Header

Instagram@nattskolen

Datoen er 30 august og vi er på vei til trening. Praten går i ett som vanlig, men denne gang kom vi inne på et tema som har frustrert oss alle den siste tiden. Hvor skal vi gjøre av oss? Hva skal vi bli når vi blir stor? Hva og hvordan kan vi lykkes med det vi ønsker å oppnå?

Vi ble enige om at vi burde finne oss en plass å bo sammen, for da ville det være mye enklere å starte å leve drømmene våre sammen! Vi fant ut at det måtte være det første steget å ta. Alle sammen ønsket det, så vi just did it! Alt skjedde under 24 timer, fra at vi snakket om at "det ville vært kjempe fint å bodd sammen alle oss tre" til vi faktisk fant oss et sted og signerte kontrakten på huset.

Slik situasjonen var før vi flyttet til Byåsen "bodde" vi 5 stk på 60 kvadrat, en liten sokkelleilighet sentrumsnært i Trondheim. Vi, supertrion + Andreas og Ken, som egentlig bodde der.

Likes

Comments

Her sitter Sandra i Serbia, en snutt i fra en lengre video hun spilte inn i sommer.

Hva er det som skjer fremover?

Hvordan vil fremtiden bli?
Hvor bor jeg om to mnd?
Hvor bor jeg i morgen?
Hvem er jeg?
Hva kan jeg?
Hvem kan meg?
Hva skal jeg bli når jeg blir stor?
Hvem skal jeg bo med?
Hva er min mening?
Hva er din mening??
Hva vil jeg?

Likes

Comments

Jah, en intro? Kall det hva du vil! For her er en smakebit på stemningen da vi plukka opp Sandra på fylla, kjempe fylla - noe som resulterte i en spontaniøs, rytmisk dans utført av vår alles kjære; MAYA LUND!

Likes

Comments

OK! Ting er på vei til å bli på stell i heimen. Vi har nettopp flytta ut fra en sokkel til et digert hus, her i Trondheim. Lenge har vi tenkt på å starte opp en blogg, sammen, men det har ikke vært tid for det før nå. Så her er litt testing.

​Fra venstre: Sandra Jokic, Leslie Elise Eidsaune og Maya Lund

  • 815 Lesere

Likes

Comments