I torsdags så ringde min chef oh frågade om jag skulle kunna tänka mig oh jobba natten till igår, så jag tackade oh tog i mot de. Kunde dock bara sova 3 timmar. Och när jag väl kom hem från jobbet i går morse så kunde jag bara sova 3 timmar då också, vilket inte va så roligt ned tanke på att jag skulle jobba på kvällen också. Idag så ska jag jobba mellan 12.30-21.15, och imorgon ska jag jobba mellan 8.15-16 så de blir inte mycket gjort för mig denna helgen. Känner mig sjukt trött eftersom jag inte riktigt hunnit återhämta mig från nattpasset än. Hoppas denna helgen går snabbt iaf!!

Det är fint väder som tur är så får väl ta oh tänka lite positivt!

Men nu ska jag göra mig iordning inför jobbepasset!!

Hej så länge!! ;)

  • 11 readers

Likes

Comments

Har haft världen jävla otur idag måste jag säga!! De började med att jag i förmiddags lyckades på något jävla vänster klämma mitt lillfinger när jag skulle stänga ytterdörren, vilket gjorde djävulskt ont! Sen lyckades jag få 7 stycken myggbett, vilket inte är så roligt när man är allergisk mot myggbett. Och senare under eftermiddagen så kände jag för att sätta upp tältet men innan jag hinner göra det så började det självklart regna, oh så har jag asvarmt på rummet!!! Dagen kan fan inte bli bättre...

känner mig allmänt sur för tillfället, så jag ber om ursäkt för språket här ovanför!! Får försöka hitta på något som lugnar nerverna nu antar jag...

Hej så länge!

  • 11 readers

Likes

Comments

Då va det tisdag kväll, solen skiner och allt känns bara awesome just nu!

Gick väldigt bra på boendet jag gick bredvid på i slutet av förra veckan, och hoppas att jag får någon bokning där snart, så det kan rulla in lite mer pengar på kontot!!

Va ledig från i lördags fram till oh med igår, sen så jobbade jag på mitt fasta arbete idag och nu är jag ledig tills fredag eftermiddag. Blir att jobba hela helgen för att sen sticka upp till Göteborg med Kajsa och Tobias för att ha en trevlig dag på Liseberg!!

Kan juh inte direkt säga att jag hittar på allt för mycket på min överflödiga fritid, så det ska bara bli kul att få komma hemifrån lite faktiskt.

Resten av kvällen ska jag spendera ute på verandan med en bok i händerna, sen blir de nog att gå oh lägga sig oh mysa med hunden lite antar jag!!

Hej så länge !!

  • 11 readers

Likes

Comments

Då va de fredag, och solen barnintensiven setts till 😧
Igår så jobbade jag först på min ordinarie tjänst mellan 7-12 sen va jag ledig några timmar på eftermiddagen. Oh sen gick jag bredvid för första gången på min timvikarie tjänst i Ekeby mellan 16-21, vilket gick bra. Men blir juh lite smått förvirrad när man börjar på ett nytt ställe med nya rutiner oh nya människor, men de händer alla någon gång i livet antar jag. Trivs med både personalen oh alla andra jag träffat hitintills. Och nu har jag rast ett tag, sen blir det att sluta 14.15.

Ska sticka till familia en sväng efter jobbet för att försöka hitta en present till min svägerska så får allt se om jag hittar något till henne. Men nu ska jag i alla fall fortsätta med min rast!!

Hej så länge!!

  • 13 readers

Likes

Comments

Då så va det onsdag, och lite smått kyligt i skuggan. Skulle varit ledig idag, men imorse så ringde min chef och frågade om jag skulle kunna tänka mig oh jobba, och det kan man juh inte tacka nej till!! Så kom hem lite över 15 tiden, oh har inte orkat göra så mycket sen dess, har dock hållit på lite i trädgården!

Och snart så blir det att gå in och ge djuren lite mat och sen hade jag tänkt slänga mig i sängen för att kolla på film.

Ska jobba i helgen medan mina föräldrar och syster med respektive ska till Ullared. Får hoppas på att denna helgen kommer gå snabbt i alla fall!

