Header

Att det ska vara så orättvist..

Hur orkar ni ens lägga ner energi på att mobba? Respektlöst på högnivå. 

Att skolan trycker ner mig ännu mer. Jag kan ta rätt mycket, men detta har gått övergränsen. Att få må så dåligt att när man kommer hem så det första du gör är att springa in på rummet och sätter dig i din gamla hörna där du grät dig till sömns, där du brukade skära dig på nätterna, där du satt och gungade fram och tillbaka och trodde att allt skulle bli bra igen, där du satt och pratade med ditt gosedjur om dagarna. Oh, och bara önskar att DU inte ville vara kvar.

Du bestämde dig för att, skita i den hörnan och begrava den och aldrig se den igen. Men just när du kommer på fall i det spåret så vill du gräva upp din hörna och sätta dig där i flera timmar om dagarna och repa upp dig igen. välkommen that's me. Jag har kämpat så hårt så mina tårar kommer tillbaka, jag vet hur kroppen skakar när den inte orkar nån mer. Jag kämpar fast jag inte orkar något mer. Men jag ger upp snart, det gör överstyr nu. Lämnar mig allt bakom. försöker blicka fram igen, om det nu går. Fortsätter detta sitter jag i hörnan resten av mitt skolår. Fuck denna värld. Allt gick bra tills du börja igen J*VLA IDIOT FAR *T H*LV*T*T.

Tack för mig. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allvarligt nu räcker det era anonyma fegisar.

Tycker ni det är bokstavligen okej till att sitta och kalla mig fet? Har ni någon respekt överhuvudtaget? Jag skulle verkligen inte tro det. Jag är långt i från fet. Jag skämmer inte ut er joggar, Jag hade blivit halalkött om jag hade gjort det. Så den lögnen kan du lika gärna trycka upp i din mun och svälja.
Om någon hade suttit och kallat er för fet och skämmer ut joggar, hur satan tror ni inte ni hade känt er? Jo kränkta. Det räcker nu, med allt ni håller på med. Ni förstår ju inte själv, att det är inte ett dugg coolt att kränka någon! Dom som tvingar er till det, har ingen vett i huvudet. Och det gör ju absolut inte er ett dugg vackra själv för ni säger något dumt om mig? Jag tar inte åt mig längre, inte ens lönt att ni håller på. Jag skrattar hellre åt er, än att sitta och skada mig själv. Jag hoppas det händer er något. För det ni gör mot mig, då kan jag säga så här. what goes around comes around. ni får det tillbaka själva.
Sluta snacka skit om både mig och min familj. Jag är ingen hora , jag är ingen knarkare , jag är ingen slampa. Jag är ingen uppkäftig uppmärksamhets hora iheller. Jag har inte skrivit ut vad jag har för problem med själv mig. men om det är så himla jobbigt att ni skriver en massa shit till mig när ni knappt vet vem jag är? jag har problem med att äta, varför? Jo, för jag tar Concerta. Ja jag har adhd. Jag skäms inte ett dugg. Ja jag har rakat av mina ögonbryn. Det räcker med ert äckliga snack. Jag har fan ta mej tröttnat på er. Ni kränker inte bara mig det vet ni om va? ni räcker även dom som är feta. Dom som är utvecklings störda, dom är sjukt vackra. Dom som har adhd/add, det kan dom inte hjälpa, Så sluta upp med att sitta bakom skärmen och mobba folk. För en fin dag, så kan något hända er. Då blir det inte lika kul längre. Jag kan vara riktigt uppkäftig, när någon är det till mig. Eller har gjort något jag absolut inte tycker är okej. Jag har en sjuk mamma, hon kanske inte lever så länge till och ni önskar att hon ska bort? men allvarligt, se då till så inte er mamma ligger och dör. Min pappa har en sjukdom. Han kan inte hjälpa att han e pinnsmal, hans utseende? snälla han är bosnjaci, alla som kommer från balkan är sjukt vackra. Även alla andra som är utländska eller svenskar. Jag har inget emot hudfärger eller något annat. Så, vad ni får det i från kan ni slänga bort igen. Ni tjatar om att få se min rumpa? Hur hade ni inte tyckt om ni hade haft en tjej eller ett eget barn, att den hade blivit bombad med få se din rumpa m.m.? har jag sagt nej en gång, då menar jag verkligen nej. Dock är det inte ens lönt att hålla på mer. för ni får inget.
Min kille? han är verkligen inte ful, han är inte otrogen. Han är världens underbaraste kille, jag tänker absolut INTE göra slut med han för ni ber mig? Ni kan göra vad ni vill, men ni kommer aldrig lyckas förstöra mitt förhållande med han. Btw, inte mitt fel att ni inte får perfekta förhållanden. Förlåt mig för jag inte liknar en barbie, men visste ni att det finns Br-Leksaker där ni kan köpa en Barbie om ni vill ha en. För jag är sjukt nöjd med hur jag ser ut, jag skäms inte ett skit för hur jag ser ut. Jag är glad att jag har kämpat så här långt med min kropp. Så mitt utseende, är vackert. så inte mitt problem med vad ni tycker om mig.

