Vardag

Hej hej :)
Ligger i sängen efter en helt okej lång torsdag, med lång torsdag innebär det att jag börjar halv nio och slutar fyra.
Precis vid fyra hämtade jag min post hos internat villan bredvid :) Ett av mina skal hade kommit, det var skalet med led belysning som kom och finns på bild nedanför. Chillade fram till kvällsmaten, efter det handla jag med thess och Mike. I bilen hade jag och Mike jävligt roliga dialog !
Både jag och thess dog lite halvt :
- jag har större stake än alla killar i min klass (jag)
- Hahahah ! (Mike)
Tystnad i en halv minut :
- men vänta, går inte jag i din klass ? (Mike)

Chillade lite hemma i villan, gick över till Thess villa innan vi gick ner till skolan för att förbereda för skräckfilms kväll med Thess, Markus mjukisen, Jonte och fegisen Mike:) Mike lämnade oss innan filmen var slut, så gissar på att skräckfilm inte är hans genre riktigt ;).
Ligger i sängen nu iallafall och ska försöka sova snart, upp sju imorgon och hinna med en dusch innan jag bråkar med mina nya byxor på morgonen XD.
Sov gott folk! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej :)! Onsdagen var helt okej, hade först datorkunskap och sen svenska prov.
Under svenska provet hände det märkligaste någonsin, jag fick beröm, tummen upp och ett förtids besked om att mina provsvar såg bra ut innan jag ens hann lämna salen vi hade haft prov i... Visserligen bra tecken, men jag har haft jätte svårt för svenska två eftersom den är historia upplagd och handlar bara om svenska litteratur historian.. Förra provet fick jag 6,75/30. Vilket säger en del kanske XD.
Men iallafall, vi slutade efter svenska provet och då körde jag iväg med en tjej kompis till Hässleholm för att shoppa. Köpte en outfit till Mårtens festen, masken är beställd så är bara smink och smycken kvar nu 🤘🏻
Köpte även ett par nya byxor som kommer upp i ett senare inlägg :).
Var tillbaka på internatet vid halv fyra fyra tiden, gick ner och åt vid halv fem. Var tillbaka vid fem, chillade ett tag och råkade somna.. Så nu har jag varit klar vaken sens nio och klockan börjar närma sig fyra. Jag ska upp sju igen, gissar på att jag kommer vara död större delen av dagen.. Börjar halv nio och slutar fyra -.-".
Ska försöka sova nu, ha det folket!

Likes

Comments

Vardag

Hej :)
Söndagen blev inte riktigt som planerad, mamma ringde klockan tio typ och sa att min ena lillebror hade spytt så blev inget firandet av mig och min syster hos Weikel.
Informerade pappa om detta och jag kunde inte komma dit förrän senare på eftermiddagen. Så jag somnade glatt om till och från större delen av dagen , min frukost blev i princip middagen hos Hansen vid fem sex tiden på kvällen :). Var visserligen inte hungrig förrän fyra ca, var hos dom tills sju sen körde jag in till Klippan för att träffa Elin. Lämnade Elin först vid nio/tio tiden, var hemma på internatet igen vid elva ca. Diskuterade lite i våran gruppchatt innan jag startade en asbra film, som jag givetvis somnade till haha! Så nu får jag inte se den för den ska vi skräckfilms gänget se om helt från början imorgon kväll (tisdag kväll).

Måndag : vaknade först som jag brukar åt helvete för tidigt, somnade inte förrän precis lite innan larmet gick. Vilket innebär att jag inte kunde komma upp när larmet ringde, så blev att jag vaknade strax innan åtta. Tittade på klockan och kände att varför äta frukost om du inte ens är hungrig ? Så somnade om till och från hela tiden fram till kvart över tio, bytte om till träningskläderna och gick till idrotten. Varför träningskläder till vanlig idrott undrar ni kanske ? Vi har styrketräning och det är ända anledningen till att jag är på idrotten alls..
vid hade styrkepass med stationen , vilket gjorde att vi kunde styrke träna hela kroppen. Efter att duschat och bytt om valde jag att ha utsläppt hår för engångsskull, gick ner till lunchen. Blev grönsaker och ris, det serverades chilliconcarne men jag har svårt för bönar. Har visserligen blivit bättre på att äta dom, men inte tillräckligt för att äta dom helt frivilligt.
Hade matte, öppnade inte ens böckerna på lektionen hahA! Fördelen med vikarie typ, men var alldeles för otaggad för att sitta med matte denna morgon / middagstid. Efter matten har vi något som heter info fika, det är märkligt nock obligatoriskt.. innan vi gick upp till internaten hämtade vi posten som kommit till skolan, det var armbandet i förra inlägget och en väska jag inte fått någon bra bild på ännu. Hade även kommit lösögonfransar som jag ska testa sen när limmet kommer :). Grejen är att jag inte är sån som brukar använda sånt, men tänkte det kunde vara kul att testa för 18kr inkl frakt.
Chillade med musik från tre till halv fem typ, gick ner och åt kvällsmat i matsalen. Efter maten tog jag mitt kära prov som jag skulle komplettera(fick 6,75 poäng av 30..) och gick över till villa fyra för att plugga ihop med Thess och Mike :). Blev där till elva ungefär, under tiden jag var där så fick jag skrattanfall så kraftigt att tårarna rann flodvis längst kinden på mig. Detta hände tre gånger minst.. knappt över trött och nu ligger jag i sängen, efter att kommit förbi detta över trötta stadium och är nu övertrötts pigg...
Men ska lägga mig till Netflix eller något, ha det bra så länge :).

