Header

I tisdags hade vi en jättebra föreläsning med Aron Andersson i skolan, han är en svensk äventyrare i rullstol. Aron hamnade i rullstor efter sin cancersjukdom. Jag har seriöst aldrig blivit så inspirerad av en föreläsning som denna. Han hade så mycket bra att säga, så svårt att hålla sig ifrån gråt. Får ni möjligheten att gå på en föreläsning med honom så gör det! Han har så mycket viktigt att säga som får en att tänka efter och inse hur bra man har det egentligen. Efter föreläsningen fick man köpa hans bok om man ville, när det var min tur att få en bok var dem såklart slut. Men han skickade en hem till mig och jag läste ut den på två kvällar. Så sjukt bra läsning. Vill ni ha tips på hur man ska nå sina STORA mål i livet bör ni också läsa den.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Silvrig jacka för 1000:- från YAYA, ni hittar den här.

Efter jobbet idag satt jag o pratade med min bror, helt plötsligt frågar han om jag vill åka shoppa. Klockan var då ca 17.10, alla affärer här stänger kl 18, vi åkte ändå. Så tjugo minuter innan affären skulle stänga gick vi in för att shoppa, han kom ut med en kavaj och jag med en jacka. Jag skulle inte ens köpa något! Nu har jag iallfall köpt en vinterjacka som jag är sjukt nöjd med. Färgen på bilden är dock inte samma som i verkligheten, men ni kommer säkert få se jackan senare också.

Likes

Comments

Roligt att ni var så många som var med i tävlingen. Jag önskar såklart att jag kunde välja er alla som vinnare, men tyvärr kan jag bara välja en vinnare. Och vinnaren denna gången är Micca! Under hösten kommer det komma många fler tävlingar, så ni som inte vann denna gången får hoppas på vinst nästa gång. Tusen tack för att ni deltog!

Likes

Comments

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Här får ni alla före och efterbilder på mitt rum som jag fixade igår. Efter att ha möblerat om lite tycker jag det ser lite större ut, vilket är väldigt skönt så mitt rum ändå är litet. Finns fortfarande lite småsaker jag vill fixa till men det får jag ta i tidens gång och ni kommer självklart bli uppdaterade när jag fixat lite mer. Nu hoppas jag bara att jag håller i det såhär rent, har lätt för att stöka ner. 😉

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag och mamma iväg på en liten shoppingrunda, jag blev så sjukt sugen att fixa i mitt rum och köpa nått nytt. Fick med mig litegrann från fyndlagret och lite från en blombutik. Jag har faktiskt idag möblerat om, städat och fixat i mitt rum. Är ganska nöjd, bara några småsaker jag ska försöka köpa till. Ni kommer få se före och efter bilder på mitt rum imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen o läsa lite.

Likes

Comments

Jag gjorde ganska nyligen om mitt rum, men nu känner jag att det är dags igen. Hösten är här och tycker mitt rum ser så kalt och mörkt ut. Min tanke är alltså inte att jag ska hålla på o måla om, utan mer köpa till lite saker så att det blir ännu ljusare och lite mysigare inför hösten. Just nu är rummet väldigt stökigt så det kan ha lite med saken att göra. Men jag spenderar jättemycket tid i mitt rum o då tycker jag att det ska vara mysigt så att man vill vara härinne. Ska börja fixa lite redan idag men tänker att jag behöver komma iväg på en shoppingtur för att köpa till lite saker.

Har ni några tips på hur man kan få rummet lite mysigare?

Likes

Comments

Te är verkligen något som går åt här hemma under denna årstiden, jag dricker extremt mycket te under höst och vinter. Dessa tre olika sorters fick jag hem från Smakbox igår. Och nu har jag fått möjligheten att tävla ut ett likadant paket till en av er.

Det är tre örtteer från Lipton! Framtanda för att skapa inre balans efter en god måltid, komma på banan igen efter dagens alla utmanade äventyr och varva ner inför en härlig natts sömn.


För att vara med och tävla:

1. Följ @nataliatrojan och @liptonsverige på Instagram!

2. Skriv en kort motivation varför du vill prova Liptons nya teer


Likes

Comments

Denna veckan är verkligen fullspäckad för mig, idag har jag dock äntligen fått några timmar ledighet. Har tagit på mig jobb varje dag, men det har jag valt själv så ska inte klaga på det. Jämfört med förra veckan mår jag så sjukt bra denna veckan, är verkligen pigg och positiv till livet, haha. Igår var jag iväg på jobbet, direkt efter åkte jag för att sitta barnvakt hela kvällen. Idag har jag hittills bara hunnit vara i skolan, har skrivit teoriprov för truck (Ja vi tar truckkort i skolan). Trodde inte jag skulla klara det eftersom jag inte pluggat mer än de man var tvungen att göra på datorn men jag klarade de faktiskt. Känns väldigt skönt trotts att jag inte bryr mig särskilt mycket om kortet. Men det är väl bra att ha...

Ska iväg till jobbet vid fyra, sen ska jag försöka hinna med att åka till gymmet med Becca. Var typ hundra år sedan jag tränade, det är väl dags att börja igen! 😱

Likes

Comments

Beställde hem en ny moroccanoil, det är den enda oljan som kan få mitt hår att se hyfsat okej ut. Köpte oljan och en handkräm för 349kr, köper man bara oljan är det för samma pris. Håret blir sååå underbart efter den. Jag känner verkligen att jag måste rädda mitt hår, det är så sjukt slitet. Behöver boka en klipptid med, får se när jag hinner med det. Har ni några tips på produkter till håret får ni gärna tipsa om det. Skriv isåfall också vad den är till för.

Likes

Comments