Header

Hade en grym helg med tjejerna!! Vi åkte till Six Flags på fredag morgon och hade en grym dag! Vi köpte flash cards vilket betyder att vi gick förbi köerna. Så vi åkte massvis av berg- & dalbanor hela dagen! Började dock må illa efter ett tag vilket var tråkigt.. På kvällen var det en spökrunda vilket var så kul!! Sedan åkte vi hem!

Lördagen blev det shopping hela dagen och spenderade mycket pengar såklart hahah. Efter en lång dag och vi en stor middag då jag åt en vegetarisk burgare med sötpotatis pommes! Sedan skyndade vi oss till KUGO konserten och hur bra var inte den?? Så himla häftig!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Beroende av?
Min mobil, träning haha, musik och youtube 

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Black!
3. Vad får du oftast komplimanger för?
Min längd
4. Dina planer inför 2017?
Lägga upp fler videos på youtube och börja praktisera/jobba
5. Brukar du skratta för dig själv?
Ja när jag kollar på något roligt youtube-klipp eller klipp med kompisar
6. Vad är det konstigaste du ätit?
I don't know..
7. Hur imponerar man på dig?
Beror på vem.. Killar skulle det nog vara de som kan klä sig bra, säkra i sig själva, gillar att träna och har drömmar i livet typ. Annars typ målmedvetna personer som har en härlig energi.
8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Vill helst resa runt över allt och testa att bo på flera platser men skulle nog vilja att mina barn ska växa upp runt Stockholm-området.
9. Hur ser dina morgonrutiner ut?
Väldigt olika. Måndagar och onsdagar har jag lektion vid åtta. Tisdagar och torsdagar försöker jag gå en morgonpromenad och sedan en god frukost. Helger ser väldigt olika ut. Men försöker stretcha varje morgon i ca 10 min och äta en god frukost.
10. Vad längtar du efter?
Denna helg då vi ska till Six Flags och se KYGO, helgen efter det ska jag till Las Vegas och träffa mamma och morfar och helgen efter det kommer pappa och Michelle också. Sedan längtar jag hem till mina vänner och gymmet hemma!

11. Serier du tittar på just nu?
90210 haha, perfekt att kolla på här. Annars försöker jag kollar på Vampire Diaries säsong 7 osv. Borde fortsätta kolla på The Originals och The 100 igen haha.
12. När brukar du oftast gå och lägga dig?
Mellan 22.30-00:00 utekvällar blir ju senare
13. 5 saker du vill göra i framtiden?
Skapa min egen app, nå en stor publik på youtube och bloggen, resa ännu mer, träffa någon jag ser en framtid med och jobba med organisationer som djurens rätt.
14. Vad finns alltid i din handväska?
Bankkort, hörlurar, parfym och mobilen
15. Djur du vill ha i framtiden?
En massa hundar!! En dalmatin, en dvärgschnauzer och en Husky!

Likes

Comments

Idag hade jag business och efter lektion så pluggade jag och Felicia till lektion på torsdag! Ska lämna in mid-term uppgiften då. Efter gick jag hem och tog det lugnt samt pluggade lite till! Vid 18-19:30 hade jag spinning och core träning så det var tufft men härligt! Nu kollar jag på tv och ska snart duscha och lägga mig skapligt för imorgon ska jag upp tidigt för marketing lektionen!

Likes

Comments

​Hej!

Idag vaknade jag runt 9:00 och var på gymmet 9:30-11:00, körde crosstrainer och egna övingar som vanligt. Saknar verkligen medley och alla Les Mills pass, det är verkligen jobbigt att inte träna det jag älskar mest! På eftermiddagen pluggade i solen en stund och vid 16 gick jag ner till stranden för att möta upp Karolin och Carl. Vi körde Stand Up-Paddling och det var riktigt kul och filmade lite dock var det svårt att filma samtidigt som man skulle paddla haha. 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och känner mig väldigt trött. Ska försöka lägga mig snart. 

Likes

Comments

Denna vecka har gått så snabbt och jag har redan helg! Igår hade jag business lektion och gick därefter till downtown. Jag hade sprickor över hela mobilen så jag bytte ut skärmen! Det tog ca 40 min och kostade $150 men nu är det fixat. Sedan gick jag till gymmet vid 18:30-20:00 och det var så härligt! Därefter fixade jag mig för utgång! Det var inte superkul, kom hem runt 01:45..

Likes

Comments

1. Man kommer inte överens med alla - Så är det överallt i alla lägen men man måste lära sig att hantera det, alla är olika.

2. Lägger mycket pengar på mat och att göra matlådor - För man orkar inte så och laga mat varje dag och jag själv vill ha bra mat så spenderar rätt mycket pengar på mat.

3. Måste själv gå till läraren och mycket eget arbete - Alltså gå till deras kontor och prata om hur man ligger till och få en relation med dem. Annars kommer dem inte ihåg mig och det är viktigt för betyget att ha en slags relation med sin lärare.

4. College-livet rätt ensamt - Om inte jag skulle ha skaffat kompisar utanför skolan eller varit nära några av mina roomies så är man väldigt ensam. Här går man kurser och har därför inte en "vanlig" klass som man har hemma i Sverige. Här är det mycket föreläsningar som man snackar inte så mycket med nytt folk vilket är tråkigt. 

5. Vuxen sysslor - Diska, städa, tvätta och hålla tider/koll på sina grejer är något man lär sig mer och mer här. Att hålla koll på saker och ting, här är du själv! Ingen mamma som tjatar på dig.. haha! 

Likes

Comments

I torsdags var min business lektion inställd så jag var ledig hela dagen vilket var skönt! Runt 12 gick jag och Felicia till bibblan för att plugga business, vi har mid-terms om två veckor typ så det är dags att börja plugga! På samma kväll pluggade vi igen, vi var på bibblan tills de stängde vid 23, det var så skönt att plugga den tiden faktiskt! Fredags tog jag en promenad och köpte lite mat och hade annars en lugn dag! Lördag morgon blev det ett pass på gymmet och det var så himla skönt då jag hade min vilodag på fredagen! Eftermiddagen solade vi ett tag och det var hur skönt som helst! På kvällen var det fest på bc och det var hawaii-tema! Oliver, Michel & Andreas från Finspång var på besök så det var kul att träffa dem och visa hur college fester ser ut!

Nu har jag haft en lugn morgon och tänkte ta en sväng till poolen och sola lite !

Likes

Comments

Filmade min dag igår och videon kan du se nu! Ska försöka göra flera vloggar. Nu har jag en kort paus från min engelska lektion där jag håller på med min andra essay! Hemma igen 15:30 så får se vad jag ska göra i eftermiddag, ska iallafall försöka gå ut och springa!

Bild från min snabba och enkla lunch idag!

Likes

Comments