Som person har jag alltid varit utseende fixerad när det kommer till killar. Jag har alltid gått till snygga killar, spelar ingen roll hur sviniga dom har varit. Hur vidriga personligheter de haft. Att han är snygg det är de som bara betydde något då. För killarna blir som den där snygga accessoaren man har vid armen som en handväska ungefär (för att försöka beskriva hur jag menar).

Sen hände det något. Jag träffade en kille på en fest, söt och snäll det var mitt första intryck. Jag träffade han för 2 1/2 år sen för första gången. Jag har fått äran att lära känna han lite mer under dessa åren. Han har en utav de absolut finaste personligheterna jag någonsin varit med om. När jag ser honom nu ser jag den vackraste killen jag träffat. Å jag föll hejdlöst, pladask mot marken...

I slutändan är det personligheten som spelar roll. För det är den man blir kär i.
Utsidan ger insidan en chans men det är insidan som ger utsidan dess glans!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kanske ska presentera mig...

Jag heter Åsa Nätterkvist och är en 22 årig tjej som är bosatt i Södertälje. Jag är en tjej på 173 cm, har blont hår, blåa ögon och just nu fem tatueringar på kroppen.
Som person är jag snäll och omtänksam med hjärtat på rätt ställe. Det hindrar mig däremot inte från att sätta ner foten när det inte passar, för skinn på näsan har jag och är rätt rapp i käften.

Min vardag består mest utav att jobb. Jag jobbar som restaurangbiträde på Burger King. Jag jobbar mest i köket men ibland kan jag bli utslängd i kassan när det är kort om kassa personal.
När jag inte jobbar umgås jag med mina vänner och min familj medan jag väntar på kärleken. Det är ett ämne som jag inte har något intressant att skriva alls. Utöver det så har jag börjat gymma, målet är att få in det i mina vardags rutiner och gå ner i vikt.


Likes

Comments

Jag är så trött på att håret aldrig växer. Det gick av för två år sen och det har växt rätt mycket sen dess men det känns som att det inte blir längre än vad det har blivit nu.
Jag använder hårförlängning för jag inte trivs med kort hår. Jag har även färgat det rätt ofta men ska sluta med det (inte färgat på 3 månader). Jag är mellan blond nu och har en mörkblond utväxt men ska låta det växa ut till en naturlig ombre.

Jag har läst rätt mycket om ricinolja. Hur bra det är för håret ska växa snabbare och det blir bättre kvalité. En kollega till mig prövade det och det fungerade så jag känner att det faktiskt är värt ett försök.

Jag ska ge det 1 månad och om jag märker skillnad kommer jag att fortsätta med det. Kommer lägga upp en före och efter blid om en månad så får vi se hur det blir.


Likes

Comments

Mina tankar kring nyår är alltid att det varit överskattat, jag har inte varit den som gjort en sån big deal av det. Man ska supa, ha klänning fastän det är kallt, den klassiska nyårs kyssen, allt måste vara perfekt. Men i år tänkte jag att jag skulle ge det en chans och fira.

Jag firade med goda vänner, de va riktigt roligt. En trevlig hemma fest med bra musik, skitsnack, ölspel, massor av skratt, poppade skumpan vid 12 och den där klassiska nyårs kyssen fick jag också. Utav killen jag tycker väldigt mycket om.
Blev ett lyckat nyårs firande helt enkelt.

Alla lägger nyårs löften, det gjorde inte jag. Jag satte upp nyårs mål istället! Tänkte jag skulle skriva upp dom här, för det är en del utav det jag kommer att skriva om här.

Mina nyårs mål
• äta hälsosamt och ta tag i träningen
• gå ner i vikt/komma i form
• få bättre självkänsla och självförtroende
• resa (drömresan är Australien i slutet på året)


Likes

Comments