Header

Hallå! Precis hemkommen efter en riktigt trevlig kväll inne i stan. Tomas (mammas kille) fyllde år den 13e och i present utav mig och Tobias så fick han en middag ute med mig, Tobias och mamma. Och idag blev det av!

Vi hade bokat bord på Efesos som är en Grekisk restaurang, de har riktigt, riktigt bra mat där och man äter verkligen där alldeles för sällan.
Jag beställde in gorgonzolaspäckad oxfilé och kan väl bara säga att det var bland det godaste jag har ätit, inte mycket kommer kunna slå det.

Blev några timmar där i alla fall och sen innan tåget hem gick vi hem till dom och kollade sista perioden mellan Luleå - Skellefteå.

Nu blir det att slökolla lite på tv innan man går och lägger sig. Är helt slut. Hoppas ni haft en bra lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är Tobias och jag precis hemkomna efter en trevlig kväll inne i Örebro. Vi drog in vid 4 och gick runt på stan och kikade i affärer samt tog en fika för att få i oss lite energi. Är av någon anledning grymt trött idag, orkar knappt hålla ögonen öppna. I alla fall vid 17.55 så var det dax för bio. Vi såg "Suicide Squad", har hört många tycka dåligt om den filmen, men jag tycker den var hur bra som helst faktiskt. Mycket komedi och så är jag ett stort fan av Joel Kinnaman.

Efter bion gick vi direkt till Sallad Inn för att äta. Jag åt det jag alltid ätit där i de typ 8 år jag vetat om stället - kycklingspett, älskar deras, gudomligt gott.
Sen gick vi hem till mamma och hämtade bilen då vi imorgon ska åka in till 08 och äta frukost med dom.

Nu blir det läggdags om jag ska lyckas ta mig upp imorgon. Hoppas ni haft en bra dag.

Likes

Comments

För tillfället på tåget hem efter en brutalt rolig och trevlig kväll på Pinchos med Louise med sjukt gott käk och magiskt goda drinkar.
Här är lite bilder från kvällen. Nu ska jag hem och sova, brukar ha sovit i 3h vid den här tiden haha, känner mig så gammal.

Likes

Comments

Idag blev det en vända till Marieberg efter jobbet, var bland annat ute efter en ny laddare då min tidigare var så trasig så den börjat ge mig stötar - no good. Var in en sväng på Accent också då jag är i behov av en ny väska, speciellt nu då det börjat regna i princip någon gång per dag och de väskor jag använt förut inte haft dragkedja.
Föll i alla fall direkt för denna på bilden och älskade att du kan ha den över axeln, men samtidigt ta lös banden och man inte vill det.

Efter Marieberg så vart det att åka till ICA Maxi och storhandla, sen förbi BK för att köpa med mat hem då det blev så sent och vi bara ville hem och packa upp, äta och nu lägga oss i sängen och sova.

Så blev ett snabbt inlägg för nu kommer jag snart somna, är helt slut. Imorgon blir det Louise, drinkar och Pinchos efter jobbet. Godnatt!

Likes

Comments

Ingredienser:
1 ask Champinjoner
1 påse grönkålschips
Pizzadeg (egengjord eller färdigköpt)
1 liten påse riven mozarella
1 påse bladspenat (tinad)
Olivolja
Salt
1 msk sambal oelek
2 msk tomatpurè
2 vitlöksklyftor

Gör såhär:
• Sätt ugnen på 225 grader och sätt in en plåt i ugnen.
• Dela champinjonerna i den storlek du vill ha dom. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs svampen på hög värme i 2-3 minuter. Lägg svampen åt sidan.
• Fräs en påse spenat i samma stekpanna 3-4 minuter. Pressa ner vitlökarna och krydda med salt.
• Tomatsås: rör ihop 1 msk olivolja, 2 msk tomatpurè, 1 msk sambal oelek och 2 msk vatten i en skål.
• Baka ut pizzadegen på den varma plåten. Bred ut såsen och strö över påsen med riven ost. Fördela spenaten och champinjonerna över pizzan. Tillaga högt upp i ugnen i 8-10 minuter, eller tills pizzan är klar.
• Strö över en påse grönkålschips över pizzan och servera direkt.

