än aldrig!
Jag fick bestämma vad vi skulle äta och valde sushi och tiramisu! Jätte gott! Vet inte ringt vad som händer sen! Man får väl försöka prata med alla och så! Men bloggar om hur det var mer imorgon!
För nu måste jag gå och göra mig i ordning inför konfirmationen!
Puss<>


Älskar dessa tre bamba tanter<>

Likes

Comments

Hej!
Detta blev ett ganska sent inlägg nu men kom hem från Hanna för ungefär en kvart sen så detta är enda tiden jag har!
Dagens tips då är: Om du är illamående, har ont i t.ex. magen eller om du har skurit dig och börjat blöda. Säg det EN gång då! Höll inte på att bara Åhh, det gör så ont, jag måste ha ett plåster, och ett till. Utan ta det lugnt, be om en tablett om du har ont i huvud eller mage och om ett plåster om du blöder. Gör inte en sådan stor grej av det för i alla fall jag tycker det är as jobbigt när folk överreagerar och vill ha uppmärksamhet från ett sår!
Så överreagera INTE!!!
Puss<>

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för så dålig uppdatering de senaste dagarna men hela helgen och hela veckan har vi hållit på att flytta:/ Det har varit jätte roligt och nu är allt super fint och snart på plats men när vi började i helgen var det super jobbigt! Fick bära jätte mycket och hade saker att göra hela tiden, därför ingen tid för blogg inlägg! Men nu är jag tillbaka!
Lördagen spenderades som sagt med kusinerna! Var jätte mysigt, vi var ute och gick, lekt i trädgården och massa annat! Var jätte mysigt.
Veckan har hittills varit väldigt bra! Gick bra på ett svenska prov så det är jag glad för och har tränat och varit med kompisar och lite sådant!
Idag var det sista onsdags konfirmationsträffen:( Tycker det är jätte sorgligt! Vi fick ligga på bänkarna i kyrkan och lyssna på en låt som handlar om dig själv och om att du är viktig och så fick jag den känslan att: nu är detta över, detta kommer aldrig tillbaka! Och även om det varit tråkigt ibland kommer man sakna det lite och även sakna att man är en konfirmand! Det kändes faktiskt lite ledsamt:( Men, men, vi övade till redovisningen vi skall ha på fredag i 3 timmar! 3 TIMMAR, men nu sitter sången och de flesta pjäserna och textläsningarna!
Imorgon är det dags för sista gudstjänsten med Hanna och innan det drar jag och pappa iväg till FT för att leta konfirmations klänning! Mamma hittade några fina idag som vi skall åka och kolla på imorgon! Annars ser planerna inte ut på något annat sätt imorgon! Skolan såklart, tror inte det händer något över det vanliga imorgon!
Måste bara skriva en sak till! Jag längtar så sjuk mycket tills jag konfirmeras! Åhh, det kommer vara så kul! Bara min dag, man får träffa släkt och kompisar, det blir ett minne för livet, + att man får presenter;) Så till er som skall konfirmeras i höst! Rekommenderar er verkligen att göra det, för även om det verkar tråkigt är det ert minne och utveckling när man slutat!
Puss och ha det underbart<>

Likes

Comments

God morgon!
Nu ligger jag i sängen och drar mig och skall snart gå upp och göra mig i ordning. Klockan 10:30 tror jag, kommer mina kusiner som jag och Sebbe skall passa till ungefär 15. Får se hur det går... En av dem är ganska mammig men tror det kommer gå bra ändå. Får väll bara hålla dem sysselsatt. Gå och köpa godis med dem och leka på någon lekplats och så så dem kommer nog bli super mysigt!
Imorgon, flyttar vi även in i lägenheten! Kan inte fatta det. Vi köpte den i januari och jag kommer ihåg hur lång tid jag tyckte det var kvar tills vi skulle flytta in och nu händer en av de saker jag sett super mycket fram under detta år. Man måste verkligen ta vara på dagarna och leva som om det var sista dagen<>
Men det känns i alla fall super bra! Har fått ny säng, ny bokhylla, ny matta, nytt allt så nu vill jag bara dit och inreda rummet super fint. Skall oxå bli jätte kul nästa helg då jag konfirmeras och hela släkten kommer och får se hur fint det är. Det är också något som har gått fort. Jag konfirmeras nästa vecka... Gaaaah, kan inte fatta det. Och redovisningen på fredag. Den är jag mest nervös för. Har verkligen inorm scen skräck och så skall jag stå där inför säkert hundratals människor och ( showa ). Aa, det känns jobbigt men jag försöker tänkta att det är typ 1-2 min i mitt liv, jag har kompisar med mig som säkert tycker det är lika nervöst, + att jag vill alltid kunna titta tillbaka på den dagen och minnas att jag gjorde det som gjort mig kanske mest nervös i hela mitt liv, och sen att jag klarade av det och faktiskt hade roligt:)
Men nu måste jag gå upp, blir kanske något mer inlägg under dagen. Får se hur mycket tid jag har kvar efter att kusinerna åkt hem! Men ha en bra dag!
Puss<>

Likes

Comments

Hej!
Dagens tips är: Till er som har något stort framför er och kanske behöver köpa något klädesplagg eller så till det, ligg på för kant. Vänta inte en vecka innan med att köpa det. Det kan ju såklart gå men det blir så stressigt och man hinner inte tänka om t.ex. klänningen är tillräckligt passande eller om den är värd pengarna. Så ligg ALLTID på för kant. Det är mitt tips till er idag!
Puss och Kram<>

Likes

Comments