Jätte god glass gjord av bara frysta bananer frysta blåbär, lite havre mjölk och Planti yoghurt (jordgubb).

Säkert något att ha som efterrätt!.

Likes

Comments

Hej alla!!
På måndag så cyklade jag mormor och morfar 20km!! Vi cyklade bredvid kusten och det va så fint väder också. Sen blev det belöning med en stor sallad!!

Likes

Comments

Väldigt tung gympass idag med Simon och Ella!
Vi körde mycket squats och på slutet en intervall som bestod av rep, låda och studsboll! På sista bilderna är jag helt död och svettig. Bra pass iallafall!

Likes

Comments

Roliga dagar i Italien (sicilien , catania) men Simon.
Träffat min familj efter många månader , var jätte glad att träffa dem! Nu är vi hemma i Sverige igen och hoppas det blir varmt här med (minst en dag snälla!).

Likes

Comments

​Jag vet inte vad ni tycker, men att inte ha några följare här på bloggen skänker min motivation. Fortsätta utan att någon bryr sig om det man gör gör lite ont. Kom med förslag, vill ni att jag ska istället ha en youtube kanal eller något annat? Skriv gärna i kommentarsfältet!! 

Puss Nattis

Likes

Comments

Alla någon gång känner sig meningslösa och jag tror att det beror på man kanske har tappat lite sig själv, våga hitta dig igen och resa dig upp. Förstör inte ditt liv på att tänka på saker ,låt dig leva ett fritt liv utan negativitet och skit som bara tar bort timmarna från din dag. Gå ut ta en promenad, träna, skriv en dikt/låt...Låt din själv kreativitet komma fram och visa alla att du inte är meningslös och att du på något sätt kan lösa problem med kreativitet.


Jag vill börja gymma men hur ska man börja, har ni några tips?? 

Puss Natti

Likes

Comments

Vakna upp och känna sig människa, ja, alla kan känna igen sig. Det känns som att vi bara består av känslor, känslor som styr hur vår dag ska upplevas. Känna sig älskad är den bästa känslan man kan ha i kroppen, känna sig nervös och känna hjärtat som slår så fort att man kan tro på riktigt att man lever. Känna sig ledsen över något man inte riktigt vet. Känna sig stressad av att alltid va bäst eller att inte svika någon.


Kram Nattis.

Likes

Comments

Igår den 10e Februari var jag med min skola och åkte skidor. Upp 5 på morgonen och sen direkt mot bussen som skulle ta oss till Hestra (Isaberg), det va en trevlig resa som innehöll 2 timmars sömn och kommit fram så var det bara o ta skidorna och direkt upp för backarna. Jag körde hela förmiddagen med bara skidor och hela eftermmidagen med snowboard, det va en jätte rolig dag och längtar till att åka till Norge nu på onsdag för att åka skidor/snowboard med min familj.

vad för något åker ni?

Hur länge har ni åkt?

Puss Nattis

Likes

Comments