Postad i: Vardag

Hej på er, detta är inget update inlägg. Men det är på väg lovar, nedanför är bilder från igår på frukost och selfie för det var ett tag sen.

I förrgår var jag och mamma på handeltrip typ, först storköpet i Klippan, sen hem om henne så jag fick skriva ut papper till min ansökan(mer om vad för ansökan senare). Sen vidare till väla för mamma skulle köpa presentkort till någon och sen Lidl snabbt innan hon körde hem mig till Klippan igen.

Händer inte jätte mycket men endå jätte mycket just nu och har haft jätte mycket i huvudet en längre tid. Därför kommer jag komma med ett inlägg på det viktigare och praktiska saker som hänt, det som händer i mitt huvud vågar jag inte ens försöka förklara. Men kommer nog börja skriva texter igen och lägga upp på bloggen som jag gjorde förr, till varje text kommer där inte innehålla namn eller beskrivning till dess mening. Utan kommer bara bli rubrik och text helt enkelt :).

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er! Var ett tag sen jag faktiskt skrev något, har lagt upp två inlägg tidigare med bara bilder. Mer om det kommer senare!

Men till dagens inlägg, som ni ser på "happy easter" bilden så har jag katt eller ja, två katter för tillfället.
Dom andra två bilderna är outfit och allmän selfie från påskmiddagen hos mormor. Åkte dig ihop med Nettan, som är mammas faster. Hos mormor var även mamma med hennes man och ungar. Samt moster med man och ena av kusinerna till mig.
Är ju ett riktigt äckligt väder så har inte hänt något alls idag förutom påskfirandet hos mormor. Hon var även lite söt och skickade med mig mat hem så jag slipper laga mat x).

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments