Header

Hej!

Hade en ganska lång paus från bloggen & det är pågrund av att jag haft massa prov och att jag inte haft något viktigt/intressant att skriva om. hade som sagt inte tillräckligt tid att blogga då så kände att jag behövde lägga bloggen lite åt sidan. Men nu är jag back on track iallafall och kommer blogga som vanligt igen. När jag skriver detta så ligger jag i sängen och vilar min rygg då jag tror jag har fått nån slags ryggskada.

Men nu så ska jag vila lite till och planera lite blogginlägg till bloggen så jag har det framöver,så att jag har något att blogga om, så hörs vi snart. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag undrar om ni skulle kunna skriva lite bloggtips som jag kan blogga om?

skriv i kommentarsfältet :)

 skulle varit tacksam.

Likes

Comments

Godmorgon.

Jag vaknade imorse av att jag hade super ont i magen och huvudet, Så jag stannade hemma från skolan idag. Sedan efter det så har jag legat i sängen och sovit/vilat. Just nu sitter jag i soffan och kollar på 112 Aina och äter en macka och dricker vanilj te👌 efter det ska jag ta ett varmt bad och bara ta det lugnt. För imorgon kommer min syster hem med hennes son och min brorsa, för att dom har varit i Polen.


Likes

Comments

Hejsan!
Jag har inte bloggat på ett tag, för att skolan har vart före, och så har jag behövt göra läxor. Jag har tillåmed fått Slut på ideer på blogg inlägg så vet dock inte vad jag kan blogga om, så det har vart lite svårt att blogga nu på senaste tiden.
  • 328 Readers

Likes

Comments


Vilken skulle ni valt?

Jag skulle ta lätt budget för liksom det verkar ju inte som om det är någon skillnad alls, förutom priset där det är en stor skillnad!

LYX HÄR // BUDGET HÄR


Likes

Comments

Hejsan!
Nu så har det gått två dagar sen jag blev tonåring, och den känslan när man fyller 13 år är speciell och rolig.
Det är alltid lika roligt och fylla år men just 13 år så känner man säg äldre, eller är det bara jag som tycker och känner så?
Men iallafall så var det super roligt att fira min födelsedag med min moster och kusiner, för första gången. Och vi åt en super god tårta som var så god att det inte fanns bättre än så.

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu så spelar jag GTA5. Sen runt 3-halv 4 tiden så ska vi åka till Gamla Stan i Warszawa. När vi är där så ska vi gå runt lite och kolla på gamla byggnader, efter det så ska vi åka till KFC som inte finns i Sverige och äta där. Sedan så ska vi hem och kolla på film och sen så ska vi inte göra något speciellt.


Likes

Comments

Hejsan!
idag så känner jag mig väldigt speciell för jag fyller 13 år, så nu blir man tonåring!
Jag min moster och mamma ska åka idag och handla tårta och presentera till mig. Sedan så ska vi bara fira hemma, vi ska inte åka någonannastan för att fira, utan vi ska va hemma och ta det lugnt.Likes

Comments


Hejsan!
Just nu så har jag lite stress för ska packa inför imorgon. För imorgon så åker jag till Polen med min mamma och min lille bror, och där ska jag fira min födelsedag på måndag.
Och jag ska vakna imorgon runt åtta tiden för att fixa lite saker och sånt. Sedan ska vi åka till Skavsta och ta flyget därifrån till Modlin, och från flygplatsen kommer vår kusin att hämta oss.
Så kommer inte kunna blogga lika mycket.

Likes

Comments

Hejsan!
klockan den är snart halv 3, och jag tänkte visa fyra super fina outfits, som man kan ha till våren, sommaren eller vintern.

Jag börjar få slut på idéer på blogg inlägg så kommentera gärna idéer.


Likes

Comments