Trevlig söndag!

Min söndag har inte innehållit något desto mera. Ett besök till Grankulla där jag hade ett domar uppdrag, och efter det har jag varit en sväng med mamma till ikea och itis. Från ikea köpte jag en taklamppa till vårt kök och inte så mycket mera. Men det var väldigt kul att spendera tid med mamma tillsammans. Förtillfället sitter jag i soffan och slöar efter att jag har ätit ett gott kvällsmål (som ni kan se i bilden nedan) dessutom väntar jag på att R skall komma hem från jobbet.

I morgon är det skola igen fast det är en verkligt kort dag, som jag tror att är sjukt intressant också. Vi skall besöka Ebeneser som jag lite har läst om, och det verka verkligen intressant. Dessutom har jag lite planer till kvällen så hoppas det blir kul! Hoppas ni har en bra början på veckan! :)

P&K

Likes

Comments

Hejssan alla!

Idag har det varit i stora drag en helt normal fredag. Har vaknat ganska sent och varit och göra ett prov som gick verkligen över förväntningarna. Efter provet fixade jag wock här hemma för oss under tiden jag lagade mat han jag också gör lite skolsaker. Ringde bland annat till föreståndare i daghemmet jag skall göra min 5 dagars praktik om två veckor, väntar på att få vara med barnen och inte bara behöva sitta inne på en föreläsning. Och nu sitter jag ensam i soffan efter att R har åkt till Vasa och hälsa på sina vänner.

Har hittat ett väldigt bra tränings program på nätet som jag nu håller på med i gymmet. Det är 12 veckor långt och där på sidan om går jag på olika grupp gymppan, som t.ex. Zumba. Jag hoppas verkligen att börja se resultat efter detta program men träningen tar ju absolut inte slut efter det! Jag har sådan lyx att det 5 min att gå till gymmet, det är typ på andra sidan gatan, så det är verkligen skönt. Dessutom är det inte alls dyrt för studeranden och det är verkligen bra. I priset ingår alla gymppan och olika boll lektioner, så det är värt sitt pris.

P&K


Likes

Comments

Hejssan !

Jag är en tjej på 19 somrar som har bloggat en del gånger tidigare men alltid har det slutat i att jag har slutat, men tänkte prova om det den här gången skulle fixa sig lite bättre. Jag bor i Finland i huvudstaden Helsingfors, hit har jag flyttat för ett par månader sedan då jag började studera på Helsingfors Universitet. Jag är alltså första årets barnträdgårdslärar studerande. Jag bor i Helsingfors med min pojkvän i en passligt stor bostad och vi har fixat det riktigt mysigt åt oss.

Jag har tänkt att jag bloggar om min vardag och om saker som händer i mitt liv, dessutom gillar jag att baka och laga mat så det kommer säkert komma in en del recept och mat bilder. Dessutom har jag som mål att jag skall lägga upp en hel del bilder för jag diggar verkligen att fotografera. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg och att ni verkligen vågar kommentera om det är något ni undrar eller om det finns något speciellt jag skall skriva här i bloggen.

Likes

Comments

Instagram@nattiecharlotte