View tracker

Vardag

Hej på er!
Sitter och äter crunch med fil till lejonkungen :).
Idag händer inte jätte mycket, ska skicka in blanketten till lastbils komvux ihop om att jag ska få börja där 👌🏻
Utöver det blir nog bara chill, vill väldigt gärna gymma fast jag inte egentligen inte får :/ Men känns så dumt när min kroppen inte tillåter det :o

Från det ena till det andra, i början på nästa vecka så får jag svar om jag får lägenheten som jag vill ha :D är så taggad på besked!

Blir nog att kolla igenom youtube senare idag, kanske skriva lite och bara ta det lugnt. Ha det så bra folket!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vardag

Hej! Fredagen var ganska skön, åt frukost och gick tillbaka till min säng igen. Gick upp för dagen lite i tolv, åt lunch och planerade dagen med dom andra. Det slutade med en pizza kväll innan film kväll, var dock bara jag och Thess av pizza gänget som såg film sen fast med en killkompis :). Snackade lite efter filmen innan vi drog tillbaka till internatet och umgicks med dom andra i villorna. La oss relativt tidigt eftersom vi bestämt frukost dejt i min villa vid 11 på lördags morgonen :).

Likes

Comments

Vardag

Hej :)
åkte tillbaka till Elin och sov där en natt till igår kväll :). Försov oss imorse så vi sov två extra timmar 💪🏻
Körde till skolan, var där och under sista lektionen så klarade jag av något som jag inte klarat på väldigt många år..
Jag lyckades skriva en text utav känslor, en boll åkte i golvet typ och jag skrev ett A4 som ska göras om till sång format vid nästa profil pass.
Spelade biljard, åt mat och gick upp till internatet med en sjuk huvudvärk som vägrar släppa. Sov från fem sex tiden till ca åtta nio tiden, har dock fortfarande huvudvärk -.-. Inte lika mycket faktiskt, blev inte av med den helt. Ska försöka somna om snart, ge det ett försök iallafall ✌🏻️godnatt på er!

Likes

Comments

Drama, helvete så trött jag är på drama..
Vill verkligen bara spy på alla som ens försöker starta drama, förstår verkligen inte varför man gör så och lägger sig i andras liv osv.
Precis som om man inte har tillräckligt problem själv med sitt egna som det är ändå ?
Och nej, dramat handlar inte om mig. Det är ingen som snackar skit om mig så, hon försökte en kortstund men det gick över fort till det hen snackade skit om från början.

När tekniska eller praktiska saker inte funkar som jag vill. Som det här med post Box -.- vill typ skjuta mig i huvudet..Likes

Comments