Jag är verkligen inte sugen alls på att gå till plugget imorn och göra nån jävla samhäll skit eller religion.. alltså jag bryr mig inte ett dugg! kan inte dagarna rulla på lite fortare till studenten så man kan flytta ifrån denna håla? skulle vara underbart för är så fruktansvärt less. Jag är ännu mera less på dom som går bakom ryggen på en och får sen reda på den riktiga.. alltså seriöst tänkt lite kanske? otroligt.

Jag längtar verkligen till jobbet på tisdag, trivs så fruktansvärt bra! har precis haft påsklov så ingen mer sovmorgon direkt. Det är för mycket som har hänt på sistonde många bra och väldigt dåliga saker. Som sagt bry dig inte om vad andra säger och vad dom snackar om. Nej ska inte ta upp det där för är riktigt less nu på vissa saker..! aja hejdå.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det GRYMMASTE jag var med om! så jävla bra det var.. alltså går inte att beskriva, skulle göra vad fan som helst för att få uppleva det igen! <3

 

 

 Likes

Comments

Tycker det är fruktansvärt jobbigt vissa kvällar då man inte vill gå upp till sin tomma säng och inte veta att det är nån där som kan krama om en hela natten.. ibland är det ensamt. Om jag bara kunde inse vad jag verkligen ville skulle allt vara så mycket enklare! tankar flödar. 

 


Likes

Comments

Alla hjärtans dag blev ändå riktigt bra! Var på möte idag med mor min, det gick jätte bra. Jag ska nämligen ta studenten nu i sommar den 5 Juni :') känns otroligt bra! Obeskrivlig känsla.. Trodde jag skulle få gå ett år till. Studentmössa är nu beställd med ❤ glad brud 😊👍

Sen har jag också fått fina presenter idag av mor och far ❤ kan bara lägga mig ner nu i sängen med ett leende på läpparna. Godnatt!

Likes

Comments

Åh vill ha sommar nu.. nu snälla. Får rysningar av allt, så mycket som händer då, sen tänker jag tillbaka från förra året. Solen skiner, ute i shorts och linne, solbrillorna på och ett glatt leende i den stekande solen. Alla är ute, inga bekymmer alls. Sommarn ör bäst! 


Likes

Comments

Det är så himla skönt att vara på förbättringsvägen! Förut kändes allt så dåligt och jag mådde ingen bra.. Nu känns det att man är lite på topp och verkligen tar tag i saker och ting. Det går bra nu!

Fortsätter såhär så kommer jag komma långt! Fortsätter kämpa nu!

Likes

Comments

Ibland tycker jag det skulle kännas skönt och roligt om man kunde spola tillbaka tiden som har varit.. till exmpel för några månader sen.. tänker inte ta upp det här. Försöker se framåt men ibland vill jag tillbaka till den tid som var, synd så kommer den aldrig igen eftersom livet inte är ett video band. 

Måndagen startade väldigt bra tills på slutet.. så nu är man hemma och kollar på one tree hill. Kan ju i allafall säga att jag är fruktansvärt Less och irriterad! är bara förnamnet.. Vill bara glömma den här dagen. 

Inget mer om det, hörs imorn!

Är less på att ens försöka.. hjälper inte, kommer ingen vart får bara skit tillbaka.

 


Likes

Comments

Sliten brud fortfarande efter veckan och hemma festen förra helgen.. Fyfan ingen dricka för mig på ett tag. Ikväll blev det lugnt framför Johan Falk filmerna med massa gott till det med min kära mor ❤

Åt skit god mat med som hon hade lagat 😘 lördags mys var det. Nu blir det toast mackor och juice till de 😍 one tree Hill också såklart! 📺 Grym serie! Så säger väl godnatt då 😴

Happy


Likes

Comments

Detta år har ju börjat väldigt bra tycker ja ❤ fast massa misstag igen och fel så ska man inte sitta och grubbla över det heller.. Lev vidare! Lär dig av dina misstag, jag har lärt mig av mina.

Min vän hade verkligen rätt! Ska försöka starta det nya livet nu och hoppas på en förbättring. Allt som döljer sig bakom sten väggen kan ingen se. Visa att du är stark och le, du är starkare än vad du tror.


Likes

Comments

Igår var jag ut igen och fotade massor, blev skit nöjd med bilderna! behöver inte köpa bilder på affärer, fotar eget och sätter upp i ramar. Det går om man bara vill, fortsätter med det här eftersom det är så himla roligt. Har redan sålt en till bild och lite fler som kommer snart, här är lite bilder från gårdagen som jag tog.

Foto: Natalie Gille, Canon 500D ,Objektiv Tamron 70-300

Likes

Comments