Header

Top: Envii // Pants: Here // Bag: Leowulff // Jacket: Here

Godaften guys. Nyder I weekenden? I går inviterede min søde svigerfamilie mig (og Casper selvfølgelig) ud at spise, hvor vi fejrede min fødselsdag med hygge og god mad. Mums! Bukserne jeg er iført på billederne ovenfor har jeg drømt om SÅ længe og havde egentlig i tankerne at klikke et par hjem snart, men var så heldig at få dem i gave af svigerfamilien.. Ihh, er de ikke fine? Jeg er i hvertfald ret hooked på tern, som jo også er en ret stor tendens her i efteråret.

I dag har Casper og jeg bare været inde i byen, hvor vi fik skudt lidt billeder, som I kan se ovenfor. Det har været et rimelig kedeligt vejr de sidste par dage med regn - rigtig indendørsvejr. Jeg tror heller ikke det varer længe, før jeg smutter ud i køkkenet og laver noget varm kakao til os. Jeg tror desværre at jeg har fået smittet Casper, så jeg må hellere være lidt sød ved ham, hehe!

Dejlig aften til jer.
Love, N

#nouwoutfit

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

SPONSORERET AF CHRISCOPENHAGEN

Hey guys. Jeg håber, I nyder efterårsferien. Jeg er endelig ved at være på toppen igen efter en uges sygdom. Puha, den har virkelig ikke været nem at slippe af med! På billederne ovenfor viser jeg mit fine nye ur frem, som jeg har været så heldig at få lov til at udvælge fra ChrisCopenhagen. Alle deres ure er designet med hver sin lille historie bag sig, hvilket jeg synes er et mega cool og anderledes koncept. På billederne bærer jeg modellen "H.C Andersen", som kan findes lige HER. Kombinationen mellem den brune rem og rosenguld urkasse passer så fint sammen og er helt perfekt her til efteråret! Hvad synes I?

Jeg har sammen med uret fået en rabatkode til jer, så I kan spare lidt penge på et nyt lækkert ur. Det er da ikke helt dårligt ;-) Koden er NFCC25 og giver jer 25% på alle ure fra ChrisCopenhagen. (Pssst... da vi så småt nærmer os jul, kunne det også være en oplagt mulighed, at glæde én du holder af med et fint ur) ♡ I kan tjekke alle deres ure ud på webshoppen lige HER.
Er du på udkig efter andre ure, så se eventuelt mere på Uniwatches.dk.

Ønsker jer en dejlig torsdag!

Love, N

Likes

Comments

Casper inviterede mig på champagne brunch inde på Amager. Vi spiste på Café Phenix, som tilbyder det lækreste brunchbord.

Senere på dagen kom min mor på besøg og havde købt lækre, lyserøde kager med. Mums!

Om aftenen spiste vi god mad på restauranten Bones i Roskilde - det kan varmt anbefales!

Min dejlige kæreste og jeg <3

Et par billeder fra i lørdags, hvor jeg blev fejret af en håndfuld gode venner!

Hermed lidt billeder fra min fødselsdag samt fest i lørdags. Jeg fik ikke taget så mange billeder i lørdags, da lyset ærligt talt ikke var det bedste i det lokale, vi var i. Men jeg fik da et par stykker, som I kan se ovenfor. I torsdags på min fødselsdag blev jeg virkelig forkælet fra morgen til aften af min mor og Casper med god mad, kage og gaver. Jeg kunne ikke bede om mere <3

Desværre har jeg scoret mig en dejlig omgang forkølelse og ondt i halsen. Det startede faktisk allerede i onsdags, og jeg har ihærdigt prøvet at holde det nede med spandevis af te, ingefær, bolcher osv, men efter i lørdags tog det altså virkelig til, så jeg har egentlig bare ligget under dynen både i dag og i går. Det er da godt, at jeg har efterårsferie... selvom jeg nu hellere ville have brugt den på noget andet end at ligge i sengen. Jeg håber, at jeg kommer hurtigt ovenpå igen, da jeg stadig har et par fødselsdagsfejringer til gode, som jeg glæder mig til!

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend.

