godkväll eller nå,

ligger i soffan helt utmattad, skruvat upp gips väggar hela dagen och har vart i skolan från 8 på morgonen till 6 på kvällen! har även tagit dedär stelkrampssprutan så nu är jag safe i 10 år! jag är så trött idag och märks att man håller på får rutiner igen! anyway nu ska jag sova! godnatt 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

klockan har slagit 20.48 och jag har tråkigt och fryser något vettlöst! Så tänker småningom ta en varm dusch och sen ordna lite kvällsmål! Imorgon är de måndag och var planer att fara till skolan tills jag kom på att Theodor ska till kirurgen för att kolla magen! så blev en ledig dag imorgon!.. annars har jag inte mycket planer alls för veckan, skola, ta stelkrampsspruta, ännu mer skola och sen på fredag åker jag till Närpes och umgås där hela helgen med underbara vännerna ❤ Theodor har Mommo helg och Robin ska iväg med Dennis 👌 anyway lite uppdate iaf :)

Likes

Comments

usch, fy och blä! Idag är de iaf inte min Dag..
känner mig svagare än någonsin.. jag är glad att jag har skolan så jag får annat att tänka på.. jag är glad att jag har få vänner som finns där och försöker iaf ställa upp för mig! Jag vill inte hamna på botten igen när jag precis tagit mig uppåt.. JÄVLA depression..

nåja idag var andra dagen i skolan! Vi rev väggar bland annat gipsväggar, jag var även och tog min sista hepatit B spruta..aj! på måndag ska jag ta stelkrampssprutan och usch.. positiva med de är att jag inte behöver ta den förens om 10 år nästa gång!

Likes

Comments

ok jag suger på blogga helt seriöst.. nåja, sommaren har passerat med fart och denna sommar har vart helt oförglömlig! träffat fina vänner, haft de allmänt skoj! nu är hösten påväg med storm steg, jag har börjat skolan igen, dock en annan linje. En vuxen utbildning på yrkesakademin - YT behandlare -målare! Och första dagen idag var så rolig! :) ikväll har jag träffat min fina vän natti och pratat massor, ätit nudlar, sminkat mig, klippt hår osv 😍 jag är inte annat än nöjd just nu och de vill jag vara ett bra tag! puss!

Likes

Comments

Hejsan svejsan, det var ett tag sen jag bloggade sist, men nu kör vi igång igen! Snart är de sommar och man slipper dom där jobbiga vinterkläderna! Ska bli skönt med lite värme! Anyway vad som hänt den senaste tiden är ingenting! Jag åker till Åland den 31.5 med mina 2 kompisar och Theodor Kommer mysa med sin mormor och pappan kommer jobba och slita! Ska bli skönt att komma iväg från vardagen lite! :) idag vart de en 6km cykeltur med Theodor vilket var välbehövligt! Vi hade även piknik med oss också och bara myste! Kommer bilder från dagen också ! Nu ska jag sova, ha de näst!

Likes

Comments

den 29 mars 2017, vid 13 tiden somnade en av Sveriges legender in..😭 trots att han visste att hans cancer inte gick att bota och han visste att han snart skulle dö så var han ändå alltid positiv! han var glad i sina videos och fick människor runt omkring sig att vara glada och tänka positivt trots såna här situationer! jag kände inte Alexander, men jag har följt han på Youtube sen har startade med de och även Instagram och andra sociala medier! varje gång jag hade panik attacker och ångest attacker så kollade jag på hans videos! han spred alltid god energi och kärlek! ❤ hoppas du Alexander vet att du har många som tänker på dig! och jag skänker mycket kärlek speciellt till Alexanders familj och hans bästa vänner ❤ vila i frid nu! 😭❤
mannen,myten,legenden ❤

Likes

Comments

idag är de söndag och vi är latare än latast! i helgen spenderade T tid med sin mormor och jag och älskling var ut med kompisar och drack lite alkoholhaltiga drycker och hade de gött :) nu är vi hemma hela familjen och ska bara mysa! imorgon startar vi en ny vecka 🖖

see Ya!

Likes

Comments

​här sitter jag i vanlig ordning och har tråkigt, vet inte direkt hur jag ska uttrycka mig om mitt mående idag då allt bara känns piss just nu... anyway, T sover och de gör R också! funderar på att dra ut på en promenad och rensa alla tankar lite! så trött på personer som endast hör av sig om man mår skit.. men annars inte.. aja ska sluta klaga nu! dagens låt som beskriver min dag! 

Jon Bellion - All time LowLikes

Comments

Nu har de gått och blivit sjukstuga här, Theodor spydde hela förra natten och jag misstänker magsjuka, dock har de inte kommit nånting under hela dagen och han fick i sig en flaska mjölk, saft och en banan mammas skrutt ❤ älskling ligger med nästan 40 graders feber och förkyld, och här ligger jag pigg och frisk! nu har de ju blivit jag som skött disken, matlagningen, städning och såna saker men är ju ett måste! helgens planer är oklara ännu då grabbarna är sjuka, men på söndag ska jag göra min 7e tatuering ska bli spännande 😎 mer update om de imorgon nu ska jag sova!

Likes

Comments

Usch va jag är dålig på att blogga, i helgen var vi på party kryssning med några kompisar var extremt roligt alltså! Vi spenderade typ 3 dygn på olika färjor, drack alkoholhaltiga drycker och hade de jävligt gött! Nu är vi hemma igen och jag har blivit förkyld och T har vart sjuk hela helgen men imorgon blir de dagis för honom, anyway imorgon ska jag tatuera mig min 7e tatuering! So excited 😍

Likes

Comments