Orkar inte läxor, har 2 prov också och sen måste jag göra klart 3 arbeten, om inte mer :( but lets do it, ska göra klart allt så slipper jag må dåligt för att det inte är gjort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg till skolan, var tvungen att springa hem igen för att byta busskort, fick tag i en som tog slut 28 augusti 2013 men jag hann så det är bra. Usch, vi har haft lov i en vecka och jag var sjuk veckan innan så jag har haft 2 veckors lov, vet inte vad vi gör alls men men..

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, dock kommer jag kanske inte lägga upp vare dag men vi får se hur det går. :)

Likes

Comments

Nej inte alls, har verkligen haft ett as tråkigt lov. Det roliga med lovet är julafton, Shaheda, Ida har fått sin Iphone (den har varit trasig i evigheter) och Nyår. Annars har jag bara legat och varit lat. Orkar verkligen inte. Just nu ligger jag i sängen med en värme dyna på magen. Min mage är verkligen hemsk. Känner att detta blev ett väldigt deprimerande inlägg så jag ska nog lägga ner, ha det bra.

Likes

Comments


 Suger verkligen på detta, har inget att blogga om så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, antingen letar jag upp saker att skriva om eller så skiter jag i bloggen.. Tror jag ska fortsätta med bloggen ett tag och se hur det går helt enkelt. Sitter och lockar håret kvart i 1 på natten utan anledning, kommer typ gå bort när jag sover men aja, ni får några oseriösa bilder på mig i pyjamas och utan smink.. :)Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på någon gammal film han kollade på när han var liten, vaknade för typ 1 timma sen men har inte ätit frukost så jag ska fixa det, stekt ägg tror jag som vanligt

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg hem nu, Var på stan i typ 4 timmar med Irma, Ida, Therese, Amelia & Elisa. Elisa, Amelia & Therese gick hem efter typ 1 timma men men.. Vi fikade och letade paket till våra föräldrar.. Kul faktiskt! Har skit ont i fötterna men det är det värt. Slutade runt 10, LOOOOOOOOOOV!

Likes

Comments

JULAVSLUTNING IDAG! Det betyder ingen skola förrän 7 januari! Det skulle vara ännu bättre om det fanns snö..


En lite gammal bild men det spelar ingen roll

Likes

Comments

Ända anledningen till att jag går till skolan är för att det är pizza idag typ.. Vi ska städa och äta pizza. Det är nice.

Likes

Comments

Sitter i skolan och bara sitter här, vi har kabaré dagar, vi hade det igår och vi typ hade 2 lektioner på morgonen i 50 min.. Sen hade vi inget mer men vi får inte lämna skolområdet häller och vi slutar 13:20..

Likes

Comments