Header

Har det så bra här och det känns konstigt att jag snart åker hem. Dock kommer jag avsluta på topp vilket känns bra! Här är några bilder från helgen som varit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår på löpningen så sprang vi på stranden och det var faktiskt väldigt skönt!! Springa på stranden gör man ju inte så ofta! På förmiddagen tog jag en promenad och tog lite bilder på palmerna, kommer verkligen sakna det!!

Nu är det dags för pilates och sedan handla mat, sola, träna och plugga lite kanske hehe! Helt underbart väder idag, redan varit på en promenad och det är liksom redan varmt då kl var 8!!

Likes

Comments

Har haft en helt otrolig härlig vecka i Cancún, Mexico. Åkte den 24-31 en vecka alltså. Vi åkte tidigt till LAX-Mexico City-Cancún det var lite strul med väskorna tyvärr men det löste sig i slutändan. De första dagarna solade vi hela dagarna vid poolen och gick ut på en väldigt speciell klubb på lördagen. Det var en show med dansare och de klädde ut sig till Madonna, Michael Jackson osv. Det var väldigt kul och annorlunda, extremt mycket folk så man svettades ju litegrann haha. På tisdagen åkte vi med en katamaran båt med typ 40 andra turister hehe.. En väldigt stor turistattraktion, brukar inte gilla allt för turistiga aktiviteter menmen... Vi åkte till en ö som heter Isla Mujeres alltså wow vad vacker ö!! Vi fick snorkla (såg dock inte så mycket fiskar eller korallrev), tog massvis utav bilder på ön. Resterande dagarna chillade vi, åt god mat och njöt utav vädret. Sista dagen var vi på en Beach Club där vi betalade en summa och för de pengarna fick vi beställa in hut mycket mat/dricka vi ville under dagen, så man kan säga det vi betalade åt/drack vi för men jag hade typ hälften utav pengarna kvar att äta/dricka för hehe..

Nu tillbaka till verkligen och plugget.. Kan inte fatta att det är drygt 6 veckor tills jag åker hem igen och lämnar Santa Barbara & livet här!?!? Sjukt vad dessa 9 månader har gått fort. Ska verkligen njuta den sista tiden!!

Likes

Comments

Extremt många bilder jag vet haha. Som sagt så var Frida på besök förra veckan. Hon kom från Minnesota där hon är Au Pair och kom till Santa Barbara sent på måndag kväll. Tisdagen gick vi runt SB och åt en supergod lunch på Natural Cafe. Vi gick massvis och tog väldigt mycket bilder såklart haha. På torsdagen tränade vi body combat på kvällen och det var så kul att träna tillsammans igen. Sedan köpte vi hem sushi och åt det, så gott verkligen.

Fredag morgon bar det av till LA och första stoppet blev Malibu Farm och äta en lunch, det var rätt gott. Inget speciellt det är själva stället som är grejen och kopparna, som vi snodde haha.. Sedan åkte vi mot Santa Monica men det var dåligt väder så det blev ingen pier men vi gick i några butiker. Sedan åt vi middag på true food kitchen som jag har ätit på några gånger, det blev en vegansk pizza, så extremt god!!

På lördagen blev det en hike upp till Hollywood-skylten och vi kom så nära det var sjukt. Det var en perfekt hike, lagom lång och folk där. Vi tog nog tusentals bilder men så värt haha. Därefter gick vi på walk of fame, åt en god lunch på VeggieGrill. På kvällen blev det utgång på Warwick, det var rätt kul. När jag går ut vill jag dansa så det blir segt när man inte riktigt kan göra det på dessa klubbar.

Söndagen var vi som sagt lite trötta, så det blev en brunch på ett ställe nära Venice som hette 26 beach. Alltså åt världens godaste french toast. Vi hade ätit så nyttigt hela veckan så det var härligt att avsluta med en nice brunch. Sedan gjorde vi inte så mycket mer, runt 16 åkte jag hem till Santa Barbara med de andra tjejerna och sa hej då till Frida.

Likes

Comments

Blev ett träningspass idag!! Saknar verkligen medley och alla les mills pass! Körde lite body attack idag men det är absolut inte samma känsla som att köra med alla hemma! Längtar verkligen till att köra alla pass igen, bästa som finns!

Nya träningstights från fabletics.com

Likes

Comments

Igår var det dagsfest i Isla Vista mellan 13-17. Solen sken hela eftermiddagen och det var en härligt stämning! Efter festen åkte vi hem, beställde pizza och kollade mello!! Det var så skönt att bara dö i soffan också väldigt skönt att få en lugn kväll! Somnade redan vid 22:20 helt slut haha!

Likes

Comments

Helgen var rätt lugn!! I lördags åt jag, johanna & michis lunch på the nook som hade massvis utav hundar på restaurangen så det var ju lite dröm!! Senare på kvällen hade vi bästa föret hos oss, vi var bara sex tjejer och det var så kul!! Tyvärr var festen på bc sen inte så kul!

Idag har jag pluggat, tränat, handlat mat och städat, det man gör en söndag! Imorgon är det precis en vecka till Frida kommer, ska bli så kul att hänga med henne den veckan, vi har precis snackat om vad vi ska göra! Längtar massvis! Tiden går såååå fort, efter Frida åker vi till MEXICO!!

Likes

Comments