Ibland får jag frågan om det finns något jag INTE bloggar om och självkalart finns det en massa saker jag inte bloggar om. Så idag tänkte jag ta upp fyra punkter där jag berättar om vad jag inte bloggar om.

Småköp
Har jag bara köpt en bh eller en ny deo så tar jag inte bilder på den och gör ett "New in" inlägg haha!

Kvällar
De flesta kvällarna hittar jag på något och det är inget jag bloggar om eftersom det oftast blir försent och dagen därpå vill jag inte heller blogga om vad jag gjorde kvällen innan. De flesta gångerna träffar jag kompisar eller umgås med min mamma på kvällen. Nu vet ni det 😉

Jobb och träning
Det är lite svårt att få in varje jobbpass/träningspass i vardagsinläggen så många gånger låter jag bli att skriva om jag jobbat eller tränat. Dock försöker jag få in det i inlägget.

Familjen
Jag bloggar nästan aldrig om min familj, nämner inte ens deras namn i inlägg. Och det är endast för att jag respekterar att alla inte vill synas på min blogg/internet. Om kompisar bloggar jag eftersom de flesta är okej med att jag skriver om dem och lägger upp bilder.

Likes

Comments

Dessa sjukt snygga träningsbyxor fick jag av Hampus igår, så nöjd! De kommer från gymgrossisten och de har kostat 499 men kostar just nu 199kr. Tips! 😉 Påfyllning av tränigskläder tackar jag aldrig nej till, min pojkvän är alldeles för bra! ❤

Likes

Comments

Såhär kan det se ut när jag ska ta bilder till bloggen..

Startade min vecka med ett besök hos tandläkaren för att kolla om jag behöver bettskena. Han kollade i min mun i typ 3sek o ba "aa men då tar vi ett avtryck". Så vi tog ett avtryck och redan på fredag ska jag på återbesök för min bettskena.. Annars har det inte hänt så mycket, körde ett sjukt bra konditionspass på gymmet innan. När jag kom hem väntade en överraskning från pojkvännen, gjorde hela måndagen så mycket bättre. Mer får ni veta imorgon 😉

Likes

Comments

Pågrund av bildbrist får ni en bild från nyår och en från igår..

Igår åkte jag och Hampus iväg för att träna men varenda jäkla maskin var upptagen så vi gick runt sjön istället. Kvällen spenderade vi med att åka pulka med min lillebror. Jag somnade nog redan runt tio igår, skulle upp och jobba hela eftermiddagen så det var väl lika bra.

Nu är jag iallafall hemma igen och redo för ett söndagsäventyr! 😉

Likes

Comments

Igår satt jag rastlös och väntade på att hämta Hampus som skulle komma med tåget, då skrev Rebecca och frågade om vi ville hitta på något. Vem vill inte det?😉 Så, Cornelia och Rebecca kom hem till mig, sedan hämtade vi Hampus på tåget och åkte till berget för att åka pula. Jag och Cornelia blev ju som små barn igen 😉

Bliderna är lånade från bästa Rebecca!

Likes

Comments


- Låt bli att vara uppkopplad på sociala medier.

Självklart är det inte så att man utesluta sociala medier helt, dock kan man låta bli att svara på varenda snapchat hela tiden. Jag brukar stänga av mitt internet för att mobilen inte ska störa mig. Visst, jag kollar fortfarande om jag fått notiser men oftast har jag inte de då mitt nätverk är av.


- Ha mobilen när man sitter på toa.

För vissa kan det vara bra att ha mobilen när man sitter på toa, du kanske är så pass stressad att du behöver sitta på toa och svara på mejl, sms m.m. Men för dem flesta av oss är det inte så, då är det bra att låta bli att ta med sig mobilen på toa. Och istället bara sitta där, bara vara.


- Gör det inte om du inte orkar.

Om du på morgonen har planerat in värsta gympasset eller värsta pluggtiden men känner att du inte har ork till det eftersom du gjorde massa igår, låt bli då! Sov istället en extra timme. Det är heöt onödigt att ta på sig massa saker och sedan inte orka med något av det. Bättre att hoppa över EN plan än ALLA planer.


- Koppla av på kvällen.

Att titta på tv eller sitta vid mobilen är ingen avkopplig.. Se istället till att kanske läsa en bok eller sitta och måla. Finns ju så mycket olika målarböcker för vuxna man kan använda sig av nu för tiden. Ett annat tips är att bara ligga i sängen, släcka ner allt, stänga av allt och bara ligga där.

Likes

Comments