Som rubriken lyder.. äntligen en ledig måndag! Har jobbat hela helgen så denna måndag var verkligen Välkommen :)

Hade ställt klockan på 9 men vaknade långt innan det och var faktiskt pigg så jag klev upp vid halv 8 och började städa och tvätta och lyxade till det med en gofrukost framför tv:n!
Jonny vaknade inte långt där efter och vi började planera dagen, vi åkte till hans föräldrar för att försöka få våran lillbil att starta efter ha stått i över 1 år.. därefter åkte vi till bilskroten för att se om dom hade några reservdelar till våran och till vår tur fanns det mycket av det vi måste ha för att den ska kunna rulla på vägarna igen :)

Likes

Comments

Söndag igen! veckorna går så himla fort, jobbar hela tiden känns det som. Har även jobbat hela helgen och såg verkligen framemot en ledig måndag men tji fick jag, 9-20:15 laddar jag upp för imorgon!! Och eftersom jag och Jonny ses väldigt sällan så passar vi på att mysa till det när vi får vara tillsammans så ikväll dukar vi upp med lite jordgubbar och choklad :)

Likes

Comments

Du är så välkommen!
Snart är det dags för kvällsjobb på mediamarkt, klev upp relativt tidigt för att hinna städa av lite innan jobb och även hinna tvätta all tvätt, jobbar nästintill varje dag så hinner tyvärr inte göra allt jag vill göra men men... Helgen kommer att spenderas på MM och ska även försöka hinna med att träffa vännerna :)

Likes

Comments

FREDAG, och ledig helg framför mig!
lägenheten är städad, berget av tvätt är tvättat och köket är fritt från disk så som sagt, ledig helg va det ja!

Likes

Comments

Hallå lediga torsdag! I tisdags blev det en tur till Valbo för lite shopping med hjärtat, denna "jacka" föll mig verkligen i smaken! Tyvärr lite för tunn för att kunna använda den nu när vintern bestämda sig för att komma!

Likes

Comments