vill ni inte få en massa hat? jag rekommenderar att ni tar bort Ask.fm då! 

Ni som har det jobbigt, eller iallafall har problem med vad folk säger och behöver prata ut? Kontakta mig på www.facebook.com/Oliviasvenovic

Här får ni en bild till er som håller på mot mig!Likes

Comments

Hej på er alla

Varför hata en oskyldig människa så hårt att den inte orkar mer?  

Att få så många att hata en gör bara att personen blir svagare för varje minut dom håller på. Varför inte älska personen? Lär känna personen, kolla hur trevlig personen är. Så gullig, så söt, så rar. Lägg ner med att mobba folk. Kolla på dig själv, du är inte världens bästa ängel på jorden. INGEN kan vara perfekt. Men alla har sin egna stil till att ha ett vacker utseende. Vet hur jobbigt det är att vara hatad. Men att slänga så mycket hat och vidriga ord på en person. Ni är flera mot en? Hur tänker ni överhuvudtaget? Personen förlorar mer och mer på sitt förtroende. personen tappar respekten till dig. Vill inte ha något med dig att göra överhuvudtaget. Sen sitter personen helt ensam och vill inte ha någon i sin närhet. Förstöra någon så hårt att den tappar allt, fine jag har också gjort fel och hata. Men jag insåg att det var fel. Det misstaget gör alla, även DU som läser detta. 

mår dåligt gör jag för allt jag har gjort. Men jag har ett hjärta även ni andra som håller på inte bara mot mig utan andra också. Se till att lägga ner, ni kommer seriöst inte långt på det. Man mår så dåligt att man gör något idiotiskt. Sluta mobba, för du kallar henne/han för tjockis, gör dig själv inte ett dugg smalare. kalla någon ful, gör dig absolut inte vackrare. Ta dig ett titt i spegeln och se hur du själv ser ut, hoppa ut ur det skalet du är i. Så ser du hur fin och underbart snäll person det finns där under. Tro mig, det finns en sådan vacker personlighet om du visar det. inget illa mot någon jag skriver om eller något. Utan att detta är inte okej, Sluta upp med detta sjuka skitet.

Kärlek.

Att få ha någon i sin egna närhet, känns så underbart. Få veta hur älskad man är, hur underbar och vacker du är. Går inte att beskriva hur. Du är vacker, Du är fin , Du är så sjukt underbar. ( till alla ) ni ska veta, vilken fin person ni är. Ni som har sådant bra självförtroende låt ingen sjunka så lågt att det förstörs. Låt alla se hur bättre du är än dom. Alla är vackra på sitt sett. Kärleken är så underbart. Vissa hatar kärlek. Ger er en chans att tillåta den komma in i ditt liv. Varenda dag som går, tänker man på någon man tycker om. Men låt ALDRIG någon sjunka så lågt att få dig må dåligt, visa att du är så mycket bättre än dom.  Kärlek är bäst. Det finns alltid en snake som vill förstöra ert förhållande för att hon/han inte har något bättre förhållande än erat! Så kämpa lyssna inte på rykten. Dom kommer och går hela tiden. Glöms kommer upp igen. Glöm aldrig att kämpa för ert förhållande! Kram på er :* 

Imorgon, ny dag , nya andetag, nya saker , nya problem, allt kommer i en ända vind. Men låt inte er vinden lura er, för den kommer och går när den vill. Du som läser detta är bäst. rulla ner


(DU)bara(DU) du vet om att du är värdefull

att du är viktig här och nu

att du är älskad för din egen skull

för INGEN annan är som DU.

