Header
View tracker

Igår spenderade jag eftermiddagen med en kopp kaffe och en fin vän inne i stan. Vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och gjord. Väldigt välbehövligt och himla mysigt. När jag sedan körde hem så kände jag mig fylld av energi på något sätt. Jag kände av hur mycket möjligheter vi har i framtiden, vi kan göra precis vad vi fasiken vill, bara man har viljan att göra det, hur coolt är inte det egentligen?

Kvällen spenderade jag sedan framför FIFA med brorsan och en vän. Och i dag har jag varit effektiv och tränat på morgonen för att sedan kört budrundan, himla skönt att köra några timmar och stanna lite här och var för att lämna varor och snacka lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Senaste tiden har de hänt en hel del. Allt från att jobbat, tränat, träffat vänner, lunchat på stan, en kväll på pinchos med mycket skratt, utgång och nu ikväll har vi lite första adventsmys med familjen.

Hoppas kommande vecka blir lika bra som de senaste, för jag har mått bra!

Likes

Comments

View tracker

Visst visste man redan dagarna innan att det här skulle vara de två lyckligaste dagarna i livet. Balen är oförglömlig. Alla vackra människor, fin middag och dans på kvällen. Den innehåll så mycket kärlek från varenda människa och det var en otroligt vacker dag trots att regnet under fotograferingen.

Studenten är den mest laddade dagen i mitt liv, blandade känslor från tidig morgon till morgonen dagen efter. Jag delade glädje, lättnad, lycka, förväntningar med alla. Det var helt otroligt hur fort de 24 h kunde gå. Men jag delade också sorgen med min ängel där uppe. För den dagen, jag har aldrig varit så stolt över mig själv. När jag sprang ut från Stagg med hela klassen bakom mig så grät jag av stolthet, jag klarade av halva min skoltid utan min mamma och det har varit ett stort mål för mig.

Hade jag kunnat, hade jag gjort om dessa dagar om, om, om igen. För det går inte att beskriva hur bra två dagar i livet kan vara om man omges med så fantastiska människor. Ett stort tack vare detta är FAB5 och DT. Länge leve vi.

Likes

Comments

Jag vet i dag att tvåtusen nio när livet vändes upp och ner och min älskade mamma somnade in en allra sista gång, att om jag inte hade haft pappa vid min sida, om min pappa inte hade varit med på vår cancerresa med älskade mamma, så hade jag faktiskt inte suttit här som jag faktiskt gör i dag. Min pappa lyckades ge mig och mina bröder en riktigt fin barndom trots att vi fick möta den största sorgen i våra liv som små barn. Det har inte varit lätt, vi har inte haft det lätt. Men tillsammans har vi aldrig varit såhär starka. Jag är evigt tacksam till att min pappa har orkat dra hela lasset själv, för pappas del var det självklart, men för alla är det inte alltid självklart. Som min tatuering lyder på min arm " Min pappa är min hjälte". Han har räddat mitt liv för att lyckas leva för två, för i dag och resten av mitt liv, lever jag för mamma också, tack vara min älskade pappa. Grattis på farsdag!

Likes

Comments

Igårkväll firade vi vår kära Julia. En superrolig förfest med skratt och prat med härliga människor. Sedan spenderade vi kvällen på Stars med massa andra. Min kväll slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig men är otroligt tacksam och glad iallafall.

Likes

Comments

Igår var en bra fredag! Eftermiddagen bestod av lite ärenden och handla mat inför kvällen. Hann även med en kaffe på stan innan vi åkte hem till lägenheten. Vi lagade tacos och sedan bara satt och snackade och skrattade konstant hela kvällen. Himla mysig och uppskattad kväll med DT, är så glad över dessa människor och himla kul att vi "värvat" in lite fler som tillhör vårt lilla mysgäng.

Vänner är livet<3

Likes

Comments

Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att han är en idiot. Insett att allt var bara en stor lögn. Insett att varenda minut egentligen var ett tidsfördriv för honom men för dig själv var det just det där som hade en betydelse. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att denna utekväll med vännerna på klubben bara ska handla om att ha kul. Insett att man själv ska skita i honom. Insett att det kommer finnas andra killar som inte är han. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att det kanske blev ett glas för mycket vin när vi väl sitter på bussen in mot staden som börja fyllas med människor som ställer sig i kö till klubbarna och musiken dånar. "Klick klack, klick klack, klick klack" hörs det när ni går mot klubben. Med ett påklistrat leende försöker man känna sig sådär taggad som man brukade vara förr. Då han inte var en idiot. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att förväntningarna på kvällen kommer inte handla om att ni möts på dansgolvet utan förväntningarna är att han ska "råka" fyllesmsa eller fylle ringa. Mellan barens brännande vätska som sveps ner i halsen med hoppet om att känna mindre och kroppens rörelse på dansgolvet till främlingar i ett dån av musik och pulserande kroppar så vandra tankarna ändå vidare till att inte vara där och då. De vandrar till han. Till oss. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att han är en idiot. Som inte är värd alla tankar. Men. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att trots lågan har slocknat så finns det lite glöd kvar, om att lågan kan tändas igen och ljuset kommer när han hör av sig. Vi alla har varit där. Någon gång. Insett att oavsett vad, så kommer hoppet finnas kvar tills han och tankarna ersätts av kanske någon av främlingarna på samma dansgolv som nu. Kanske inte ikväll. Men någon kväll. VI alla har varit där. Någon gång.

Likes

Comments

Efter att bytt till vinterdäck i förmiddags så har jag spenderat eftermiddagen med att leta lägenhet. Har innan kollat på att hyra något men i dag kollade jag läget på hemnet ifall det fanns något intressant för att köpa. Är ju som sagt ute efter en 2a men det är mycket som spelar roll. Sedan började jag drömma mig bort istället och hittade min dröm lägenhet. Högt i tak, vita väggar, lite gammalt men ändå ny och fräsch. Man hade ju önskat att man hade möjlighet att köpa en lägenhet för 2,5 miljoner. Måste nog köpa mig en trisslott i veckan....

Likes

Comments

Igårkväll blev det festande och halloweenfirande. Var himla nöjd med min enkla outfit och hade en rolig kväll tillsammans med nya som gamla vänner.
Idag har vi bara hängt i lägenheten och vilat, en perfekt "bakis dag". Kom hem till ett uppdukat bord med mat så hann med en mysig familjemiddag.

Har haft en otroligt bra helg och är så tacksam att ha fina människor i min omgivning.

Likes

Comments

I fredags eftermiddag tog jag och Moa bilen till Växjö för att hälsa på vår fina vän. Vi myste i lägenheten med hennes härliga vänner och framåt kvällen åt vi middag på en supermysig restaurang och spenderade sedan kvällen på ett uteställe och bara njöt av en annan stads atmosfär. Och troligtvis lär det bli en roadtrip dit snart igen, redan om några veckor och jag längtar redan!

Likes

Comments