Hej. Men gud va längesen det va jag bloggade. Typ 1 halv år sen nu. Sista inlägget va ju när jag gjorde Charlie Charlie are you here. Men i dag tänkte jag berätta om vad jag har gjort under sommar lovet. Det första jag gjorde under sommar lovet va att ta bilder med några av mina vänner. Sen så har jag varit på Ullared. Tänkte göra en liten haul video men tyvär så blev det inte så. Sen så har jag varit på halmstads äventyrs land med min pappa, syskon och med två vänner. Men för det mesta så har jag varit med mina vänner. Så nu har skolan börjat för ungefär två veckor sen. Skriv gärna i kommentarerna om vad ni har gjort under lovet.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Jag vill ha en leopard gecko det är en ödla för er som inte visste det

2. När jag var liten hade vi två fåglar dem hete Skåtti och Lilo 

3. Jag hatar spindlar och ormar 

4. mitt intresse är att spela sims 4 o 3 har en blogg om det http://allsims.bloggplatsen.se/

5. Jag gillar alla djur förutom kor

6. Jag älskar Twilight filmerna, Hobbit , Sagan om ringen, Harry Potter och hunger games

7. Jag gillar inte att läsa 

Likes

Comments

Hej hej det var längesen jag bloggade och nu tänkte jag börja blogga lite. Som sagt om ni har läst rubriken så står det Dollar store haul. Så jag köpte lite saker där.

Jag köpte..

Pucko alla vet nog vad pucko är så tog ingen bild på det. Det va 3 för 15 eller 10 kr vet inte vad det va men det va något av dem ialla fall.

Stor ris kaka 10 kr

Olw lättsaltade chipps stor på se för 20 kr det fanns mindre men dem var små för 10 kr

Dipmix 10 kr

smycketräd mycket billigt 40 kr och 36 cm hög

våtservetter 2 stycken för 20 kr

strumpor låga 10 kr stycket

Neccesär svart 10 kr

timer kok 30 kr

borste ögonskugga 10 kr och borste lipbrush 10 kr

örhänge fjäder ring 20 kr

puder 30 kr

Kubiss consealer 20 kr

Hårinpackning vanilj & fläder 20 kr

​Förlåt för dem suddiga bilderna men har ingen bra kamera. 

Likes

Comments

Nu är det så här att en av min klasskamrat ska ut visas han heter Sako. Han är nog en av dem snällaste och roligaste invandraren eller vad man kan säga jag har träffat. Han har bott i Sverige nu i 3 år. Han kan svenska flytande. Hans pappa är ju också sjuk så om dem skickar hem han så skickar dem hem hela hans familj och det är som att döda någon efter som pappan är sjuk. Efter som han får inte den medicin eller vård han behöver i Armenien.  Så sprid detta över allt. Alla är lika mycket värda. Ni kan även gå med i gruppen på facebook tryck här då

Likes

Comments

Jag köpte en jacka i går. Och jag lovade att visa den och nu kommer jag att visa den. Den var på rea på family house. Så den kostade något på 300 kr istället för 500 kr. Den är då mörk blå och jätte skön. 

Likes

Comments

Ja i dag har jag inte gjort så mycket men jag har köpt en ny jacka för typ 300 kronor eller någonting där emellan jag kan visa jackan sen. Sen så har jag varit på scouter och typ skrattat så jag har fått unt i magen och typ tappat andan haha. Och så klart varit i skolan. Så min dag har varit mycket bra :) Ni kan också skriva i kommentarerna om vad ni har gjort i dag. Så ha det bra i dag ska nog se på svenska Hollywood fruar nu för jag har missat lite men det gör ingenting. Hejdå mina vänner :))) ses snart igen 

Likes

Comments

Hej hej mina vänner jag är tillbaka nu efter typ en månad. Jag har inte skrivit på min blogg efter som att jag inte har något kul att skriva om. Men nu vill jag att ni ska skriva en challenges jag ska göra med en kompis. Då skriver ni i kommentarerna om vad jag ska göra tillsammans med min kompis jag ska filma det också. Men i dag har jag varit i Vetlanda med min syster och pappa. Jag skulle köpa skor och jacka men det blev inte så. Så jag ska göra det på måndag i stället. Men jag köpte en mössa mascara och ett par hög midjade jeans. ska visa hur allt det ser ut.

  
Byxorna kostade 100 kr på Lidl


Mössan kostade 150 kr på kalsson
Mascaran kostade 12 eller 13 kronor på Karlsson det va 2 för 20 men jag tog en och min lillasyster tog 1

Hejdå vi ses väl i morgon kommer nog att göra en höst header snart men jaja vi ses.

Likes

Comments

Heej! Det var längesen. Men nu kan jag äntligen blogga. För jag har fått en  egen dator en packard bell. Mycket bra och snabb också. Jag ska börja berätta om vad jag har gjort på sommar lovet. De började med att vi hade skolavslutning kommer visa en bild på hur jag såg ut i dem kläderna jag hade på skolavslutningen. Sen så har jag varit på massor med marknader men min familj. Tyvär så kan jag inte visa vad jag köpte där. vi Har varit på Öland vid havet. En vän följde med också. Det fanns mycket stora maneter också. Men jag vågade inte ta på dem haha. V trampade trampbåt men det gick inte så himla bra det heller:) Vi har varit på Skara sommarland i en dag. Det va en kompis som följde med till skara också med hennes familj. Hennes lille bror åkte biggdropp förlåt vet inte hur det stavas men jaja det gör ingenting. Sen åkte jag min lillasyster och kompisen kobra alltså den rekommenderar jag jätte mycket. Sen åkte vi lite karuseller och pratade lite.Hoppas nu att jag kan blogga mer. Men så har min sommar sätt ut. HEJDÅ!! :D

Likes

Comments