du är den som får folk att få ett leende på läpparna. Du får folk att se framåt. Du är ett solsken, som skiner så högt att du får folk på toppen. Att finnas och hjälpa till är nog det bästa som finns. Att du är hjälpsam, folk som behöver just dig, för du får dom att må super igen. Att inte låta någon kränka dig eller personen, Va dig själv, för alla andra är upptagna. För du är fin som du är, ingen ska någonsin trycka ner dig. Du är sjukt fin som alltid, oavsett hur dåligt du mår finns alltid någon för dig. Du vet om att det hjälper inte att ta sitt liv eller tänka självmordstankar utan visa att du är starkare än någon annan eller något annat på denna jord. Du är så stark du kan kämpa. Lämnar du världen lämnar du din vackra familj dina vänner, dina nära och kära. Tänk efter, vill du verkligen ta ditt liv? Nej, skulle inte tro det, för  tänk efter, så många kommer sakna dig, gråta i dagar, besöka din grav sitta där ett tag och bara gråta över att du inte sitter  brevid dom och tröstar dom. Stanna kvar, du är värdefull precis som alla andra. ingen har rätt till att bli behandlad som ett sär. Alla ska bli behandlade likadant, det är absolut inte okej att må så dåligt. Snälla, ser ni dom som mår som sämst. Hjälp dom upp, hjälp till att finnas där för dom varje dag. För då har du gjort en så sjukt bra tjänst till dom. Finns där hela tiden, lämna aldrig sidan för någon. Aldrig. Då är du aldrig en äkta vän som bara vänder ryggen om. Hoppas alla inser att det är fel med mobbing och hat! Tack för mig. Ha en fin kväll. Godnatt puss <3 

Likes

CommentsHej, förlåt för dålig uppdatering. Haft sjukt mycket att göra!

* Kärlek är det bästa som finns. Att känna känslan av kärlek är sjukt underbart!*

det handlar inte om att bli kär i ditt utseende, din insida räknas gudomligt så mycket mer.

du kan vara dig själv, skratta, gråta,tjafsa allt. Det är inget fel med att ta av sig sminket och sätta på sig mjukis och ett linné och krypa ner i sängen med sin kille och mysa. Att kunna älska sin kille så måste du själv älska dig själv först. Att kunna visa hur mycket du älskar din kille eller din tjej, är ett bra tecken. Att du kan vara avundsjuk på att din kille/tjej skriver med andra, är ett gott tecken på att du verkligen bryr dig om din kärlekspartner. Att se andra med ledsna miner för dom inte har hittat sin kärlek, tro mig, du ser inte han/hon. Du kollar inte där personen står, du kollar oftas med perfekta utseendet och kroppen. Men du? Det är insidan som räknas som mest. men utsidan blir ett plus om de. Är så sjukt lyckligt kär.

-Bjuder på en liten sötbild. puss puss :* 

Likes

Comments

Hej alla fina männsikor,

- 2014 då, glömma det förflutna och ta nya tag nya händelser, det är bara till att kämpa vidare och hoppas på att allt kommer bli så mycket bättre detta året. jag har hällre några äkta människor man är älskad av, än att jag har en miljon falska människor man är hatad av. börja ta tag i sitt liv, ta tag i skolan. visa dom som tror du är  sämre än vad dom är visa dom att du då är bättre än vad dom är. för dom är inte ens värda att titta på.

att ni inte har fattat att sluta mobba folk ? det sårar dom så hårt att dom förlorar sin självförtroende, medans du sitter och skrattar åt dom. medans du skrattar å skrattar dom andra åt ditt beteende. lägg ner med all skit, ta tag i ditt liv och var dig själv. att folk inte börjar inse hur dom beter sig hur falsk man kan vara mot en person. ge er, för ni är inte ett dugg vackra själv.

- ingen är perfekt, ingen är felfri, ingen är en ängel. alla har en sida av en dåligt och bra. så ni som är äkta och inte tar åt er för vad folk kallar er, vänd ryggen där ifrån och stäng öronen. 

- När man gillar en kille så mycket så man kan göra allt för han, så får man reda på vad han har gjort i livet. att inte veta vad man ska göra eller skriva tilbaka gör ont.. om du läser detta så ska du veta att just du är underbar, du får mig verkligen på bättre tankar. du får mig att må bra. du är den som år mig gå upp på mmorgonen och orka till skolan med ett stort leende på läpparna.

