Torsdag idag fredag imorgon och på söndag så far jag till Stockholm med Pappa och lillebror de ska bli grymt skoj att fara dit eftersom de var 5år sen man var där sist, vi far kl 6 på morgonen så man kommer vara lite trött men man får gå och lägga sig tidigt lördag så man orkar upp tills man ska fara, ska bli grymt skoj stannar minst 1 vecka men de kan bli längre de vet vi inte riktigt än. Kommer lägga upp lite bilder här från Stockholm men inte så mycket de jag tycker är lämplig, på lördag så ska man gå på kyrkmarknaden i Öjebyn och kolla lite och se om man hittar någon ny plångbok. Men nu ska man sova med mina fina hundar så god natt alla sov gott!! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja från och med imorgon så ska Patrik och Jennifer fara till Uddevalla i 5dagar så jag ska få den fina äran att passa deras hund Clara och deras katt Nisse, ska bli grymt skoj faktiskt så ikväll blir de att ta de lugnt och ladda upp för morgon dagen. Så ni får ha en trevlig kväll alla.

Likes

Comments

Ligger i sängen med hundar och kan knappt sova, tiden går men måste väl försöka sova snart så man inte sover bort hela dagen. JAja god natt alla. 

Likes

Comments

Nu är de inte långt kvar tills sommarlov går bara imorgon och på onsdag sen är de äntligen dags för sommarlov. De som händer under sommaren vad jag vet nu är att jag ska sitta hundvakt åt Clara från den 19-23 juni medan brorsan Patrik och Jennifer far till Udervalla sen så far jag ner till Stockholm med pappa och lillebror den 1Juli men de är oklart hur länge vi stannar ännu, sen blir de väl någon tripp på pdol annars vet jag inte bara njuta av sommaren :)

Likes

Comments