Header

Förra veckan var väldigt lugn en. Fikade och shoppade med en vän ena dagen. Spenderade några kvällar tillsammans med mys och kollade fotboll samtidigt som vi åt donken och somnade sent in på natten. Hann även med att gå på självförsvarsträningen. Jobbade en halvdag och körde budrundan, så härlig vårdag det var! Vi bestämde oss spontant i torsdagskväll att bowla tillsammans med mina bröder vilket var himla kul. Jag kom åtminstone tvåa efter att legat sist nästan halva tiden. Avslutade veckan med en rolig jobbhelg och en mysig lördagkväll med gott att dricka och bra sällskap på Lilla Puben.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Torsdags blev det efter en lugn dag, en kvällspromenad som vi sedan avslutade med att åka hem och kolla serie och mysa. Fredags spenderades först eftermiddagen hos mormor och sedan var jag på bio och sedan blev det några drinkar ute med vännerna innan jag tackade för mig.

Igår uträttade jag och syskonen lite ärenden och mitt i allt blir vi påkörda med bilen. Lyckligtvis slutade allting bra men skada på bilen vilket inte var så kul. Kvällen blev det en utgång med lite nya vänner men jag blev hämtad en timme innan stängning för jag ville hellre somna i en mysig famn.

Idag har jag för det mest bara tagit det lugnt och fyllt i papper om krocken som jag ska skicka in imorgon. Vilken helg!

Likes

Comments

Började veckan med gym, färgade håret och börjar få tillbaka min chokladbrunafärg precis som jag vill. Fick lite halvspontant sovsällskap på kvällen vilket alltid är mysigt. Igår blev det en lugn dag med lite plugg och imorse fick jag med mig ena brorsan till gymmet så vi körde lite biceps och rygg. Just nu längtar jag bara tills fredag för då ska jag på bio. Och annars räknar jag ner dagarna för om drygt två veckor kommer min bästavän hem igen!!! Så sjukt!!!

Likes

Comments

Min favoritapp om man ska bortse från Snapchat och alla appar man kan redigera bilder.

Instagram, @nattaanc

Likes

Comments

Fredag eftermiddag efter att jag varit i skolan så hängde jag med Julia, vi tog en fika och prata ikapp om vad som har hänt senaste. Sedan blev det bara en lugn fredagkväll.

Lördagen bestod av jobb och det var full rulle från att jag började tills jag fick gå hem. Och kvällen slutade med en spontan utgång.

Söndagen var jag inte lika kaxig men fyra timmar på jobbet var helt okej, var inte ensam om att stå där bakis och dagen var ändå lugn.

Startade denna vecka med gym imorse och sedan har jag varit hos frisören och färgat håret. Är nöjd och börjar gå tillbaka till mitt chokladbruna, precis som jag hade förra våren.

Annars längtar jag mest redan till att det ska bli helg igen, har mysiga planer då.

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag spenderat tid på gymmet, i skolan för att plugga, klarade ett prov, var på jobbet igår för utbildning, druckit kaffe och idag hunnit luncha på stan med Emilie.

Annars rullar livet på, jag funderar på vilket jobb jag ska ta i sommar, ska boka en tid för att färga håret närmsta veckan och gymmar nästan varje dag. Trivs med tillvaron rätt bra!

Likes

Comments

Fredagen spenderade jag först några timmar i skolan och sedan åkte över till ön för att fika med mina tjejer, vilket var mysigt att vi åtminstone är 3/5 hemma. Sedan åkte vi in till stan för att uträtta lite ärenden och köpte godis till helgen.

Min lördag började med gymmet, körde igenom kroppen med alla möjliga övningar. Jag och brorsorna åkte och hälsade på mormor och hennes sambo, blev en kopp kaffe. På eftermiddagen somnade jag i sängen och sov i 3h, vaknade upp med 38,8 graders feber men de stoppade inte mig från att träffa mina vänner. Vi hamnade på dansgolvet som många andra lördagkvällar. Vid 3 tiden tackade vi för oss och jag körde skjutsade hem två vänner och vi satt och pratade om livet.

Denna söndag har mest bestått av plugg men också lite familjefika.
En mysig helg denna vecka också.

Likes

Comments

Igårkväll efter jobb och middag åkte vi över till ön för att först handla lite gott och sedan spenderade kvällen i soffan framför fotbollen. En väldigt mysig tisdagskväll och imorse sov vi ut ordentligt innan vi gick upp. Annars har det varit en lugn dag efter att jobbat några dagar i rad. Kvällens planer är väldigt oklara ännu, men vi får se vad som beslutas.

Likes

Comments

En lugn fredag med plugg och lite familjemys medan lördagen blev det jobb hela dagen och på kvällen åkte jag över till ön för mys och fifa-spelande. Somnade gott i den där famnen och vi vaknade utvilade runt nio tiden. Vid tolv var jag på jobbet igen och betade av några timmar för att sedan komma hem till en nybrygd kopp kaffe. Bra helg? Ja, mycket bra och mysig helg.

Likes

Comments

De må va en dag försent, men alla dagar borde det spridas kärlek, vår värld behöver de.

Glad alla hjärtans dag, för igår var en glad dag. Jag fick tillbaka min kära Iphone 7 och tackar mina kollegor för ett så bra jobb, en stor del av dagen gick åt att samtala med vännen som är på andra sidan jordklotet och sedan blev de mysig middag med mina bröder. Vann två nya lotter på trisslotten jag fick av pappa. 

Nöjd trots att jag vet exakt vilken famn jag hade velat spendera den i.

Likes

Comments