Header

Hej hörrni!

Denna måndagen har gått sjukt fort, har hunnit med en del med. Har precis duschat efter en lång promenad med mamma och lite träning. Nu ska jag gå ner och ta lite kvällsmat (vegetarisk paj) och kolla serie.

Hur avslutar ni er måndag?

Här kommer ett litet tips på hur man kan träna rumpan hemma på bara fem minuter! Finns såklart många fler klipp och övningar man kan köra. Youtube är bra för mycket 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är bara några dagar kvar till Mors dag och Sandy, Miranda, Jesse och Bradley planerar på skilda håll hur de ska tillbringa dagen: med en ny kärlek, en förlorad kärlek – eller ingen kärlek alls. Oavsett vilket kommer detta bli en Mors Dag att minnas..

Sandy är nyskild och kämpar för att behålla sin självkänsla när hennes ex gifter om sig med en yngre kvinna. Är hon verkligen utbytbar som mamma? När Sandy försöker ta upp konkurrensen fattar hon en del mindre bra, och ibland hysteriska, beslut.

Miranda är en framgångsrik programledare som verkar leva det perfekta livet. Men efter att ha offrat familjen för karriären är hennes liv ofullständigt. Mors Dag närmar sig, men hon har ingen att dela dagen med – förutom sin galna agent. Överraskningen blir desto större när Mirandas bortadopterade dotter plötsligt står på tröskeln.

Jesse älskar sin make så mycket att hon helt bryter kontakten med sin rasistiska mamma. Jesse har till och med ljugit och sagt att hon inte längre lever. Något som blir svårt att förklara när hennes föräldrar kommer på oväntat besök för att fira Mors Dag.

Bradley känner sig nere när Mors dag närmar sig, den första för honom och hans två döttrar sedan hans fru dog. Samtidigt som Bradley har fullt upp som ensamstående pappa, försöker han parera en rad mammor vill få ut honom på dejt.


​Rekommenderar starkt, så sjukt rolig film!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har haft en jättemysig helg, vi har för det mesta varit hemma, kollat film och bara myst. Det är söndag och jag känner mig hyfsat redo för veckan som kommer. Kom precis hem från en regning promenad med mamma ;) Nu ska jag lyssna på podcast och fixa inlägg inför veckan!

​Idag har jag och Hampus varit tillsammans i 500 dagar! Hur sjukt! Därför spammar jag med bilder på oss ;)

Likes

Comments

​Hej sötisar!

Igår var jag iväg och bowlade med några kompisar, så mysigt! Sist jag bowlade var nog tre år sedan, nu kommer jag säkert göra det oftare  ;) Sjukt kul var det! Idag har jag varit iväg på jobbet en stund, nu ska vi iväg och köpa massa godis. Dagens planer är att kolla film, får se vad som händer ikväll!

Likes

Comments

Klockan är inte ens sex än och jag har redan hunnit med en del. Jag har varit och hämtat ut lite paket (jag gör en julkaleneder till min pojkvän;)) , jag har hunnit städa mitt rum, byta lakan, tömma och städa paddans akvaium, duschat och fotat massa bilder till bloggen.

Nu är jag redo för att ta tag i lite jultävlingar som kommer i December, spännande!

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om dessa plåster till näsan som tar bort pormaskar och rena porer ordentligt. Absorberar överflödig talg, lämnar näsan mjuk, smidig och matt. Dessa plåster är riktigt bra måste jag säga, tar bort och minskar porer någor extremt. Det går såklart också att använda i pannan om man vill det.

Rekomenderar starkt!

Användning:

Vid behov men max 3 ggr i veckan. Rengör huden och fukta näsan lätt. Ta bort plastbiten från strips'en och tryck på huden. Tillsätt lite extra vatten om det behövs. Låt det sitta i 10-15 minuter och dra försiktigt av. Applicera inte direkt i finnar eller inflammerade hud.

Likes

Comments

Hej sötisar!

Onsdagar brukar vara mina hatdagar, men denna onsdagen har varit den bästa dagen på hela veckan. Som det kan ändras ibland 😉 Provet gick bra, tack för alla era lycka till hälsningar! Cornelia var hos mig en stund, vi var ute på en promenad. Just nu sitter jag och försöker lösa lite grejer med ett paket som skulle kommit i måndags men inte kommit, så irriterande!

Förresten, nu finns vårt UF företag på instagram och facebook. Ni går jättegärna gilla och följa ❤

Har någon av er startat ett UF iår?

Likes

Comments

​Friya är en populär dryck från Österrike, nu vill dem prova och se om den kommer bli lika populär i Sverige. Friya är en dryck som innehåller Chiafrön respektive Basilikafrön, vilket ger en speciell smak och känsla när man dricker. Drickan smakar bäst när man skakat och kylt ner den.

Jag älskar denna drickan och jag hoppas verkligen att den kommer bli populär i Sveriga och att den kommer finnas i de flesta affärerna. Smakerna är väldigt speciella men så uppfriskande, min favorit är den med chiafrön.

Drickan fick jag i månadens smakbox.

Likes

Comments

Hej på er!

Så skönt att det redan är tisdag, eller vad säger ni?
Idag har det inte hänt något speciellt och det händer inget speciellt på hela veckan så det får jättegärna vara helg nu. På eftermiddagen idag var iallafall Cornelia här, så mysigt! Finns nog inget bättre att sitta nån timme och bara snacka massa skit, det är vi bra på! 😜

Nu ska jag plugga lite!


Likes

Comments