Header

Det er endelig blevet december, og der er derfor en masse ting jeg ser frem til. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker julen og alt hvad den indebærer. Den helt særlige stemning, musikken, den lækre mad, julebag, slik, pynt og lys alle steder. Jeg er vild med det! Hehe. Jeg tænkte derfor at jeg ville dele nogle af de ting, jeg ser frem til.

At få overstået eksamen. Desværre rammer eksamen og december måned sammen, hvilket ikke lige er den bedste kombi, men sådan er det! På torsdag skal jeg til eksamen, og jeg glæder mig simpelthen bare så meget til det er overstået, så jeg kan komme ordentligt i julestemning. Jeg har haft en masse at se til på studiet den sidste måneds tid, så det bliver dejligt at få noget mere fritid!

Julefrokost med min klasse. I og med at meget af tiden er gået med eksamen og diverse opgaver, har vi ikke haft særlig meget undervisning og jeg har derfor ikke set så meget til klassen, så jeg glæder mig til en hyggelig aften med dem til julefrokost i næste weekend.

Sushiaften. Tilbage i oktober holdt jeg fødselsdag, hvor min veninde overraskede mig med den fineste invitation til sushiaften hjemme hos hende. Mmmm, jeg glæder mig!

At købe julegaver. Selvom det kan være et mareridt at skulle ud og købe gaver midt i juleræset, så synes jeg altså, at der er noget hyggeligt over det. Især hvis man er ude med sin kæreste eller veninde og samtidig kan få en hyggelig dag ud af det sammen.

En gåtur gennem Strøget. Heldigvis har jeg en kæreste, som også er helt vild med julen og vi har derfor aftalt at vi skal en tur ind til byen og gå en tur på Strøget. Der er altid så fint med masser julelys og hjerter. Det glæder jeg mig så meget til!

Hyggedag med mor. Min mor har inviteret mig på brunch i næste uge og så skal vi også et smut til frisøren. En rigtig mor-datter dag!

Julefilm og juleslik i lange baner. Jeg har endnu ikke fået set nogen julefilm - men er sikker på det nok skal ændre sig, når nu der er mere tid til det. Hvad angår juleslik, ja.... Der kan man vist roligt sige, at jeg er begyndt haha! Men man må jo godt, når det er jul, ikke? ;-)

At fejre min søde veninde. En af mine veninder bliver færdiguddannet her i december, og vi er derfor en masse piger som samles til at fejre hende. Det er jeg sikker på nok skal blive hyggeligt.

Juleaften. Sidst men ikke mindst, glæder jeg mig selvfølgelig til juleaften. Det bliver jeg aldrig for gammel til!

Love, N

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dress HERE // Knit HERE // Faux fur HERE

Knit HERE // Shirt HERE // Knit HERE

Dress HERE // Pants HERE // Top HERE

Så nærmer vi os fredag, og det betyder at det er BLACK FRIDAY, hvilket jeg glæder mig til! Hvis man ligesom jeg ikke kan vente, kan man tyvstarte lidt allerede nu. Der er nemlig flere webshops, som kører "black week" hele ugen, og her er der altså allerede gode penge at spare! På *na-kd kan man fx lige nu spare 30% på ALLE fuldpris items, altså varer som ikke allerede er nedsat. Hvor lækkert er det lige?! Klik HER for at se udvalget. Ovenover har jeg udvalgt nogle af mine favoritter til jer. Jeg crusher især på glittertoppen nederst til højre, og der gik ikke mange sekunder før jeg klikkede den hjem - så den er på vej til mig, yay! Har I en favorit?

Ha' en dejlig aften!

Love, N

*OBS! De items, som er fra na-kd, skal man selv lige huske at skrive rabatkoden "blackweek" ved betaling.

