Header

Eftersom jag haft studiedag idag så har jag valt att jobba hela dagen. På kvällen ville Cornelia hitta på något så var lite med henne, nu ska jag duscha och bara ta de lugnt. Imorgon börjar jag rätt sent, brukar träna på morgonen men denna gången väljer jag att istället sova ut för det blev inte särskilt mycket sömn i helgen heller.

Fick mina tånaglar fixade idag, jättefina ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig myssöndag, vi har kollat på älgar, varit ute och gått en massa och vi avrundade helgen med att grilla innan det var dags för Hampus att åka hem. Jag har studiedag imorgon så taggar för jobb istället för skola.

Kolla på "bebis-älgen", såååå söt!!


Vinnaren av en menskopp blev Ulrika P! ( Kolla din mejl )

Håll koll på bloggen, snart är en ny tävling uppe!

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig myslördag, när jag kom hem från jobbet åkte vi och köpte pizza o satte oss vid sjön o mumsade i oss den. Sen har vi varit ute och gått en hel del då vi inte kunde komma på något annat att göra, vi hade inte heller så mycket ork till att hitta på annat. Och nu på kvällen har vi varit och fiskat med mamma och pappa, jättemysigt. 

Likes

Comments

Blev ingen pizza igår, istället blev det tacomys med favvisar! Hela kvällen spenderade vi med dem. Idag har jag varit och jobbat, var ingen roligt dag att jobba.. Det var massa AIK:are som hade vandaliserat vår rastplats så blev mycket mer städning än vad vi hade förväntat oss..

Nu ska vi försöka komma på något roligt att göra. Vad gör ni?

Likes

Comments

​Äntligen fredag och äntligen är jag hemma! Väntar på att tiden ska gå för att sedan åka och hämta upp Hampus på tåget. Planen idag är att äta ute, är rätt sugen på pizza ;) Men vi får se vad vi hittar på!

MISSA INTE MIN SENASTE TÄVLING!

Bjuder på dessa två bilder idag då jag inte vet vad jag annars ska visa er.

Likes

Comments

Nu har en av er chans att vinna en menskopp från OrganiCup.se.

OBS! Såklart kommer det vara en helt ny, oöppnad!

För att vara med:

Kommentera att du är med


För extra stor chans att vinna:

Dela tävlingen på din blogg/instagram/facebook


Är det över 20 personer som är med så tävlar jag ut TVÅ stycken!

Likes

Comments

Äntligen fick jag hem mitt efterlängtade paket från gömdajuveler.se. Beställde hem två klänningar, känner att det börjar bli dax att fylla på garderoben med lite nytt inför sommaren.

Båda klänningarna är superfina men tyvärr passade inte den blommiga...To smal for my boobies.. Så den klänningen får någon annan vara lycklig över. Men den svarta ska jag ha kvar, den är lite större vilket jag personligen älskar. Man vill ju inte ha åtsittande kläder på sommaren.

Likes

Comments

Två av er fick chansen att vinna en påse Wild Chips var och de två lyckliga vinnarna är Bian och Lillemmish.

Redan i helgen kommer en ny tävling upp!​

Likes

Comments

Vem är Mizca? Egentligen heter jag Marica, men i sociala medierkänner folk mig mer som Mizca faktiskt - ett namn jag mer än gärna blir kallad.Blir 31 år i sommar och jobbar som hygientekniker vilket jag älskar. För litemer än ett år sen förändrades mitt liv till det positiva vilket gör mitt livtill det liv jag alltid drömt om. Jag bor för närvarande i Halland, närmarebestämt i Falkenberg där jag är uppvuxen. Flyttade hemifrån 2004 och har sedandess längtat tillbaka till Halland så är glad att jag äntligen är här, att detskedde pga avslut på ett av de bästa jobben jag haft och ett uppbrott från exetär väl i grund och botten inte det roligaste men jag är tacksam över det somhände för annars hade jag aldrig mått som jag gör nu! Jag älskar att skapa ochär inne i en pärlplatteperiod igen. Rödlök är mitt mellannamn och jag vet interiktigt varför jag är så besatt av grönsaken men den är så jädra vacker! Ochgod. Att skratta är en av de bästa sakerna jag vet och jag har alltid nära tillett skratt, jag bjuder allt som oftast på mig själv och jag tycker om när jagfår folk i min närhet att skratta - med eller åt mig spelar ingen roll så längede garvar 😄 Sedan tre månader tillbaka är jagflickvän till en lång och stilig karl och jag är lycklig i hela huvudet!

Vad fick dig att börja blogga? Då det snart är 10 årsen jag började blogga minns jag inte riktigt den sanna anledningen till attjag började men jag skulle kunna tänka mig det var för att få skriva av miglite och hoppas få folk som reagerade på det jag skrev. Att få lite kommentarerpå det man skrev liksom, men även för att få synas lite. Det kändes som jaghade nånting vettigt att komma med emellanåt, jag ville få bekräftelse samthitta lite nya vänner. När jag upptäckte att jag fick bra respons på minaskriverier blev det bara roligare och roligare och jag märkte att bloggenväxte. Då började jag ta det allvarligt! Det bästa med bloggen är att jag fåttträffa så många människor man annars inte skulle fått träffa. Jag har fått enbästa vän, tack vare min blogg. Har fått möjlighet att berätta om mitt liv för andra- fått möjlighet att stärka mitt självförtroende.


Vad är dina bästa bloggtips? Att uppdatera ganska mycket trorjag, inte för mycket men absolut inte för sällan heller - det skall helt enkeltvara lagom. Skriva relevanta inlägg, försöka göra bloggläsarna intresserade.Inte bara skriva vad man har gjort under dagen utan försöka få till lite frågorockså och involvera läsarna i inläggen. Bilder tycker jag är viktigt, inte ialla inlägg men för det mesta. Behöver nödvändigtvis inte vara proffsfotadeutan duger verkligen med mobilbilder, men det gör det mycket roligare att läsa.Det viktigaste är att man är ärlig tror jag, och man skall inte uppdatera baraför uppdaterandets skull utan orkar du inte/inte hinner få ner ett ordentligtinlägg, är det bättre du väntar till dess du har tiden! Jag tror du vinner ilängden på det.

Likes

Comments

1 345316 Next