Header

Igårkväll efter jobb och middag åkte vi över till ön för att först handla lite gott och sedan spenderade kvällen i soffan framför fotbollen. En väldigt mysig tisdagskväll och imorse sov vi ut ordentligt innan vi gick upp. Annars har det varit en lugn dag efter att jobbat några dagar i rad. Kvällens planer är väldigt oklara ännu, men vi får se vad som beslutas.

Likes

Comments

En lugn fredag med plugg och lite familjemys medan lördagen blev det jobb hela dagen och på kvällen åkte jag över till ön för mys och fifa-spelande. Somnade gott i den där famnen och vi vaknade utvilade runt nio tiden. Vid tolv var jag på jobbet igen och betade av några timmar för att sedan komma hem till en nybrygd kopp kaffe. Bra helg? Ja, mycket bra och mysig helg.

Likes

Comments

De må va en dag försent, men alla dagar borde det spridas kärlek, vår värld behöver de.

Glad alla hjärtans dag, för igår var en glad dag. Jag fick tillbaka min kära Iphone 7 och tackar mina kollegor för ett så bra jobb, en stor del av dagen gick åt att samtala med vännen som är på andra sidan jordklotet och sedan blev de mysig middag med mina bröder. Vann två nya lotter på trisslotten jag fick av pappa. 

Nöjd trots att jag vet exakt vilken famn jag hade velat spendera den i.

Likes

Comments

Ännu en vecka har gått och de känns verkligen som veckorna bara rusar förbi en. Jag klagar dock inte på det, ju fortare det går desto snabbare blir det sommar och ljusare tider.

Denna vecka har bestått av mest jobb och ingen träning faktiskt. Kände att kroppen behövde vila lite och jag har känt mig allmänt trött nästan hela tiden. Spenderade min fredagkväll med brorsorna, så mysigt att umgås med dem, tacksam att jag har dem!

Igår uträttade jag ärenden hela dagen och kvällen spenderade jag ute. Glasen tömdes fort och alla var nöjda och glada. Kvällen avslutades med att jag fick somna i hans varma famn.

Idag har de inte varit många knop, men några koppar kaffe har jag fått i mig så nu börjar jag bli människa igen.

Likes

Comments

Efter en lördag med jobb så spenderade jag kvällen med vännerna och det blev en utgång tillslut iallafall. Vi hängde med en del nya människor på en förfest i högvakten inne i stan. Sedan blev det en kväll på Stars. Dock slutade inte kväll som vanligt, jag tappade min Iphone 7 i marken så hela skärmen sprack men jag fick iallafall tröstäta donken med killarna innan vi åkte hem och försökte sova. Blev knappt nån sömn för någon av oss.

Söndagen på jobbet sedan var rätt kämpigt med så lite sömn men det gick de med.

Likes

Comments

En fin bild från balen med mina favoritkillar<3

Denna vecka är nästan redan slut och det har hunnit bli torsdag men även februari(?!) Känns alltid som det här halv året går så snabbt. Jag har hunnit vara i skolan, fått lite plugg gjort, hängt på jobbet och städade ur bilen när jag ändå kunde köra in den via lastporten. Jag har tränat mina sista pass med killarna innan dem tog flyget till varmare breddgrader så nu har jag fått gymma själv igen, skapligt okej ändå. Igår blev det en mysig filmkväll och jag kom inte hem förrän sent inatt.

Och idag har jag pratat i telefon med bästis och käkat sen lunch på Ikea med en vän som precis flyttat hem igen. Nu ikväll har jag varit på självförsvarsträning, himla kul är det. Skönt när man mår bra och dagarna flyter på.

Likes

Comments

Började lördagsmorgonen med ett ben/rump-pass som gick riktigt bra. På kvällen sedan firade vi en vän som fyllt 20 för att sedan spendera kvällen ute. En rolig lördagkväll med dans och glädje till stor del. Söndagen hängde jag och mina bröder hos kära mormor som äntligen har fått komma hem från sjukhuset. Skulle egentligen gymmat men kände att kroppen var rätt trött efter 6 pass denna vecka.

Men om några timmar blir det iallafall ett pass med killarna innan dem åker denna vecka.

Likes

Comments

Senast har detta hänt;

Jag varit på personalmöte på MM och fick rusa därifrån för att åka upp till sjukhuset och spendera förmiddagen med familjen där tills vi fick besked om hur älskade mormor mår.

Hade min första jobbhelg på MM och tycker det gick bra samt att kollegorna verkar vara väldigt goa människor allihop.

Forsätter på mitt träningsflow jag har fått in. Sista veckan jag gymmar med killarna innan de drar iväg i några månader och jag ska klara mig själv, har slagit vad med dem att jag ska lyckats höja vikterna i de flesta övningarna, vilket jag SKA.

Börjat plugga igen, kan ju inte påstå att de är roligt men det ska bara bli gjort helt enkelt.

Jag har fått abstinens för att åka utomlands, jag som aldrig ens har varit utomlands. Sitter och kollar resor varje dag, vet inte när jag ska åka, med vem, eller vart. Men värme och instagram-vänligt är ett + i kanten tack, snarast!!!

Annars rullar livet på, dagarna går mot ljusare tider, jag mår bra trots allt och jag räknar neråt för att om två månader så kommer jag kunna skicka iväg ett meddelande och nån minut senare stå ute på gatan tillsammans med min bästa vän. Och jag längtar!!

Likes

Comments

Vi tisdags körde jag till Växjö för en heldag med en fin vän som bor där. Vi åkte ut till Grand och kollade lite samtidigt som vi uträttade lite ärenden, blev en sen lunch. När vi väl åkte tillbaka till centrum så tog vi en fika på ett ställe vi fann förra gången jag var där. Himla mysigt ställe och körde sedan raka vägen hem och hann med ett gympass sent på kvällen med H.

Det är så kul när ens vänner faktiskt bor i andra städer så man kan passa på att hälsa på när man är ledig. Hade i allafall en mysig dag mitt i veckan. Riktigt bra!


Likes

Comments

Efter en väldigt bra vecka så fyllde jag TJUGO i lördags! Självklart var jag på systemet på förmiddagen och handlade och eftermiddagen var släkten här för lite fika. Kvällen spenderade jag med mina vänner, musik och spel medan våra vinglas fylldes på titt som tätt. Och natten spenderade vi inne i stan sedan med både gamla och nya vänner och jag hade otroligt roligt. I minusgrader vandrade jag och en vän hem sedan och jag somnade med ett leende på läpparna över hur fin familj och hur fantastiska vänner jag har i mitt liv.

Och trots att åldersnojan slog till lite, så fasiken, att vara tjugo kommer ju äga det här året, eller hur vänner?

Likes

Comments