Header

In collaboration with Civion

Hey guys. Jeg ville lige vise jer dette armbånd, som jeg netop har modtaget fra Civion. Jeg synes det er så fint og simpelt, og så kan jeg gode lide at det skal sidde lidt længere oppe på armen. Jeg har været så heldig at få en særlig rabatkode til jer, som giver 10% på hele deres hjemmeside. Brug blot koden "NATH10" ved checkout.

Happy shopping! <3

Love, N

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey guys. Jeg ville lige tjekke ind og dele lidt billeder fra min Instagram den sidste uges tid. Hvis I ikke allerede gør, kan I følge mig lige HER <3

Jeg har virkelig haft nogle dage med fart på. Torsdag mødtes jeg med en veninde til frokost og shopping inde i byen, fredag stod på hygge med nogle af mine kollegaer og lørdag var C og jeg til bryllup, som virkelig var så smukt! Det hele foregik ude i deres egen have, både vielsen og festen. Det synes jeg var så fantastisk at opleve. Søndag stod på tiltrængt afslapning og i dag har bare været en praktisk dag herhjemme med rengøring og tøjvask. Ikke så super spændende, men det skal jo også ordnes.

Nu vil jeg snart smutte ud af døren og tage på arbejde. I må have en dejlig mandag!

Love, N

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

Hi guys. Jeg har i dag fundet nogle fede styles frem til jer - denne gang fra NA-KD, som er en af de hjemmesider jeg ofte klikker ind på, da den altid byder på lækre items til en fair pris! Statement t-shirten er en af de mange store tendenser for tiden, og kan efter min mening pifte et hvert outfit op. Jeg har derfor fundet 8 af mine absolut favoritter frem til jer. Har I en favorit?

Jeg håber, det kunne give lidt inspiration til jeres egen garderobe!

Love, N

Likes

Comments

Hey guys. Jeg håber I nyder søndagen og har haft en rigtig dejlig weekend!

Jeg har netop uploadet en lille video fra vores tur til Italien denne sommer.
Husk at subscribe til min kanal lige HER

Love, N

Likes

Comments

Hey guys. I dag skal det handle om hudpleje og i den forbindelse vil jeg vise jer disse lækre produkter fra mærket Artistry, som jeg netop har fået hjem. Jeg var for et par uger siden til et event med dem, hvor vi blev introduceret til mærket, som ikke er så kendt i Danmark endnu. Vi blev både introduceret til produkterne og fik vist og afprøvet dem på egen hud.

Det var et super hyggeligt event, og jeg endte med at købe de to produkter fra kollektionen "Hydra-V" som I kan se på billederne. Den ene er en cleanser, som er et produkt der skånsomt fjerner makeup, urenheder og snavs fra din hud uden at udtørre den. Gelen bruges som det første trin i hudplejerutinen og herefter kan man påføre toneren for at fuldende rutinen. Toneren går ind og fjerner det allersidste makeup eller urenheder som evt. kan være på huden og forbereder huden til at kunne absorbere efterfølgende produkter man kommer på huden (fugtighedscreme, øjencreme osv). Cleanseren og toneren er begge to både allergitestet og testet af hudlæger, og de er velegnet til alle hudtyper.

Jeg glæder mig til at afprøve produkterne, og så tænker jeg at lave en lille update efter noget tid, hvor jeg fortæller jer hvad jeg synes. I mellemtiden kan I tjekke kollektionen ud lige her.
Ha' en dejlig weekend!

Love, N

Likes

Comments

Jeg tænkte, at jeg ville lave en lille liste med random facts om mig, så I kunne lære mig lidt bedre at kende. Jeg synes nemlig selv, at det er super sjovt og hyggeligt at læse sådan nogle indlæg. Så her kommer 10 random facts om mig!

1. Jeg er enebarn.

2. Mit absolut yndlingsdyr er uden tvivl en sæl, og det har det været så længe jeg kan huske.

3. Jeg kan gå helt amok over medvind (altså når man går, ikke på cykel). Jeg hader det. Følelsen af at få alt sit hår i hovedet og det bare flyver til alle sider. It's a no from me.

4. Jeg er generelt en meget girly girl, men jeg elsker altså at spille Playstation og computerspil. Jeg kan snildt bruge flere timer på at spille FIFA med min kæreste.

5. Jeg er typen, der aldrig bliver for gammel til at se julekalender. Det er jo mega hyggeligt?!

6. Jeg får at vide, at jeg har en god og sjov humor, men at den til tider godt kan være ret plat.

7. Jeg elsker at synge og har gjort det siden jeg kunne tale.

8. Der skal ikke særlig meget til for at give mig et chok. Også selvom jeg godt ved, at jeg får et chok, så flyver jeg stadig op i luften..

9. Når jeg nyser, nyser jeg (næsten) altid to gange i træk. Sådan et slags dobbelt nys? Weird.

10. Jeg kan ikke klare, hvis volumen på tv'et eller radioen står på et ulige tal. Det irriterer mig helt vildt.


Jeg håber, at I kunne lide denne form for indlæg, og lad mig endelig høre om det er noget I ønsker mere af!