Likes

Comments

Jeg har i lang tid gået med noget på hjertet, som jeg tænkte jeg ville dele med jer. Det er faktisk noget jeg har tænkt på, inden jeg selv begyndte at blogge. Som I måske har gættet handler det om blogging, og om dét at være blogger er gået hen og blevet mainstream. Jeg har efterhånden læst nogle forskellige indlæg omkring dette, og fundet ud af at der er nogle af de lidt større bloggere som faktisk føler sig generet af, at der kommer flere og flere bloggere til. Nogle tvivler endda på hvorvidt de selv skal fortsætte, siden alle i dag kan kalde sig blogger. Jeg kan huske, at jeg var sådan lidt skræmt over det, inden jeg for alvor tog springet og oprettede min blog. Jeg tænkte over, om jeg bare ville blive 'endnu en blandt mængden', og det holdt mig tilbage for at turde starte selv. Jeg blev dog enig med mig selv om, at hvis man virkelig VIL noget, så handler det bare om det gøre det. Man bliver nødt til at springe ud i noget engang imellem, også selvom der er visse meninger om det. Der gik virkelig lang tid før jeg tog mig sammen og tog chancen, men hvor er jeg dog glad for, at jeg gjorde det!

Det kan godt være, at det at være blogger ses som værende mainstream i dag, og det kan jeg på en måde godt forstå. For JA, der er mange der opretter en blog, men så blogger de en måned eller to, hvorefter de mister lysten igen. Der kan man så spørge sig selv, om de startede bloggen af de rigtige grunde eller blot fordi det er blevet 'en ting' at have en blog. Jeg startede min blog, fordi jeg havde et ønske om, at inspirere andre med dét, der inspirerer mig. Jeg har altid godt kunne lide at skrive, og jeg elsker at være kreativ, hvad enten det handler om at tage billeder og redigere dem, at lave fine collager eller dele mine tanker. Jeg tror, at der er rigtig mange der starter en blog, fordi de finder ud af, at der kan være penge i det. Læs: KAN. Det er efter min mening den helt forkerte grund til at starte. Det er lysten, der driver værket, som man siger. Ikke pengene. Sådan er det med alt arbejde, for hvis man arbejder med noget, man ikke er passioneret omkring, så går det ikke. Det kender alle til på den ene eller den anden måde, er jeg sikker på!

Nå, for at vende tilbage til det med, at nogle ligefrem føler sig generet af, at bloggerverden 'udvider' sig, har jeg bare at sige; hvorfor? Hvis man virkelig vil det man laver, skal man ikke bekymre sig så meget over, at andre også vil det. Og det er langt fra de fleste, der som sagt fortsætter. Men i takt med at det er blevet så populært at dele sit liv online, er der også flere og flere der begynder at åbne øjnene op for bloggerverdenen. Jeg synes dog kun, man skal se det som en god ting. Tænk på, at en ny blogger kan være en potentiel kollega og faktisk bidrage med noget helt nyt og inspirerende, hvem ved? Jeg kan dog godt se, at hvis man har blogget i rigtig mange år - lige siden der ikke var så mange, der gjorde det, at det kan være sådan lidt "nå, endnu én, der kalder sig blogger", hvis vedkommende der starter en blog, starter med et helt forkert formål og at det virkelig bare skinner igennem at de slet ikke brænder sådan rigtigt for det. Der er nemlig meget arbejde bag det at være blogger, som de fleste ikke ved. Det er ikke blot at tage et par outfit- eller kaffebilleder i ny og næ. Det handler om planlægning og vigtigst af alt; dedikation. Jeg synes dog at det er vigtigt at give alle en chance. Alle skal da have lov til at prøve at starte en blog, hvis de gerne vil. Så længe man har det sjovt med det man laver, så kan jeg ikke se, at det kan skade nogen. Hvad tænker I?