Likes

Comments

Nyss hemkommen från en sjukt trevlig kväll med mamma då vi vart på matchen mellan AIK - ÖSK (som förvörigt slutade med 2-0 till AIK). Här är en bild från maten innan på Engelbrekt och pausen på Behrn Arena. Men nu ska jag hoppa i säng för ska upp 4.30 imorgon, så sov så gott och hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej på er! Är för tillfället helt slut så blir ett snabbt inlägg.
Jag har precis kommit hem efter en heldag inne i Örebro. Började med jobb 7-17, därefter hem till mamma och byta om för att sen träffa Isabelle vid 18 och gå en sväng på stan innan vi vid 19 träffade Sanna och Emma på Rosalies för att käka lite.

För min del blev det Pasta Alfredo och vitlöksbröd på sidan om. Det är troligtvis min favoritpasta genom tiderna haha!

Nu ska jag i alla fall sova för är helt slut, men imorgon är det fredag woho.

Godnatt.

Likes

Comments

Hej på er. Tisdag och inlägget som blir idag är på en maträtt jag gjorde idag. Den är både otroligt god och samtidigt väldigt, väldigt enkel.
Blir att lägga sig och sova efter detta så säger väl godnatt direkt.

Ingredienser:
500 g Fransyska
• Gurka
Libabröd
• Matyoghurt
• Nektariner
• Rödlök
• Ruccola
• Vitlöksklyftor
Dijonsenap
• Olivolja
• Paprikapulver
• Salt
• Sambal oelek
• Spiskummin
• Torkad oregano
• Vitvinsvinäger

Gör såhär:
• Lägg fransyskan i en bunke. Blanda väl med 1 msk torkad oregano, 1 msk paprikapulver, 2 msk olivolja, 2 msk dijonsenap, 2 vitlöksklyftor (pressade), 1 tsk spiskummin och 1 tsk salt.

Tzatziki: grovriv ½ gurka och pressa bort vätskan. Lägg gurkan i en skål och blanda med 2 dl matyoghurt, 2 vitlöksklyftor (pressade), 1 tsk vitvinsvinäger, 1 tsk olivolja och 1 krm salt.

• Halvera 3 nektariner och ta bort kärnan. Skär frukten i mindre bitar och finhacka ½ rödlök.
Lägg allt i en skål och blanda i 2 tsk sambal oelek, 1 tsk vitvinsvinäger, lite olivolja, 1 krm salt och ½ ask ruccola.

• Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek det marinerade köttet på hög värme, 3-4 minuter, eller tills det är klart.

• Fyll libabröden med det nystekta köttet, nektarinsalladen och Tzatziki.

Smaklig måltid och godnatt!

Likes

Comments

På jobbet idag blev jag så fruktansvärt jävla varm, blir det varje dag men idag var det över 35 grader i deras hus så jag höll på att flyta bort. SÅ på min rast då jag i vanliga fall tar bussen till mamma då jag för tillfället jag 2h rast, så valde jag istället att köpa mig lite frukost och sätta mig i skuggan i parken istället för att stressa och svettas på en buss.

Direkt efter jobbet så åkte jag upp på stan och träffade Tobias, blev lite mjukglass och en vit tshirt från H&M innan vi begav oss till Sallad Inn för att äta. Jag körde på kycklingspett och han kycklingtallrik.
Efter det gick vi till mamma och tog vi bilen för att handla lite frukost, kattmat och kattsand.
Nu sitter vi äntligen hemma och nuduschade och ska se ett avsnitt iZombie innan vi lägger oss och sover.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Kommer precis hem från en trevlig kväll inne i stan med grillat och alkohol. Tog mig cirka tre timmar att lyckas bli något sval även fast vi satt i skuggan, men har vart brutalt varmt idag och ingen som helst vind.

Det var i alla fall en underbar sommarkväll med min underbara familj och god mat. Äter så sällan grillat då vi ej kan grilla hos oss så det var efterlängtat.

Nu blir det några avsnitt iZombie.

Likes

Comments