Denna blogg är mestadels till för mig själv. För att kunna skriva av mig när jag är irriterad, arg etc. Men självklart ät det jätteroligt om någon gullig liten själ faktiskt skulle läsa och vara intresserad utav mina synpunkter på livet.

Jag har döpt bloggen till natten, varför vet jag egentligen inte. Eller när jag tänker efter riktigt hårt så kanske det finns en koppling ändå. När jag och min syster var små så sa väldigt många att vi var lika utseendemässigt men när det kom till personligheterna så var vi som dag och natt. I det fallet var jag natten.

Jag tänker väldigt mycket. På gott och ont. Ibland övertänker jag småsaker som andra inte ens tyckt vara värda att lägga kraft på. Vissa gånger kan jag önska att jag inte var så överanalyserande. Som t.ex om någon skulle ge mig en komplimang. Då tänker jag först som alla andra, att det självklart var kul att bli kallad t.ex fin. Men sen sätter mitt huvud igång. Kallade han mig fin bara för att han slog vad med sin kompis? Han kanske var sarkastisk? Han drev nog med mig. Jag tänker på det så mycket att jag intalar mig själv med det. JAG VET, det låter sjukt. Jag är medveten om det, jag är också medveten om en hel del andra saker som jag tänker fel. Jag vet att det låter paranoidigt att tänka så, är medveten om det med. Ändå så gör jag det. Någon stans har det nog att göra med min självkänsla. Skulle jag ha världens självförtroende så skulle jag inte ta åt mig av vad folk sa osv. Jag jobbar på det och en dag kommer jag ha kommit så långt att jag är säker i mig själv. Inte idag eller imorgon, eller i år. Men en dag.

Likes

Comments