En av er har chansen att vinna denna fantastiska Santa Maria Street Fodd box från smakbox.se. Vinnaren kommer få precis samma inehåll i sin box som ni ser på bilderna ovanför.

Tävlingsregler:


1. följ @nataliatrojan och @santamariasverige på Instagram (skriv under vilket namn du följer)


2. Skriv en kort motivering varför du vill vinna boxen.


Lycka till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Precis hemkommen från en härlig powerwalk, man får passa på när det är såhär fint väder. Har även varit iväg o handlat en snabbis med Cornelia. Men nu ska jag göra lite "måsten" som jag måste hinna med innan helgen.

Vinnaren av sminkborstarna är: Netti (skicka ett mejl till natalia.98@live.se)

Redan imorgon kommer en ny tävling upp!

Likes

Comments

En av er har chansen att vinna en Mindful Car - Sminkborstar från waytoshop.se. Jag har själv provat dessa sminkborstar och jag verkligen älskar dem! Särskilt den största borsten, perfekt att lägga foundation med.

För att vara med och tävla:

- Följ min här på nouw (Bloggar du inte på nouw ska du följa mig på instagram)

Min instagram: nataliatrojan

Kommentera att du är med & skriv under vilket namn du följer

Likes

Comments

​Varit i skolan, tagit en pw på 45min, hämtat ut paket, duschat och ätit middag. Var ute på världens skönaste powerwalk idag med bra musik i öron, det var lagom kallt och jag hade så mycket bra tankar. Har kommit på massa inlägg till er, vet dock inte när jag ska hinna skriva dem. 😉

Känner redan nu att denna veckan kommer bli extremt bra!

Likes

Comments

För ett år sedan satt jag i denna balkongen och hade det gött. Tack Facebook för att du påminner mig om värmen...

För exakt ett år sedan var jag på Teneriffa med familjen, helt sjukt att tiden går så fort. Skulle vara skönt att flyga till värmare grader idag. Eller vad säger ni?

Har ni någon resa inbokad? Isåfall vart och när?

Likes

Comments

Likes

Comments

En underbar helg börjar dra sig mot sitt slut..
Igår jobbade jag hela dagen, på kvällen åkte jag, Hampus, Martina och Dawid o spelade bowling. Jätteroligt meeeen jag förlorade. Blir nog ingen mer bowling på ett tag. 😉 Även idag har jag jobbat hela dagen, Hampus åkte hem för en liten stund sen och jag är helt slut. Dock ska jag och Cornelia ut på en liten biltur.

Likes

Comments

När jag var i Göteborg med Cornelia i måndags köpte jag en liten vas på Haga Hem, för bara 20kr! Visst är den fin? Den kostar egentligen 40kr men var 50% på allt i butiken. Mamma blev ganska trött på att jag hela tiden tog hennes vaser så känner att detta var ett riktigt bra köp, det gör hon säkert också..haha.

Likes

Comments

Efter skolan åkte jag för att jobba en stund, kom hem och käkade pizza och sedan satte jag mig med en godisskål framför datorn. Underbara fredag! Hampus är också här, vi ska nog bara ta det lungt ikväll. Om vi inte hittar på något spontant 😃

Likes

Comments

Som dem flesta av er redan vet så får jag aldrig nog av tavlor, mina väggar är fulla med tavlor men ändå känns det som att de kan få plats fler. Jag har inget speciellt tema på tavlorna, dock tycker jag att man ska känna att tavlorna inspirerar och taggar än, vilket mina tavlor såklart gör. Här om dagen fick jag hem denna fina tavla från bgafotobutik.se , där jag hittade jättefina tavlor till bästa priset. 😊

Ni hittar alla tavlor och posters HÄR!

Likes

Comments