Vilken mysig helg det varit, men gud vad fort det gått. I lördags var jag, Hampus och två kompisar på Liseberg. Det var jättefint väder, rätt mycket folk men vi hade sjukt roligt ändå. Där spenderade vi hela lördagen. Igår var vi iväg och kikade på kamera, har extrem beslutångest! Sedan åkte jag och Hampus ut med vattenskotern, vi passade på att åka ut till en ö och äta lite pizza. Så mysigt! Nu är jag hemma och redo för första jobbpasset denna veckan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagens jobboutfit

Har haft en fantastisk ledig dag, hunnit städa mitt rum, städat köket, städa paddans akvarie, solat och handlat med mamma och pappa. När vi kom hem satte vi igång grillen, mina föräldrar åker till Polen i helgen och jag ska iväg till Göteborg så detta är sista kvällen hela familjen är samlad innan jobb och skola börjar. Därför passade vi på att ha en grillkväll tillsammans.

Imorgon väntar en jobbdag, efter jobbet ska jag ta bilen till Göteborg. Har bestämt mig för en bloggpaus under helgen för att ta vara på min lediga helg. Vill ni se vad jag hittar på under tiden jag är borta får ni gärna lägga till mig på snapchat, nattist. Eller så får ni helt enkelt vänta till nästa uppdatering.

Ha nu världens bästa helg så hörs vi snart igen. ❤

Likes

Comments

Linne från HM, Kofta från HM, Byxor från KappAhl

Äntligen är min lediga dag här, efter 14 jobbdagar i sträck. Så skönt!
Trotts att jag är ledig idag är jag uppe sen lite efter åtta, kunde ju inte sova bort hela dagen. Har hunnit äta frukost och städa mitt rum. Har inga planet för dagen, ska bara njuta an min lediga dag.

Likes

Comments

  • Jag har aldrig haft vattenkoppor
  • Jag har aldrig brutit några ben
  • Jag har aldrig fått fortkörningsböter
  • Jag har aldrig svimmat
  • Jag har aldrig varit högre upp i Sverige än Stockholm
  • Jag har aldrig tappat min mobil i toaletten
  • Jag har aldrig ätit ostron

Likes

Comments

Haha, alltså jag borde inte jobba i butik.. Lyckas alltid hitta något och köpa något på jobbet. Igår blev det en jättefin liten väska för endast 37kr, den var på rea och jag kunde inte hålla mig. Allt som glittrar är ju fint. 😍

Likes

Comments

Bild från Grekland


Mån: Jobb på KappAhl!

Tis: Jobb på KappAhl!

Ons: Jobb på KappAhl!

Tor: Ledig - Försöka hinna städa mitt rum som inte blivit städat på evigheter.

Fre: Jobb på KappAhl! Åker till Göteborg efter jobbet.

Lör/Söön: Massa mys med Hampus! ❤


Har ni några planer för veckan?

Likes

Comments

Jobb

Vad jobbar du med?
Jag extrajobbar på tre olika jobb, på ett äventyrsberg, en städfirma och på KappAhl. Jag förstår att ni har svårt att hänga med om vart jag jobbar när det är på tre olika ställen, haha.

Hur ofta jobbar du?
Jag jobbar så ofta jag kan, oftast på helger och lov men även vissa eftermiddagar och kvällar.

Vilket jobb är roligast?
Jag tycker om alla jobben på olika sätt men mitt favoritjobb är helt klart KappAhl.


Kärlek

Har du pojkvän?
Yes, i bloggen brukar jag skriva "Hampus" och inte "pojkvän", nu vet ni så ni hänger med. 😉

Hur länge har ni varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i lite mer än två år.

Hur ofta träffas ni?
Vi försöker träffas så mycket vi kan, men eftersom jag ofta jobbar helger och vi bor en bit ifrån varandra så blir det ungefär varannan vecka.

Vad har ni för framtidsplaner?
Vi får se, vi brukar faktiskt inte prata så mycket om framtiden. Ingen av oss vet vad vi vill göra och jag pluggar fortfarande så planerar inte direkt framtiden än.

Skolan

Vilken linje går du?
Jag går handel.

Vilket år går du?
I höst börjar jag sista året, wohooo!

Vad ska du göra efter skolan?
Jag har ingen aning 😲

Likes

Comments

Jobboutfit i fredags..

Kom hem från jobbet lite efter tre och sen typ klockan fyra är jag redo för natten, haha. Skojar inte, har redan duschat och sitter redan i pyjamas. Så trött, så taggad för natten. 💤 Som tur har det regnat idag, skulle vara jobbigt att jobba om det var strålande sol ute. Nu är jag redo för en ny vecka, en vecka med lite ledighet med.

Likes

Comments

Hej hörrni!

Idag är jag verkligen helt slut, ändå var jag iväg och paddlade med Cornelia. Kul att hitta på något! Idag jobbade jag min 10e dag i sträck, nu har jag bara 4 jobbdagar kvar innan jag äntligen är ledig en dag. Ska bli sjukt skönt faktiskt. Klockan är inte alls mycket men ska ändå gå lägga mig så jag orkar jobba imorgon. Och tyck inte synd om mig för det är jag som valt jobba så mycket, får skylla mig själv.😉

Likes

Comments