View tracker

Vardag

Hej! Ja, som ni ser i rubriken så har det gått väldigt länge sens sist. Flyttade in i lägenheten men har inget internet så har inte kunnat uppdatera, men sen bråkade jag med faktura bolaget till mitt el bolag så har fått bytt el bolag. Bor hos mamma igen tills jag har el i lägenheten igen. Enligt bolaget ska det vara i gång den förste februari. Så atte, så ligger det till.

Idag lördag, roat mig med katterna, chillat i soffan, hjälpt mamma med disken, ätit mat med mamma och Mats, sett filmer och sökt lite jobb.
Senare kväll händer inte så jätte mycket mer, kommer nog ha igång svensk standup som jag brukar när jag ska sova. Eller om jag startar en film på Apple tvn,får se :)

Så vad gör jag med mitt liv egentligen?
Jadu, jag studerar. Söker jobb, försöker få det här med lägenhet att fungera. Bearbetar mig själv väldigt mycket, har även börjat försöka skaffa en vardags rutin / vardags rytm.. Jag försöker bli mer öppen, prata av mig när jag mår dåligt. På tal om att må dåligt och så ska jag bli bättre med mina mediciner. Ska även bli mycket bättre på att ta tag i min kropp och gå till läkaren med alla mina problem eller fel med kroppen. När det blivit färdigt ska jag börja gymma igen, som ni ser är det en hel del som ska göras. Men det är väll fördelen med ett nytt år?

Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen
👌🏻

Likes

Comments

Vardag, djur

Hej! :)
Idag har varit en mega seg dag, bara slappat. Åkte iväg på buffé med lillasyster här i närheten och ska kolla om jag fått svar på något av jobbsökandet senare ikväll :).

Allt bra med er annars? Själv känns det som världens storm i huvudet, sjukt hur mycket man kan ha i huvudet på en och samma gång.. -.- ...

Har inte så mycket att säga alls längre, händer inte alls mycket :/

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag får nycklarna till min första egna lägenhet 🙌🏻 sjukt taggad! 😱😍

I övrigt har det inte hänt mycket, umgåtts med Angelica och även Bella en snabbis :). Händer inte jätte mycket men ändå jätte mycket på samma gång.. Söker jobb och fixar inför lägenheten mycket just nu.
Sen umgås jag mesta dels med Weikel familjen, eller jag retar skiten ur mina små brödrar om sanningen ska fram :).

Ha en fortsatt bra dag folket :).

Likes

Comments

Vardag

Julafton firades med Mats(mammas man) sida av släkten och två från mammas sida.

Juldagen var jag först hos hela Hansen familjen, från åtta till runt ett eller två tiden var jag med Angelica :).

Likes

Comments

Vardag

Hej! Varit dödstrött hela dagen, vilket inte kom som en chock när jag råkat vända fel dygnet igen -.-".
Kom iväg som jag skulle till frukosten iallafall, gick till baka och chillade på internatet innan idrotten. Var i gymmet på idrotten med Mona från klassen, åt lunch och sen hade vi matte. Sen slutade det med varje måndags Info fika som av någon märklig anledning är obligatorisk 😂😂.
Vi var ett större gäng som körde lol i dator salen efter info fikan fram till middagen vid halv fem.
Ja komvux i Klippan ringde och sa att min ansökan är ogiltigt, för att.. Ja jag får inte ens ansöka enligt dom och deras regler, kan ni gissa varför? Jag har klarat en kurs, en kurs jävel på gymnasiet som transport elev som jag inte får ha klarat enligt dom. Du ska inte kunna något alls enligt dom för att ens få lov att testa att ansöka till deras lastbils komvux... Patetisk? Jo tack!
Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, ska snart duscha och försöka sova för natten. Har något halvt hopp om att vända rätt dygnet, väldigt tomt hopp däremot.
Ha en fortsatt bra kväll folket!

Likes

Comments

Vardag, uppdate och info

Hej! :D har inte skrivit något på en strax över en vecka (igen -.-), varit mycket hos Elin denna veckan. Har även hunnit träffat Angelica en gång med Linus med 👌🏻
I torsdags ringde det och jag fick berättat för mig att lägenheten jag gjort intresseanmälan på blivit min! Så sjukt lycklig, så när ni andra springer på mellan dags rea så förbered jag mig mentalt för att flytta in i mina första egna lägenhet 💪🏻
Även lurat med Angelica till flytt hjälp, nej driver hon gjorde det väldigt frivilligt :).
Har så mycket inplanerat för det nya året, väntar på besked från lastbils komvux och ska höra av mig till olika jobb när jag kört till mamma. Har dock inte bestämt mig om jag sak jobba heltid eller ha kvar skolan och bara jobba lite sidan om 🤔🤔
Men jobbas ska det oavsett, har hittat lite olika att söka👌🏻
Ni kanske kommer ihåg att jag inte kan träna på grund av knäet? Ska ta det jävla knäet till läkaren i februari, sen ska jag och Elin (eventuellt Angelica med) gå all in på gymmet och det börjar vi med senast sista mars! Så sjukt taggad på att träna igen, vet att det är en klyscha att säga så men det känns som om nästa året kommer bli ett bra år.
Juste, glömt nämna hunden! Jag ska motionera och uppfostra en omplacerings hund som bor hos mammas fast. Ska eventuellt ta över den men blir inte förrän jag har ett stabilt jobb eller jobbar på ett åkeri där han får åka med i lastbilen. Men nu är det full fokus på att motionera och uppfostra 👊🏻 vilket också startats efter årsskiftet 💁
2017 bär verkligen på mycket gott 🙊🙉🙈

Från det ena till det andra, packar ihop från internatet på onsdag 😱 flyttar på fredag, ska bo hos mamma fram tills jag kan flytta in i lägenheten 💁 avtalet ska också skrivas snart med 😱😱😱😱.
Julafton firas i år hos mamma med hennes mans släkt och juldagen ska jag vara hos Hansen men sover hos mamma 👌🏻
Kommer inte på så jätte mycket mer att berätta just nu, som ni förstår kommer 2017 blir mitt år 💪🏻
Ha det bra folket!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Sitter och äter crunch med fil till lejonkungen :).
Idag händer inte jätte mycket, ska skicka in blanketten till lastbils komvux ihop om att jag ska få börja där 👌🏻
Utöver det blir nog bara chill, vill väldigt gärna gymma fast jag inte egentligen inte får :/ Men känns så dumt när min kroppen inte tillåter det :o

Från det ena till det andra, i början på nästa vecka så får jag svar om jag får lägenheten som jag vill ha :D är så taggad på besked!

Blir nog att kolla igenom youtube senare idag, kanske skriva lite och bara ta det lugnt. Ha det så bra folket!

Likes

Comments