View tracker

Fram till den 24/12 har jag ett erbjudande varje dag som gäller bara just den dagen. Gå med i min grupp på Facebook för att ta del av nya erbjudanden varje dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag ville Amanda ha pannkakor till frukost. men vi hade ingen mjölk. Däremot hade vi banan och massa ägg så det fick bli bananpannkakor istället, och riktigt gott blev det.

Det finns massor av olika recept på bananpannkakor och det är svårt att göra fel. Nedan kan du se hur jag gjorde den här gången.


Lite nyttigare lite godare

Gör så här:

Mosa två bananer och lägg till 3 ägg och 1 msk fiberhusk. Blanda allt väl och stek i kokosolja.

Sen kan man smaksätta om man vill. Amanda hade lite kakao i sin smet och jag hade kanel.

Likes

Comments

View tracker

När jag var liten så brukade jag tänka att det skulle bli så kul att vara vuxen för då kunde man verkligen bestämma helt själv vad man ville äta. När vi åkte utomlands och gick in i matbutiker, där fanns så mycket annorlunda och gott och man ville smaka på allt men inte fick. Då tänkte jag också att när jag är vuxen ska jag köpa allt gott jag vill ha.

Och så är det ju nu, på gott och ont.

Som förälder är det mitt ansvar att se till så att Amanda får i sig bra och näringsrik mat. Det har jag för att jag är vuxen och hon är barn, mitt barn. Men hur är det med mig själv? Har jag samma tänk när det gäller vad jag själv stoppar i mig?

Under många år har jag inte brytt mig så mycket om vad jag stoppat i mig. Ätit alldeles för onyttigt. Men det tänket är förändrat. Nu är jag medveten om vad jag stoppas i mig och att det är en näringsrik kost. Visst kan jag äta onyttigt ibland men då är det ett medvetet val och jag gör det med ansvar.

Kvällens middag blev pasta med avokadoröra. Så himla gott. Egentligen brukar jag ha räkor till men idag fick det bli lite bacon.

Likes

Comments

Julkalender 2016

Idag börjar min Julkalender!

För att kunna ta del av erbjudanden som gömmer sig bakom luckorna behöver du va med i min Facebook grupp. Tryck HÄR för att komma till gruppen.

Grymma erbjudanden väntar

Likes

Comments

Igår fick jag med mig pappa till gymmet igen, hans andra gång sedan han skaffade kortet. Men jag ger inte upp. Egentligen hade vi inte tänkt tänkt åka och träna och vi hade inte så mycket tid, men 30 min på löpbandet blev det ändå.

Sen när vi var klara såg jag den nya trappmaskinen och var tvungen att testa. Så himla jobbigt men det är bara att köra på tänker jag. Så det blir absolut att köra fler gånger.

På kvällen åkte jag in till stan för att träffa en kompis. Först fika och sen gick vi och åt. Planka, så himla länge sen jag åt det.Gott var det också.

Likes

Comments

Tiden har verkligen flugit förbi den här hösten, jag hänger inte riktigt med. Idag är det redan första advent och den har vi spenderat hos mina föräldrar. Först lite glögg och pepparkakor och sen god middag. Underbart att bo bredvid mina föräldrar så att vi lätt kan springa in dit för lite mys.

Som vanligt på söndagar så har jag jobbat med veckoplaneringen samt att jag har börjat sätta upp jobbmål. Det är ett himla bra sätt att få saker gjorda på.

Jag har en grov planering för månaden och sen så en med detaljerad för varje vecka som jag skriver söndagen innan.

Nästa veckas ena uppgift blir att få ut information om vårt fantastiska F.I.T program. Men info kommer under veckan :)

Likes

Comments

Imorgon börjar Black Friday och självklart har jag erbjudanden i min butik med.

Gå in på myaloevera.se/forevernatti för att ta del av utbudet och sen kontaktar du mig för att ta del av erbjudandena i min Facebook grupp.

Likes

Comments

Har precis lyssnat på ett webinar om en ny Box som kommer den 30 november, F15. Så himla kul och vilket upplägg.
Jag kommer att erbjuda er en komplett tjänst med träningsprogram och måltidsplan och för dig som bor i Stockholm även träning tillsammans med mig. En sluten Facebook grupp för stöd och hjälp av personliga tränare.

Jag har kört c9 och det är bland det bästa jag gjort. Mitt sötsug försvann helt och kom inte tillbak. Nu blir det en till omgång av c9 samt F15. Detta kommer bli så grymt.

Vill du ha en livsstilsförändring så hjälper jag dig gärna med det.

Skicka mig ett meddelande för mer information.

Likes

Comments

Då har man blivit ett år äldre, och jag välkomnar åldern och livet jag har framför mig med öppna armar.

Livet är inte alltid lätt men alltid finns det något att vara tacksam för.

Vi gör varje dag våra val och jag väljer att varje dag börja dagen med ett leende och vara tacksam för det jag har och vad som komma skall.

Likes

Comments

Förra året började jag som återförsäljare Forever Living efter att jag kört c9 och provar på lite andra produkter. Fastnade helt för produkterna men också marknadsplanen. Det här är något jag absolut skulle kunna jobba med.

I samma veva öppnade jag ett byggföretag med min pappa och en kompis, så tyvärr fick mitt egna företagande hamna i bakgrunden. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i det igen. Jag vill satsa på en trygg framtid för mig om min dotter och det kommer jag få som egenföretagare. Jag gillar att jobba på mina egna villkor och gillar tanken att min förtjänst helt beror på mitt egna arbete.

Jag vågar satsa på mitt företagande

Gå gärna in på min hemsida och kika lite

forevernatti.com

Likes

Comments