Likes

Comments

deep shit

Hej :) tänkte passa på att skriva av mig lite nu när jag ändå är uppe med tuppen typ :)

Förra veckan på torsdag satt jag på matten och under hela matten var det som om något kröp på mig i hela kroppen, jag tänkte inte mer på det och antog att jag bara var riktigt extremt rastlös eftersom jag hatar matte typ.
Men sen så helt plötsligt var det som om det kom en iskall våg över mig, kände hur hela jag frös till och jag fick panik ångest. Detta är inte något som brukar hända mig , så jag fick tillåtelse att gå ifrån för jag ska prata med kontoret. Men där var upptaget så gick upp till internatet för jag kunde inte hålla det inne, jag höll på att bryta ihop och detta är inget jag vill göra bland folk.
Powerwalk:ade till internatet i ren panik, sjukanmälde mig för resten av dagen. Lät gråten komma, låt alla tankar springa fritt. Lät mitt eget hat klanka på mig, lät alla röster och låga självförtroendet gräva i mina gamla sår. Bara lät allt gå igång och hålla på fullt ut.
Minns inte om jag gick ner till kvälls maten på kvällen eller inte, det var vilket fall som helst en hemsk dag.
Morgonen efter var inte bra men ändå lugn, inga gråtattacker ingen sorg som exploderade.

Trodde jag. Fredag kväll kom, den var en okej dag. Men natten däremot, var en av dom jobbigaste nätterna på jätte länge. Någonstans vid fem på morgonen hade jag blivit utmattad av all gråt, huvudvärken tog kål på mig , sen bestämde jag mig och kollade mig i spegeln.
- Det räcker nu..
Och då valde jag att lägga allt det gamla bakom mig, vända blad och gå vidare med mitt liv. Jag ska sluta kolla bak, jag skulle bli av med så mycket av mina problem det bara gick.
Gick valde att gå vidare så hårt att jag skrev till en kille som jag har något jätte gammalt med, eller vi hade aldrig något men ändå något typ. Väldigt svårt och komplicerat att förklara, men skrev till honom och sa att jag hade en fråga. För ville egentligen bara veta om han var nöjd med hur saker slutat eller om han ville sätta sig ner och prata ut om allt, för att avsluta det på ett vuxet sätt typ. Men han var inte glad över att jag hörde av mig alls och klandrar honom inte, Zerphina hade ju trots allt varnat mig om att det egentligen inte var någon bra ide. Men jag gjorde det och han uttryckte sig tydligt att han inte ville veta av mig, så nu har jag även vänt honom ryggen som med allt annat jag vände ryggen den dagen.

Det avgjorde även mina planer inför sommaren, inte på grund av den här killen utan allt på en gång och tanken på hur jag hanterade allt. Så har jag bestämt mig för att flytta till Luleå till sommaren, den nionde juni kör jag upp till Luleå med min fina kära V40 <3.

Och nu när jag ändå skriver av mig kan jag även förklara att Markus som jag sover hos är inte samma Markus som brukar vara med på våra film kvällarna i Glimåkra :).
Den Markus jag sover hos bor i Klippan och vi är bara vänner , han är dock en av dom stördaste men ändå skönaste av killar jag lärt känna på senare tid.

