View tracker

hej, Idag kom det en grävare som skulle gräva precis intill hagen.. släppte först ut gidde och easy, gidde var lite orolig men easy travade fram mot maskinen och stod där tills jag kom ut med knodden som fick panik då föraren i maskin precis startade.. gidde och knodden sprang in i vindskyddet.. easy stod kvar och kollade på när maskinen grävde sen gick han upp till hö balen och sen till vindskyddet och var där en liten stund sedan var det som han tog med både gidde och knodden ner mot maskinen.. det var som att han sa till dom det är inte farligt bara roligt! ;) sen busade dom till det på vägen ner och sedan stod alla och titta på när maskinen grävde!;) så otroligt stolt över min kille då han gör saker som jag inte ens kan förvänta mig att han ska göra! 😃 och vår ridtur gick oxå överförväntan.. dock har han börjat med att vända när han tror jag inte är med.. men han är liten och han ska testa mig det är ju så man lär sig gränser och vad jag tycker och tänker! :) skönt att han inte stannar och står där utan han bara vänder sig om och försöker gå tillbaka men då bara vänder jag tillbaka honom och så fortsätter vi framåt! ;)  just nu jobbar jag så ska åter gå till det! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

idag blev det klättring för oss.. och vi tog oss an den stor och väldigt branta backen. vart en kort tur tyvärr men vi lekte lite i hagen efter turen!  :) fixade en massa i stallet plus att han fick en massage och en massa morötter! :) när jag kom hem igen tog jag hand om disken och sen vart det lite serier och nu ska jag byta om och häva på mig lite liniment på höften som ska göra så jävla ont...innan  jag ska åka och jobba! :)

Likes

Comments

View tracker

hej ett tag sedan men denna vecka har varit lite körigt.. i måndags red vi på en kort tur och märkte att min lilla kille inte var på humör för att skritta runt skogen utan han var på bus humör så när vi fixat klart i stallet och släppte ut hästarna fick dom busa av sig i hagen! :) samma sak blev det på tisdagen och på onsdag blev det bara bus i hagen. Igår blev det 1.5h tur i mörkret och en ny väg för Easy! :) och sen jobbar jag i helgen så får se när jag rid och om jag rider! :)

Likes

Comments

igår red vi 2h tur ute i skogen och vart nästan bara skritt förutom den sista biten för då blev det trav en lång sträcka!  :) märks att vi kommer framåt i vår ridning och jag är så stolt över mig själv och honom för vi utvecklas så otroligt mycket tillsammans. idag blev det nästan en lika lång tur men nu bara skritt då och på hem vägen vart han så himla trött att jag hoppade av och gick eden sista biten! :) men känns skönt att vi gått från markarbete till 2h turer utan några större problem och då har jag haft honom i två månader.. allt blev bättre efter kiropraktorn var ut till honom. nu ska jag mysa med Fredrik och äta lunch! :)

Likes

Comments

hejsan igår tog jag och Easy en lite trav tur för att han ska få upp sin trav kondition men i uppförsbacken (som vi tidigare tog galopp i för några dagar sedan) tog han vänster galopp direkt när det börja bli lite brant. jag var förvånad då travare inte brukar vilja galopperna men det kom liksom så naturligt för honom så jag gjorde galopp schenkeln och sa galopp några gånger innan vi saktade av. Jag var så lycklig och Easy fick en massa beröm och godis! på hemvägen gick vi under en bilbro med trafik på och sedan förbi en massa springandes och råmande kor utan det minsta problem! :)  jag har hittat en lugn och go kille som verkligen inte gör en fluga förnär,

Likes

Comments

​hejsan blev lite bildbomb efter går dagens cross åkning! jag ville bara visa upp det bilder jag tog och dom jag är rätt nöjd med. det flesta är på Fredrik men det är många andra också! :) hoppas ni gillar någon av bilderna! 

Likes

Comments

hej idag vart det en tidigt morgon.. klev upp runt 6 för att släppa ut hästarna och mocka. när allt var klar i boxen tog jag in Easy igen för att göra han klar för våran klätter tur!:) allt gick bra på turen bara jag som inte hade tålamod att stå och vänta på honom vid varje "läskigt" ställe och jag vet ju att man inte kan stressa honom men det vart så idag tyvärr.. men det gick förövrigt bra!  :) tog bild från sidan idag för jag vill ha en bild varje måndag från sidan så man kan få se muskelskillnaden! :) jag har märkt nu att han börjar få bra med muskler på halsen och bog så vata rumpan kvat! :) det är även 2 månader idag som jag haft honom i min ägo och jag kan inte vara lyckligare!  :) jag ska på arbetsintervju  vid 16 idag så är lite nervös men tror det ska gå bra! :) nu ska jag städa lite i lägenheten innan jag ska åka! :) ha det bäst! :)

Likes

Comments

hejsan och nu var det måndag igen, har jobbat hela helgen och jobbar idag! :) imorse åkte jag och red easy då han vilat både fredag lördag och söndag efter långt turen i torsdags. vi tog det lugnt och försiktigt för idag var allt läskigt men det kan jag förstå om man har lite överakotts energi att göra sig av med ;) vi klättrade vanliga backarna och tog lite trav i slutet det var ju så himla varmt i idag så efter turen fick han en lite snabb dusch vilken han såg ut att njuta av! :) när jag var klar och åkte från stallet var klockan så mycket att jag åkte in till stan en sväng innan jag började jobba! :) nä nu är min rast slut så jag får ta och forstätta jobba. hoppas nu haft en bra helg för det har jag! :)

Likes

Comments

tunga besked.. tårarna rinner.. varför väntade jag inte.. ledsen för att nu kunde du äntligen bli min.. jag som väntat på dig så länge.. men nu är allt försent jag är så ledsen för jag svek dig första gången och nu sviker jag dig igen.. fan det gjorde så ont när du åkte och nu kunde du fått komma hem... jag är tom på ord och saknade kommer jag alltid ha hoppas du får ett bra hem.. men jag kommer aldrig att förlåta mig själv... jag.. nä fan detta var ett väldigt jobbig besked bara av tanken att du kunde blivit min tillslut jag är så ledsen.. fan...

Likes

Comments

hej, igår vart det ingen ridning pågrund av att en tapp sko.. hovis kom ut på kvällen men då hade jag inte tid att rida! :) idag därimot vart det en lång tur och med en galopp!!! fösta galoppen och allt såg och kändes as bra!! så himla nöjd över min kille som överraskar mig varje rid tur med något bra! :) vi red hela gänget i stallet och det blev lite sent innan vi kom hem men sånt som är kul att vara rida och inte tänka på någon tid utan bara låta ridningen ta sin tid! :) eftersom det nästan blev en 2h tur får han vila imorgon och jag ska grilla med grannarna efter jobbet!  :) känns så härligt just nu! :) hoppas ni oxå mår bäst!

Likes

Comments