Love, N

Likes

Comments

Jacket: Here

Godaften guys. Jeg håber, I har haft en dejlig søndag. Vejret har jo været helt fantastisk i dag. En rigtig smuk efterårsdag - flere af dem! For nogle dage siden fik jeg denne oversized camouflagejakke hjem fra Minimum. Er den ikke lækker?! Måske I allerede har set den flere steder på de sociale medier? Anyway, jeg er i hvert fald helt vild med den. Den er lidt anderledes, hvilket jeg rigtig godt kan lide. C og jeg har haft en ret produktiv søndag for en gangs skyld. Der er blevet ryddet op og gjort rent i hele lejligheden, vasket tøj og ryddet ud i nogle af skabene. Super kedeligt, men dejligt når det er overstået. Ellers har aftenen bare stået på pizza og afslapning.

I må have en dejlig aften!

Love, N

#nouwoutfit

Likes

Comments

Happy friday guys! Jaa, så blev det endelig weekend igen, dog skal meget af den bruges på arbejde og eksamensforberedelse, da jeg skal til eksamen på tirsdag. Glæder mig til den er overstået, for så holder jeg ferie og om torsdagen er det min fødselsdag, yay! Ovenstående billeder er fra forrige uge, hvor min veninde og jeg var ude og drikke en kaffe og tulre rundt i byen. Som I (måske) har læst i min Random facts om mig #2 har jeg faktisk aldrig rigtig brudt mig om at drikke kaffe, men er begyndt at kunne lide det, efter at have "øvet" mig, haha! Men det hjælper vel også lidt, når kaffen serveres i et pænt krus på et marmorbord, am I right? ;) Nok kaffesnak - nu vil jeg lukke min computer ned og lave lidt aftensmad. Senere står den på vino og hygge med C <3

Love, N

Likes

Comments

Top: Envii / Pants: Only / Bag: Leowulff / Watch: Daniel Wellington

Godaften guys. Jeg havde tidligt fri i dag, så jeg har bare tilbragt det meste af eftermiddagen sammen med min veninde. Vi fik skudt lidt outfitbilleder og drukket en kop kaffe, så hyggeligt. Dagens outfit er super enkelt og hverdagsagtigt, og så fik jeg også lige flashet min nye baby ;-) Hehe. Jeg er så vild med den, og er egentlig glad for at den ikke er sort, så den kan kompensere lidt for alle de mørke farver her i efteråret.

Ønsker jer en skøn tirsdag aften!

Love, N

#nouwoutfit

Likes

Comments

I går var min veninde og jeg inde i Forum, da der i denne weekend bliver afholdt designer outlet derinde. Der var en masse lækre mærker, heriblandt Leowulff, som havde de fineste tasker til ingen penge! Jeg endte med at gå derfra med denne nude taske, og jeg er SÅ tilfreds med mit køb. Den kan rumme alle de nødvendige ting som mobil, nøgler, pung, oplader osv. og så fik jeg også to net med. En ekstra lille service som jeg synes var så fin. Hvad synes I om den? Lad mig endelig høre jeres mening!

Love, N

Likes

Comments

Så blev det fredag igen. Denne uge er virkelig bare fløjet afsted! Jeg har dog en meget lang dag foran mig i dag, så weekenden føles alligevel lidt langt væk.

Anywayyy. Jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer min nye læderjakke, er den ikke cool? Jeg har længe manglet en ny læderjakke, da min gamle er blevet så slidt, men jeg har virkelig også brugt den meget. En læderjakke er efter min mening et musthave i garderoben, og da min fødselsdag er lige om hjørnet, var min mor så sød at give mig jakken som en tidlig fødselsdagsgave. Jakken er fra ZARA og kan findes lige her!

Ønsker jer en dejlig weekend.

Love, N

#nouwoutfit

Likes

Comments

Jeg blev overrasket med de fineste blomster af Casper i dag, og de skulle selvfølgelig lige foreviges med et par billeder.. Hihi. Er de ikke smukke? Blot en lille update fra mig. Må I have en dejlig aften <3

Love, N

Likes

Comments

I går holdt min søde veninde sin 22 års fødselsdag, hvor vi var samlet en masse piger til at fejre hende. Jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele lidt billeder med jer fra aftenen. Det blev en smule sent i går, så dagen i dag har bare stået på ren afslapning. Jeg vågnede op til at Casper havde været så skøn at lave pandekager - lige hvad jeg havde brug for. Nu vil jeg bare nyde resten af søndagen inden hverdagen starter igen i morgen.

Dejlig søndag til jer <3

Love, N

Likes

Comments