- DU som LÄSER detta ÄR absolut VACKRAST.

puss :*

bjuder på en bild :$

Likes

Comments

Hej fina människor.
- jag har tröttnat på att folk inte har fått in i sina hjärnor att sluta mobba. Det är en tjej, hon går ensam i min skola. Hon är mobbad för hon ser ut med kroppen och utseendet. Vet ni vad? Jag skiter i om ni hatar mig för detta. Men snälla lägg av att vara på henne..
Tjejen mår själv inte bra. Mobbar ni henne så kommer det bli att ni själva blir mobbade en vacker dag. Jag får tårar i ögonen hur hon gråter för folk är på henne, men hjärtat. Jag finns här. Jag stöttar dig. Du är stark och du? Ha ditt huvud högt för din tiara trilla snart.
Ta tag i mobbingen det ska inte finnas. Usch.. Snälla, gör det för ert eget bästa. För ni kommer ångra det när ni är äldre. Att behöva se denna tjejen och även andra fälla en tår pågrund av er? Vad vill ni sluta? Även om ni får personen att ta sit liv så kommer ni lida att personen är borta. Snälla tänk lite innan ni öppnar munnen. För jag har börjat tröttna på att ni inte kan ge er mot henne. Lär känns henne så tro mig hon är världens underbaraste person.
#kärlek# singel, tröttnat på att bli sårad. Han väntar på mig någonstans där ute men jag låter han inte se mig.. Jag undrar vem han kan vara. Trött på att vara den tjejen alla tror dom kan få allt dom vill ifrån. Men nej. Nu har jag sagt stopp. Det är inte okej att ni kan få vad ni vill av mig. Jag har varit rent för snäll mot er.. Nu räcker det! Acceptera den jag är eller försvinn..
#jag# jag ska bättra mig. Jag har bättrat mig på en bra bit. Jag stöttar mina nära och kära jag finns här för alla som verkligen har det jobbigt. Jag kanske inte är världens finaste men jag har ett hjärta av guld och kärlek. Jag finns här kom ihåg det.
#stolt# slutat röka. Går sjukt bra. Inte rört en cigg. Så stolt över mig själv. Jag hoppad detta håller föralltid. Fuck cancer!
Jag hoppas ni kan sprida vidare detta. Ha en fin kväll/natt. Mer inlägg imorgon. Puss & kram av mig❤️

Likes

Comments

Läste lite om mobbing på internet på vissa sidor, och bloggar. 

- Ni/du som håller på med detta, det är sjukt omoget. 

om dom retar er för eran vikt, ät dom också.  att ni ens har mage till att sitta och mobba folk. hur tänker ni ? vill ni få uppmärksamhet eller vad handlar er handlingar om ? Visa respekt och kränk inte ner personer så dom vill ta sitt liv och skär sig. jag tycker verkligen inte detta är okej. om du är en mobbare som läser detta så du ? Håll inte på med ANDRA för DU vill va störst bäst och vackrast. utan var dig själv. luta dig tillbaka va dig själv. visa att du har ett hjärta utav guld och att du bryr dig om dig själv och vänner i din närhet.

var inte självisk, för det kommer du inte långt med. jag kanske inte är den med bästa ord och bästa uttryck. men jag har ett hjärta utav guld och jag bryr mig om mina vänner, nära och kära. för dom kommer först. acceptera att det inte är okej att mobbing ska finnas. SLUTA UPP MED MOBBING. STOP BULLYING. 

sprid vidare. tack för mig och ta hand om er :)