Nej, nu ska jag mata djuren!

Hej så länge!!!!

  • 15 readers

Likes

Comments

Då har de varit strålande solsken nu ett tag, och det kan juh inte annat än gillas. Fick hoppa in och jobba extra igår, då en av mina kollegor va sjuk, men de kan man juh bli ibland. Annars har jag bara tagit de lugnt i de vackra vädret.

Ska försöka få med mig min mamma ut på en promenad nu snart hade jag tänkt mig. Sen får vi se vad som händer. Om det skulle varit lägre temperatur i jacuzzin så hade jag nog tagit ett dopp. Men tyvärr så är den för varm att bada i, får vänta ett par dagar så temperaturen sjunker ytterligare i den.

Nu ska jag i alla fall försöka få ut min mamma, annars får jag sticka ut på en runda själv antar jag.

Hej så länge !!

  • 16 readers

Likes

Comments

I måndags så jobbade jag mellan 6.45-11.45, när jag väl var på väg hem fick jag ett samtal från en jag varit på intervju hos nästan två veckor tidigare, så vi bokade in bredvidgångs dagar som inte kommer ske förrän om ytterligare två veckor, men de gör inte mig något.

Igår så va jag på möte på jobbet ett par timmar oh sen hände det inte så värst mycket resten av den dagen heller.

Och idag så har jag jobbat mellan 7-12, och kommer jobba samma tid imorgon också. Har varit en aning stressigt på jobbet idag tycker jag och är trött som fan, ursäkta språket, men så är det. Blir att snart gå ner och ge djuren mat så jag och hunden kan gå och lägga oss tidigt ikväll, orkar knappt göra något. Får se till att göra något vettigare imorgon efter jobbet antar jag 😂

Hej så länge!!!

  • 17 readers

Likes

Comments

Då var det söndag eftermiddag och solen strålar, härligt som fan. Har varit hos Sara sen i fredags, och i förmiddags så stack jag till Kajsa. Sjukt roligt oh få träffa både henne och hennes dotter, även utanför jobba. Vi stack en sväng till Svalöv sen körde vi tillbaka till Billesholm.

Efter jag kommit hem tog jag upp mina saker på rummet, och fixade och donade. Har även hunnit vika tvätt, hänga upp tvätt i trädgården och hjälp till ute i trädgården. Borta bra men hemma bäst som man säger. Och nu så ska jag bara ha lite slö häng med min hund i det fina värdet.

Hej så länge!

  • 17 readers

Likes

Comments

Igår så jobbade jag mellan 7-12 och ca 5 minuter innan jag skulle sluta så kom min chef fram till mig och frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att jobba på kvällen, som jag glatt sa ja till (Goa pengar sen juh!!) så blev några timmars övertid! Trodde dock inte att jag skulle hinna med att baka kärleksmumsen, men som tur va så hann jag med det mellan de två passen som jag hade.

Och idag så jobbade jag mellan 6.45-11.45, efter det så blev det att sticka till Bjuv, så nu är jag hos min farmor och när klockan närmar sig 15.00 så blir det att sticka till Saras jobb och hämta henne. Sen ska vi köra vidare till Ikea och Jysk :) får se vad som händer när vi kommit hem, men vi hittar alltid på något antar jag 😃

Hoppas att allihopa där ute i denna runda värld kommer ha en fantastiskt bra helg, för de ska jag ha :) hej så länge :)

  • 19 readers

Likes

Comments

Idag så har det varit ett ruggigt väder ute, har både blåst som fan, snöat, regnat och haft sig, så har inte direkt viljat gå utanför dörren idag.

Idag så har jag i alla fall gjort en dubbel sats av kolakakor, som är en del av de jag ska ha med till Sara på fredag, och imorgon efter jobbet så tänkte jag göra kärleksmums som jag också ska ha med till Sara.

Funderar på om jag ska gå ut en liten mini runda nu när jag har chansen till de eftersom de blivit lite bättre väder nu på kvälls kvisten. De tycker jag låter som en bra idé.

Hej så länge :)

  • 18 readers

Likes

Comments