Header

Hej allihopa! idag är det lång fredag och i fredags förra veckan fick jag påsklov. Jag är ledig till onsdag nästa vecka och det är så skönt och behövs verkligen. Jag är så tröt på skolan men det är inte långt kvar till sommarlovet. På lovet har jag spelat fotboll och varit med kompisar. Från onsdag till Torsdag sovde jag och Frida över och vi hade jätte roligt, tydligen så hade jag pratat i sömnen och sagt "Nej mamma jag vill inte till mora" hahah det var lite konstigt för jag har aldirg gjort det förut. Jag och Frida betsämmde att vi skulle dygna men det gick inte så bra, vi kom på att vi skulle upp tidigt på torsdagen och att vi skulle iväg så det var inte så smart men vi var i alla fall uppe till 01:14 hahha. i går alltså torsdag var jag Lovisa och Frida mina kompisar i Jonstorp och va med några kompisar som bor där och det var lite extra kul eftersom vi inte täffas alls ofta. Vi kom dit på morgonen och sen så klädde vi ut oss till påsk käringar och gjorde påsk kort för vi var sugna på godis och det var ändå skär torsdag så varför inte hahha. Vi hade bästa dagen på länge. tyvärr har jag inga bilder för jag bloggar från dator och jag har inte fört över några än men vi ses snart igen puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla, förlåt för dålig uppdatering men min dator funkar inte och då kan jag inte föra över bilder från min kamera så det får bli några från min mobil tills jag fixat de. Men idag är det fredag och jag har haft en super bra dag med min kompis frida. Vi har skrattat så mycket och haft så kul.

Nu är det helg och imorgon ska jag spela fotbolls match i Höllviken... men nackdelen är att jag ska gå upp 06:00 när det är lördag, kanske inte jätte kul. (Om någon undrar så går jag i Hittarps ik).

Ni får gärna kommentera och sprida min blogg till era kompisar. Glöm inte att följa min kompisar:
nouw.com/tyraekulnd
nouw.com/sagathulin
nouw.com/cassiemagnusson
Kommer blogga imorgon också, ha det bäst puss!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag vet att jag inte bloggat på ett BRA tag men det ska vi ändra på. Jag tänker radera mina gamla blogg inlägg och börja om från början.

Jag har skaffat mig en kamera så jag tänkte göra "dagens outfit" en gång i veckan. Så här kommer det se ut på min blogg hädanefter.

Måndag: Dagens outfit.
Onsdag: Lite om min dag.
Fredag: Dagens outfit.
Söndag: Lite om min vecka.

Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och att den blir bättre nu. Kommentera gärna om ni har några förslag. Vi ses imorgon hejdå!♡

Likes

Comments