Header

Har fått sea spong och en tvål från Hampus föräldrar som nyligen varit iväg i Grekland. Ska bli jättespännande att prova den naturliga havssvampen. Kommer såklart en liten recension på en när jag provat den. :)

Har någon av er provat en sådan svamp?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Har inte haft världens bästa eftermiddag idag heller...har så sjukt ont i huvudet hela tiden. Och ja, jag har redan varit hos läkaren och det enda dem säger är att det är stress.. Jag kan ju fan inte vara stressad varje dag?!!


Så var ute och gick i ca en timme för att få bort huvudvärken, den är fortfarande kvar. Har ni något tips för att få bort huvudvärk? Tog ut paddan på gräsmattan innan för att den skulle få gå runt lite. Vi har haft problem med henne då hon inte velat äta, antagligen för att hon varit stressad med tanke på flytten från förra ägaren till oss men nu har hon börjat äta och det syns verkligen att hon trivs.

Likes

Comments

När Rebecca växte upp var hon aldrig riktigt säker på vad som var verkligt och inte då lamporna släckts. När hon flyttade hemifrån trodde hon att hon lämnat rädslan bakom sig. Hennes lillebror Martin upplever dock samma oförklarliga och hemska saker som tärde på hennes psyke som liten. Ett skrämmande väsen som har en mystisk sammankoppling med hennes mamma, har återkommit. Men denna gång närmar sig Rebecca sanningen och det finns ingen tvekan om att alla deras liv är i fara... när lamporna släcks.

Detta är filmen jag och Hampus såg på bio och detta är den bästa skräckfilmen jag sett hittills. Så har ni inte sett den borde ni göra de! Filmens slut är bäst, man har ingen aning om hur den ska sluta vilket enligt mig gör den så sjukt bra.

Likes

Comments

Jag har helt glömt bort att berätta för er att jag började skolan i fredags..men min hjärna har inte riktigt kommit igång än, inte kroppen heller ;) Längtar till typ slutet av september när man kommit in i det här med skolan igen..

Sen jag kom hem från skolan har jag spenderat eftermiddagen i soffan, mått jättedåligt. Har mens och världens huvudvärk, nu har det gått över lite så ska försöka göra nått vettigt resten av kvällen.

Bild från Polen..

Likes

Comments

​Måste bara skryta lite och visa er detta sjukt fina halsbandet jag fick av Hampus i helgen. 

Världens bästa pojkvän❤

Likes

Comments

Helgen har gått alldeles för fort!

Vi har hittat på rätt mycket i helgen så sammanfattar kort och snabbt ;) Vi har varit båtvakter, besökt IKEA, gjorde om Hampus tv-rum, vi har varit på bio, kolla på fyrverkerier, promenerat, ätit glass, varit vid havet och grillat.

Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Är i Göteborg, bloggpaus över helgen.

Likes

Comments

Det senaste har det kommit mycket frågor om paddan, så tänkte berätta lite hur det kommer sig att just jag har skaffat mig en sköldpadda.

Jag är med i en loppis sida där en person la ut sköldpaddan till salu för 500kr, redan då tänkte jag att jag skulle skaffa mig en sköldpadda, men kanske inte just den. Någon dag senare ser jag att samma person la ut paddan för 300kr, det var en del kommentarer på inlägget så gick in och läste. Det stod mycket om att sköldpaddan har alldeles för litet akvarium, för mycket vatten, för lite sand, att hon bara plågar den osv.. Då bestämde jag mig att jag skulle ta sköldpaddan. Skrev till personen och sa att jag tar paddan, hon sa att jag kunde få den gratis.

Efter ett tag åkte jag och köpte ett stort akvarium, fixade massa med det och tillslut fick jag hem sköldpaddan.

Likes

Comments

​Dagen innan vi skulle åka hem till Sverige tog vi med mina småkusiner på lite roligheter! ;)

Vi började med att gå till spegel labyrint vilket var sjukt kul, sedan hoppade dem på studsmattor, därefter gick vi till ett wax museeum och vi avslutade med att spela spel i en spelhall. Och ja...dem får vad dem pekar på när dem är med mig ;)

Runt sextiden åkte vi hem till farmor där grillen redan var igång, där var vi hela kvällen innan det var dax att åka till hotellet och sova för att dagen efter ta färjan tillbaka till Sverige!

Likes

Comments

​Jag vet, jag vet...dålig uppdatering!

Under tiden jag var i Polen hade jag inte världens bästa internet och inte heller tid, därför bloggade jag inte de sista dagarna. Men kommer ett inlägg om vad vi gjorde då lite senare..

Nu är vi hemma i Sverige igen (kom hem inatt, runt 12), för en liten stund sedan körde jag Hampus till tåget. 

Idag var Cornelia här med, vi bakade paj och hade en mysig onsdag.

Likes

Comments