Avslutade dagen med avokado-toast efter ett tufft function-pass!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mille var på besök i några dagar vilket var supermysigt!!

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan beställde jag en foreo "borste" som är grym för ansiktet! Så det ska bli spännande att börja använda den!

Idag var jag, miche & pappa i Örebro en sväng och kom hem precis! Ikväll blir det function som vanligt vilket ska bli härligt!

Likes

Comments

Igår tog jag och syrran en sväng till Ingelsta & XXL. Köpte då på XXL två par träningsskor och de kostade 550kr tillsammans! Det var typ 50% rabatt på skorna och det fanns kvar i just min storlek, tog det som ett tecken och köpte båda två, så värt!

Nu är det sista jobbveckan för mig (troligtvis) ska bli skönt att slippa 8-17 jobb för ett tag iallafall.

Likes

Comments

Igår fick jag hem mina nya hudvårdsprodukter. Har under de senaste åren haft basiderm men ska nu testa eucerin. Dessa produkter är bra mot acne och basiron är grymt bra acnecreme. Rekommenderar verkligen det! Köpte allt på apotea

Likes

Comments

Denna klänning är från Abercrombie som jag köpte i Santa Barbara!

Idag gick vi en promenad, sedan solade vi under dagen och runt 15 åkte Miche & jag till en vattenpark som ligger 10min från där vi bor. Vi brukade gå dit när vi var mindre och det var riktigt kul att åka dit igen. Ikväll blev det ännu en god middag på samma resturang som vi åt på för några dagar sedan.

Likes

Comments

Igår åkte vi till Spanien från Skavsta med familjen. Morfar hyr ett hus där varje år en månad så vi brukar åka dit när han är där. Det är ett väldigt fint ställe som heter Roses och ligger typ två timmar från Barcelona och en halvtimme från franska gränsen. Idag har vi handlat mat och solat ett tag. Ikväll blev det en god middag då mamma och jag delade på en pizza & en sallad.

Likes

Comments

Har du något hus du drömmer om och hur skulle det se ut? Det känns som att jag ändrar mig hela tiden. Jag söker ofta på drömhus på google och upptäcker nya vackra hus hela tiden. Ena dagen vill jag ha ett modern hus, andra dagen ett mer standard hus och tredje gången vill jag ha ett beach-hus. Så jag har svårt att säga vad mitt drömhus är. Det finns så mycket att drömma om haha.

Jag spelar ibland the sims och där kan man ju bygga vadsomhelst!! Få låta kreativiteten flöda och skapa nya hus hela tiden, tycker det är skitkul och det är från sims som jag började fundera på att bli arkitekt men tror inte det funkar för mig då jag suger på matte osv. Men det är en liten dröm jag alltid har haft och alltid kommer att ha.

Inredning är mycket svårare och svårt att få till känns det som. Jag tror att jag kommer vilja ha hjälp med inredning när jag köper hus för att få lite tips men jag vill ha det väldigt modern och enkelt. Mycket vitt och grått sedan dekorera med färg. Jag gillar både guld, silver och roseguld så jag kommer nog vilja ha alla de färgerna men i olika rum då. Det finns oändligt mycket som man kan göra och alla hus är unika vilket jag älskar!!

Kolla in denna hemsida om renoveringar och nybyggen: https://www.weber.se/

Likes

Comments