Header

Jag minns att mamma sa: "Glöm bort vart du kom ifrån"

Du får gå vilse nu, behöver inte fastna i nåt. Och hitta vänner som kan älska om du inget har. För du vet, ja du vet att det väntar nåt mer. Efter natten så kommer ju dagen. För du ser, ja du ser att det väntar nåt mer. Bortom burkar och bänkar i staden.

Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Och jag sa till mig själv: "Du måste glömma allt som hänt när". När hela världen den är vackrare än allt det här.

För du vet, ja du vet att det väntar nåt mer. Efter natten så kommer ju dagen. För du ser, ja du ser att det väntar nåt mer. Bortom burkar och bänkar i staden.

Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre.

Plötsligt är du 20 och livet ger igen. 22, 23, 26, och allt tog slut på en kväll. Plötsligt är du framme, du är namnet på din dörr. I hallen hänger orden: "Kommer aldrig bli som förr".

Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre.

Plötsligt är du 20 och livet ger igen. 22, 23, 26, och allt tog slut på en kväll. Plötsligt är du framme, du är namnet på din dörr. I hallen hänger orden: "Kommer aldrig bli som förr".

Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre. Det kommer aldrig bli som förr, nä. Bara bli bättre, bli bättre.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej nittonåriga jag och livet,

Okej. Ärligt vart ska jag ens börja? Det har lyckats hände så himla mycket på så kort tid senaste veckan. Från att varit riktigt lycklig till att blivit helt krossad. Från att känna att man hade en trygg punkt till att man kände sig som den mest ensamma personen i universum. Från att känna tillit till att känna besvikelsen. Från att känna hopp till att känna hopplöshet. Förstår ni mina känslor?

Den här helgen har varit mycket tankar om framtiden. För vad sjutton ska jag göra. Jag behöver en förändring i vardagen. Eller i den så kallade "vardagen". Jag har ingen vardag direkt.

Jag har ändå lyckats komma fram till vissa saker. Jag vill flytta hemifrån. Inom de närmsta månaderna. Det är verkligen något jag vill. Sedan om det händer eller inte det får jag väl se.

Men en förändring i min vardag är något som måste ske nu snarast. Den måste bli ljusare. För det är höst. Det är mörkt. Och snart är det december-januari, de som känner mig vet hur dåligt jag alltid mår dessa månader och detta året lär inte bli ett undantag. För att dessa två månader ger alltid ett bakslag och allt som hände för 8 år sedan gör sig påmind. Det är jobbigt, de är det. Oavsett hur många gånger man försöker förklara det för ändra så är det svårt för andra att förstå den känslan man går runt med.

Livet är då inte lätt, särskilt inte när man är i den här åldern. Man har alla möjligheter i världen och det är nästan så att det finns för mycket möjligheter.

Men det är dags att ta sig upp ur det här svarta hålet, känna lycka igen, känna hopp och känna att framtiden är så jäkla ljus den kan bli. För nu ska jag få en förändring. Det ska bara ske. Har man bestämt sig för något man vill ha så ska man inte sluta kämpa, inte sant? Jag ska kämpa för en förändring och jag kämpar för en hemlighet. Jag vill känna den där "livet leker" känslan, den jag kände hela sommaren.

MVH nittonåriga jag en söndagkväll i oktober med ett krossat hjärta och panik inför framtiden.

Mittperspektiv - cancer, livet, känslor - berättelsen utifrån mitt perspektiv och hjärta. Det närmsta man kan komma. 

Likes

Comments

​I lördags blev det avskedsmiddag för dessa två fantastiska tjejer som i dag flyttar till Australien (hur coolt??!). God middag, bra sällskap och kvällen avslutades med utgång. Mina senaste dagar har spenderats på jobbet och den lediga tid jag har haft har jag försökt hinna med så mycket tid som möjligt med bästis. 

Likes

Comments

​Är otroligt glad efter den här veckan som gått. För i dag har jag jobbat min första dag på mitt nya jobb! Det känns riktigt bra men huvudet är helt slut efter all ny information och alla människor jag har träffat (30-tal personer idag och vi är minst 30 pers till som jobbar egentligen). Tror jag kommer trivas och blir redan väl omhändertagen. Ett nytt steg i rätt riktning och livet för övrigt rullar på samt att jag känner på mig att den här helgen kommer bli bra. ​Det enda som gör lite ont i hjärtat är att bästis snart lämnar landet..

Likes

Comments

Trots att nästan hela sommaren faktiskt bestod av jobb så hade jag visa stunder en helt fantastisk sommar.

Likes

Comments

​Eftersom det är nästsista veckan innan min allra bästavän flyttar till Australien så passar vi på att ha så mycket kvalitetstid som möjligt tillsammans. Så imorse blev det en mysig brunch på IKEA. 

Likes

Comments