Header

Heej mina fina!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat särskilt bra på bloggen på det senaste. Men jobbet har gått före allt. Jag har jobbat nästintill varje dag denna veckan och idag är det mitt sista pass på denna veckan, ska bli skönt att vara ledig på Söndag. Igår jobbade jag från 11-21 och jag var helt slut när jag kom hem till Mamma. Vi tog oss ett glas vin och sedan slockande jag ganska direkt.

Idag blir det endast 4 timmars jobb och sedan är planen att jag ska tvinga ut mamma eller pappa på en PW och efter det fota till bloggen. Jag har inte lagt upp några bilder på länge, och nu känner jag att det verkligen är dags att ta tag i saken. Kanske fota nya höstplagg? :).

Vi hörs! :)


Likes

Comments

Heej mina fina!

Nu börjar jag må allt mycket bättre och tänkte börja blogga igen. Bloggpausen varade endast i 3 dagar. Under bloggpausen har jag fokuserat på träningen, jobbat varje dag och städat hela rummet, varit med vänner och familjen. Det var som sagt en väldigt behövlig paus ifrån allt inom sociala medier.

Idag har jag och pappa städat min lillasysters rum och vi är tvungna att måla om väggarna och klorin tvätta hennes säng haha. Vilket projekt men det kommer förhoppningsvis bli fint sedan.

Idag är jag ledig från jobbet men imorgon jobbar jag hela dagen, från 11 till 21-22. Jobbar som sagt hela helgen, förutom på Söndag.

Sedan fick jag även veta att jag har vunnit en goodiebag ifrån Shopcorn på Instagram, och det gjorde min dag så mycket bättre. 😃

Vi hörs sedan mina fina!!


Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med Shopcorn.se

Heeej världens bästa ni. Tack för att ni har förståelse för bloggpausen.

Jag tänkte bara säga att min butik på Shopcorn.se har uppdaterats med höstnyheter och allt på collaget finns på min lilla höstiga butik. Snyggt va?. Hela 15 nya plagg finns i min butik just nu.

Till hösten är det väldigt inne med mönstrade plagg och det finns en del plagg i olika mönster i min butik också. Vem älskar inte mönstrat till hösten?. Det är sååå sjukt snyggt, passar dessutom till allt.

Länk till min butik: http://Shopcorn.se/nathalieenglund

Likes

Comments

Hej!

Jag mår inte så jätte bra just nu, så att jag tar en bloggpaus. Vet inte riktigt när jag kommer tillbaka, men det lär inte dröja så länge.

Jag måste som sagt jobba på mig själv nu. Så jobbigt att ha gråten i halsen hela tiden och känner mig helt värdelös..

När jag känner mig redo kanske jag kan skriva ett blogginlägg om varför jag mår som jag gör?.

Ha de fint så länge!💕

Likes

Comments

Jag mår så mycket bättre av träning, så jag tänkte därför köra klipp ifrån fitnessblender på Youtube några gånger i veckan.

Nu tänkte jag ta mig en långdusch och sedan träffa Ida och catcha up lite. Vi har inte träffats på länge...

Likes

Comments

Heeej på er och godmorgon!

Jag vaknade upp vid 7 imorse och hade världens huvudvärk, men det gick som tur var över efter någon timme.

Idag jobbar jag till 15 och efter det händer det faktiskt inget speciellt. Blir en lugn helg för mig då jag har jobbat hela helgen, förutom imorgon, då är jag ledig. Mitt liv just nu består av, jobb, sova, äta och lite träning, haha.

Men jag hoppas att ni alla som läser detta, får en helt underbar helg, för det är ni värda.

Ha det fint så länge! ✨

Likes

Comments

Heej!!

Har ni testat Lee staffords Coco loco serie?. Om ni inte har gjort det så kan jag varmt rekommendera dessa produkter för er med torrt eller slitet hår.

På bilden här ser ni Schampoo, Balsam, inpackning, spray för att håret ska bli mjukt samt en kräm för håret som gör att det ska bli mjukt och friskt.

Jag älskar denna serien och inte nog med det, så luktar dom så obeskrivligt gott också. Vem älskar inte kokosnöt doften på produkter?.

Ni hittar produkterna på apotea.se , Eleven.se och på närmaste matbutik.

Ha det fint!

Likes

Comments

Har ni också känt så någongång?. Det är precis så jag känner just nu.

"Jag har kompisar, men varför känner jag mig så ensam?". Tänkvärt citat!

Likes

Comments