​HEJ!!

Jag håller på att skaffa en ny blogg på for.me så snälla följ den istället för den jag har här ska jag sluta skriva på för att vad jag har hört så är for.me bättre så jag vill testa hur den funkar oxå.... så mitt blogg namn där är : http://hockeybruden.for.me så jag ber er snälla följ den. 


PUSS vi hörs på min nya blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!!!

Idag har jag bara tagit det lugnt eller inte!

Jag har nämligen varit i Visby och shoppat för jag kände att det behövde jag göra så jag handlade 2 linnen på H&M sen en ögonbryns palett ifrån kicks, köpte oxå ögonbryns borste och pincett för att jag behövde det. Juste jag köpte 3 burkar som man kan ha smoothie i eller vad som helst.

Min frukost vart en fika inne på Waynes, en stor latte och en pirog. sen vart de igång med handlande.

Nu sitter jag på krogen och tar det lugnt.

Puss

​Det här är en av tröjorna jag köpte :) 

​Sånna här köpte jag 3 st 

Likes

Comments

Gotland och sommarjobb

Jag vet att det var ett tag sen jag har skrivit, men det är bara för att jag inte har haft internet. Förutom där jag jobbade, men jag var ledig sammanlagt 4 dagar av 3 veckor jobb. men jag fick lön och dricks eftersom jag jobbade på en krog som heter Hamnkrogen Herrvik. Juste Herrvik är ett lite ställe på Gotland. Nu ställer ni säkert frågan vad fick du göra? Det jag fick göra va att jobba som servitris. jag lärde mig också hur man bär tre tallrikar samtidigt. Som servitris får man jobbiga dagar men jag är rätt så van när det gäller jobbiga och stressiga dagar.

Lägret

Jag var efter dem där 3 veckorna så var jag 2 veckor på ett läger som heter SHI ( Sweden hockey insitute). Och jag har elev och sparris alltså att jag är målvakt för utespelarna kan skjuta på. Juste jag fick 2 skott på halsen så jag tappade luften och började hosta hårt.

Gotland igen

Nu är jag på Gotland för att hälsa på jobbet och min pappa oxå. För han jobbar oxå på Gotland. Det var han som fixade sommar jobbet till mig.


Puss o kram hallonmums

Likes

Comments

Hej!!

Nu har vi städat hela huset i Sthlm där jag bor med pappa för han ska flytta till Nynäs. Så jag har hjälpt till att bära saker (möbler) och har fått sätt vart min pappa ska bo.

Och juste min katt fick kittens igår det vart tre stycka. Mamman till ungarna är hon på min headers.


Nu är det en ny skolvecka men i helgen som kommer ska jag vara i Norrtälje på ett hockey läger som heter SHI(Sweden hockey insitute)


PUSS

​detta är lilla Cinderella Mamman

Likes

Comments

Hej!!

Nu är jag på väg hem till Stockholm för att hjälpa pappa med flytten för pappa ska flytta nästa helg. Så jag sitter på bussen och har allmänt tråkigt.

De kommer ett längre inlägg ikväll hoppas jag.

Juste kolla gärna in min första youtube video:

https://www.youtube.com/watch?v=HGu5UOZSUoU


PUSS

Likes

Comments

Hej!!

Som ni kanske ser i rubriken så ska de här inlägget handla om min hund som vart ett halvår innan vi var tvungna att avlida honom för han hade en leversjukdom som heter (leverschunt) stavning. Men han var de snällaste hunden vi hade men nu ska jag visa bilder på han. Så här såg han ut.... och han skulle vara sex år i år men vart ju bara ett halvår. 

PUSS

Likes

Comments

HEJ!!!

Jag har vart dålig på att uppdatera... skäms för er att jag inte har bloggat. Men jag har haft rätt så mycket att göra med nationella i engelska... men jag har kanske glömt lite. Men nu ska jag försöka bättra mig. Jag har ingen motivation att blogga just nu. 

PUSS

Likes

Comments

HEJ!!! 

Ja nu är det en ny vecka och nya möjligheter. Men den här skolveckan vara bara till torsdag men de gör de alltid för oss på Widénska​ eller som vi brukar säga Wide. För att på fredagar har vi bara får idrott sen slutar vi och så vi har ganska chill på fredagar. Men nu under Valborg ska jag till sthlm förmodligen med min bästis Lovvan eller som hotet Lovisa. By the way följ hennes blogg: http://lovisaoden.forme.se​ 


Puss

Likes

Comments

Hej! Nu ska jag berätta om mitt liv som har varit än så länge. De började år den 30 september 1998 när jag föddes, jag skulle egentligen heta anchelik men de vart Lize-lott istället. Jag var en väldig lätt unge var nästan aldrig ledsen, för jag var lärd att jag ska inte tjata mig till saker. Men efter ett par år så blev de dax att välja vad jag skulle vilja göra för sport. Mina förädlar tog med mig till en ishall i Haninge sm heter Torvalla.Och de var dagen som Ishockey vart mitt liv. Jag började spela som utespelare men efter ett tag så var de dax att testa att vara målvakt och jag sa ja, de var svårt i början för man ramlade mycket. Sen vart det målvakt jag vart fast vid, men de var inte billigt det.

Året 2009 så ville jag byta lag för jag kände mig inte välkommen när jag kom till träningarna spelade med killar då. Och bytte klubb de gjorde jag de vart Västerhaninge och de var ett klokt val av mig för de var då jag mötte mina "syskon" Emilia och Lovisa(Lollo, Millan). Livet va så mycket enklare då för jag slapp byta om i ett eget omklädning rum som jag fick göra när jag spelade med killarna. Jag kände mig som en i laget då.

Året var 2012 då jag bytte klubb igen för jag gick bakåt i utvecklingen. Och den här gången vart det Södertälje SK. Men tiden där vart kortvarig för när år 2014 kom vart de dax för mig att välja gymnasium och de var inte de lättaste, för jag visste inte vad jag skulle välja. De var frågor som " ska jag stanna i Sthlm?, Ska jag välja resturang?, Ska jag välja en annan stad?, Ska jag sluta med hockey?" m.fl. för jag var väldig stressad under den tiden för de var NP(nationella prov). Men jag hade ett bra stöd av alla i min omgivning. Minns vad mina föräldrar sa"De är ditt val. Men vad du än väljer kommer vi stötta dig i allt." Och med dom orden så vart de en flytt till Västerås.

Flytt dagen kom då dagen jag skulle flytta till Västerås, vart klubb byte och skola. Och jag tror aldrig att jag har varit så nervös som jag var då, jag trodde att jag aldrig skulle klara att vara utan mina föräldrar. För jag har alltid varit en som har varit svin tajta med mina föräldrar. Men de gick bättre än vad jag hade tänkt för att jag saknade inte dem. Men den 1:a september fick jag och min kompis Linnea nycklarna till vår egna lägenhet. Och då fattade jag att jag hade flyttat på riktigt. Och då kom min pappa up, jag grät så mycket då men de var av saknad och lycka att få träffa.

Nu har ni fått en inblick av mitt liv men mycket av hockey livet. Men ni får mer sen:*

Puss o kram

Likes

Comments

hej nu har de varit solit varje dag den här veckan så varför inte sprida lite vår känslor på bloggen. En av bilderna har jag tagit resten är från google, hehe😂
tagit själv.

Puss på er 

Likes

Comments