Header

Tillsammans med Blossalyckan så har jag fått chansen att designa mitt drömhus i havsnära Arild i Skåne. På bästa läge i Arild ligger Blossalyckan, bara 300 meter från havet. Emrahus kan erbjuda arkitektritade passivhus med en extremt låg driftkostnad och härligt inomhusklimat. Jag har alltid varit intresserad att skapa och fantiserar olika saker som exempelvis hus. Med The Sims som jag har spelat i många år så kan jag designa mitt hus precis som jag vill.


Nu har jag designat mitt drömhus och oj vad dyrt det är! Jag visste att det är dyrt med hus men det blev mycket dyrare än jag trodde. Det är mycket man behöver tänka på när man ska flytta in till ett nytt hus som moderna el- och belysningssystem, olika ljuspaket och moderna vitvaror. Dessa system har låg påverkan på miljön vilket är väldigt bra tycker jag. Det är mycket att tänka på men jag tycker det ska bli så himla kul att inreda mitt eget hus i framtiden.
Testa själv och skapa ditt eget drömhus!!

Likes

Comments

haft en mysig helg med mamma, Michelle & Hilda!! Så glad att de är på besök här. Vi har gjort alla turistgrejer man ska göra så det blev många bilder haha.. Lite segt eftersom jag sett allt flera gånger men kul ändå. Ätit god mat och haft det toppen. Idag blev det shopping på outlet, där spenderades mycket pengar hehe.. Nu trött och ska sova. Imorgon skola & plugg igen!

Likes

Comments

Helt sjukt att vi faktiskt var på Warner Bros efterfest i söndags! Vi åkte upp till LA samma dag och vi alla var lite nervösa eftersom vi hade ingen aning vad som skulle ske eller vilka vi skulle se. Vi hade kontakt med en promoter det var så vi kom in och det var som tur inga problem för mig som är under 21, vilket det kan vara ibland!

Eventet var på ett riktigt modernt och fräscht ställe! Det fanns en röd matta..! När det hade lugnat ner sig tog vi bilder där och drömde litegrann, haha! Runt 02 var vi tillbaka och vaknade vid 08 för att rulla hem till sb för skolan hahah!

Vi såg bl.a Rita Ora, Will.i.am, Scott (Kardashian), Austin Mahone, Ciara, skådisar och många musikproducenter! Ed Sheeren skulle uppträdda så blev rätt besviken utav det men annars var det en bra kväll, inte världens bästa med grymt kul att få uppleva!

Likes

Comments

Jag är nästintill vegan. Jag äter inte kött, kyckling eller fisk och inte heller ägg eller mjölkprodukter. För många så låter det orimligt och inte hållbart. Sedan jag slutade med att äta kött så har jag typ fått en stäppel på mig. Många gånger så skämtar mina kompisar om kött och till slut så blir det riktigt jobbigt och något jag bara inte vill höra. Varför kan de säga till mig att jag är konstig som äter kött men jag kan inte påpeka deras köttkonsumtion?

Under det senaste 1-2 åren så har jag lärt mig så extremt mycket angående "veganism" och jag kan knappt förstå att jag åt kött innan utan att veta hur djuren behandlas och hur det påverkar miljön. När jag väl hade läst på så slutade jag helt med kött, sedan kyckling och i somras slutade jag med fisk. Det tog ett tag och ibland är det svårt att vara 100% vegan. Mitt mål är att själv inte köpa något som har med djur att göra. Kan bara säga att jag mår hur bra som helst med denna livstil. Jag önskade bara att fler gick över till den sidan och börja inse att äta kött inte funkar.

Jag skulle kunna prata om detta ämne i timmar men tänkte länka en video från en tjej som jag har följt rätt länge och får mycket inspiration av. Kolla detta klipp även om den är i 20 min, man lär sig väldigt mycket. Sedan finns det dokumentärer på netflix som också är så lärorikt..!! #govegan


Likes

Comments

Ännu en helg har gått och imorgon är det måndag igen! Haft en bra helg med mycket träning, bio i fredags och igår fest på bc sedan iv! Idag har jag pluggat och gått promenader! Har sådant träningsvärk så ingen träning idag vilket är rätt skönt ändå!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Santa Barbara! Kom i söndags sen eftermiddag och var så trött. Har lagt mig tidigt varje kväll haha och vaknat tidigt men det är skönt ändå. Har haft min första vecka i skolan, började i tisdags på min födelsedag! Så nu har jag bestämt vilka kurser jag ska ta, droppade en och ska lägga till en annan. Har också kollat på gym här så jag och Felicia valde 24 hour fitness som är lite billigare än det andra gymmet vi kollade på! Körde Body combat för igår på 24 och HIIT idag på det andra gymmet, vi har 3 dagars gratis att testa!

Fick världens finaste video från Michelle på min födelsedag med grattis hälsningar från vänner och familj + Eric!! Så speciellt, grät i typ en timme haha!

Likes

Comments

Efter Safari resa så åkte vi till Kapstaden (Cape Town) i 8 dagar. Vi har åkt massvis av bil runt staden och sätt mycket. En dag åkte vi så långt söderut som man kan komma i Afrika som kallas Cape Point och Cape Of Good Hope, det var som att vara vid världens ände, riktigt häftigt. Annars har vi örit gott och slappat vid poolen. Vi hade ett superfint hus med pool. Så glad över denna resa även om den var extremt dyrt så är jag så tacksam över min familj och att jag får möjlighet till att resa runt hela världen. År 2016 besökte jag och min familj 4 olika kontinenter, Europa, Afrika, Nordamerika och Asien, så sjukt!!

Likes

Comments