View tracker


God morgon alla fina bloggisar!

Nu blir det ett kort inlägg då jag precis kommit fram till Danmark, whooohoo!
Vad ska vi göra här då? JO, vi ska bara ha en liten mysig minisemester. Det är så skönt att bara komma ifrån allt ett tag och bara få ha kul och njuta av livet.
Som många redan vet så har jag varit ganska så sjuk länge nu.
Men äntligen börjar det släppa lite, känns så otroligt skönt.
Hur som helst nu är vi påväg till Legoland för lite halloween firande och lillebror är helspänd på att få se och åka alla attraktioner mm

Hör av mig snart igen när jag får tag på wifi
Ha det bäst sålänge, Kram!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det kanelbullens dag, såklart blir det en kanelbulle med min lillebror som kom förbi en sväng. Har ni ätit några kanelbullar idag?

Likes

Comments

View tracker

God morgon bloggisar!

Tja Den här dagen har väl inte börjat så bra. jag är fortfarande väldigt sjuk och jag har precis varit på vårdcentralen för att kolla varför min feber inte sjunker efter snart en vecka med pendlande feber och varför det gör ont i lungorna samt hjärtat.

Jag fick tid på förmiddagen och snacka om många undersökningar jag fick gå igenom.
Först ett stick i fingret, sen tog dom blod ur armen, efter det var det dags för en EKG undersökning och efter att legat där ett tag skulle det topsas i näsan och halsen (inte så trevligt) sen var det bara att åka vidare för en lungröntgen....

Men nu är jag äntligen hemma och ska försöka äta något och sen bara krypa ner i sängen och vila. Måste vänta på att läkaren ska höra av sig med.
Kram! sålänge 👑

Likes

Comments

Säg Hej till vår lilla bebis Evie 😊
Hon är supermysig, superbusig men ändå lugnet själv^^  Lilo är lite grinig över det.  Men hon kommer nog gilla lilla Evie snart hon med. Dom luktar på varandra iallafall och Evie är nyfiken på Lilo, så det är ju bra.

Hur gick det här till då? Jo, vi råkade hamna på djuraffären (vilket är farligt för mig då jag vill ha allt jag ser hahaha) och såklart så var min bror ute efter fiskar så han gick åt sitt håll och och jag drog med mig min Joonas till smådjuren^^
Såklart hittade jag 6 st små söööööta kaninungar. En hermelin, en lejondvägvädeur, och 4 små dvärgvädeurar. och mitt hjärta verkligen smälte för Evie😍
Så efter mycket prat beslutade vi att ta med Evie hem. För hur man än vänder och vrider på det så är kaniner ändå flockdjur och behöver sällskap. Vilket jag också märkt att Lilo behöver.
Nu är vi en liten familj på 4 individer ❤

Likes

Comments

Hej alla fina bloggläsare 😊
Guess what?

Har lite kvalitétstid med min minsta lillebror idag medans pappa, min äldre lillebror och min pojkvän ska dra upp våra 2 båtar ur vattnet^^ 🛳
Så Idag ska jag bada i "gegga" med min lillebror haha. Det ska bli jättekul, sett det på Youtube så är jätte exalterad! Vi har dock gjort fel, eller aaa det var jag som gjorde fel. Jag blev lite distraherad medans jag skulle läsa instruktionerna.... Men men, jag får köpa en ny så där gegga till min bror så får vi prova igen haha

Såhär ser allt ut:


~ Första häller man i påse nummer 1 i ca 40 L vatten. (Det var här jag gjorde fel, jag hade i alldeles  för mycket vatten)
~ Sen ska man röra runt med händerna i ca 10 minuter. Och resultatet  blir då en jello liknande gegga som man nu kan bada i.
(endast botten blev så för oss och sen massa blått vatten, men kul hade vi ändå)
~ När man har badat klart i "geggan" så strör man bara över pulvret från påse nummer 2 så "smälter" geggan och blir till vatten igen och man kan hälla ut vattnet i avloppet.
~ Sen återstår bra att duscha av sig

Likes

Comments

Hej alla finisar där ute!

Asså jag börjar bli riktigt trött på det här med att vara sjuk. Är ju sjuk hela tiden just nu! Hoppas verkligen att det bara är en period och att det hela bara leder till massa friska år utan problem.

Vad brukar ni göra när ni är sjuka och hur fördriver ni tiden?

Hur som helst det är fint väder och inte allt för kallt idag så jag ska inte klaga mer haha
Vet att det här var ett tråkigt inlägg, men nu kan det bara bli roligare eller hur? 😜
Kram sålänge!

Likes

Comments

God morgon alla fina!
(haha, ja det är mitt i natten än. Men ändå)

Idag har jag en fullspäckad och rolig dag att se fram emot. Visst har jag i princip alltid något på gång, men idag är liiiiite  mer speciell. För igår blev renoveringen av min lägenhet klar! 😀😀😀

Såhär ser dagen ut i alla fall:

♡ Jobba 10.5 h
♡ Hem till mamma och hämta lite småsaker som kommer att behövas idag och i helgen.
♡ Köpa de sista ingredienserna för tårtan som jag och lillen ska baka.
♡ Hämta lillen
♡ Städa och göra iordning i lägenheten
♡ Möta upp älsklingen
♡ Göra matlådor
♡ SOVA ^^

Likes

Comments

Snacka  om lycklig tjej!
Lillebror springer omkring och kollar på allt i lägenheten haha
Men nu blir det lite fika här och sen bär det av till pappa och min andra lillebror så vi kan prata igenom flytten lite.

Likes

Comments

Nu är ännu en arbetsdag slut, men inte är det vilken dag som helst inte. Utan idag fick jag nycklarna till min första alldeles egna LÄGENHET! 😀 Snacka om vuxenpoäng haha. Så nu blir det att åka till lägenheten en sväng med minstingen för att kolla in den, se så att inget är trasigt.
Jag vet mycket väl om att den ska vara besiktad och klar. Men när vi fick den som vi bor i nu så var den helt förstörd ändå. Så lika bra att kolla^^

Likes

Comments

Hej alla finisar!
Nu är jag äntligen klar med alla möten, ärenden och packande för stunden. Så nu blir det att vila en stund, äta quesadillas och slötitta på Big momma's house nergosad i sängen.
Jag åt quesadillas för första gången för några veckor sedan, snacka om gott det var!
Så tänkte att jag provar göra mina egna.
Hade i ost, skinka och jalapenos (rester som jag hittade i kylen)

Såhär blev dom iallafall :

Likes

Comments