Mode

Oh myy göödd så snygga! Vem gillar inte svart liksom?! Det gör jag i alla fall. Svart är ett sånt färg som passar till allt och samtidigt gör looken ser mycket mer classy och stilig ut. De här klänningarna och Jumpsuit är definitivt ett måste att ha i garderoben. Men dock måste jag sluta köpa svarta kläder för är ju typ sommar så blir mycket finare om man har ett mer ljusare färg på sina kläder tycker jag. Men strax ska jag äta middag ​så har det bra!:*  


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag heter Natthinan som nyligen fyllde 18 år för 27 dagar sedan och bor i huvudstaden. Jag är en sån där tonåring som gillar och ätaa!, har kul och bara köra på det jag vill göra, Typ. Men om jag inte äter eller har kul så kan man hitta mig i min underbara säng. Jag kommer inte att skriva så om min familj för det tycker jag är lite privat men jag bor i alla fall med mina föräldrar och en lillasyster som är typ jag vet inte... ett år kanske.

  ***

Min plan är att ni ska få följa med mig i sommaren till Thailand och Japan för det kommer blir väldig intressant! Ni kommer att få se mycket med bilder och även beskrivningar om vart jag har varit och gjort och det blir super duper! Jag kommer inte att skriva så mycket nu då det bara är Internationella proven som kommer att ta allt min tid men jag kommer nog att uppdatera ifall jag har gjort något kul också typ när jag gör något med mina vänder och lite inspo och tips kanske?. Så ni får kika ut då och då! . Men Hoppas jag är tillräckligt intressant så att ni väljer att fortsätta läsa min blogg , det kommer självklart vara mer intressant och roligare än det här!Men nu få det nog räcka för den här första "roliga" inlägget så hörs vi i nästa. Adios!

Likes

Comments