Likes

Comments

Hej alla underbara människor. Tänker verkligen inte dra upp allt som har hänt i mitt liv. Men vissa delar drar jag upp nu.
-Mobbing- sedan jag var 10 år gammal, har jag varit mobbad. Jag har blivit kallad ( fet, slyna, hora, mm) men när ni fick ner mig på botten så stod jag inte ut längre, jag tycker inte att någon ska särbehandlas överhuvudtaget! När jag tog tag i allt så försökte ni trycka ner mig. Gick de bra? Nej. Jag kämpade emot för att inte trilla ner på botten igen.. Åren gick.. Det blev bättre, jag orkade inte gå till skolan jag sket i allt. Jag ville inte leva mer. Ser ni vad ni gör mot folk? Ni förstår inte hur allvarligt ni kan skada rn person så grovt? Om ni tänker med huvudet och inte arslet så tro mig hade ni aldrig gjort som ni hade gjort. Jag klandrar inte er för något. Jag har även mobbat.. Jag har så stor ångest för det. Kan ni seriöst lägga ner med mobbingen? Tillslut står ni där djävla och blir utsatta av det. Usch tänkt lite!
-Min Skolgång- Att inte ens få gå i närheten av min egen skola min egna klass tack vare dig? Allvarligt det är du som borde bli avstängd inte jag. För du ljög minst mer än vad jag gjorde mot dig. Jag har snart varit avstängd i 3månader.. Max 2veckor får man vara avstängd. Jag sitter i mellanstadiet och går med en privat lärare.. Särbehandling till hög nivå. Får inte ens gå och äta med mina vänner utan säkert 4 lärare som går omkring mig.. Gumman, lögn varar inte länge. Du kommer längst med din sanning. Usch ha respekt.
-min vackra mamma- Okej.. Hur i helvetet kan ni ens ha mage till att kalla min mamma för hora och att hon borde dö? Det finns ingen snällare mamma som jag har. Gör allt för att jag ska stanna kvar på denna äckliga värld. Hon ställer upp för mig när som helst. Hon är verkligen ingen hora. Vet ni vad hora är ens? Det är när en tjej tar betalt för sex, dö? Snälla, väx upp visa att ni är bättre än vad ni är.. Har redan förlorat min mormor, som var som en extra mamma för mig. Förlorar jag min mamma så försvinner jag. Ett liv utav henne det går inte. All skit ni snackar om mig och min mamma. Gräv er egen grav lika fort som ni sa dom orden! Ha respekt för folk, jag kanske är världens bästa dotter men alla har en sida som är bra och dålig. Så, ett tips klandra inte ner min mamma för hon är det finaste jag vet.
- min drömkille som jag saknar- jag saknar dig. Var är du? Var kan du vara? Du fick mig att må bra. Du fick mig att le. Vart kan du vara någonstans? Finns du? Finns du inte? Saknar tiden som vi hade då vi bara låg och myste om dagarna skrattade hade kul, vart är dom? Jag vill ha tillbaka dom. Jag vill ha tillbaka dig. Alla gör fel hjärtat, inte bara du. Även jag. Det saknas en del av mitt hjärta. Den är inte hel, vart kan den delen vara? Kom tillbaka med den. Jag har lyssnat för länge nu. Det räcker, jag orkar inte med att ni säger "han är inte bra för dig" ( han får dig att gråta han får dig vilja dö, han får dig att hata och sluta äta. Skit i han du är värld så mycket bättre.) vet ni vad? Det är ER åsikt om han. Ni vet inte hur dåligt han mår, visst han kanske inte är världens finaste kille, men hans personlighet går inte att beskriva hur vacker den är. Går verkligen inte att hitta en finare kille än han. Jag är inte döv, jag vill bara inte lyssna på er skitsnack om han. Han betyder så mycket för mig. Jag kämpar tills den dagen jag inte orkar mer. Det går inte att hata han, han är för underbar för det. Vet ni vad? Jag skiter i vad ni tycker om mig just nu, men jag älskar han över hela mitt liv. Jag kan ta en kula för han. Han var den första som kom in i mitt hjärta. Där han alltid kommer stanna. Där sitter hans leende fortfarande. Att skriva detta får mig att gråta. Jag orkar inte med ert skit. Gå och lägg det på er kudde eller boxa på ett träd släpp ut er avundsjuka där. Jag kämpar för dig ska du veta gubben.. Saknar dej så det gör ont!du vet vem du är min ängel :(
-nyårs löfte. " Sluta röka & dricka. Ta tag i mitt liv. Börja om på nytt. Där allt ska bli bra igen. Glömma allt det hemska nu 2013. 2014, ser emot dom nya utmaningar!
-mina fina som läser detta är för underbara.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan eran stöd. Ni är för underbara. Ni vet vem ni är. Ni är guld värda. Stor respekt & kärlek till er som sprider detta vidare och jag stöttar er till 10000%. Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hej!
Daga och gå och lägga sig snart. Uppe halv åtta och lämna älsklingen...
- sen syns vi på jullovet :/
Inte roligt och lämna den man älskar!
Och vet ni vad ? ;)
Det är bara till och underhålla mig imorgon!
Kik :bosnjak99
Snapchat :Oliviasvenovic
Nummer? : får ni i pm kanske ;)
Puss och godnatt fina människor :*
Bjuder på en bild :$

  • 558 Readers

Likes

Comments

Kom igen och skriv en massa frågor på ask!
Har så tråkig ..
Http://ask.fm/OliiviaSingelPedersen
  • 565 Readers

Likes

Comments