Vakna upp och känna sig människa, ja, alla kan känna igen sig. Det känns som att vi bara består av känslor, känslor som styr hur vår dag ska upplevas. Känna sig älskad är den bästa känslan man kan ha i kroppen, känna sig nervös och känna hjärtat som slår så fort att man kan tro på riktigt att man lever. Känna sig ledsen över något man inte riktigt vet. Känna sig stressad av att alltid va bäst eller att inte svika någon.


Kram Nattis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår den 10e Februari var jag med min skola och åkte skidor. Upp 5 på morgonen och sen direkt mot bussen som skulle ta oss till Hestra (Isaberg), det va en trevlig resa som innehöll 2 timmars sömn och kommit fram så var det bara o ta skidorna och direkt upp för backarna. Jag körde hela förmiddagen med bara skidor och hela eftermmidagen med snowboard, det va en jätte rolig dag och längtar till att åka till Norge nu på onsdag för att åka skidor/snowboard med min familj.

vad för något åker ni?

Hur länge har ni åkt?

Puss Nattis

Likes

Comments

Hela mitt liv har jag försökt att hitta mig själv och jag tror att nästan alla har försökt göra det någon gång i sitt liv. Det är så himla svårt att leva som en person man inte känner, nästan alla vuxna trycker alltid ned en för att de har mer erfarenhet och då tror dem att de bara kan säga det de vill.

Ni kanske vill veta mer om mig, jag är då Natalie Nilssen Zappala´,16 år, har bott i Sverige (Göteborg) i snart 2 år och har haft väldigt svårt att komma in i samhället den första året inte för att jag inte kunde svenska men för att jag var en väldigt öppen som person och det va inte alla som va det, så jag fick känna mig lite ensam i början men nu är allt mycket bättre. Nu går jag första året på estet musik gymnasiet och det känns som att jag har hittat mig själv igen. Om ni vill veta lite mer om mig skriv gärna ner i kommentarsfältet!!

Puss Natta

Likes

Comments