Header
View tracker

Vi tisdags körde jag till Växjö för en heldag med en fin vän som bor där. Vi åkte ut till Grand och kollade lite samtidigt som vi uträttade lite ärenden, blev en sen lunch. När vi väl åkte tillbaka till centrum så tog vi en fika på ett ställe vi fann förra gången jag var där. Himla mysigt ställe och körde sedan raka vägen hem och hann med ett gympass sent på kvällen med H.

Det är så kul när ens vänner faktiskt bor i andra städer så man kan passa på att hälsa på när man är ledig. Hade i allafall en mysig dag mitt i veckan. Riktigt bra!


Likes

Comments

Efter en väldigt bra vecka så fyllde jag TJUGO i lördags! Självklart var jag på systemet på förmiddagen och handlade och eftermiddagen var släkten här för lite fika. Kvällen spenderade jag med mina vänner, musik och spel medan våra vinglas fylldes på titt som tätt. Och natten spenderade vi inne i stan sedan med både gamla och nya vänner och jag hade otroligt roligt. I minusgrader vandrade jag och en vän hem sedan och jag somnade med ett leende på läpparna över hur fin familj och hur fantastiska vänner jag har i mitt liv.

Och trots att åldersnojan slog till lite, så fasiken, att vara tjugo kommer ju äga det här året, eller hur vänner?

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort tidigare?

- Jag upplevde en hel del grejer. Största händelserna 2016 var allt som hade med sista terminen att göra. Pubrundan, balen och studenten var tre av de mest roligaste och lyckligaste dagarna i mitt liv. Och tre dagar som jag kommer minnas hela livet. Men började även jobba i en helt ny bransch, som har gått hur bra som helst vilket jag har känt mig väldigt nöjd med.

Höll du några av dina nyårslöften?

- Tror inte jag hade några nyårslöften.

Något speciellt datum du alltid kommer att minnas?

- Jag har faktiskt flera datum, bland annat 5 mars, 10 juni, 16 juni, 14 augusti, 17 september, 25 december. Finns nog några fler men dessa datum är bland annat bal, student och sedan händelser som jag håller för mig själv men som har fått mig att må bra.

Är det något du saknade under 2016 som du vill ha 2017?

- Faktiskt svårt att sakna något från 2016, det var ett av de bättre åren i mitt liv. Så det enda jag hoppas på är att året innehåller lika mycket glädje och kärlek från nära och kära.

Vad är det bästa som har hänt dig under året?

- Upprepande men såklart studenten. Men också träffat nya människor som idag står en rätt så nära. Och så gjorde jag ju två tatueringar till, en för min pappa och en för mina bröder. Så nu har hela familjen varsin tatuering<3

Vad spenderade du mest pengar på?

- Hehe två saker, alkohol och bensin, och en o annan nocco med bästis.

Vilka låtar eller artister får dig att tänka på 2016?

- Dont let me down - The Chainsmokers, Strive - ASAP Ferg, Arigato - Julie Bergan, One dance - Drake, I lived (arty remix) - Onerepublic, Beautiful heartbeat (Avicii remix) - Morten. Dessa bland annat, finns många många fler.

Beskriv 2016 med tre ord.

- Helt fantastiskt händelserikt.

Vad har du för löften inför 2017?

- Inget speciellt mer än att göra det jag känner för, vara spontant, må bra och vara lycklig. Och alltid tänka när saker och ting är jobbigt "Allt löser sig". Jag tror verkligen gott om 2017!

Likes

Comments

Efter en bra julhelg med mycket kärlek och glädje från familj och vänner så hade jag en lugn jobbvecka framför mig...trodde jag. Smärta i ryggen som slutade i 38,7 graders feber och jag gråtandes av smärta så spenderade jag min torsdagskväll på akuten. Efter några timmar fick jag komma hem och sov för första gången på 6 dagar mer än 2h över natten. Nu tar jag medicin och de ska bli bättre inom någon vecka. Men den smärtan jag hade var inte och leka med. Inte direkt de här slutet jag hade räknat med 2016 men hur som. Det blir nog bra ikväll ändå.
Gott nytt år!