Love, N

Likes

Comments

Contains affiliate links

Top: Pieces // Shorts: ZARA // Shoes: Here

Hey guys. Hermed en lille update med billeder af gårsdagens outfit, hvor Casper og jeg var hjemme og grille hos min far. Det var super hyggeligt og vi havde en rigtig god aften. Lige indtil vi var på vej hjem.. Vi havde proppet bilen med en masse ting vi skulle have med hjem til lejligheden, og jeg sad bagerst med en slags skuffeholder eller hvad man kalder det, og sad ret klemt.

Vi sidder og snakker og pludselig lyder der et MEGA bump og vi bliver nødt til at skynde os at holde ind til siden. Det viser sig så at et rådyr er sprunget lige direkte ind i bilen og siden af bilen er helt smadret! Jeg sad som sagt med den der skuffeholder, som jeg (da rådyret ramte bilen) slog hovedet ind i.... Great. Derudover fik jeg et vrid i nakken, så jeg ligger nu herhjemme med ondt i hoved og nakke og er på smertestillende. SÅ typisk! Vi havde ellers haft en rigtig god dag og aften, og så skal den desværre ende sådan. Jeg er bare glad for, at der ikke skete mere. Det kunne have endt meget værre.

Nu står resten af weekenden vist bare på afslapning, og så håber jeg I får en rigtig dejlig lørdag!
xx


#nouwoutfit

Likes

Comments

Sommeren er over os - eller det vil sige at sommermånederne er, vejret er ikke rigtig fulgt med. Det er bare det dér typiske danske sommervejr. Derfor tænkte jeg, at det ville være oplagt med en liste over ting man kan lave på en ellers kedelig regnvejrsdag, for dem kommer vi desværre ikke udenom.

Hold film-maraton
En sikker vinder. Regnvejrsdage er lig med dyner, dine absolut yndlingsfilm (eller serier) og en masse popcorn!

Selvforkælelse
Er der noget jeg prioriterer højt, så er det at have tid til mig selv. Det er enormt vigtigt for mig med alene-tid for at kunne komme helt ned i gear og slappe helt af. Det synes jeg man skal unde sig selv ind i mellem! Her kan jeg virkelig anbefale at man forkæler sig selv med en hjemmespa. Tænd en masse stearinlys og tag et langt bad, efterfulgt af en lækker ansigtsmaske imens du ordner dine negle. Man har det altid så dejligt bagefter!

Ryd op i dit skab
Ikke ligefrem det mest interessante, men jeg lover dig, at det er dét værd, når det er overstået! Måske er der endda noget, du slet ikke får brugt, som du kan sælge eller smide til genbrug.

Tag på café
Inviter dine veninder med på café og drik en kop varm kakao, mens I får vendt verdenssituationen. Det er altid rart at få catchet up, og hvilken bedre anledning end på en regnvejrsdag?

Online-shopping
Dette punkt taler vist for sig selv. Shopping is always a good idea!

Læs blogs eller tjek Instagram
Regnvejrsdag eller ej. Jeg kan bruge timevis på at læse andres blogs eller scrolle gennem Instagram! Det er her jeg finder en stor del af min inspiration, og så flyver tiden altså bare derudaf.

Gå i køkkenet
Bag en lækker kage eller afprøv en ny opskrift. Det er altid hyggeligt at være i køkkenet, når man har god tid - og så kan man jo også lige få anrettet det pænt og tage et billede til Instagram, ikke? ;)

Lav en to-do liste
Planlæg den kommende uge med en liste over hvad du skal nå. Det kan være praktiske gøremål eller måske nogle personlige mål, du gerne vil opnå.

Jeg håber, det kunne give jer lidt inspiration til de kommende regnvejrsdage <3
Hvad laver I på en regnvejrsdag?

Likes

Comments

Glædelig søndag søde læsere. I dag har vi sat indflytningen lidt på pause og nyder den sidste feriedag sammen hjemme i lejligheden. I morgen starter hverdagen igen for Casper, men jeg napper lige en måned mere inden studiet begynder igen. Så den står bare på lidt arbejde hist og her. Jeg nyder virkelig at have en måned mere inden hverdagen for alvor begynder igen, både fordi det selvfølgelig altid er rart med ferie, men det betyder også at jeg kan lægge endnu mere tid i mit arbejde med bloggen!

Jeg fik for nyligt denne Love Tag ring hjem fra Jane Kønig, som jeg er så glad for! Den er super fin og enkel, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hvad synes I om den? I kan finde den lige HER <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Affiliate: Playsuit HERE

Hey guys. Midt i en masse flytterod og kaos, fik jeg dog lige lokket min kæreste til at skyde nogle billeder af mig i min nye playsuit. Er den ikke bare fin? Jeg er selv helt vild med den og synes farven er super sommerlig og lige mig! Jeg har valgt at style den med et par klassiske hvide sneaks, men kunne også sagtens finde på at tage den på til et par høje hæle. Den er super anvendelig til både hverdag og finere brug. I kan finde direkte link til den under billederne.
Ønsker jer en dejlig fredag aften <3


#nouwoutfit

Likes

Comments