Fick hem en klocka igår från denzelofsweden.se! Den är så sjukt snygg, clean och passar till alla outfits! Så himla glad är jag! Rekommenderar alla att ta en titt på deras hemsida😍

Likes

Comments

Fick hem finaste underklädessettet från Yhush för någon vecka sen! Helt överlycklig blev jag när jag såg paketet! Toppen och trosorna satt verkligen helt perfekt och den där toppen är jag helt besatt av, använder den typ 24/7 nu! Askön att ba gå runt i på kvällarna eller att ha istället för BH🌸🙏🏻

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag fick jag hem ett paket ifrån zobo.se, det är en svensk klädbutik
med världens sötaste kläder! Tycker alla borde gå och kolla in deras hemsida, speciellt nu när dom har 30-60% på hela sortimentet! Ni får även 10% extra om ni skriver in "Natalie" som rabattkod! Toppen som jag har därifrån sitter helt perfekt! Klicka på zobo.se så tas ni direkt till deras sida 🎀

Likes

Comments

Hej bästa ni! Kolla gärna in min nya cover på låten Skinny Love på instagram! @nataliejonssons heter jag där 🙆🏼

Likes

Comments

Lillördaaag slutade med att jag och tjejerna drog ut! Vi började på Wokhouse, som vanligt heh. Där träffade vi på Conny, Luka och några fler, sen lärde vi känna några nya killar och på slutet så var vi med Anton, Viktor och några fler! Sedan drog vi vidare till Solidaritet. Där träffa vi min favvo DJ! Så vi ställde oss vid honom och dansade vid båset hela kvällen! Riktig lyckad kväll, dock berättade mamma att när jag kom så hällde hon upp vatten till mig, och jag satte mig i sängen med vattenglaset och somnade sittandes.. Med glaset i handen.. Hon rädda situationen och jag trodde inte på henne när hon berättade det dagen efter men jaa, så kan det gå!

Lite blurriga bilder menmen... Whatever :)  

Likes

Comments

I onsdags så åkte jag till Grönalund me mamma, min bonuspappa och mina två lillasystrar! Där mötte vi också några kusiner. Jag började med att åka barnkaruseller med barnen, som den barnälskare jag är! Sedan drog jag och min lite äldre lillasyster till andra sidan och åkte insane, pop osv. Grönan är inte lika kul som det var när man var liten... Men kul är det! Sen drog vi hem vid 6!

Likes

Comments

Igår så tänkte jag och tjejerna gå ut! Inte för att vi egentligen pallade, eftersom vi druckit så himla mycket på vår resa... Utan vi gick ut eftersom en norrman från Kreta skulle resa till Stockholm för att träffa oss! Det var skitkul att träffa honom och kändes konstigt att han faktiskt kom hit! Det började som sagt på Woken, när dom kom så lärde jag känna hans kompis, som också var norrman hehe. Sen träffade vi på våran klasskompis som skulle till Caféet, vi trodde aldrig att vi skulle komma in men eftersom dem var norrmän och skulle befinna sig i Sverige i endast en kväll så kom vi in allihopa ändå! Till och med på VIP-en haha så det var kul! En lyckad kväll kan man säga 💁🏼

Cool bild men ingenting annat!! 🙆🏼😂

Likes

Comments

Efter mycket festande och så i Kreta så började jag må jättekonstigt, jag fick jätteont i armarna och hade jätte konstiga känslor, och jag förstod lite att de berodde på vårt levnadssätt i en vecka i Kreta heheh men ville ändå kolla för säkerhetsskull. Så dagen efter vi kom hem så åkte vi in och kollade upp lite saker på sjukhuset, men det visade att allt var bra med mig så då kände man sig lugnare! Men det är alltid skönt att kolla upp saker lixom💁🏼 puss på er!

Likes

Comments

För en vecka sen så åkte jag och min kompis Nathalie till Kreta, Chania för att träffa vår kompis Felicia där som redan var där sen tidigare med sin familj! Och vi tre upplevde den bästa resan någonsin tillsammans! Vet inte ens var jag ska börja.. Om dagarna så var vi mest vid stranden, pratade med massa folk, shoppade, lärde känna personal på resturanger och strandbarer och sånt haha. Sen åt vi på fina resturanger med Felicias familj. Sjukt god mat i Grekland och alla som jobbar är så sjukt ödmjuka! En sån riktigt ödmjukhet möter man aldrig på i Sverige, älskar Grekland! På kvällen så trodde inte vi att det skulle finnas så mycket till klubbliv på denna ö, sen fick vi tydligen reda på att dem två bästa klubbarna i Chania ligger i Platanias, vilket var exakt där vi bodde! Så första kvällen taggade vi upp oss och klädde upp oss som fan, sen när vi kom till första klubben så märkte man att de va en bra klubb, men vi tre drog verkligen upp den om man kan säga så hahah. Det var helt sjukt hur kul vi gjorde kvällarna! Bartenderna blev vi bästisar med, jag tror inte dom är vana att ungdomar som gillar att festa åker till Kreta så vi blev välbemötta av typ alla på direkten när vi kom till platania hahahh. Det var iallafall helt galna kvällar av dansa på borden, vid poledancestångar, med eldsaker i handen och dem bästa hitsen någonsin i högtalarna, många svenska låtar också för att imponera på oss hahah, när boten anna kom så kan man säga att det flippade ur lite 🙆🏼 så det var iallafall SJUKT kul, vilket gjorde att vi typ gick ut varje kväll hehe.

Sen lärde vi känna jätte mycket norrmän där också. Vi träffade nåra på stranden och började prata med dom, sen när vi såg dom på klubben så blev vi som bästisar haha! Saknar alla norrmän så sjukt mycket! En kväll var vi i Chania stad och träffade dom där, sen drog vi hem till oss efter och chillade på balkongen med musik etc😍 sjukt mys! I Chania stad så åt vi på en mysig resturang med världens finaste utsikt!

Sista kvällen när vi skulle ut så sa killen som ägde en klubb "Jag hörde långt innan man kunde se er att ni har påväg, marken skakar när ni tre tjejer kommer" hahahah de gjorde våran kväll, världens bästa kille! Det var väldigt sorgligt när vi skulle lämna Kreta.. Jag kom jättebra överens med en norrman och var rädd att vi inte skulle hinna säga hejdå, sen helt plötsligt så ser jag han springa mot våran taxi för att ge mig en sista hejdå kram hahah, världens sötaste! På taxin hemåt så grät vi lite eftersom vi inte var så taggade på att lämna Chania, men men, sjukt bra minnen för livet kan man säga.

Likes

Comments

Nu har jag tappat blogghumöret lite men tänkte uppdatera er om vad som hänt! För några veckor sen så drog jag och några kompisar till Viktoria för att se på när Dani M skulle uppträda. Dock kom vi in på tur eftersom vi endast är 18 år! Det var skitkuul iallafall! Jag är så envis så jag måste stå längst fram, vilket vi lyckades med, stod till å med på scenen bredvid honom för att komma så nära som möjligt haha. Sen kände han igen oss lite också eftersom de va han som Bjöd in mig. Efteråt så snackade vi lite me honom å dansa osv, till slut så blev det en liten konflikt mellan mig och Dani men allt löste sig tillslut hahah. En lyckad kväll var det iallafall!

Likes

Comments