Header
View tracker

Nu är jag tillbaka i Santa Barbara! Kom i söndags sen eftermiddag och var så trött. Har lagt mig tidigt varje kväll haha och vaknat tidigt men det är skönt ändå. Har haft min första vecka i skolan, började i tisdags på min födelsedag! Så nu har jag bestämt vilka kurser jag ska ta, droppade en och ska lägga till en annan. Har också kollat på gym här så jag och Felicia valde 24 hour fitness som är lite billigare än det andra gymmet vi kollade på! Körde Body combat för igår på 24 och HIIT idag på det andra gymmet, vi har 3 dagars gratis att testa!

Fick världens finaste video från Michelle på min födelsedag med grattis hälsningar från vänner och familj + Eric!! Så speciellt, grät i typ en timme haha!

Likes

Comments

Efter Safari resa så åkte vi till Kapstaden (Cape Town) i 8 dagar. Vi har åkt massvis av bil runt staden och sätt mycket. En dag åkte vi så långt söderut som man kan komma i Afrika som kallas Cape Point och Cape Of Good Hope, det var som att vara vid världens ände, riktigt häftigt. Annars har vi örit gott och slappat vid poolen. Vi hade ett superfint hus med pool. Så glad över denna resa även om den var extremt dyrt så är jag så tacksam över min familj och att jag får möjlighet till att resa runt hela världen. År 2016 besökte jag och min familj 4 olika kontinenter, Europa, Afrika, Nordamerika och Asien, så sjukt!!

Likes

Comments

Safari har alltid varit en dröm för mig. Att se vilda djur där de hör hemma, i det vilda. Elefanter, lejon och apor, alla dem hör hemma i savannen inte på cirkus eller djurparker. För mig var det så viktigt att få se dem fria och i sin naturliga miljö. Det var helt magiskt helt enkelt och väldigt svårt att beskriva med ord. Att kunna höra lejonen ryta, elefanter springa och giraffer sträcka på sig för att äta. Jag älskar djur och avskyr hur mycket tjuvjakt som pågår... Så många djur dödas i onödan för pengar, det är hemskt och så sorgligt. Som tur finns det så många som arbetar för att stoppa tjuvjakten och jag märker mer och mer att jag vill hjälpa till på något sätt.. Iallafall så var safari extremt häftigt. Vi började kl 5:00 på morgonen haha men så värt och höll på hela dagen, vi hade bara en full dag. Det är en overklig upplevelse. Vi hade en superbra chaufför som kunde allting om djuren och hans fru var med och såg massa djur som inte vi hann med och se. Många åkte med sin egen bil eftersom det är så dyrt med en organisation men jag tyckte att man fick mer utav det med en organisation som vet exakt vart man ska osv.

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i ett par dagar! Sedan jag åkte hem så har jag fått ont i halsen och börjat bli förkyld. Det är så tråkigt att jag är sjuk nu när jag vill träffa och träffa folk.. Har dock tränat ändå, kan verkligen inte hålla mig haha. Snart är det jul och ska åka iväg över jul och nyår med familjen!

Likes

Comments

View tracker

Att jag ska hem på onsdag känns så overkligt men är så redo och taggad!! Var på gymmet en sista gång i lördags och det känns skönt att slippa det gymmet, var kul i början men sedan tröttnade jag så! Åt en god sen lunch med Felicia på Silvergreens som vi har gjort en gång innan! Var på stan och shoppade lite grejer!

Såklart hann vi med de två sista utgångarna med hela gänget! Konstigt att säga hejdå till några svenskar som ska hem! Skönt att mina roomies är kvar iallafall💗

Idag blev det packa, packa och packa!! Imorgon åker jag, Michis & Johanna till LA för att shoppa och mysa i stan! På onsdag förmiddag åker vi till flygplatsen för att åka hemåt!!

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att jag åker hem om en vecka. Om en vecka är jag hemma i lilla Finspång igen. Just nu längtar jag hem så himla mycket!! Bara att få sova i min säng igen längtar jag efter och bara ta det lugnt. Den 15e januari åker jag tillbaka för att skolan börjar igen den 17e på min tjugo årsdag... I början av denna resa var jag väldigt känslosam och saknade familjen. Det har varit en berg- och dalbana denna höst kan jag säga. Att flytta så långt hemifrån har varit jobbigt för mig och att klara mig själv. Jag känner dock nu att allting går bra och jag trivs här, jag är glad att jag beslöt att vara kvar en termin till. Är inte redo att lämna Santa Barbara ännu och vännerna här. Ska bli spännande att plugga nya kurser och träffa nytt folk, jag vet att vårterminen kommer gå så himla fort. Är "bara" borta i 4månader och kommer hem ide 17e maj. Lagom till mina kompisar student osv. Här kommer lite blandade bilder från min höst i Santa Barbara!

Likes

Comments

I tisdags så var det flera hundar på skolan för att lindra studenternas stress inför finals-week! Det var så himla mysigt och alla elever var så lyckliga haha! Saknar verkligen vovven hemma!

Idag tog jag en promenad och köpte en acaibowl som är såååååå god!! Vill typ äta den varje dag! Har ingen business idag och nu är kl 12:30 och ska dra mig till gymmet snart! Ikväll blir det nog utgång men resten av helgen blir det plugg 😴

Likes

Comments