hejsan, jag är väldigt glad idag då jag och easy verkligen har hittat varandra och han litar på mig och jag på honom. vi utvecklas för varje dag och det är himla roligt att få vara med om!😍 idag tränade vi på att håll ihop oss och inte dra iväg i traven vilket var svårt då vi var lite pigg men han är så duktig då han försökte göra rätt ändå! 😊 bra övningar för detta är att ta korta trav och verkligen sakta av när traven är bra och starta när skritten är bra för att allt ska bli så bra som möjligt! 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hej, nu är han inne i en test period 😉 han är för gullig då han testar men det inre fungerar 😁 haha.. det går framåt för oss vilket är kul trotts våra motgångar.. nu ska han få vila några dagar då vi tränat bra ett tag! 😊 det är så skönt för han bryr sig inte om att inte få träna på ett tag bara han får vara med kompisar och mat😉 nä nu måste jag jobba hej då!❤

Likes

Comments

hejsan, jag måste vara den lyckligaste tjejen i världen som fått just denna höst han gör så stora framsteg och gör verkligen allt jag ber honom om även om det inte alla gånger blir som vi tänkt oss så försöker han! 😍 jag blir liksom stolt!😊 vi jobbar mycket i skritt då det tyvärr är så hårt och halt ute men det är sånt som är nu när det är vinter! vi rider oftast i 1h och då består det turerna att jobba med hjärnan och kroppen genom att gå där det inte är stig utan där han verkligen måste tänka på sina ben och detta gör att han tränar ryggen! ☺ det är roligt att lägga upp sin egen träning efter sin häst.. jag får tänka lite extra innan och efter träning vilket är kul!😆 nu ska jag jobba ett 7h pass hörs  sen!

Likes

Comments

hej ett tag sen igen.. men men.. rider mycket på morgonen nu då easy är väldigt lugn i mörkret plus att det är så mysigt! 😊
vi har gjort mycket utveckling nu sista tiden vilket känns underbart!❤ vi har lärt oss gå i form och gå ner på tygeln i skritten vilket ibörjan kändes omöjlig men nu vet jag att med rätt träning och tålamod går allt! 😆 nu ska jag jobba så får skriva mer sen! 😍

Likes

Comments

sötnosarna!!! jag har fått den äran att få vara moster och faster till det mysigaste barnen i hela världen! ❤ jag ska snart få bli faster igen och jag längtar!!! "tjejen" som jag tror det är, kommer komma på min födelsedag den 9 mars eller snarare jag tror man kan ju aldrig veta men jag tror det iaf! :) tror även hon kommer väga 3480 g och vara 49 cm lång!! så rolig att gissa och få se vad det blir! ;) längtar så!!! :)

Likes

Comments

jahap.. idag efter jag var till massören skulle jag åka och rida med P och knodden men vi kom aldrig ut då easy hade 39 i feber och seklade så himla mycket.. så fick ringa ut veterinären som gjorde en undersökning av puls, hjärta, lungor och mag ljud och allt var bra så han kollade munnen och där var tänderna något vass så han filade till dom men inget i munnen som kan orsaka febern.. så han trodde det kunde vara en allmän infektion i kroppen som uppstått av nå sår eller liknande men han tog inge blodprov dock så vi vet ju egentligen inte.. men nu ska han gå på antibiotika kur i fem dagar och så får vi hoppas febern lägger sig snabbt så vi får komma ut och rida igen.. min lilla skrutt det går inte riktigt som vi vill denna vinter bara varit motgångar hittills men som sakt vi får hoppas han blir frisk snabbt!
jag har jobbat från kl 16 och jobbar till kl 21 så efter jag slutat blir det till stallet för att kolla temp och ge någon extra morot!

Likes

Comments

hej, det som sakt ett bra tagen jag skrev något men vi har ingen dator dom fungerar så har inte velat skriva på telefonen men ska börja med det nu! :) det som hänt under tiden är väl att easy haft lite små skador som gjort att han vilat mycket ca 1 månad och jag har varit in på akuten för mina magsmärtor jag får ibland men nu så ska vi rida och hoppas på att det inte blir mer uppehåll! :) idag vart det en skritt tur på 45 minuter med ett nova bett som han inter heller gillar speciellt mycket men ändå har det varit bäst hittills börjar fundera om det är något med munnen ändå men han är kollat i maj men får nog kolla igen! men jag märkte att jag fick var otroligt lätt i handen och försiktig när jag kortade tyglarna så han är otroligt känslig i munnen med bett iaf.. imorgon blir det ett gummibett vi testar! :) har även kommit lite snö igen som easy tycker om blir lika glad för lite snö som för mycket! ;) han ska skos om nästa vecka och han ska få nya special sulor som ska ge barfota effekt eftersom han har då dålig cirkulation i benen så vi får hoppas att dom hjälper lite iaf! :) måste även ta ut en kiropraktor och en massör då han börjar bli lite stel och älskar när jag masserar honom efter ridning men vill att någon kunnig går igenom honom helt! :)

Likes

Comments

hej, Idag kom det en grävare som skulle gräva precis intill hagen.. släppte först ut gidde och easy, gidde var lite orolig men easy travade fram mot maskinen och stod där tills jag kom ut med knodden som fick panik då föraren i maskin precis startade.. gidde och knodden sprang in i vindskyddet.. easy stod kvar och kollade på när maskinen grävde sen gick han upp till hö balen och sen till vindskyddet och var där en liten stund sedan var det som han tog med både gidde och knodden ner mot maskinen.. det var som att han sa till dom det är inte farligt bara roligt! ;) sen busade dom till det på vägen ner och sedan stod alla och titta på när maskinen grävde!;) så otroligt stolt över min kille då han gör saker som jag inte ens kan förvänta mig att han ska göra! 😃 och vår ridtur gick oxå överförväntan.. dock har han börjat med att vända när han tror jag inte är med.. men han är liten och han ska testa mig det är ju så man lär sig gränser och vad jag tycker och tänker! :) skönt att han inte stannar och står där utan han bara vänder sig om och försöker gå tillbaka men då bara vänder jag tillbaka honom och så fortsätter vi framåt! ;)  just nu jobbar jag så ska åter gå till det! :)

Likes

Comments

idag blev det klättring för oss.. och vi tog oss an den stor och väldigt branta backen. vart en kort tur tyvärr men vi lekte lite i hagen efter turen!  :) fixade en massa i stallet plus att han fick en massage och en massa morötter! :) när jag kom hem igen tog jag hand om disken och sen vart det lite serier och nu ska jag byta om och häva på mig lite liniment på höften som ska göra så jävla ont...innan  jag ska åka och jobba! :)

Likes

Comments

hej ett tag sedan men denna vecka har varit lite körigt.. i måndags red vi på en kort tur och märkte att min lilla kille inte var på humör för att skritta runt skogen utan han var på bus humör så när vi fixat klart i stallet och släppte ut hästarna fick dom busa av sig i hagen! :) samma sak blev det på tisdagen och på onsdag blev det bara bus i hagen. Igår blev det 1.5h tur i mörkret och en ny väg för Easy! :) och sen jobbar jag i helgen så får se när jag rid och om jag rider! :)

Likes

Comments