I övrigt så mår jag redan jätte mycket bättre av att vända allt det gamla ryggen, kommit igång med gymmandet.
Har helt underbara internat kompisar som också gör det så mycket lättare att gå vidare med saker. För här vet dom inte, här ser dom inte och här frågar dom inte för dom kan inte de det. Vilket för mig är otroligt skönt, för mig är internatet som en mellan semester innan jag kör vidare upp till Luleå. Mår otroligt bra av att ha det så här, så sjukt sån stor skillnad det är. Men iallafall, nu vet ni en del iallafall.

Likes

Comments

Vardag, uppdate och info

Hej :) Idag har varit en av dom slappaste födelsedagarna någonsin, men sen har jag aldrig firat den så vidare mycket heller.
Men skulle ha gått till gymmet och kört ett pass, men råkade somna om och när jag vaknade skulle vi fixa pumpan. Senare på kvällen gjorde Anne Lie italiensk pasta och carbonara, ni som känner mig vet att det är en av mina favoriter så blev väldigt glad. Sen så var det en jävla god födelsedagsmiddag!
Nu ligger jag i sängen mest och funderar mest allmänt, kommer förmodligen inte hinna blogga imorgon. Drar morgondagens planer för er nedanför 👇🏻

Är tänkt jag ska vara hos min mamma för att fira mig och min syster (hon fyllde år en dag före mig). Efter det ska jag till familjen Hansen , ska eventuellt till Elin och sen vidare till Markus på kvällen men är inte helt bestämt ännu. Kan hända jag kör tidigare så jag hinner med Elin innan eller något , måste inom Klippan och köpa ny fondition och nytt puder innan jag kör till Hansen.
Sen vart jag tar vägen på kvällen är inte klart ännu :). Blir det att jag åker till Markus på kvällen så blir jag där över natten och får köra till Glimåkra på måndags morgonen :p.
Känns faktiskt lite märkligt att spendera kvällarna i Klippan när jag flyttade ifrån deras kommun typ nyss. Men det är väll ödet eller någon weird slump antar jag :).

Likes

Comments

Vardag

Hej hej :) råkade somna om och försova mig till frukosten , hann slängde i mig lite frukost innan Mona kom till min internat villa.
Chillade medans hon vilade inför vår första och ända lektion, den lektionen var svenska och efter det hade vi lunch.
Från lunch fram tills kvällsmaten spelade vi lol några stycken. Skulle upp till villan efter det och lägga gym kläderna i torkskåpet.( hade tvättat dom medans jag var iväg ).
Senare vid åtta nio tiden drog jag och Thess till gymmet, var tillbaka efter tio. Så nu ligger jag i sängen och försöker somna, är sjukt trött men lyckas ändå inte somna -.-".
Ha en fortsatt bra kväll folket 👌🏻

Likes

Comments

Horoskop

Dagshoroskop - tisdag 18 oktober
De planer som du har förberett under lång tid är redo att sättas i verket. Även om du fortfarande tvivlar ska du inte vänta längre. Du kommer att erbjudas hjälp från alla håll.
Var öppen för konstruktiv kritik - den är endast avsedd att hjälpa dig. Glöm inte bort att också ta hand om din kropp under denna hektiska period. Var noga med din kost och hitta en balans med fritidsaktiviteter.
Endast på det sättet kommer du att kunna uthärda de påfrestningar som du kommer att möta.


Veckohoroskop - vecka 42
Din märkbart orädda inställning imponerar, du har tillräckligt med uthållighet för att ta itu med alla dina uppgifter. Orädd tar du på dig fler åtaganden även om du redan har nog att göra. Du tar dig an saker på ett ganska ostrukturerat sätt och försöker få alltför många saker gjorda samtidigt.
Se till att du inte slösar tid på ovidkommande detaljer eller tappar humöret under arbetets gång. Du måste vara villig att kompromissa i dina relationer, om du inte gör det kan det leda till många gräl. Var uppmärksam på de signaler som din kropp skickar ut.

Månadshoroskop - oktober 2016
Ditt självförtroende plus det coola, lugna och samlade sätt på vilket du tar dig an varje situation och viktiga frågor signalerar vad du vill till andra, vilket kan leda till konstruktiva samarbeten med kollegor eller trevliga upplevelser med din partner, vänner eller familj. Använd din optimism för att lösa tidigare problem eller för att göra nya planer. När du interagerar med andra händer fantastiska saker som leder till förbättrad fysisk kondition och mental tillfredsställelse.
Dina ekonomiska förutsättningar har förbättrats och du kan göra några bra investeringar eller betala tillbaka några skulder. Detta ger också en viss lättnad och större känsla av tillfredsställese.

Likes

Comments