När jag väckte dottern på morgonen sa hon att hon hade ont i magen. Det var samma symtom som man har vid problem med blindtarmen, så 1177 tyckte att vi skulle åka in till akuten.

Ingen kö när vi kom fram, så himla skönt. Dom tog lite blodprover och hon fick lämna urinprov. Allt gick väldigt smidigt. Efter ett tag minskade smärtan och vi väntade på svar på blodproven. Proven visade inget och vi fick åka hem. Vi var lite oroliga där på morgonen men nu mår hon bra igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det riktigt länge sen jag tränade och jag känner att jag måste komma igång igen. Det är lättare tänkt än gjort men jag har lagt upp en plan. Jag är en sån som älskar att planera och skriva ner, sen är utmaningen att följa planeringen.

Jag har även börjat tänka på att vi verkligen behöver ändra  på våra kostvanor. Satt idag och läste om LCHF och funderar på om det skulle vara något. Jag har aldrig tidigare lockats av det men tänker att det kanske inte är så dumt kanske. 

Någon som kör LCHF?

Jag gjorde en LCHF soppa för många år sen bara för att testa men tycke att den var alldeles för fet för min smak.

Likes

Comments

Igår efter skola och jobb träffades jag och Amanda i stan. Vi tog en fika (bara hon som åt något dock för att jag sparade mig till snacksen) med ett välbehövt samtal. Det här året har startat med en del förändringar i våra lit, bland annat så har jag fått nytt jobb, så vi behövde utvärdera lite hur det gått och vad vi kan göra för att det ska bli bättre.

Efter fikat var vi på bio och såg Vaiana.

Alla relationer är viktiga att jobba på. Att bryta vardagen och göra något tillsammans är viktigt för oss och Amanda älskar det. Annars rullar veckorna på som vanligt och det kan vara ganska tråkigt.

När bröt du vardagens rutiner senast? Kanske dags snart?

Likes

Comments

Jag har sagt det förr, jag älskar smoothies. Det är så lägg. gott och praktiskt och man kan variera så mycket att man aldrig blir trött.

Ibland gör jag mellanmåls smoothies och ibland gör jag mer mättande smoothies som ska ersätta tex en lunch. Ibland blir det fruktiga smoothies och ibland blir det gröna smoothies.

Idag bjuder jag på en av mina absoluta vanligaste smoothie jag gör.

Ingredienser

- fiberhavregryn (går så klart bra med vanligt havregryn med)

- blåbär, ca 1 dl

- banan, brukar ta en halv

-chiafrön, brukar ta ca 2 tsk

-linfrön, ca 1 msk

- naturell kvarg, ca 2 msk

- protein (går även bra att utesluta men jag gillar det när jag vill ersätta en måltid)

- vatten (här väljer du själv hur mycket vatten du vill ha beroende på hur tjock du vill ha din smoothie)

Mixa allt i en blender/mixer och njut.


Vill du köpa protein av mig hittar du det i mon shop här, finns vanilj- och chokladsmak.

Likes

Comments

Idag blev det en vab dag då Amanda inte mår så bra. Men då passar jag på att köra lite hemmaträning. I höstas tränade jag 3-4 gånger i veckan men det är ett minne blott. I år har jag kört lite spinning här hemma men det har varit allt. Men det ska det bli ändring på. Jag har ett jättebra träningsprogram som jag körde lite i november/december som jag ska ta tag i igen. Tycker att det är så himla smidigt att kunna träna hemma och Amanda vill ju gärna vara med. Idag så larvade hon sig lite men i höstas körde hon lite med mig, tog på sig sina gympakläder och allt :)

Likes

Comments

Nu så här i början av året är det många som börjar träna och bestämmer sig för att gå ner i vikt. Du kanske också har suttit och tänkt att du nu nog ska banta bort julmaten.

Men har du någon plan?

Jag förespråkar en hälsosam och långvarig viktminskning i form av träning och en livsstilsförändring. Och det kan jag hjälpa dig med! Av egen erfarenhet så vet jag att det funkar bra. Jag vill kunna äta allt men inte alltid.

Kontakta mig så berättar jag mer, nu kör vi mot ett hälsosammare liv.

Likes

Comments

Inte mycket kvar nu av 2016

Nu är det inte många minuter kvar på 2016 och jag välkomnar 2017 med öppna armar.

2016 har bjudit på både gott och mindre gott. Men jag tänker att det viktiga är att kunna reflektera över året och vad man kan göra bättre. 

Börjar året med nytt jobb vilket känns riktigt kul. 

Mål är satta och redo att uppnås

Önskar er alla ett gott nytt år!

Likes

Comments

Det här är mitt resultat av c9 som jag gjorde förra året. Just nu kör jag och en kund en omgång till men följer upp med vårt nya program F15 som är på 15 eller 30 dagar.
Nu söker jag dig som vill ta tag i din hälsa och göra en förändring som håller länge. Jag erbjuder dig ett komplett kost- och träningsprogram anpassat efter din nivå och jag coachar dig hela vägen i mål. För mer info kontakta mig på info@forevernatti.com Tagga den du tycker förtjänar ett hälsosammare 2017 ✨

Likes

Comments

Förberedelse är så himla viktigt

Meddelande mellan mig och min vän igår.. Har man allt klart så är det så mycket lättare att köra igång. Man vet när man ska äta vad och när man ska träna vad.

Äntligen kom dagen då det var dags att göra igång igen, och den här gången fick jag med mig en kompis.

Förra året körde jag en kickstart med c9 och jag gick både ner i vikt och i cm, men det absolut bästa av allt var att mitt sötsug försvann hel. Jag hade stor problem med mitt sötsug vilket var så jobbigt. Kunde inte gå in i en affär utan att köpa med mig något gott och samtidigt så ville jag ju inte att min dotter skulle få i sig onyttigheter bara för att jag hade problem. Därför köpte jag ofta i smyg och åt på kvällarna när hon låg och sov.

Men efter 9 dagar med c9 så försvann mitt sötsug helt. Efter de 9 dagarna fortsatte jag dricka aloe vera och höll igång med träningen.

Nu har jag gått ner 10 kg sen i somras och hållit vikten sen september men jag känner att jag behöver en liten kick nu och sen ska jag fortsätta med vårt träningsprogram som heter F15. Den finna i tre olika nivåer och man kan köra den i 15 eller 30 dagar. Men jag tror på långvariga lösningar och att goda matvanor och träning är något som ska finnas med hela livet och inte bara under en kort period.

Behöver du komma igång med träning och bättre matvanor? Jag coachar dig gärna. Hör av dig på info@forevernatti.com så ser vi vad jag kan hjälpa dig med.

Likes

Comments

Fram till den 24/12 har jag ett erbjudande varje dag som gäller bara just den dagen. Gå med i min grupp på Facebook för att ta del av nya erbjudanden varje dag.

Likes

Comments