Likes

Comments

Julen 2016 var lugn och mysig. Först satte vi gravljus hos mamma. Det blev glögg och Kalle Anka. God julmat från Kallskänken, och under kvällen blev det julklappsöppning. Mysigt med den lilla släkt vi är trots allt. Men ändå kan jag inte vara mer än glad över att de redan är över.

Juldagen blev det middag hos farfar och sedan utgång för min del. Hade en extremt bra kväll trots att jag har varit på Stars nästan varenda helg den här hösten. Kvällen avslutades efter mycket om och men med att vi lyckades hitta nån som körde bil så vi åkte till ön och där somnade jag lycklig i en mysig famn.

Likes

Comments

Förra tisdagen hade vi middag med jobbet och våra kunder. Tror de eller ej, men jag hade faktiskt trevligt med alla gubbar, haha. Jag fick min absoluta favoriträtt så jag var nöjd och hade matkoma i flera timmar efteråt. Jobbade även förra veckan och njöt av miljön när jag körde på E22an, solen höll på att gå upp och det hade varit en kylig natt med frost. De timmarna i budbilen är alltid terapi oavsett gång, jag älskar det.

Likes

Comments

Förra helgen spenderade jag lördagskvällen på nyöppnade Tacobar med en vän för en bara en kväll med prat. Söndagen var vi runt på ön på julmarknad och en kaffe på Bönan på hörnet i B-holm när vi ändå passerade, mysigt.

Och i dag var vi på XXL och tittade för att sedan åka bort till Liljas för att kolla bil(ar). Ibland undrar jag hur förälskad jag kan känna mig i vissa bilar, framförallt Volvo, kanske inte så konstigt då jag är så gott som uppvuxen i volvofabriken som fanns här i Kalmar och pappas arbetsplatser- Gbg, Holland och USA. Längtar till jag kan köpa min egna Volvo.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda, kanske blir lite söndagsmys ändå.

Likes

Comments

Igår spenderade jag eftermiddagen med en kopp kaffe och en fin vän inne i stan. Vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och gjord. Väldigt välbehövligt och himla mysigt. När jag sedan körde hem så kände jag mig fylld av energi på något sätt. Jag kände av hur mycket möjligheter vi har i framtiden, vi kan göra precis vad vi fasiken vill, bara man har viljan att göra det, hur coolt är inte det egentligen?

Kvällen spenderade jag sedan framför FIFA med brorsan och en vän. Och i dag har jag varit effektiv och tränat på morgonen för att sedan kört budrundan, himla skönt att köra några timmar och stanna lite här och var för att lämna varor och snacka lite.

Likes

Comments

Senaste tiden har de hänt en hel del. Allt från att jobbat, tränat, träffat vänner, lunchat på stan, en kväll på pinchos med mycket skratt, utgång och nu ikväll har vi lite första adventsmys med familjen.

Hoppas kommande vecka blir lika bra som de senaste, för jag har mått bra!

Likes

Comments

Visst visste man redan dagarna innan att det här skulle vara de två lyckligaste dagarna i livet. Balen är oförglömlig. Alla vackra människor, fin middag och dans på kvällen. Den innehåll så mycket kärlek från varenda människa och det var en otroligt vacker dag trots att regnet under fotograferingen.

Studenten är den mest laddade dagen i mitt liv, blandade känslor från tidig morgon till morgonen dagen efter. Jag delade glädje, lättnad, lycka, förväntningar med alla. Det var helt otroligt hur fort de 24 h kunde gå. Men jag delade också sorgen med min ängel där uppe. För den dagen, jag har aldrig varit så stolt över mig själv. När jag sprang ut från Stagg med hela klassen bakom mig så grät jag av stolthet, jag klarade av halva min skoltid utan min mamma och det har varit ett stort mål för mig.

Hade jag kunnat, hade jag gjort om dessa dagar om, om, om igen. För det går inte att beskriva hur bra två dagar i livet kan vara om man omges med så fantastiska människor. Ett stort tack vare detta är FAB5 och DT. Länge leve vi.

Likes

Comments