Love, N

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her / 5. Her / 6. Her / 7. Her / 8. Her

Glædelig søndag guys. Jeg håber, I har haft en dejlig en af slagsen. Min har stået på absolut ingenting, hvilket har været tiltrængt. Jeg har virkelig meget om ørerne i øjeblikket, hvilket også skyldes at bloggen har stået en smule stille denne uge. Det er jeg vildt ærgerlig over, men jeg kan desværre ikke altid nå alt det jeg gerne vil, og lige for tiden er det især skolen der presser på. Men det må jeg jo tage med mig, og jeg lover jer, at jeg skal gøre mit bedste for komme tilbage på sporet hurtigst muligt! I kan dog altid følge med på Instagram, hvor jeg opdaterer dagligt: @nathjafollin

Jeg har her til aften ligget og kigget lidt rundt på nettet efter nogle lækre striktrøjer. Dem kan man aldrig få for mange af, og især ikke når det er så koldt udenfor. Er det bare mig, eller er det bare blevet mega koldt mega hurtigt?! Haha. Synes virkelig det er slemt! Jeg har derfor fundet mine absolut favorit striktrøjer frem til jer. De er alle sammen fra NA-KD, som er en af mine favorit webshops. Jeg er især vild med nr. 7, da den ser så dejlig og blød ud. Har I en favorit?

Love, N

Likes

Comments

I går sad jeg sammen med en af mine veninder og snakken faldt på Instagram. Jeg er personligt stor tilhænger af dette sociale medie, og bruger (måske lidt for) meget tid på det hver eneste dag. Men hvad er det, der gør at man kan blive så 'afhængig' af en app? For jeg er jo langt fra den eneste, der føler behov for at åbne appen, hver gang jeg har chancen. For mit vedkommende er det bl.a. fordi jeg synes, at det spændende at kunne følge med i andres liv og hvad de laver, men også fordi jeg finder utrolig meget af min inspiration via Instagram. I dag er det blevet så almindeligt at dele sit liv - både i større og mindre grad. Folk kigger jo nærmest underligt på dem der siger, at de ikke har Facebook, Instagram eller whatever. Men når man scroller gennem Instagram, ser man som oftest kun flotte, opstillede og velredigerede billeder, som giver et indtryk af 'det perfekte liv'. Et glansbillede. Jeg vil gerne indrømme, at jeg gør det samme. Jeg poster udelukkende kun de gode ting fra mit liv. Billeder jeg enten er stolt af eller i hvert fald kan stå inde for, hvilket fik mig til at tænke over; hvorfor? Hvorfor er det, at vi kun deler de gode ting, kun deler det, der ser godt ud udefra?

Det er de færreste der deler et billede, hvor de har en dårlig dag eller et billede helt uden nogen form for filter. Jeg tror det handler om, at vi som mennesker er bange for at dele den side af os selv. Man kan vel sige, at det lidt er som at bryde normen. Poster man et 'dårligt' billede, eller et billede hvor man er ked af det eller udstråler negativ energi, kan tanken om hvordan man ser ud i andres øjne nemt have en altafgørende betydning. Yes, I said it, men sådan er det desværre blevet, og derfor vælger vi kun at dele de gode sider af os selv, fordi det er dét der ser godt ud.. Derfor synes jeg på en eller anden måde, at det for mig som blogger er vigtigt at huske jer på, at tingene ikke altid er som de ser ud. Alle har off-days, tro mig! Selvom Instagramprofilen ser fuldstændig perfekt ud, er der ingen der er perfekte eller lever det perfekte liv. Vi har ALLE hver især nogle ting (store som små) vi kæmper med, og det er vigtigt at man husker sig selv på det! Jeg ved, at der desværre er rigtig mange, især unge, der påvirkes enormt dårligt af de sociale medier, fordi de ikke føler, at de kan leve op til alle de perfekte billeder, som de konstant præsenteres for, og derfor får det dårligt og bliver usikker på sig selv. Men husk nu på at Instagram ikke er virkelighed. Instagram er et medie, hvor man har mulighed for at dele sig selv og sit liv i billeder, og de fleste vælger nu altså kun at dele de bedste af slagsen.

Jeg håber, at dette indlæg på den ene eller den anden måde kunne give lidt stof til eftertanke ♡

Love, N

Likes

Comments