Hola! Sitter på stadsbiblioteket med min syster och pluggar. Ligger ju inte så bra till i skolan och nu har jag redan skrivit två upggifter. Syster min är och köper kaffe sen så ska vi göra lite spanska. Har suttit här i två timmar och bara skrivit och skrivit. Vi hörs när jag kommit hem för nu är det time till att plugga igen! 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsMusik som jag tipsar om är spansk/latino musik. Man blir så glad av det, har en hel lista som jag lyssnar på hela tiden.. Man blir på så bra humör man får sommar känsla. Allt blir så bra av den här listan. Det känns som att jag lever ett helt annat liv när jag lyssnar på den här listan. 

Så alla som brukar vara lite bittra om dagarna lyssna på spansk musik! 

Likes

Comments

Hi bitches the bitch is back. Tycker att jag har haft alldeles för lång blogg paus nu eller vad tycker ni? Har nästan inte bloggat på två månader.. Men har vartit tvungen att tänka igenom saker så att jag har orken till att blogga. Och dela mina tankar med er sötisar. Vad har ni gjort under tiden som jag inte tagit över era liv?

Själv har jag inte gjort något speciellt jag har bara legat hemma och grubblat över allt som är dåligt och bra med saker.. 

Men sitter på lektion nu vi hörs senare tycker jag! 
Likes

Comments

Tjosan, har verkligen inte bloggat något bra alls på senaste tiden. Och ber väldigt mycket om ursäkt för det men har varken haft ork eller tid, har haft mycket med skolan och så har jag tänkt på massa med saker. Men ska försöka bättre mig men har tänkt på att jag ska ta en bloggpaus just nu eftersom att det är så mycket som pågår just nu.. 

Men vi hörs väl om ca. 2 veckor eller något liknande, kommer tillbaka när jag kommer tillbaka! 

 

Likes

Comments

Hej mina söta läsare, tänkte skriva om min underbara vän Melissa just nu!Min älskling!

Jag tror vi båda känner oss ensamma & lite rädd och vet inte riktigt vad vi ska göra åt saker som pågår i våra liv just nu. Men något du ska veta är att du aldrig kommer behöva vara rädd och ensam längre för jag kommer finnas vid din sida hela tiden och livet ut om du så vill. Det finns inget som kan göra mig mer ledsen än om jag skulle förlora dig jag tror ärligt talat att du & Cecilia är det bästa som har hänt mig sen jag satte min fot på YBC. Det är du som märker på mig när det är något som är fel och jag är ledsen. Som jag redan har sagt till dig tidigare så är jag inte som andra och säger att dom finns där hit&dit det är bullshit! Men jag kommer aldrig hugga dig i ryggen eller vända dig ryggen! Du kan komma till mig vilken tid på dygnet, ringa mig vilken tid på dygnet, jag kan stå med dig utomhus även vilket väder det än är. Jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska vara lycklig. Okej jag vet att det här låter fett gay! Men du är nog den ända som har det ungefär som jag har det! 

Jag vet att vi inte har känt varandra länge men tillräckligt länge för att jag ska kunna säga att du är min närmaste tjejkompis som jag vet alltid skulle backa mig vad det handlade om!

Jag kan inte tacka gud tillräckligt mycket till att jag har dig min ängel som min vän! 

Jag älskar dig mitt hjärta! 


Likes

Comments

Det värsta jag vet är folk som sätter sig så nära på bussen/tunnelbanan. Det råkade jag ut för idag, asso det fanns massor av platser men nej då ska snubben sätta sig bredvid mig och sätter sig typ i mitt knä. Och jag kollade liksom argt på honom hela tiden men då satt han bara och flina. Sånt stör jag mig grooooovt på speciellt på morgonen när jag nästan är nyvaken! I lördags råkade jag ut för exakt samma sak, fast då sa jag till och frågade om han ville sitta i mitt knä istället för att sitta typ fastklistrad på mig. Och det värsta är ju när folk sitter så nära och så luktar dom svett blandat med bajs! Man ba ni har väl antagligen en jäkla dusch hemma. ÅÅÅÅÅHH nu är jag så ARG!!! 

Men ska fortsätta vara med på lektionen 

Likes

Comments

Hej alla läsare, förlåt för att jag inte bloggat något idag... Men har ej haft med mig datan till skolan. 

Idag var det en skit soft dag hade bara tre lektioner så slutade lite tidigare. Då drog jag hem och gjorde lite mellis och satte mig ner och började skriva på två ''uppsatser''. Sen fick jag ett sms av min kära syster som undrade om jag ville gå och se den nya filmen Flight med henne så ska bara blogga lite lyssna på lite musik och sen börja rulla in mot stan för att möta världens bästa syster. Efter vi har varit på bio så ska jag till gården tror jag för att möta min älskling Emelie. Tror inte jag ska vara där så länge för måste skriva klart mina ''uppsatser'' så att mina lärare inte blir sura på mig. 

Men ska börja fixa mig lite, så hörs vi när jag kommer hem tycker jag. Och då kan ni få lite bekännelser och lite inspo. Ni får kommentera vad ni tycker att jag borde blogga mer om. Får känner att bloggen inte blir så rolig om jag bara skriver om vad som har hänt under mina dagar och hit och dit ni fattar väl antagligen vad jag menar, eller? 

Puss visst är vi helt underbart söta? 


Likes

Comments

Hello everybody! 

SItter just nu och väntar på att engelska lektionen ska börja. Haha skön klass vi är sitter och lyssnar på massa gamla ''lilla melodifestivalen'' låtar. Haha så nice. 

Idag efter skolan ska jag möta Emelie och vara med henne, ikväll ska vi ta ett body pump pass, skit nice. Men vi hörs senare för nu rullade min lärare in. 

PUSSJag och min ängel hade lite tråkigt på rasten, checka in på hennes blogg --> http://bylindh.blogg.se/

Likes

Comments