HEJ! Idag så har jag inte gjort så mycket, det ända jag har gjort är att vila upp mig inför imorgon då jag skall passa min lillebror  hela dagen (själv). Jag skall få honom att äta frukost och lunch sedan skall jag få har att lyssna på mig när ber honom om något. 

HEJDÅ!

//Nattis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag så spelade vi mot Värö United då vi vann med 15-1 och det är rekord. Så många mål har vi aldrig gjort på en match. På de tre senaste matcherna så har vi gjort 34 mål det är ganska bra tycker jag.
Det blev ett kort inlägg men vi får höras mer imon.

//Nattis
😜

Likes

Comments

HEJ!

Idag så är det andra dagen på sommarlovet och idag så skall jag spela en fotbolls match mot Värö United hemma jag hoppas att vi vinner så klart. Mamma, Pappa, Viktor, Farmor och farfar kommer upp och tittar på när vi krossar Värö. Igår så var jag och Karro uppe och kollade på när de andra laget spelade och de mötte Getinge vi vann över dom med 10-2, under matchen så stod jag och Karro och sålde fika och lotter det gick bra vi fick en lott vinnare som vann 120 kr och vi sålde massor av fika och sedan fick vi också fika det var det bästa.

HEJDÅ.

//Nattis😜

Likes

Comments

HEJ!

Idag så har vi fått kompledigt. Idag är sista dagen innan skolavslutningen . Denna dagen har jag ganska mycket att göra jag skall hjälpa min pappa att vika mappar som han skall ha med sig till jobbet sedan skall jag vika servetter och göra klart bordsplacerings lappar det skall bli kul. Just nu så sitter jag och blogga, snart skall jag börja vika mappar.

HEJDÅ!

//Nattis😜

Likes

Comments

Hej!
Vi kan börja med gårdagen. Då var jag hos en kompis och red då höll jag på att ramla av för han bockade. Sedan hände inte så mycket.
Idag då så blev jag väckt av mamma vi sju halv åtta sen åt jag frukost packade ihop mina saker och fotbollskläderna och åkte till Ankarvallen för att möta Träslöv ett lag i Halland. Gick in varje närkamp jag fick chansen och det gav resultat. Det var bara inte jag som gick i närkamper det gjorde hela laget och så klart visade de resultat. Och vi vann med 9-0. BRA JOBBAT TJEJER.
Åker från matchen med ett stort leende.

Hörs någon annan dag.

//Nattis
😜


Likes

Comments

Hej!
I morse så vaknade jag i våran sommarstuga och det ve roligt. Sedan så åt jag frukost efter det åkrar pappa till Tjolöholm och stod på parkeringen mellan 10-15 undertiden han var där så var jag och mamma och min bror på ö&b sedan Elgiganten och sexan hajen i Varberg. På vägen hem så åt vi Mc Donalds. Imorgon så skall jag till en kompis och ta hand om hästar och rida. Jag rider in en ung häst. Det är kul men svårt.
Detta var vad jag har gjort idag.
HEJDÅ!

//Na
ttis😜

Likes

Comments

HEJ!!
Idag så hade vi klasskväll det var klassföräldrarna dom höll i det och min mamma var en av de som höll i det. Vi var nästan hela klassen det var bara några få som inte kom. Det vi gjorde var att spela brännboll mot föräldrar och syskon det var roligt våra fröknar var med oss och för de gick det bra tycker jag. Efter det så fikade vi och spelade fotboll tjejerna mot killarna.
Imorgon så har jag skola som vanligt sedan är det träning efter träningen så skall jag duscha snabbt för att jag skall var i våran sommarstuga från torsdag kväll till söndag kväll. Så när jag kom hem efter klasskvällen så var det bara att packa kläder med mera.
Hörs imorgon!

//Nattis
😜

Likes

Comments

HEJ!

Måndag: Idag så red jag och efter det så var jag på gårdsfest på min brors dagis.

Tisdag: Först så skall jag ju som vanligt till skolan och efter det så skall jag ha fotbolls träning.

Onsdag: På onsdag så skall jag var på en klasskväll med min klass.

Torsdag: Då går jag i skolan och sedan så har jag fotbolls träning.

Fredag: Då är jag ledig sedan så spelar halva mitt lag match mot Apel 99. När dom spelar så är jag i min sommarstuga med min familj.

Lördag: Då kanske jag skall rida hos en "kompis"( mormor och morfars kompisars dotter).

Söndag: Skall jag först åka hem från stugan och sedan skall jag spela match mot Värö United.

så här kan en vecka för mig se ut.

//Nattis😜

Likes

Comments

Hej
Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag så det är väll dags att ta tag i det igen. Tänkte börja med att skriva vad jag skall göra på en hel vecka. Men först till vad jag har gjort i helgen.
Torsdag: Först så var jag hemma sen vid halv sex så började min kompis kalas och då gick jag på.
Fredag: Vaknade halv nio hos min kompis (på kalaset) sedan åt vi frukost och efter det så letade vi efter hennes kaniner som hade rymt under natten. Sen så körde de hem mig och då åt jag lunch sedan så somnade jag för att vi hade varit vakna till typ tre på natten dagen innan. Somnade vi ett och vaknade igen vi halv fyra fyra ungefär.
Lördag: Vaknade halv tio sedan var det bara att gå upp äta frukost sedan så passade jag min bror för att mamma och pappa var och handlade växter sedan gick jag upp till Ögärdet och kollade på när halva mitt lag spelade match mot Stafsinge det blev 3-3.
Söndag: Vaknade sedan åkte mamma, pappa och min bror och gjorde något då stannade jag hemma och bakade istället det var roligt. Sedan efter det så gjorde jag inget mer än att dricka typ fem liter vatten så att jag kunde spela match mot Tölö det gick bra för vi vann med 4-2. Riktigt bra kämpat tjejer.
Detta blev ett långt inlägg men hoppas det inte gör något.

//Nattis😜


Likes

Comments

HEJ!!

Nu skall jag snart gå och byta om för att jag skall ha fotbolls träning. Men jag har precis målat mina naglar så jag måste vänta tills det har torkat. sedan efter att jag har byt om så skall jag äta mat och sedan bär det av till träningen.

detta blev ett väldigt kort inlägg men det kommer mer ikväll.

//Nattis??

Likes

Comments