Header

Hej! Allihopa idag har jag inte gjort så mycket för att jag råkade sova bort hela dagen men aa

nu sitter jag och prtar med Elna och Lovisa men jag ska snart äta middag

För jag är jätte jätte hungrig.

nu ska jag äta hejdå! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För 7 dagar sedan vart det 2018 och jag spelade bingo och vann men jag har inte hämtat ut de 2 Sverige lotterna jag vann en för jag har inte hunnit, men vad tycker ni om boken jag köpt? Jag älskar den och skriver i den hela tiden! Gott Nytt År förresten!😍💯

Likes

Comments

Igår var det julafton och jag är jätte nöjd över vad jag fått och jag tänker inte jämföra med någon annan. Jag tog en bild nyss som jag tänkte lägga upp här, tröjan som jag har på mig på denna bild fick jag av Sofia min syster och jag älskar den och tröjan är ifrån Lager157 i Umeå!❤️😍

Likes

Comments

Nu har vi fått jullov och det är Dan före Dan före doppardan idag och jag sitter just nu och äter hallon med grädde och idag är det julstädning och jag är sjuk och jag ska försöka bli av med febern till på söndag men vi får jag hoppas det iallafall.

Idag ska jag städa rummet och hålla på. Och sen ska pappa hämta min Chrome Cast i Bjurholm.

Likes

Comments

Just nu har jag så jävla tråkigt men har något tips på vad man kan göra?

Jag är själv hemma och jag kommer inte på något att göra förutom att mysa med katterna och se youtube asså jag är så rastlös om ni har något tips på vad man kan göra så skriv de för jag har jätte tråkigt.

Ni kan förästen adda mig på snapchat där heter jag nattislarsson01, jag har inte öppen snap men lägger till så många jag kan.

Imorgon ska jag och pappa åka och handla och dom andra ska till Vännäs och ha kosken och de känns som jag inte varit där på evigheter.

Men snart ska jag änterligen få åka dit och det känns jätte bra.

Nu ska jag fortsätta men vi hörs i morgon. Glöm inte bort att jag älskar er.<3

Likes

Comments

Förlåt för dåligt upt men min dator gick sönder och då har jag inte kunnat blogga på ett tag men nu har jag fixat de och nu bloggar jag från telefonen men vad gör de om hundra år?

Idag ska min pappa på julbord och mamma är i Vännäs hela dagen men jag ska vara hemma för att jag har varit sjuk hela denna vecka och då måste jag vara hemma satt jag kan gå på skolan på måndag!

Så jag blir hemma själv idag och då ska jag städa rummet och fixa lite här hemma!☺️

Likes

Comments

​Nu har vi 3 kattungar och 2 vuxen katter och alla katterna heter : Britt Marie,Smulan,Bruno,Sigge och till sist Mirran vår 

k​

Likes

Comments

Idag har jag varit i vännäs och sen så for vi till Umeå och handlade och vi var på Biltema,Skohuset,Frasses,Jula och till sist XXL och köpte en hockey klubba och röd tejp typ.

Jag köpte ett par nya skor som är röda svarta och gråa!

den 27 ska jag på halloween fest hos min Elsa och min syster Sofia ska få sminka mig om hon kan.

Likes

Comments

Igår så hade jag SO prov och jag tycker de var ganska lätt om man gemnför dom andra proven jag gjort.

Min dator har gått sönder så kommer inte kunna blogga lika mycket som jag gjort tidigare för den har som sagt och jag ska försöka blogga även fast datorn gått sönder!

Så alla mina bilder jag tagit med systemkameran är bort och jag vill ha dom här bilderna men jag vet inte hur jag ska göra om ni har några tips så kan ni jätte gärna skriva i kommentarerna.

Glöm inte bort att jag älskar er!❤️

Likes

Comments

Nu har vi höstlov och det är söndag i dag och vi ska till Fredrika och sälja jultiningar.

I fredags var jag på halloween fest hos min kompis Elza och hennes lossas pappa Jonas skrämde i häl mig så jag började gråta men det var svin kul och tack för jag fick komma Elza!❤️

Igår var jag bara hemma och chilla med katterna!

Till veckan ska jag åka med Evelina till Lycksele för hon kör buss så vi ska mysa lite jag och hon och vi kanske ska till Dollarstore!❤️🔥🔥

Likes

Comments